Anne Adayı

Anne Adayı

Son dakika anne adayı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan anne adayı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan anne adayı haber sayfamızda...

Anne Adayı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.713 anne adayı haberi bulunmuştur.
890 gram dünyaya geldi! 62 gün sonra Parla bebekten güzel haber
890 gram dünyaya geldi! 62 gün sonra Parla bebekten güzel haber İzmir’de hamileliğinin 30'uncu haftasındayken gebelik zehirlenmesi geçirince gelişme geriliği saptanan bebeğini 890 gram olarak dünyaya getirmek zorunda kalan Aslı Yıldız (32), kuvöze konan kızı Parla'ya 62 gün sonra kavuştu.
22.03.2024 Gündem
Aylarca başkasının bebeğini taşıdı! Tüp bebek tedavisinde skandal: Bize benzemiyor
Aylarca başkasının bebeğini taşıdı! Tüp bebek tedavisinde skandal: Bize benzemiyor Aylarca başkasının çocuğunu taşıyan ve doğumdan kısa bir süre sonra bebeğin kendilerine benzemediğini fark eden çift skandalı yaşadı. Kısa bir süre sonra taşıdığı bebek elinden alınan anne dünya medyasında ses getirdi.
2.01.2024 Dünya
Turşu aşermek gebelerde bu ihtiyacın habercisiymiş! Bebek için zararı çok büyük
Turşu aşermek gebelerde bu ihtiyacın habercisiymiş! Bebek için zararı çok büyük Turşu aşermenin hamilelerin vücudundaki büyük bir ihtiyacın sinyali olduğunu biliyor muydunuz? Turşu tüketiminin ödeme sebep olduğuna, anne adayı ve bebeğin sağlığı için iyi olmadığına dikkat çeken Diyetisyen Mehtap Yakut, gerçeği açıkladı.
23.12.2023 Genel Sağlık
Son sürat dijital dönüşüm
Son sürat dijital dönüşüm "Fiziksel mağazaları da olan dijital bir platforma dönüşüyoruz. Bu hedef doğrultusunda bu yılın ilk 9 ayında mağaza ve dijital kanallarımıza toplam 294 milyon TL'lik bir yatırım gerçekleştirdik."
7.12.2023 Milliyet Executive
Bebeğinin elini tuttu! Genç anne bu fotoğraftan 1 hafta sonra öldü
Bebeğinin elini tuttu! Genç anne bu fotoğraftan 1 hafta sonra öldü İzmir’de yaşayan 28 yaşındaki Özlem Serbes hamileliğinin 35 haftasında hastaneye kontrole gitti. Bebeğini yaklaşık bir ay sonra kuçağına almayı planlarken beklenmedik bir olayla karşılaştı. Bir anda doğuma alınacağını öğrenen genç anne doğum sonrası hayatını kaybetti. Geriye ise evladını son kez gördüğü, elini tuttuğu fotoğrafı ve mutlu hâtıraları kaldı.
11.10.2023 Gündem
Bebeğinin elini tuttu! Genç anne bu fotoğraftan 1 hafta sonra öldü
Bebeğinin elini tuttu! Genç anne bu fotoğraftan 1 hafta sonra öldü İzmir’de yaşayan 28 yaşındaki Özlem Serbes hamileliğinin 35 haftasında hastaneye kontrole gitti. Bebeğini yaklaşık bir ay sonra kuçağına almayı planlarken beklenmedik bir olayla karşılaştı. Bir anda doğuma alınacağını öğrenen genç anne, doğumdan sonra kuvöze alınan ve son kez öpüp kokladığı bebeğine adeta veda etti.
11.10.2023 Haberler
Nuran İsminin Anlamı Nedir? Nuran Ne Demek, Hangi Anlama Gelir?
Nuran İsminin Anlamı Nedir? Nuran Ne Demek, Hangi Anlama Gelir? Nuran ismi ülkemizde kullanım istatistiği çok yüksek olan isimlerden biri olarak karşımıza çıkmaktadır. Kökeni Arapça olan Nuran ismini, Türkiye'de taşıyan kişi sayısı 75.000 civarında bulunmaktadır. 5 harf sayısına sahip olan isim hakkında merak edilen çeşitli konu başlıkları bulunuyor. Bunlar; Nuran isminin anlamı nedir? Nuran ne demek, hangi anlama gelir şeklindedir. İşte, tüm detaylar.
25.09.2023 Eğitim
Hamileyken saç boyatılmaz, cinsel ilişkiye girilmez! İşte doğru bilenen 10 yanlış
Hamileyken saç boyatılmaz, cinsel ilişkiye girilmez! İşte doğru bilenen 10 yanlış Anne adaylarının hamilelik ile ilgili merak ettikleri her konuyu hekimlerine danışmalarını öneren Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Aysel Nalçakan, toplumda hamilelikle ilgili doğru sanılan 10 hatalı bilgiyi de açıkladı.
25.08.2023 Genel Sağlık
91 yaşındaki kadın 56 yıldır hamile! 60 yaşındaki oğlu gerçeği öğrenince ağladı
91 yaşındaki kadın 56 yıldır hamile! 60 yaşındaki oğlu gerçeği öğrenince ağladı Çin'de doktora giden ve hamile olduğu belirlenen kadın yıllardır sır gibi sakladığı hikayesini oğluna anlattı. O hikayeyi duyan 60 yaşındaki adam ise gözyaşlarına hakim olamadı.
9.07.2023 Dünya
Akıma kapılan leyleğin yuvası ve yumurtalarını daha güvenli direğe taşıdılar
Akıma kapılan leyleğin yuvası ve yumurtalarını daha güvenli direğe taşıdılar Aydın'ın Söke ilçesinde, elektrik akımına kapılan leyleğin direk üzerinde 3 yumurta bulunan yuvası, Ekosistemi Koruma ve Doğasevenler Derneği (EKODOSD) ve elektrik dağıtım şirketi görevlileri tarafından daha güvenli olan başka bir direğe taşındı. EKODOSD Başkanı Bahattin Sürücü, anne adayı leyleğin yapılan işlemleri bir süre izledikten sonra taşınan yuvasına dönerek yumurtalarına sahip çıktığını belirtip, "Çıkacak yavruları biz de merakla bekliyoruz" dedi.
24.05.2023 Gündem
Geceleri 10 bin kişinin olduğu mahallede, 75 seçmen bulunuyor
Geceleri 10 bin kişinin olduğu mahallede, 75 seçmen bulunuyor Antalya'nın Muratpaşa ilçesinde tarihi Kaleiçi'nin de yer aldığı, geceleri 10 bin kişiye ev sahipliği yapan Tuzcular Mahallesi'nde sadece 75 seçmen bulunuyor. Muhtar Uğur Çetin, "Antalya'nın merkezinde yer alan mahallemizde pansiyon, kafeler ve diğer işletmeler olduğu için sayımız az" dedi.
14.05.2023 Gündem
Doğumda skandal! Bebeğin başı gövdesinden ayrıldı
Doğumda skandal! Bebeğin başı gövdesinden ayrıldı Doğum yapmak için hastaneye giden anne adayı, sağlık çalışanının acelesi yüzünden bebeğinden oldu. Söz konusu olayda talihsiz bebeğin ölüm nedeni ise dünyada ses getirdi.
9.05.2023 Dünya
9 aylık hamileydi enkazdan çıkarıldı, bebeğine kavuştu! 'Oradan bir kuş bile çıkmazdı'
9 aylık hamileydi enkazdan çıkarıldı, bebeğine kavuştu! 'Oradan bir kuş bile çıkmazdı' Kahramanmaraş depremine Hatay'ın Samandağ ilçesindeki evlerinde yakalan 9 aylık hamile anne adayı, yıkılan evlerinden eşinin yardımıyla çıktı, geldikleri Mersin'de bebeğine kavuştu. Dört yıldır bu bebeği beklediklerini ve tüp bebek yöntemiyle hamile kaldığını belirten Sara Çakır, deprem anında ‘Rabbim, onu görmeden ölmek istemiyorum' diye dua ettiğini ve dualarının kabul olduğunu söyledi.
12.02.2023 Gündem
Arda Türkmen'den Melodi Elbirliler paylaşımı: 41 kere maşallah!
Arda Türkmen'den Melodi Elbirliler paylaşımı: 41 kere maşallah! Şef Arda Türkmen ile sosyal medya fenomeni Melodi Elbirliler, 22 Eylül 2021 tarihinde ile dünyaevine girmişti. İkiliden Elbirliler, birkaç ay önce hamile olduğunu ilan etmişti. Anne-baba olmaya hazırlanan ünlü çift, güzel haberi tatil pozlarıyla duyurmuştu. Şimdilerde hamileliğin tadını çıkaran Elbirliler, geçtiğimiz haftalarda baby shower partisi düzenlemiş ve bebeğinin cinsiyetini açıklamıştı. Heyecanları günden güne artan ikiliden Türkmen, eşiyle yeni pozunu paylaştı.
17.10.2022 Cadde
İkizlerden biri 'büyülü' doğdu! Altında yatan sebebi böyle anlattı
İkizlerden biri 'büyülü' doğdu! Altında yatan sebebi böyle anlattı İkiz bebek bekleyen bir anne adayı geçtiğimiz günlerde uzmanlar tarafından 'nadir' olarak değerlendirilen bir doğum gerçekleştirdi. Doktorların gördüklerinde şaşkınlıklarını gizleyemedikleri doğum şeklinin ardında yatan inanış ise oldukça enteresan.
14.10.2022 Dünya
Verecekleri ad aileyi karıştırdı! Biri 8, diğeri 5 haftalık: 'Son karar hakimin'
Verecekleri ad aileyi karıştırdı! Biri 8, diğeri 5 haftalık: 'Son karar hakimin' Yeni doğan bebeklerine ad belirlemeye çalışan anne-babalar, hem kendilerinin hem de ailelerinin içine sinen bir isim bulabilmek adına sancılı bir karar sürecinden geçiyor. Bu sıkıntıyı iki çocuğunda yaşayan bir annenin anlattıkları ise 'pes' dedirtecek türden.
1.10.2022 Dünya
İkinci kez anne olan Merve Özbey: Heyecan ve mutluluk bir arada
İkinci kez anne olan Merve Özbey: Heyecan ve mutluluk bir arada Birkaç gün önce oğlunu kucağına alarak ikinci kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Merve Özbey ile eşi Kenan Koçak, hastene çıkışı görüntülendi. Ayaküstü muhabirlerin sorularını yanıtlayan ünlü çift, mutluluklarını paylaştı. Kızı Elif Özüm'ün kardeşini gördüğünü söyleyen ünlü şarkıcı, oğlu Emir'in kime benzediğini de açıkladı. İşte detaylar...
21.09.2022 Cadde
Anne ve karnındaki bebeğe hüzünlü veda
Anne ve karnındaki bebeğe hüzünlü veda Manisa’da 7 aylık hamileyken evinde düşerek geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybeden Sümbül Güneş Karakuş ve bebeği gözyaşları içinde toprağa verildi.
24.08.2022 Haberler
Kahreden olay! Anne, karnındaki 7 aylık bebeği ile defnedildi
Kahreden olay! Anne, karnındaki 7 aylık bebeği ile defnedildi Manisa’da 4 yıllık evli Ömer-Sümbül Karakuş çifti ilk çocuklarını kucaklarına almaya hazırlanırken ölüm haberleri geldi. 7 aylık hamile Sümbül ile bebeği gözyaşları içinde toprağa verildi.
24.08.2022 Gündem
Kutlama diye kandırmış! Arkadaşının karnındaki bebeği böyle çaldı
Kutlama diye kandırmış! Arkadaşının karnındaki bebeği böyle çaldı İlk çocuğunu dünyaya getirmeye hazırlanan genç kadının, okul arkadaşının kendisi için düzenleyeceği kutlama için yaşadığı heyecan gözlerinden okunuyordu. Ancak arkadaşının asıl amacının kutlama olmadığını anladığında her şey için çok geçti.
24.08.2022 Dünya
Tüp Bebek Nasıl Yapılır? Tüp Bebek Tedavisi Ne Kadar Sürer?
Tüp Bebek Nasıl Yapılır? Tüp Bebek Tedavisi Ne Kadar Sürer? Çocuğu olmayan evli çiftler için en çok kullanılan tedavi seçenekleri arasında tüp bebek gelmektedir. Tüp bebek tedavisi günümüzde artan tıp imkanları ile birlikte iyice gelmiştir. Tüp bebek tedavisi sayesinde pek çok kişi çocuk sahibi olmaktadır. Son yıllarda tüp bebek tedavisi ile ilgili araştırmalar yapılmaktadır. Peki tüp bebek nasıl yapılır? Tüp bebek tedavisi ne kadar sürer? İşte tüp bebek tedavisine dair tüm detaylar.
16.07.2022 Sağlık
Anne adaylarına sağlıklı bir bayram tatili için tavsiyeler
Anne adaylarına sağlıklı bir bayram tatili için tavsiyeler Kadın Hastalıkları, Doğum ve Tüp Bebek Uzmanı Prof. Dr. Gökalp Öner, anne adaylarının Kurban Bayramı’nda nelere dikkat etmesi gerektiğiyle ilgili bilgiler verdi.
11.07.2022 Kadın Sağlığı
Hamilelikte Adet Olacakmış Gibi Ağrı Olur Mu? Gebelik Belirtisi Mi?
Hamilelikte Adet Olacakmış Gibi Ağrı Olur Mu? Gebelik Belirtisi Mi? Hamilelik kadınlar için en önemli dönemlerden birisidir. Oldukça detaylı bir konu olan hamilelik hakkında pek çok anne adayı bazı konuları merak etmektedir. Bunlardan birisi de adet ağrılarıdır. Hamilelik dönemlerinde kadınlarda görülen ağrıların neden olduğu araştırılan konular arasında yer almaktadır. Peki, hamilelikte adet olacakmış gibi ağrı olur mu? Gebelik belirtisi mi? Sizlere hamilelikte adet ağrıları hakkında merak edilenleri detaylıca derledik.
6.07.2022 Sağlık
Fetal Distres Nedir, Neden Olur? Fetal Distres Belirtileri Nelerdir?
Fetal Distres Nedir, Neden Olur? Fetal Distres Belirtileri Nelerdir? Asidoz belirtileri, oksijen yeterliğine bağlı olarak ortaya çıkar. Aynı zamanda da içindeki fetusun gösterdiği tepkilerin tamamıdır. Asfiksi; solunumun durması sonucunda ortaya çıkan oksijen yokluğudur. Hipoksi; oksijen yetersizliği anlamına gelir. Annedeki tampon maddeler ise, plasentayı kolay kolay geçemez. Bunun sonucunda ise, metabolik asidoz gelişir. Fetal distres nedir, neden olur sizler için derledik.
6.07.2022 Sağlık
Anne olmaya karar verdiyseniz dikkat! Hamilelik öncesi 10 önemli öneri
Anne olmaya karar verdiyseniz dikkat! Hamilelik öncesi 10 önemli öneri Hamilelik kadınların yaşamında unutulmaz bir dönüm noktası oluyor. Mutluluk ve endişe çoğunlukla iç içe geçerken, anne adaylarının bu özel süreçte bazı kurallara dikkat ederek zorlukları en aza indirip, çokça keyif alabilmeleri mümkün. Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Dr. Harika Bodur Öztürk, anne olmaya karar verdiğiniz andan itibaren alınması gereken 10 önlemi anlattı.

Benzer Haber Etiketleri

Anne Adayı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.