Anne ve babasını öldürüp intihar etti
Anne ve babasını öldürüp intihar etti İstanbul Küçükçekmece'de anne ve babasını silahla vurarak öldüren Yusuf Çağrı Ekici zehir içerek, intihar etti. Ekici ailesinin cenazeleri evden çıkartılarak Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. Ekici'nin intihar etmeden önce yapacaklarını dün saat 21.47'de sosyal medyadan paylaştığı ortaya çıktı
17.11.2021 Haberler
Anne ve babasını bıçakla öldürdü
Anne ve babasını bıçakla öldürdü Isparta'da eşinden ayrı yaşayan R.A. (44), tartıştığı emekli astsubay babası Nizamettin A. (79) ile kendisine engel olmaya çalışan annesi Seher A.'yı (71) bıçaklayarak öldürdü. Ardından da polise teslim oldu.
23.05.2020 Haberler
Son dakika | Türkiye'nin konuştuğu siyanürlü olayda flaş gelişme!
Son dakika | Türkiye'nin konuştuğu siyanürlü olayda flaş gelişme! İzmir'de anne ve babasını siyanürle zehirleyen Mahmut Can Kalkan tutuklandı.
15.05.2019 Gündem
Kan donduran olay! Anne ve babasını öldürdü
Kan donduran olay! Anne ve babasını öldürdü Mersin'in Toroslar ilçesinde, cinnet getirdiği öne sürülen Selim D. (33), annesi Ayni (55) ile babası Gaffar D.'yi (60) bıçaklayarak öldürdü. Çiftin diğer oğlu Yunus D'nin de geçen yaz intihar ettiği öğrenildi. Olay, akşam saatlerinde Toroslar ilçesine bağlı Toroslar Mahallesi'nde meydana geldi. Dışarıda bir kavgaya karıştığı iddia edilen Selim D., elinde bıçakla girdiği evde anne ve babası ile tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi üzerine Selim D., önce annesini ardından da babasını bıçakladı. Evden yükselen sesleri duyan komşuların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri, Selim D.'yi olayda kullandığı bıçakla yakaladı. Olay yerine çağrılan sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde, Ayni-Gaffar D. çiftinin hayatını kaybettiği belirlendi. Çiftin cenazeleri, olay yerinde yapılan incelemenin ardından, Mersin Üniversitesi Tıp fakültesi Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.
11.09.2019 Haberler
Anne ve babasını av tüfeğiyle öldürdü
Anne ve babasını av tüfeğiyle öldürdü Mersin'in Erdemli ilçesinde bir kişi anne ve babasını av tüfeğiyle vurarak öldürdü. Alınan bilgiye göre, Ali A. (35) ilçeye bağlı kırsal kesimde yer alan  Güzeloluk Mahallesi'ndeki evlerinde henüz belirlenemeyen nedenle annesi Menekşe  A. (59) ve babası Murat A. (56) ile tartıştı. Ali A. tartışma sonrası av tüfeğiyle anne ve babasını öldürdü,  ardından ilçe merkezindeki evlerine kaçtı.   Akdeniz Mahallesi'ndeki evde aynı silahla intihar girişiminde bulunan  zanlı, güvenlik güçlerinin ikna çabaları sonucu teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Haberler
Anne-babasını öldüren zanlı mağarada yakalandı
Anne-babasını öldüren zanlı mağarada yakalandı Kahramanmaraş’ta tartıştığı anne ve babasını av tüfeğiyle öldüren cinayet zanlısı, 5 gün sonra gizlendiği mağarada yakalandı.
15.01.2018 Gündem
Anne-babasını öldüren zanlı mağarada yakalandı
Anne-babasını öldüren zanlı mağarada yakalandı Kahramanmaraş’ta tartıştığı anne ve babasını av tüfeğiyle öldüren cinayet zanlısı, 5 gün sonra gizlendiği mağarada yakalandı.
15.01.2018 Gündem
Anne ve babasını 300 parçaya bölmüş
Anne ve babasını 300 parçaya bölmüş Bursa'da 6 yıl sonra cesetleri bulunan yaşlı çiftin oğulları Kenan Öner tutuklandı. Gayrimenkuller için sahte evrak düzenleyen Öner'in, aldattığı gerekçesiyle boşanma davası açtığı eşi de 9 yıldır kayıp.
27.04.2014 Gündem