Anne Katili

Anne Katili

Son dakika anne katili haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan anne katili gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan anne katili haber sayfamızda...

Anne Katili

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 586 anne katili haberi bulunmuştur.
Zihinsel engelli genç, anne katili oldu! 12 bıçak yarası
Zihinsel engelli genç, anne katili oldu! 12 bıçak yarası Bursa'nın İnegöl ilçesinde, zihinsel engelli Umut Buraklar’ın (29) öldürdüğü annesi Şafiye Buraklar'ın (56) vücudunda 12 bıçak yarası tespit edildi. Sorgusunda susan Umut Buraklar, adliyeye çıkarıldı.
27.01.2024 Gündem
Ağabeyinin kullandığı kamyonetten düşen küçük Mehmet feci şekilde can verdi
Ağabeyinin kullandığı kamyonetten düşen küçük Mehmet feci şekilde can verdi Isparta’da ağabeyinin kullandığı kamyonetten düşüp, arka tekerin üzerinden geçtiği 3 yaşındaki Mehmet Haluk K., hayatını kaybetti.
31.07.2023 Gündem
16 yaşındaki çocuk anne katili oldu! Nedeni ortaya çıktı
16 yaşındaki çocuk anne katili oldu! Nedeni ortaya çıktı Samsun'un Ayvacık ilçesinde 2 gün önce annesi Melek Baştürk’ü tabancayla vurarak öldüren VS.K.’nin ifadesi ortaya çıktı.
29.07.2023 Gündem
Anne katili: Gizemli bir iç ses anne ve babamı öldürmemi söyledi
Anne katili: Gizemli bir iç ses anne ve babamı öldürmemi söyledi Erzurum'da birlikte yaşadığı annesinin bıçakla boğazını keserek öldüren, babasını da ağır yaralayan Ahmet Yavuz Köşebent'in (25) emniyetteki ifadesinde, "Annemle ve babamla daha önceden hiçbir problemimiz yoktu. Sabah uyurken gizemli bir iç ses bana anne ve babamı öldürmemi söyledi" dediği öğrenildi.
14.04.2023 Gündem
Annesini öldüren sanığın savunması hakimi çileden çıkarttı
Annesini öldüren sanığın savunması hakimi çileden çıkarttı Bursa’da, annesi Azime Akman’ı (48) boğazını keserek öldüren, üvey kız kardeşi M.A.'yı (13) ise yaralayan Muhammet Ergül (25), mahkemedeki savunmasında olay günü uyuşturucu ve alkol aldıktan sonra intihara karar verdiğini belirterek, "Hakim Bey, inanın annemi nasıl öldürdüğümü, kardeşimi nasıl yaraladığımı hatırlamıyorum" dedi. Mahkeme başkanı sanığa, “Ne olacak şimdi, metamfetamini kendi iradenle aldın. O zaman herkes metamfetamini alıp sokağa çıksın, her şeyi yapsın. ‘Ben kendimde değildim, ne yaptığımı hatırlamıyorum’ desin” diyerek tepki gösterdi.
3.11.2022 Gündem
Son dakika... Kanınız çekilecek! Sabah gördüler, çığlıklar yükseldi
Son dakika... Kanınız çekilecek! Sabah gördüler, çığlıklar yükseldi Sabah erken saatlerde kaldırımdaki çuvalı fark edenler, kan donduran bir vahşetten habersizdi. Annesini öldüren erkeğin, kadını koyduğu çuvalı sürükleyerek sokağa attığı ortaya çıktı. Vahşetin nedeni ise, fuhuş için istenen para!
18.03.2021 Dünya
Dolaba ”Bu mahallenin bir onuru var” yazmıştı… Anne katili konuştu!
Dolaba ”Bu mahallenin bir onuru var” yazmıştı… Anne katili konuştu! Bursa'da, annesi Tülin Beygirci'yi , 50 bıçak darbesiyle öldürüp, kanıyla elbise dolabına, 'Bu mahallenin onuru var' yazan üniversite öğrencisi Berke Karasu’nun yargılanmasına devam edildi. Karasu, “İşten dönen annemin arkasından yaklaşıp, ağzını kapatarak bıçakladım. Ayağına çelme takıp, yere düşürdüm. Sırtına oturup bıçak darbelerini defalarca vurdum. Banyoya girip yarım saat oturup düşündüm ve ağladım. Nedendir bilmiyorum duvara kanla 'Mahallenin onuru var' diye yazdım. Olayda bir şey varmış gibi göstermek istedim. Öyle bir şey yoktu. En büyük vicdan azabı annemin ahlakı hakkında iftira attığım için yaşıyorum” dedi.
31.07.2020 Gündem
Son dakika! Kedilerini istemeyen annesinin katili oldu
Son dakika! Kedilerini istemeyen annesinin katili oldu Gelen bir son dakika haberine göre; Manisa'da evinde ölü bulunan kadının katili, öz evladı çıktı. Olay dün Manisa'nın Şehzadeler İlçesi Arda Mahallesi 3205 sokak üzeri 5 katlı apartmanın son katında meydana geldi.
4.07.2020 Gündem
Annesini 50 bıçak darbesiyle öldüren üniversite öğrencisi: Geceleri uyuyamıyorum
Annesini 50 bıçak darbesiyle öldüren üniversite öğrencisi: Geceleri uyuyamıyorum Bursa'da, yalnız yaşayan annesi Tülin Beygirci'yi (48), 50 bıçak darbesiyle öldürdükten sonra onun kanıyla elbise dolabına, 'Bu mahallenin onuru var' yazan üniversite öğrencisi Berke Karasu (27) ilk duruşmada, “Hala kendimi toparlayamadım. Geceleri uyuyamıyorum" dedi.
23.05.2020 Gündem
Annesini öldüren sanığa, müebbet hapis cezası
Annesini öldüren sanığa, müebbet hapis cezası Kayseri'de annesi Gülfidan Gül'ü (72) 10 yerinden bıçaklayarak, öldürdüğü suçlamasıyla tutuklu yargılandığı davada verilen müebbet hapis cezası, akıl sağlığının yerinde olduğuna dair Adli Tıp Kurumu raporunun yetersiz olduğu gerekçesiyle bozulan Harun Gül (41), yeniden hakim karşısına çıktı. Yeni raporda da cezai ehliyeti tam çıkan Gül'e, yine aynı ceza verildi.
6.11.2019 Gündem
Annesinin basını taşla ezdi
Annesinin basını taşla ezdi Aydın’da Mustafa Özgözcan uyuşturucu parası vermediği için tartıştığı annesi Gülümser Özgözcan’ı başını taşla ezerek öldürdü.
23.06.2019 Gündem
Anne katili Ankara'dan Kırşehir'e gelip öldürdü, Kırıkkale'ye gömdü!
Anne katili Ankara'dan Kırşehir'e gelip öldürdü, Kırıkkale'ye gömdü! Ankara'da yaşayan Mehmet Talu (45), geldiği Kırşehir'in Kaman ilçesinde kendisine para vermeyen annesi Fikar Talu'yu (75) boğarak öldürdü. Annesinin cesedini otomobiliyle Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesine götürüp, toprağa gömen Mehmet Talu, gözaltına alındı.
12.03.2019 Gündem
"Rüyamda annemi öldürmem için işaret aldım. Ben de öldürdüm"
"Rüyamda annemi öldürmem için işaret aldım. Ben de öldürdüm" Bursa'da, annesi Nevin Sevinç'i boğarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan ve "Rüyamda annemi öldürmem için işaret almıştım. Ben de öldürdüm"  diyen Aykut Sevinç, ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırıldı.
16.02.2019 Gündem
Tahliye edilen anne katili kardeşlere dededen büyük şok!
Tahliye edilen anne katili kardeşlere dededen büyük şok! İzmir'in Aliağa ilçesinde, anneleri Gülseren Süngü'yü (39), 24 yerinden bıçaklayarak öldüren iki kız kardeşten 20 yıl ceza alan Şeyda Pınar (19) ile 10 yıl ceza alan Beyza Pınar (17) 5 yılın ardından tahliye oldu. Bunun üzerine Kasım Süngü (70) ve eşi Cevriye Süngü (62), torunlarını reddettiklerini söyleyerek, adalet istedi.
11.12.2018 Gündem
'Bir anlık öfke' dedi, gerçek valizden çıktı!
'Bir anlık öfke' dedi, gerçek valizden çıktı! Caner Adıgüzelli, 2 yıl önce annesi Neşe Adıgüzelli’yi 16 bıçak darbesiyle öldürdü. “Annem ayrı yaşamak istedi. Tartıştık. Anlık öfke patlaması” dedi. Savcı soruşturmayı derinleştirdi, töre cinayeti ortaya çıktı.
16.05.2018 Gündem
“Annesini bıçaklayarak öldürdü” ama…
“Annesini bıçaklayarak öldürdü” ama… Annesini bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 22 yaşındaki ABD’linin fotoğrafı, görenleri şaşırttı.
24.12.2017 Dünya
Flaş... Anne katili kızların cezası bozuldu!
Flaş... Anne katili kızların cezası bozuldu! İzmir'in Aliağa İlçesi'nde, anneleri 39 yaşındaki Gülseren Süngü'yü elektroşok cihazıyla bayıltıp 24 yerinden bıçaklayarak öldürmekten 20 yıl hapse mahkum edilen 19 yaşındaki Ş.P. ile 10 yıl hapis cezası verilen 17 yaşındaki B.P.'nin cezası, kurbanın 'kadın' olması  nedeniyle  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın görüşü alınmadığı gerekçesiyle Yargıtay tarafından bozuldu. Bu karardan sonra Ş.P. ile B.P., tekrar hakim karşısına çıkacak.
3.07.2017 Gündem
Flaş... Anne katili kızların cezası bozuldu!
Flaş... Anne katili kızların cezası bozuldu! İzmir'in Aliağa İlçesi'nde, anneleri 39 yaşındaki Gülseren Süngü'yü elektroşok cihazıyla bayıltıp 24 yerinden bıçaklayarak öldürmekten 20 yıl hapse mahkum edilen 19 yaşındaki Ş.P. ile 10 yıl hapis cezası verilen 17 yaşındaki B.P.'nin cezası, kurbanın 'kadın' olması  nedeniyle  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın görüşü alınmadığı gerekçesiyle Yargıtay tarafından bozuldu. Bu karardan sonra Ş.P. ile B.P., tekrar hakim karşısına çıkacak.
3.07.2017 Gündem
88 yaşındaki annesini, elleriyle boğarak öldürdü
88 yaşındaki annesini, elleriyle boğarak öldürdü Elazığ merkez Yıldızbağları Mahallesi'nde 88 yaşındaki Karanfil Dirilik, birlikte yaşadığı oğlu 30 yaşındaki V. Dirlik tarafından evin bahçesinde boğularak öldürüldü.
30.06.2017 Gündem
Anne katili köyün delisi, dehşet saçtı: 2 yaralı
Anne katili köyün delisi, dehşet saçtı: 2 yaralı Elazığ'da bir köyde 15 yıl önce annesini balta ile öldüren ve akıl sağlığı yerinde olmayan şahıs, bugün tüfekle köyde rastgele ateş açarak 1'i ağır 2 kişiyi yaraladı.
27.12.2016 Gündem
Anne katili kız kardeşleri sevindiren karar
Anne katili kız kardeşleri sevindiren karar Yargıtay savcısı, annelerini şok cihazıyla bayıltıp öldüren kardeşlere fazla ceza verildiği yönünde karar aldı
22.06.2016 Gündem
Sokakta 'annemi öldürdüm, idam edin' diye bağırdı
Sokakta 'annemi öldürdüm, idam edin' diye bağırdı Muğla’nın Menteşe İlçesi’nde, 17 yaşındaki lise öğrencisi Mehmet A., bilinmeyen nedenle tartıştığı annesini pompalı tüfekle başından vurup öldürdü. M.A.’nın olaydan sonra sokağa çıkarak ’Annemi öldürdüm, beni idam edin’ diye bağırdığı öne sürüldü.
29.01.2015 Gündem
3 yaşında anne katili
3 yaşında anne katili ABD’nin Oklahoma eyaletine bağlı Tulsa kentinde, 3 yaşındaki bir çocuk evde kanepe altında bulduğu silahın tetiğine basarak annesini vurdu.
26.11.2014 Gündem
%100 Haber!
%100 Haber! %100 Haber! Alternatif gündeme hızlı bakış... Hazırlayan: Handan Koltuk Kara kış geldi ”Kızım yüzme biliyordu. Vücudunda darp izleri vardı" Genç kız otel odasında ölü bulundu Anne katili iki kız kardeş aynı koğuşta IŞİD’in kurucusu Musul’da öldürüldü. Burnundan 55 tane kurtçuk çıktı Polis 12 yaşındaki çocuğu vurdu Irak’tan Yezidilere silah yardımı Tek suçu erkeklerle maç izlemeyi istemekti Cristoforetti’nin uzayda kahve keyfi
11.09.2019 Haberler
O kızkardeşler aynı koğuşta
O kızkardeşler aynı koğuşta İzmir’in Aliağa ilçesinde, kendilerini erkeklere pazarlamak istediği iddiasıyla anneleri Gülseren Süngü’yü 26 yerinden bıçaklayarak öldürmek suçundan ceza alan Şeyda P. ile kız kardeşi Beyza P., aynı koğuşta kalmaya başladı.
24.11.2014 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anne Katili ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.