Sergen Yalçın: "1 puan üzücü"
Sergen Yalçın: "1 puan üzücü" Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, kazanmak için çok mücadele verdiklerinin altını çizerek, "1 puanla ayrılmak bizim tarafımızdan üzücü oldu" dedi.
14.01.2024 Futbol
Nuri Şahin'den 'Haji Wright' çıkışı
Nuri Şahin'den 'Haji Wright' çıkışı Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, 81. dakikada oyundan çıkarken bazı taraftarlar tarafından ıslıklanan Haji Wright'a sahip çıktı. Haji Wright'nin eşinin doğum yaptığını ve ilk kez babalık duygusunu tattığını belirten Şahin, "Ben hayatım boyunca ıslıklamayı anlamış bir insan değilim. Şaşırdım, şaşırdım çünkü Haji’nin bize bugüne kadar verdikleri ve verecekleri ortada" dedi.
22.05.2023 Futbol
Nuri Şahin: “Her puanın değerini bilmemiz gerekiyor”
Nuri Şahin: “Her puanın değerini bilmemiz gerekiyor” Antalyaspor Teknik Direktörü Nuri Şahin, iki takımın da puana çok ihtiyacı olduğu için tam saldıramadıklarını ama ligde her puanın değerini bilmek gerektiğini söyledi.
7.01.2023 Futbol
Ersun Yanal: Daha disiplinli ve plana sadık bir takım olarak yolumuza devam etmek istiyoruz
Ersun Yanal: Daha disiplinli ve plana sadık bir takım olarak yolumuza devam etmek istiyoruz Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Galatasaray maçının ardından yaptığı açıklamada, "Bu haftadan itibaren daha disiplinli, planına sadık kalan bir takım olarak yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.
3.01.2021 Futbol
Ersun Yanal: "Bu 3 puan, lig sonunda ne kadar güzel bir galibiyet olduğunu anlatacaktır"
Ersun Yanal: "Bu 3 puan, lig sonunda ne kadar güzel bir galibiyet olduğunu anlatacaktır" Antalyaspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, sahalarında MKE Ankaragücü karşısında alınan galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek, “Bugün aldığımız 3 puan lig bitiminde dönüp arkamıza baktığımızda ne kadar güzel bir galibiyet olduğunu anlatacaktır” dedi.
6.12.2020 Futbol
Tamer Tuna: “Turu geçmeyi başardığımız için sevinçliyim"
Tamer Tuna: “Turu geçmeyi başardığımız için sevinçliyim" Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanşında Göztepe ile 2-2 berabere kalan Antalyaspor ilk karşılaşmayı 4-3 kazandığı için adını bir üst tura yazdırdı. Mücadele sonrası iki takımın teknik direktörleri açıklamalarda bulundu.
22.01.2020 Futbol
Bülent Korkmaz: “Kazandığımız için mutluyuz”
Bülent Korkmaz: “Kazandığımız için mutluyuz” Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, 10 kişi kalmalarına rağmen takım halinde iyi mücadele ettiklerini belirterek, “Bazı maçlar böyle kazanılıyor” dedi. Antalyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 28. hafta mücadelesinde sahasında ağırladığı Kasımpaşa’yı 1-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Korkmaz, kazandıkları için mutlu olduğunu söyledi. Özellikle takımının 10 kişi kaldıktan sonra çok iyi ve yürekten mücadele ettiğinin altını çizen Korkmaz, “Takım halinde iyi mücadele ettik. Bazı maçlar böyle kazanılıyor. Oyuncularım yüreklerini ortaya koydular, önemli olan kazanmaktı bunu becerdiler” diye konuştu. Korkmaz, maçın son dakikasına kadar kendilerini destekleyen taraftara da teşekkür etti.
14.04.2019 Futbol
Bülent Korkmaz: ”Galibiyete ihtiyacımız vardı"
Bülent Korkmaz: ”Galibiyete ihtiyacımız vardı" Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, iyi oynayıp kazandıklarını belirterek, "Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı" dedi. Spor Toto Süper Lig’in 26. hafta mücadelesinde Antalyaspor, sahasında karşılaştığı Aytemiz Alanyaspor’u 3-0 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Korkmaz, iyi oynayıp kazandıklarını belirterek, böyle bir galibiyete ihtiyaçları olduğunu kaydetti.
16.03.2019 Futbol
Bülent Korkmaz: “Maalesef bugün çok bireysel hata yaptık"
Bülent Korkmaz: “Maalesef bugün çok bireysel hata yaptık" Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz 6-2 kaybettikleri Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklamada, “Gol pozisyonlarına da girdik. 3-2’yi yakalayabilseydik belki farklı bir senaryo olabilirdi. Ama maalesef bugün çok bireysel hata yaptık. Sonuçta 6-2 mağlup olduk. Tabii ki ağır bir yenilgi” açıklamasını yaptı.
3.02.2019 Futbol
Korkmaz: “Kazanılan 1 puan iyidir”
Korkmaz: “Kazanılan 1 puan iyidir” Antalyaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Fenerbahçe’nin durumu ne olursa olsun alınan 1 puanın iyi olduğunu söyledi. Spor Toto Süper Lig’in 17. hafta kapanış maçında Antalyaspor, sahasında ağırladığı Fenerbahçe ile 0-0 berabere kaldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Korkmaz, kazanılmış bir puanın sevindirici olduğunu söyledi. Ligde kazanılan her puanın önemli olduğunun altını çizen Korkmaz, “Fenerbahçe’nin durumu ne olursa olsun büyük takım. Aldığımız 1 puan ve totalde ilk yarıyı kapattığımız 27 puan bizim için önemliydi. Eksik ve sakat oyuncularımıza rağmen onların yerine oynayan oyuncularım ellerinden geleni yaptı. Artık ikinci yarıya iyi şekilde hazırlanacağız” dedi.
24.12.2018 Futbol