Antalya Körfezi

Antalya Körfezi

Son dakika Antalya Körfezi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Antalya Körfezi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Antalya Körfezi haber sayfamızda...

Antalya Körfezi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 556 antalya körfezi haberi bulunmuştur.
Turizm kenti Antalya'da panik! 'Rüzgarla taşınarak deniz üzerinde kümeleniyor'
Turizm kenti Antalya'da panik! 'Rüzgarla taşınarak deniz üzerinde kümeleniyor' Turizm kenti Antalya'da bir süredir sahil ve Antalya Körfezi'nde görülen denizanaları ve polen görüntüsü, vatandaşta korku ve paniğe neden oldu.
9.04.2024 Gündem
Antalya'da denizde korkutan manzara: Kıyıya yakın sularda sürüler halinde
Antalya'da denizde korkutan manzara: Kıyıya yakın sularda sürüler halinde Antalya'da kıyıya yakın sularda yoğun görülen denizanaları, denize girenlere zor anlar yaşattı. Kulaç atarken önündeki denizanasını fark edenlerden biri kısa süreli panik yaşadı. Tedirgin olanların bazıları da yüzerek denizanasının bulunduğu bölgeden uzaklaşıp, kıyıda güneşlendi.
8.04.2024 Gündem
Uyarı geldi! Meteoroloji illeri tek tek saydı! Sağanak yağış geliyor
Uyarı geldi! Meteoroloji illeri tek tek saydı! Sağanak yağış geliyor Bayram tatili başladı ve hava durumu merak ediliyor. Meteoroloji sağanak yağış uyarısında bulundu ve illeri tek tek saydı. Bu şehirlerde yaşayanlar dikkat! 12 ile de sarı kodlu uyarı geldi. İşte detaylar...
8.04.2024 Gündem
Sahilde tedirgin eden görüntü! Yüzlerce denizanası kıyıya vurdu
Sahilde tedirgin eden görüntü! Yüzlerce denizanası kıyıya vurdu Antalya’da denizde görülen ve paniğe neden olan yüzlerce denizanasından bir kısmı sahile vurdu.
6.04.2024 Gündem
Dalgıcın denizanasıyla dansı kamerada
Dalgıcın denizanasıyla dansı kamerada Antalya Körfezi'nde yüzeyde ve kıyıya yakın alanlarda görülen yüzlerce denizanası tedirgin ederken, dalgıçlık yapan Oğuzcan Toskal, deniz yüzeyinin üzerinde hareket eden bir denizanasıyla dans ettiği görüntüleri paylaştı.
30.03.2024 Yaşam
Akdeniz'de ağları yırtan denizanaları: Bu bir uyarıdır
Akdeniz'de ağları yırtan denizanaları: Bu bir uyarıdır Akdeniz'de son günlerde geçişleri devam eden, yüksek popülasyona sahip denizanaları, doldurdukları balıkçı ağlarını ağırlıkları nedeniyle yırtıyor. Akdeniz Üniversitesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Denizanaları için ortam oluşmuş durumda. Bu bir uyarıdır. Nasıl Marmara müsilaj ile bizi uyardı, bu olay da Akdeniz için bir uyarı" dedi.
30.03.2024 Gündem
Antalya'da şimşeklerin dansı görsel şölen oluşturdu
Antalya'da şimşeklerin dansı görsel şölen oluşturdu Antalya’da akşam saatlerinde aniden bastıran sağanak yağış ve dolu esnasında çakan şimşekler kenti aydınlattı. O anlar cep telefonları kameralarına yansıdı.
13.03.2024 Haberler
Göç yolundaki denizanaları çıyanların avı oldu
Göç yolundaki denizanaları çıyanların avı oldu Antalya Körfezi'nde sıklıkla görülen, kıyıya kadar yaklaştığı için tedirginliğe neden olan denizanaları, çıyanların saldırısına uğruyor. Deniz çıyanlarının denizanasını yediği anları görüntüleyen Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Bir denizanasının üzerinde 30 çıyan saydık. Şu anda çıyanların denizanalarına yoğun saldırısı var" dedi.
12.03.2024 Haberler
SON DEPREMLER 15 Ocak Kandilli Rasathanesi/AFAD 2024: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Son Deprem Haberleri)
SON DEPREMLER 15 Ocak Kandilli Rasathanesi/AFAD 2024: Az önce deprem mi oldu? Deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? (Son Deprem Haberleri) Son dakika depremler. Deprem kuşağında yer alan Türkiye'de sık sık depremler meydana geliyor. Kandilli Rasathanesi ve AFAD Türkiye ve yakın çevresinde meydana gelen depremleri listelemeye devam ediyor. Peki, bugün deprem oldu mu? En son deprem nerede, kaç şiddetinde oldu? İşte 15 Ocak son dakika depremler.
15.01.2024 Bilgi Rehberi
Antalya Körfezi'ndeki kirlilik korkuttu! Balıkçılar eli boş dönüyor
Antalya Körfezi'ndeki kirlilik korkuttu! Balıkçılar eli boş dönüyor Antalya Körfezi'nde avladıkları balıklarla geçimini sağlayan balıkçılar, 10 yıl önce 30 kilo yakalarken bugünlerde 3-5 kiloyla ya da ağlar boş avdan dönmekten dertli. Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi'nden Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu "Körfeze akan suların kenarlarında ve kıyıda kontrolsüzce kirlenme görüyoruz" dedi.
24.12.2023 Ekonomi
Antalya Körfezi’nde hamsi sevinci
Antalya Körfezi’nde hamsi sevinci Kızıldeniz’den Akdeniz’e geçiş yapan ve Antalya Körfezi ekosistemine zarar veren balon balığı gibi istilacı türlerin yanı sıra, ekonomik değeri olan yeni türlerin de bölgeye geçiş yaptığı tespit edildi.
21.12.2023 Ekonomi
BUGÜNKÜ SON DEPREMLER (7 ARALIK) 📍 Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD
BUGÜNKÜ SON DEPREMLER (7 ARALIK) 📍 Az önce deprem mi oldu, nerede, kaç şiddetinde? Kandilli/AFAD Ülkemiz ve çevresinde meydana gelen depremlere ilişkin verileri Kandilli Rasathanesi ve AFAD vatandaşlar ile paylaşıyor. Meydana gelen depremlerin enlem ve boylam bilgileri, depremin şiddeti, merkez üssü ve derinlik gibi veriler paylaşılıyor. Peki Türkiye'de en son nerede, kaç şiddetinde deprem oldu? Kandilli/AFAD son depremler listesi...
7.12.2023 Bilgi Rehberi
Yerli üretim ‘ZAHA’ ilk kez kullanıldı
Yerli üretim ‘ZAHA’ ilk kez kullanıldı Türk Deniz Kuvvetleri Komutanlığı tarafından 17 Kasım’da başlayan ‘Doğu Akdeniz-2023 Tatbikatı’ sürüyor. Antalya Körfezi’nde gerçekleştirilen tatbikatta senaryo gereği gerçekleştirilen kurtarma operasyonunda hem denizde hem karada hareket edebilen yerli üretim Zırhlı Amfibi Hücum Aracı (ZAHA) ilk defa kullanıldı.
24.11.2023 Gündem
Tehlike çanları çalıyor: 'Akdeniz'in akciğerleri' ölüyor
Tehlike çanları çalıyor: 'Akdeniz'in akciğerleri' ölüyor Isınan deniz suyu, Akdeniz Körfezi'nin endemik tür ve oksijen kaynağı deniz çayırlarını vurdu. Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu, "Deniz çayırları ölmeye başladı. Su sıcaklığı yaşam sınırının üzerinde. Deniz çayırları kavruluyor" dedi.
20.08.2023 Haberler
Tehlike çanları çalıyor: 'Akdeniz'in akciğerleri' ölüyor
Tehlike çanları çalıyor: 'Akdeniz'in akciğerleri' ölüyor Isınan deniz suyu, Akdeniz Körfezi'nin endemik tür ve oksijen kaynağı deniz çayırlarını vurdu. Prof. Dr. Mehmet Gökoğlu kötü senaryoyu sıraladı. "Deniz çayırları ölmeye başladı. Su sıcaklığı yaşam sınırının üzerinde' diyen Gökoğlu; "Suyun ısınmasına bağlı, insanlara zarar verecek alerji ve kaşıntıya neden olacak canlıların çoğalmasının zemininin de hazırıyor" şeklinde konuştu.
20.08.2023 Gündem
SON DEPREMLER güncel takip ekranı (19 Ağustos): AFAD ve Kandilli son depremler listesi! Az önce deprem mi oldu, en son olan depremlere nereden bakılır?
SON DEPREMLER güncel takip ekranı (19 Ağustos): AFAD ve Kandilli son depremler listesi! Az önce deprem mi oldu, en son olan depremlere nereden bakılır? Son depremler listesi yaşanan depremlerden sonra araştırılan konular arasında bulunuyor. Geçtiğimiz günlerde Malatya'da ve Adana'da depremler meydana geldi. Türkiye'de yaşanan deprem sarsıntıları AFAD ve Kandilli Rasathanesi tarafından detaylarıyla açıklanıyor. Depremlerin büyüklüğü ve yeri hakkında bilgi sahibi olmak isteyeneler son depremler takip ekranını ziyaret ediyorlar. İşte 19 Ağustos son depremler listesi...Peki az önce deprem mi oldu?
19.08.2023 Bilgi Rehberi
Yunan tuğamiral skandal haritayı gündeme taşıdı: Erdoğan ben buradayım diyor
Yunan tuğamiral skandal haritayı gündeme taşıdı: Erdoğan ben buradayım diyor Ta Nea gazetesinin haberleştirdiği gelişmede Yunan Tuğamiral Yiannis Egolfopoulos'un devlet televizyonu ERT'ye yaptığı açıklamalar yer aldı. Egolfopoulos, skandal Sevilla haritasını bir kez daha gündeme getirirken Türkiye hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı.
15.08.2023 Dünya
Köpek balığı sanılarak taşlandı, gerçek sonradan anlaşıldı
Köpek balığı sanılarak taşlandı, gerçek sonradan anlaşıldı Kemer'de denizde görülen bir balık vatandaşları tedirgin etti. Bölgedekiler balığı taş atarak balığı kıyıdan uzaklaştırmak istedi. İlk başta köpek balığı olduğu düşünel balığın türü ortaya çıkınca herkes rahatladı.
13.07.2023 Haberler
Yer: Antalya! Köpek balığı sanılarak taşlandı, gerçek sonradan anlaşıldı
Yer: Antalya! Köpek balığı sanılarak taşlandı, gerçek sonradan anlaşıldı Kemer'de denizde görülen bir balık vatandaşları tedirgin etti. Bölgedekiler balığı taş atarak balığı kıyıdan uzaklaştırmak istedi. İlk başta köpek balığı olduğu düşünülen balığın türü ortaya çıkınca herkes rahatladı.
13.07.2023 Gündem
ANLIK SON DEPREMLER takip ekranı (20 Haziran): Az önce deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi! En son olan artçı depremler...
ANLIK SON DEPREMLER takip ekranı (20 Haziran): Az önce deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi! En son olan artçı depremler... Son depremler listesi takip ekranı bireylerin araştırdığı konular arasında bulunuyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesini paylaşıyor. Son depremler sayfasında depremin büyüklüğü, yeri ve saati olmak üzere ayrıntılar yer alıyor. Peki az önce deprem mi oldu? 20 Haziran son depremler listesi canlı takip ekranı...
20.06.2023 Bilgi Rehberi
Nesli tükenmekte olan vatoz oltaya takıldı
Nesli tükenmekte olan vatoz oltaya takıldı Antalya'da nesli tükenme tehlikesindeki kelebek vatoz, 15 metre açıkta amatör balıkçının oltasına takıldı. Balıkçılar, yarım saatlik uğraş sonunda yüzeye çıkardıkları vatozu fark edip denize bıraktı.
20.06.2023 Haberler
İzmir'de deprem! Merkez üssü Buca...
İzmir'de deprem! Merkez üssü Buca... İzmir'de saat 08.53 sıralarında merkez üssünün Buca olduğu bir deprem meydana geldi. Depremin ardından AFAD ve Kandilli Rasathanesi açıklama yaptı.
14.06.2023 Gündem
Fay hatlarının etrafını sardığı il! Naci Görür: Dikkat edilmesi gerekir
Fay hatlarının etrafını sardığı il! Naci Görür: Dikkat edilmesi gerekir Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, fay hatlarının etrafını sardığı kente dikkat çekerek önemli uyarılarda bulundu.
9.06.2023 Haberler
Fay hatlarının etrafını sardığı il! Naci Görür: Dikkat edilmesi gerekir
Fay hatlarının etrafını sardığı il! Naci Görür: Dikkat edilmesi gerekir Bilim Akademisi Üyesi Prof. Dr. Naci Görür, fay hatlarının etrafını sardığı kente dikkat çekerek önemli uyarılarda bulundu.
9.06.2023 Gündem
Son dakika: Meteoroloji'den 20 il için yeni uyarı
Son dakika: Meteoroloji'den 20 il için yeni uyarı Meteoroloji'den sarı kodla yeni uyarı geldi. İstanbul ve Ankara'nın aralarında bulunduğu 20 ilde kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.
18.05.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Antalya Körfezi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.