Antalya Kampı

Antalya Kampı

Son dakika Antalya kampı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Antalya kampı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Antalya kampı haber sayfamızda...

Antalya Kampı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.303 antalya kampı haberi bulunmuştur.
Galatasaray'da Fernando Muslera imzaya yakın! Davinson Sanchez müjdesi
Galatasaray'da Fernando Muslera imzaya yakın! Davinson Sanchez müjdesi Galatasaray, milli maçlar nedeniyle verilen arada sakat futbolcularının takıma katılmasını bekleyecek. 5 günlük Antalya kampıyla da ligin final dönemine takımın daha iyi motive olmalarını sağlayacak. Ayrıca sarı-kırmızılılar bu süreçte iç transferde de hamleler yapacak.
19.03.2024 Galatasaray
Feyyaz Uçar'dan Beşiktaş yorumu! 'Bundan iyisi can sağlığı'
Feyyaz Uçar'dan Beşiktaş yorumu! 'Bundan iyisi can sağlığı' Beşiktaş'ın Başakşehir'i 1-0'lık skorla mağlup ettiği maçın ardından Feyyaz Uçar değerlendirmelerde bulundu. Feyyaz Uçar, siyah-beyazlılardaki Rıza Çalımbay dönemini yorumladı.
13.11.2023 Beşiktaş
Galatasaray'ın yeni Burak Yılmaz'ı! Okan Buruk'tan tam not
Galatasaray'ın yeni Burak Yılmaz'ı! Okan Buruk'tan tam not Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan sarı-kırmızılı takımda genç oyuncu yükselen performansıyla Okan Buruk'un gözüne girdi. Ekstra şut ve hava topu çalışan başarılı futbolcu stil olarak Burak Yılmaz'a benzetiliyor.
2.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Firmino ve Talisca gerçekleri! Nevzat Dindar canlı yayında duyurdu
Galatasaray'da Firmino ve Talisca gerçekleri! Nevzat Dindar canlı yayında duyurdu Süper Lig'de liderliğini sürdüren Galatasaray'da önemli transfer gelişmeleri yaşanıyor. Milliyet'in Galatasaray muhabiri Nevzat Dindar, sarı-kırmızılıların gündemini Skorer TV'de değerlendirdi. Dindar, Galatasaray'ın gündeminde yer alan Anderson Talisca ve Roberto Firmino için flaş açıklamalarda bulundu.
1.03.2023 Galatasaray
Galatasaray'da Talisca gelişmesi! Kulübe yakın kaynaklardan transfer yanıtı
Galatasaray'da Talisca gelişmesi! Kulübe yakın kaynaklardan transfer yanıtı Bir dönem Beşiktaş forması giyen ve şuan kariyerini Cristiano Ronaldo'nun oynadığı Al Nassr kulübünde sürdüren Talisca'ın Galatasaray ile anlaştığı iddia edildi.
28.02.2023 Galatasaray
Galatasaray'a yeni transfer olmuştu! Nicolo Zaniolo'nun yeni takımını duyurdular
Galatasaray'a yeni transfer olmuştu! Nicolo Zaniolo'nun yeni takımını duyurdular Galatasaray'ın Roma'dan 15 milyon Euro ve bonuslar karşılığında kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo için La Gazzetta dello Sport'tan flaş bir iddia ortaya atıldı. İtalyan yıldızın yeni adresini duyurdular.
28.02.2023 Galatasaray
Galatasaray’da Antalya kampı, Okan Buruk'un yüzünü güldürdü
Galatasaray’da Antalya kampı, Okan Buruk'un yüzünü güldürdü Galatasaray’ın Antalya kampı çok verimli geçti. Barış Alper, Kerem, Rashica, Torreira ile Oliveira’nın formda olması, Teknik Direktör Okan Buruk’u memnun etti.
28.02.2023 Galatasaray
Galatasaray'ın yeni transferleri kamp kadrosuna dahil edildi
Galatasaray'ın yeni transferleri kamp kadrosuna dahil edildi Galatasaray, 20-26 Şubat tarihlerinde yapacağı Antalya kampı kadrosunda bulunacak isimleri açıkladı.
20.02.2023 Galatasaray
Victor Nelsson'dan Fenerbahçeli taraftara 2 forma
Victor Nelsson'dan Fenerbahçeli taraftara 2 forma Galatasaray’ın Danimarkalı savunmacısı Victor Nelsson, sarı-kırmızlı ve beyaz renkte kendi imzasını taşıyan iki adet formayı depremzedelere yardım amacıyla açık arttırmada satılması için bağışladı.
20.02.2023 Galatasaray
Türkiye Golf Milli Takımı'nın Antalya kampı başladı
Türkiye Golf Milli Takımı'nın Antalya kampı başladı Türkiye Golf Milli Takımı'nın, antrenör İhsan Gencay Asan ile Gencer Özcan yönetiminde 32 sporcuyla Antalya'nın Serik ilçesinde gerçekleştirilen kampı başladı.
22.01.2023 Diğer
Hazırlık maçında Schalke ile Zürich berabere kaldı
Hazırlık maçında Schalke ile Zürich berabere kaldı Antalya'da kamp çalışmalarına devam eden Bundesliga temsilcisi FC Schalke 04 hazırlık maçında karşılaştığı İsviçre ekibi FC Zürich ile 2-2 berabere kaldı.
7.01.2023 Dünyadan Futbol
Bucaspor, Antalya kampı için yola çıktı
Bucaspor, Antalya kampı için yola çıktı TFF 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ilk yarıyı lider bitiren Bucaspor 1928'in Antalya’da yapacağı kamp kadrosu açıklandı.
28.12.2022 2.Lig
Galatasaray'ın gündemindeki yıldız isimden mesaj: Bu transfer çok güzel olabilir!
Galatasaray'ın gündemindeki yıldız isimden mesaj: Bu transfer çok güzel olabilir! Galatasaray'da transfer çalışmaları son hızıyla sürüyor. Sarı-kırmızılılar Ocak ayında en az 4 transfer yaparak yoluna devam etmek istiyor. Bu anlamda sarı-kırmızılıların gündemine gelen yıldız oyuncudan Galatasaray'a transfer mesajı geldi.
18.12.2022 Galatasaray
Galatasaray'da kampın yıldızı Barış Alper Yılmaz
Galatasaray'da kampın yıldızı Barış Alper Yılmaz Galatasaray’da Barış Alper Yılmaz’ın yükselen performansı yüz güldürdü. Teknik Direktör Okan Buruk, genç futbolcuyu kanat dışında merkezde de denedi, olumlu dönüş aldı.
18.12.2022 Galatasaray
Fenerbahçe gole doymuyor! 35 maçta 89 gol
Fenerbahçe gole doymuyor! 35 maçta 89 gol Fenerbahçe, Jorge Jesus ile beraber skorer bir görüntü çiziyor. Dünya Kupası arasında 4 hazırlık maçında 12 gol atan takım, sezon başından beri oynadığı 35 karşılaşmada tam 89 gol kaydetti.
12.12.2022 Fenerbahçe
Sürpriz transfer iddiası! Dünya Kupası'na damga vuran yıldız gündemde
Sürpriz transfer iddiası! Dünya Kupası'na damga vuran yıldız gündemde Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek isteyen Fenerbahçe için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Sarı-lacivertli ekibin Dünya Kupası'na damga vuran yıldız futbolcuyla ilgilendiği ileri sürüldü. İşte detaylar...
10.12.2022 Dünya Kupası
Fenerbahçe'de gündem iç transfer! Büyük önem taşıyor
Fenerbahçe'de gündem iç transfer! Büyük önem taşıyor F.Bahçe’de ara transferdeki hamleler kadar sözleşmesi bitecek oyuncularla yapılan görüşmeler de büyük önem taşıyor. Sarı-lacivertlilerde Altay Bayındır, Valencia ve Zajc için çalışmalar büyük bir titizlikle sürüyor.
10.12.2022 Fenerbahçe
Uğurcan Çakır: Fenerbahçe kırılma maçımız olabilir
Uğurcan Çakır: Fenerbahçe kırılma maçımız olabilir Trabzonspor kaptanı Uğurcan Çakır, “Fenerbahçe maçında galip gelirsek, bizim için psikolojik ve moral anlamında çok iyi olacaktır. Aksi sonuçta çok büyük bir şey değişeceğini düşünmüyorum” diye konuştu.
9.12.2022 Trabzonspor
Jorge Jesus'un yeni prensi! Fenerbahçe altyapıda maden buldu
Jorge Jesus'un yeni prensi! Fenerbahçe altyapıda maden buldu Süper Lig'de Galatasaray'ın 2 puan önünde liderliğini sürdüren Fenerbahçe'de takıma dahil edilen genç isimler dikkat çekiyor. Altyapıda adeta maden bulan sarı-lacivertli kulüpte Jorge Jesus yeni prensini belirledi. Bu sene futbolun yanı sıra diğer spor dallarıyla birlikte kulübe kazandırılan altyapı sporcusu sayısı toplamda 44'e ulaştı.
7.12.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den Antalya’ya eksik yolculuk
Fenerbahçe'den Antalya’ya eksik yolculuk Fenerbahçe’de Antalya kampı başlarken Altay, Emre Mor, Arda, Valencia, Pedro ve Peres hazırlık maçlarında forma giyemeyecekleri için İstanbul’da bırakıldı
7.12.2022 Fenerbahçe
Fenerbahçe'den transfer çalımı! Görüşmede söz kesildi
Fenerbahçe'den transfer çalımı! Görüşmede söz kesildi Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig'e verilen arada Fenerbahçe bir yandan transfer çalışmalarını sürdürüyor. Sarı-lacivertliler, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız isim için kulübüyle söz kesti.
6.12.2022 Fenerbahçe
Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in kötü mirası
Beşiktaş'ta Valerien Ismael'in kötü mirası Valerien Ismael’in takıma sürekli 50 dakikalık antrenmanlar yaptırmasının ciddi fiziksel sorunlara yol açtığı belirlendi. Şenol Güneş ve yardımcılarının bu nedenle Antalya kampında da kondisyon çalışmalarına ağırlık vereceği ifade edildi.
6.12.2022 Beşiktaş
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un planları tuttu
Fenerbahçe'de Jorge Jesus'un planları tuttu Dünya Kupası arasında takımının performansını yukarı çekmek isteyen Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus için her şey planlandığı gibi ilerliyor.
6.12.2022 Fenerbahçe
Beşiktaş’ta Atiba Hutchinson ve Romain Saiss için karar verildi!
Beşiktaş’ta Atiba Hutchinson ve Romain Saiss için karar verildi! Transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalar yapan Beşiktaş'ta Atiba Hutchinson ve Romain Saiss'in geleceği ile ilgili planlar da belli oldu. İşte detaylar...
5.12.2022 Beşiktaş
Beşiktaş'ta gençler parlıyor! İşte Şenol Güneş'in gözüne giren isimler
Beşiktaş'ta gençler parlıyor! İşte Şenol Güneş'in gözüne giren isimler Dünya Kupası nedeniyle Süper Lig’e verilen arada takımla çalışan genç oyuncular şimdiden teknik patron Şenol Güneş'in gözüne girdi.
5.12.2022 Beşiktaş

Benzer Haber Etiketleri

Antalya Kampı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.