Anne Sütü

Anne Sütü

Son dakika anne sütü haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan anne sütü gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan anne sütü haber sayfamızda...

Anne Sütü

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.662 anne sütü haberi bulunmuştur.
Cevabı en merak edilen sorular: Ateşlenen bebeğe, çocuğa ne iyi gelir?
Cevabı en merak edilen sorular: Ateşlenen bebeğe, çocuğa ne iyi gelir? Gebelik süreci her zaman heyecanlı olsa da bir o kadar stresli geçebilir. Doğumdan sonra ise birçok ebeveyn, bebeğin gelişimi, beslenmesi ve genel sağlık durumu hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Bazı konular ailelerin aklında bir soru işareti olarak kalıyor. İşte bebekler hakkında en çok sorulan sorular.
18.03.2024 Ebeveyn
Kanser tedavisinde tehlikeli tercihler: Kaplumbağa kanı içen hasta var
Kanser tedavisinde tehlikeli tercihler: Kaplumbağa kanı içen hasta var Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi’nde kanser tanısı konulan hasta ve yakınları için kurulan ve her hafta düzenli olarak eğitimlerin verildiği Hematoloji / Onkoloji Hasta Okulu’na gelenlerin en sık sorduğu soruların başında alternatif tedaviler yer alıyor.
13.01.2024 Gündem
Selen Görgüzel: 10 sene önceden geldiğim için topa tutuluyorum!
Selen Görgüzel: 10 sene önceden geldiğim için topa tutuluyorum! Şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, geçtiğimiz aylarda yorgunluğunu atamadığı için doktor tavsiyesiyle anne sütü tüketmeye başladığını açıklamıştı. Önceki gün alışveriş merkezinde görüntülenen şarkıcı Selen Görgüzel, muhabirlerle sohbet etti. Anne sütü içtiği için gündem olan şarkıcı, konuyla ilgili konuştu.
4.01.2024 Cadde
Ameliyat olan Tanyeli’den çocuklarıyla paylaşım!
Ameliyat olan Tanyeli’den çocuklarıyla paylaşım! Ünlü oryantal Tanyeli, pankreas kanseri olduğunu öğrenmiş ve tedavi sürecini hemen başlatmıştı. Kemoterapi sürecinde saçlarına veda eden Tanyeli'nin en büyük destekçisi ise yakınları olmuştu. Tanyeli'den çocuklarıyla yeni poz geldi.
28.12.2023 Cadde
Aileyi kahreden tanı: İzmir'de 48 doktor gezdik, çocuk elimizde eridi
Aileyi kahreden tanı: İzmir'de 48 doktor gezdik, çocuk elimizde eridi Anaokulu öğretmeni Gülşah Kupan kızının hastalığının ortaya çıkması için 4 aydır çabaladıklarını ifade ederek, "Tanı yeni koyuldu. Çocuk elimizde eridi. Hiçbir şey yapamıyoruz. Tedavisi olsa da maliyetin 2 milyon dolar olmasından dolayı çaresiz kaldık" dedi.
8.12.2023 Gündem
Bağışıklığı güçlendir hastalıklardan korun
Bağışıklığı güçlendir hastalıklardan korun Sonbahar mevsiminin gelmesiyle grip ve nezle şikâyetlerinde artış gözlemlenirken uzmanlar, mevsimsel geçişlerden kaynaklı sağlık sorunları yaşanmaması için bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi gerektiğini ifade ediyor. Peki bağışıklık sistemi nasıl güçlendirilebilir.
8.11.2023 Gündem
Türk hayranları 'milli yenge' diyordu! Ünlü şarkıcı yeni aşkını paylaştı
Türk hayranları 'milli yenge' diyordu! Ünlü şarkıcı yeni aşkını paylaştı Türk senarist Alev Aydın ile ilişkisi sona eren ABD'li şarkıcı Halsey'nin, bir süredir adının anıldığı oyuncu Avan Jogia ile yeni bir aşka yelken açtığı geçtiğimiz ay ortaya çıkmıştı. Henüz ilişkilerinin başında olan ikili, birlikte ilk paylaşımlarını yaparak aşklarını resmileştirdi.
28.10.2023 Cadde
Kanserle mücadele eden Tanyeli, hastane masraflarını kapatan Zara ile bir araya geldi
Kanserle mücadele eden Tanyeli, hastane masraflarını kapatan Zara ile bir araya geldi Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamlamıştı. Tedavisinin devamı için önümüzdeki günlerde Küba'ya gidecek olan ünlü ismin yakın arkadaşları Zara, Hakan Altun ve Haluk Levent; dansçının İstanbul'da tedavi gördüğü hastanenin masraflarını kapatmıştı. Tanyeli, büyük jestin ardından Zara ile bir araya geldi.
20.10.2023 Cadde
Sanatçı dostlarından kanser tedavisi gören Tanyeli'ye büyük jest!
Sanatçı dostlarından kanser tedavisi gören Tanyeli'ye büyük jest! Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamlamıştı. Tedavisinin devamı için önümüzdeki günlerde Küba'ya gidecek olan ünlü isme, yakın arkadaşları Zara, Hakan Altun ve Haluk Levent'ten büyük bir jest geldi.
19.10.2023 Cadde
Sürekli kusma şikayeti ile gittiler! 3 günlük bebekleri apar topar ameliyata alındı
Sürekli kusma şikayeti ile gittiler! 3 günlük bebekleri apar topar ameliyata alındı Şırnak’ta bir ay önce dünyaya gelen ve on iki parmak bağırsağı kapalı doğan İnan bebek, Şırnak Devlet Hastanesinde yapılan ameliyat ile sağlığına kavuştu.
17.10.2023 Haberler
Sürekli kusma şikayeti ile gittiler! 3 günlük bebekleri apar topar ameliyata alındı
Sürekli kusma şikayeti ile gittiler! 3 günlük bebekleri apar topar ameliyata alındı Şırnak’ta bir ay önce dünyaya gelen ve on iki parmak bağırsağı kapalı doğan İnan bebek, Şırnak Devlet Hastanesinde yapılan ameliyat ile sağlığına kavuştu.
17.10.2023 Gündem
Kocasının hatasını fırsata çevirdi! Bozuk anne sütüyle 1 gecede köşeyi döndü
Kocasının hatasını fırsata çevirdi! Bozuk anne sütüyle 1 gecede köşeyi döndü Yeni doğan kızını sütüyle beslemek istedi ama kocasının yaptığı bir hata tüm planlarını altüst etti. Ancak yaşadığı bu krizden sıyrılması ise yalnızca birkaç saatini aldı. İşte 1 gecede bulduğu dahiyane fikirle köşeyi dönen genç annenin yaşadıkları.
15.10.2023 Yaşam
Kanserle mücadele eden Tanyeli, tedavisine Küba'da devam edecek
Kanserle mücadele eden Tanyeli, tedavisine Küba'da devam edecek Bir süredir pankreas kanseriyle savaşan Tanyeli, tedavisinin ilk aşamasını Türkiye'de tamamladı. Ünlü isim, tedavisinin devamı için önümüzdeki hafta Küba'ya gideceğini paylaştı.
14.10.2023 Cadde
Yasak aşkından doğan bebeğini öldürüp fındık bahçesine gömmüştü! Hastanedeki ebe konuştu
Yasak aşkından doğan bebeğini öldürüp fındık bahçesine gömmüştü! Hastanedeki ebe konuştu Ordu’da evlilik dışı ilişkisinden doğan 2 günlük kız bebeğini öldürüp, fındık bahçesine gömdüğü iddiasıyla tutuklanıp, ilk duruşmada tahliye edilen Bilge Çapa'nın (27) yargılandığı davada ebe S.F.,   tanık olarak dinlendi.
12.10.2023 Gündem
İthal süs bitkileri yeni alerjiler getirdi
İthal süs bitkileri yeni alerjiler getirdi Alerji uzmanı Prof. Dr. Bülent Enis Şekerel, farklı coğrafyalardan ithal edilen süs bitkilerinin yeni alerjilere yol açtığı uyarısında bulundu...
11.10.2023 Gündem
Bebek ağladıkça anne sütü artıyor
Bebek ağladıkça anne sütü artıyor ABD’de New York Üniversitesi’nden bilim insanlarının yaptığı bir araştırma, bebek ağlamasının anne sütünü artırdığını ortaya koydu.
6.10.2023 Dünya
Kanser tedavisi gören Tanyeli: Yıldız Tilbe bana maddi manevi çok destek oldu
Kanser tedavisi gören Tanyeli: Yıldız Tilbe bana maddi manevi çok destek oldu Bir zamanların en ünlü oryantali olan Tanyeli, geçtiğimiz aylarda kötü bir haberle gündeme gelmişti. Pankreas kanseriyle mücadele eden Tanyeli, önceki gün bir AVM'de görüntülendi. Ayaküstü gazetecilerle konuşan ünlü isim, Yıldız Tilbe'in desteğinden bahsederek şarkıcıya teşekkür etti.
29.09.2023 Cadde
Selen Görgüzel: Tanyeli'ye götürmek için anne sütü arıyorum!
Selen Görgüzel: Tanyeli'ye götürmek için anne sütü arıyorum! Şarkıcı ve oyuncu Selen Görgüzel, geçtiğimiz aylarda yorgunluğunu atamadığı için doktor tavsiyesiyle anne sütü tüketmeye başladığını açıklamıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen ünlü isim, şimdi de kanser tedavisi gören Tanyeli'ye götürmek için anne sütü aradığını duyurdu.
23.09.2023 Cadde
Her 3 bebekten 2’si uyku sorunu yaşıyor! Nedeni ‘anneler’ olabilir
Her 3 bebekten 2’si uyku sorunu yaşıyor! Nedeni ‘anneler’ olabilir Bebeklerin yeterli ve dengeli uyumalarında uyku eğitiminin son derece önemli olduğunu söyleyen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Neslihan Korkmaz, bebeklerin uykuya geçişini kolaylaştıracak 10 öneriyi açıkladı.
31.08.2023 Bebek
Acılı anneden acı feryat: Kocam 3 aylık bebeğini kaçırdı
Acılı anneden acı feryat: Kocam 3 aylık bebeğini kaçırdı Sakarya’nın Serdivan ilçesinde yaşayan 23 yaşındaki Tuana Türkdoğan 3 aylık bebeğinin, şiddet gördüğü için boşanmak istediği kocası tarafından Çorum’a kaçırıldığını iddia etti.
24.08.2023 Gündem
Anne sütü kapışması
Anne sütü kapışması Gani Müjde, dinç kalmak içen anne sütü için Selen Görgüzel’i ti’ye aldı.
21.08.2023 Cadde
Selen Görgüzel dinç kalmak için arkadaşının anne sütünü içiyor!
Selen Görgüzel dinç kalmak için arkadaşının anne sütünü içiyor! Geçtiğimiz yıl ünlü yönetmen Hamdi Alkan ile evliliğini noktalayan Selen Görgüzel, gündemden düşmüyor. Görgüzel, son olarak elinde anne sütüyle Nişantaşı'nda görüntülendi. Bebeğini emziren arkadaşından kendisine süt alan Görgüzel, açıklamalarıyla dikkat çekti.
20.08.2023 Cadde
Faydalarını saymakla bitiremediler! 'Anneyi kanserden koruyor'
Faydalarını saymakla bitiremediler! 'Anneyi kanserden koruyor' Anne sütü, gelişme çağındaki bebeklerin tüketmesi gereken en önemli besinlerden biri olarak kabul ediliyor. Faydaları saymakla bitmeyen anne sütü, gerek çocuğu gerekse de anneyi birçok hastalık ve riskten de koruyor.
8.08.2023 Genel Sağlık
Tek başına mucizevi besin! Bebeğinizi süte doyurmanın 8 basit yolu
Tek başına mucizevi besin! Bebeğinizi süte doyurmanın 8 basit yolu Emzirmenin istek ve bilgiye sahip her kadının rahatlıkla başarabileceği bir süreç olduğunu söyleyen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Çiğdem Yavrucu, yeni doğum yapmış annelere başarılı emzirmenin 8 etkili yolunu anlatarak önemli uyarılar ve önerilerde bulundu.
7.08.2023 Genel Sağlık
Zehra bebek, 211 günlük mücadelesinden zaferle çıktı
Zehra bebek, 211 günlük mücadelesinden zaferle çıktı İstanbul’da 24 haftalıkken 650 gram doğan Zehra Demir'in boyu bir kalem kadardı. Anne karnından alınır alınmaz entübe edilip ısı ve nemi korumak için naylon torbaya sarılı bir şekilde yoğun bakım ünitesine yatırıldı. Ekipler minik Zehra'yı yaşatabilmek için mücadele verdi ve 211 gün sonra mutlu son geldi.
6.08.2023 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Anne Sütü ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.