Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı

Son dakika Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı haber sayfamızda...

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.664 antalya büyükşehir belediye başkanı haberi bulunmuştur.
Ölümle yaşam arasında 23 saat!
Ölümle yaşam arasında 23 saat! Antalya’da Sarısu-Tünektepe teleferik hattında önceki akşam demir direklerden birinin koparak kabinlerden birine çarpması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi yaşamını yitirmişti... Kazanın ardından duran hatta metrelerce yükseklikte asılı kalan 24 kabindeki 174 kişi 23 saatlik operasyonla kurtarıldı. Kazaya ilişkin başlatılan soruşturmada 13 kişi gözaltına alındı...
14.04.2024 Gündem
AFAD Başkanı Memiş'ten açıklama: Teleferik kazasında kurtarılanların sayısı 74 oldu
AFAD Başkanı Memiş'ten açıklama: Teleferik kazasında kurtarılanların sayısı 74 oldu Antalya'da yaşanan teleferik kazasıyla ilgili bölgede incelemelerde bulunan AFAD Başkanı Okay Memiş, şu ana kadar kurtarılan vatandaş sayısının 74 olduğunu açıkladı. Antalya Valisi Hulusi Şahin ve Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ile birlikte basın mensuplarına son durum hakkında bilgi veren AFAD Başkanı Memiş "Bugün saat 17.25 civarında Antalya Konyaaltı’nda bulunan yaklaşık 600 rakıma kadar çıkan teleferikte meydana gelen kaza neticesinde kabinlerden biri maalesef yere çakıldı ve bu kaza neticesinde 1 vatandaşımız hayatını kaybetti, 6 vatandaşımız yaralandı" dedi.
13.04.2024 Gündem
Muhittin Böcek: Halkıma hesap vererek geldim bugünlere
Muhittin Böcek: Halkıma hesap vererek geldim bugünlere Antalya’da üst üste ikinci kez büyükşehir belediyesi başkanı seçilen ilk isim olan CHP’li Muhittin Böcek, “4 dönem üst üste Konyaaltı’nda belediye başkanlığı yaparak rekor kırmıştım. Üst üste ikinci defa Antalya Büyükşehir Belediyesi’ni kazandıran sizler oldunuz. Bizi seven bize oy verenleri mahcup etmeden, çalmadan çırpmadan, halkıma hesap vererek geldim bugünlere. Hepinizin başkanıyım" dedi.
31.03.2024 Gündem
SEÇİM SONUÇLARI! Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı belli oldu mu? Yerel seçim sonuçları ve oy oranlarında son durum ne?
SEÇİM SONUÇLARI! Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı belli oldu mu? Yerel seçim sonuçları ve oy oranlarında son durum ne? Antalya halkı 5 yıl görev yapacak olan yerel yöneticilerini seçmek için oylarını kullandı. Seçmenler gözlerini ise şimdi seçim sonuçları ve oy oranlarına dikti. Antalya Belediye Başkanı’nın belli olup olmadığına dair meraklar da arttı. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı belli oldu mu? Yerel seçim sonuçları açıklandı mı? 2024 seçim sonuçları ve oy oranları Milliyet.com.tr’nin seçim sayfasında olacak.
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur
Meral Akşener'den Mansur Yavaş'a tepki: Artık CHP'nin ev kölesi olmuştur İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçime iki gün kala Ankara’da katıldığı iftar programında açıklamalarda bulundu. Akşener'in hedefinde Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu vardı.
28.03.2024 Gündem
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? SEÇİM SONUÇLARI 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi
ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayları Kimler? SEÇİM SONUÇLARI 2024 Yerel Seçim Başkan Adayları Listesi 2024 Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayları belirlendi. 31 Mart 2024 Pazar günü gerçekleşecek yerel seçimde seçim sonuçları ekranı Milliyet.com.tr'de olacak. 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde, Büyükşehirlerde hangi parti ve adayların yer alacağı araştırılıyor. Milliyet.com.tr'nin seçim ekranı, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Büyükşehirlerden aday olan isimlere kolaylıkla ulaşmanızı sağlıyor. İşte 2024 Antalya Belediye Başkanı adaylığı için seçime katılan partiler ve aday isimleri hakkında detaylar.
28.03.2024 Bilgi Rehberi
Mansur Yavaş'tan Mustafa Geyikçi'ye destek mesajı
Mansur Yavaş'tan Mustafa Geyikçi'ye destek mesajı Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Finike Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi için destek mesajı gönderdi.
15.03.2024 Gündem
Davutoğlu'ndan Muhittin Böcek'e ziyaret
Davutoğlu'ndan Muhittin Böcek'e ziyaret Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'nin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Muhittin Böcek'i belediye binasında ziyaret etti.
5.03.2024 Gündem
Antalya'da sel felaketinde ölen 2 çocuk babası toprağa verildi
Antalya'da sel felaketinde ölen 2 çocuk babası toprağa verildi Antalya’da yaşanan sel felaketinde Kepez ilçesinde alt geçitte otomobilin içinde hayatını kaybeden 2 çocuk babası 47 yaşındaki Halil Yıldız son yolculuğuna uğurlandı.
14.02.2024 Gündem
Antalya’da can alan yağış
Antalya’da can alan yağış Antalya önceki akşamdan itibaren rüzgâr ve şiddetli yağmurla birlikte sele teslim oldu. Sağanak gece şiddetini artırırken alt geçitler suyla doldu, araçlar mahsur kaldı. Kepez’de Gıyaseddin Keyhüsrev Alt Geçidi’ndeki bir otomobilde Halil Yıldız (47) ölü bulundu.
14.02.2024 Gündem
Son dakika! Antalya'daki sel felaketinden acı haber! Bir kişinin cansız bedeni otomobilde bulundu
Son dakika! Antalya'daki sel felaketinden acı haber! Bir kişinin cansız bedeni otomobilde bulundu Meteoroloji 3 kenti turuncu kod yayınladı. Ülke genelinde sıcaklıkların 5 dereceye kadar düşmesi beklenirken, Meteoroloji birçok ili, kuvvetli yağış ve sel baskınlarına karşı uyardı. Antalya'da yaşanan sel felaketinden ise acı haber geldi. İşte detaylar...
13.02.2024 Gündem
Son dakika! Hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi
Son dakika! Hava durumu nasıl olacak? Meteoroloji'den peş peşe uyarılar geldi Meteoroloji 4 kenti turuncu kod yayınladı. Ülke genelinde sıcaklıkların 5 dereceye kadar düşmesi beklenirken, Meteoroloji birçok ili, kuvvetli yağış ve sel baskınlarına karşı uyardı. İşte detaylar...
13.02.2024 Gündem
‘Halka dönük proje ürettik’
‘Halka dönük proje ürettik’ Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Muhittin Böcek, dün Kepez’de CHP partisinin kadın kolları etkinliğine katıldı.
12.02.2024 Gündem
Yeniden aday gösterilen Muhittin Böcek'ten dikkat çeken açıklama: Bu zamanlarda ihaneti de gördük
Yeniden aday gösterilen Muhittin Böcek'ten dikkat çeken açıklama: Bu zamanlarda ihaneti de gördük CHP’den yeniden aday gösterilen Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Ankara dönüşü partililer tarafından havalimanında karşılandı. Böcek dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
27.01.2024 Gündem
AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıklandı! Antalya Büyükşehir AK Parti Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü kimdir?
AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı açıklandı! Antalya Büyükşehir AK Parti Belediye Başkan adayı Hakan Tütüncü kimdir? Cumhurbaşkanı Erdoğan, ATO Kongre Salonu'nda AK Parti belediye başkan adaylarını duyurdu. AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı belli oldu. Bireyler, AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayının kim olduğunu merak ediyorlar. Peki AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı adayı kim oldu?
18.01.2024 Bilgi Rehberi
CHP PM’de ortalık karıştı! İmamoğlu gerginliği
CHP PM’de ortalık karıştı! İmamoğlu gerginliği CHP Parti Meclisi’nin (PM) yeni belediye başkan adaylarının tespit edildiği önceki günkü toplantısı “yüksek tansiyonlu” geçti. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın yeniden aday gösterilmesine, kamuoyundaki pek çok kesimin yanı sıra PM’den de tepki geldi.
12.01.2024 Gündem
CHP'de son durum: Kaleler en son açıklanacak
CHP'de son durum: Kaleler en son açıklanacak CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in başkanlığında 4 Ocak Perşembe günü saat 11.00’de MYK, saat 15.30’da PM toplanacak.
30.12.2023 Gündem
CHP 9 büyükşehiri haftaya açıklayacak
CHP 9 büyükşehiri haftaya açıklayacak CHP Ankara ve İstanbul ile kendisinde olmayan Bursa ve Balıkesir büyükşehir belediye başkan adaylarının ardından, önümüzdeki hafta da mevcut 9 büyükşehir belediyesinden göstereceği adayları kamuoyuna duyuracak.
16.12.2023 Gündem
Özel: İlk kez bu kadar heyecanlandığım bir noktadayım
Özel: İlk kez bu kadar heyecanlandığım bir noktadayım CHP Genel Başkanı Özgür Özel, CHP Genel Merkezi'nde partisinin önceki dönem milletvekilleri ile bir araya geldi.
1.12.2023 Gündem
CHP'de kurultay günü! Kılıçdaroğlu'ndan sert mesajlar: Sırtımdaki hançerlerle seçime girdim
CHP'de kurultay günü! Kılıçdaroğlu'ndan sert mesajlar: Sırtımdaki hançerlerle seçime girdim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 38'inci Olağan Kurultay'da yaptığı konuşmada dikkat çeken mesajlar verdi.
4.11.2023 Gündem
Cumhuriyet'in 100. yılına fener alaylı kutlama
Cumhuriyet'in 100. yılına fener alaylı kutlama Antalya´da, Cumhuriyet'in 100?üncü yılı binlerce kişinin katıldığı fener alayı ile kutlandı.
29.10.2023 Haberler
Özgür Özel: Kendi özeleştirimizi yapmak durumundayız
Özgür Özel: Kendi özeleştirimizi yapmak durumundayız Antalya’da CHP'nin 38'inci Olağan İl Kongresi’ne katılan CHP Genel Başkan Vekili Özgür Özel, seçimi kaybetmenin nedenini sadece Kılıçdaroğlu'na indirgemenin haksızlık olacağını, bu nedenle vefalı bir değişim öngördüğünü söyledi.
8.10.2023 Gündem
Altın Portakal iptal edildi
Altın Portakal iptal edildi Bu yıl, 60. kez düzenlenmesi planlanan Antalya Altın Portakal Film Festivali, “Kanun Hükmü” belgeseliyle ilgili tartışmaların ardından iptal edildi.
30.09.2023 Kültür Sanat
Antalya Altın Portakal Film Festivali iptal edildi
Antalya Altın Portakal Film Festivali iptal edildi Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu yıl 60'ıncısı düzenlenecek Antalya Altın Portakal Film Festivali'nin iptal edildiğini açıkladı.
29.09.2023 Gündem
Antalya’da sular durulmuyor
Antalya’da sular durulmuyor Antalya Film Festivali’nin 60. yılını kutlamak için sayılı günler kalmışken sanat gündemi bir belgeselin önce seçkiden çıkartılıp sonra geri alınmasını tartışıyor.
29.09.2023 Kültür Sanat

Benzer Haber Etiketleri

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.