Anthony Joshua

Anthony Joshua

Son dakika Anthony Joshua haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Anthony Joshua gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Anthony Joshua haber sayfamızda...

Anthony Joshua

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 102 anthony joshua haberi bulunmuştur.
Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den bir transferi daha bitirdi! Sözleşmeye özel madde
Acun Ilıcalı, Fenerbahçe'den bir transferi daha bitirdi! Sözleşmeye özel madde Premier Lig'e çıkma hedefi bulunan ve Championship'e iyi başlayan Hull City, Fenerbahçe'den üçüncü transferi için anlaşma sağladı. Sarı-lacivertli yıldızın sözleşmesine özel madde konuldu.
22.08.2022 Fenerbahçe
Galatasaray transfer teklifini yaptı! Orta sahaya dinamo
Galatasaray transfer teklifini yaptı! Orta sahaya dinamo Dries Mertens ve Lucas Torreira transferleriyle dikkat çeken Galatasaray, orta saha kurgusuna yeni bir ismi dahil etmek için çalışmalarına başladı. Fransız basını, sarı-kırmızılıların 24 yaşındaki oyuncu için resmi transfer teklifinde bulunduğunu yazdı. Süper Lig devinin tecrübeli futbolcu için 8 milyon euroyu gözden çıkardığı belirtildi.
22.08.2022 Galatasaray
Beşiktaş - Karagümrük maçına yeni transfer damga vurdu! Süper Lig tarihine geçti
Beşiktaş - Karagümrük maçına yeni transfer damga vurdu! Süper Lig tarihine geçti Spor Toto Süper Lig'in 3'üncü haftasında Beşiktaş, Fatih Karagümrük'le karşı karşıya geldi. Kritik müsabakaya siyah-beyazlıların yeni transferi damga vurdu. Tecrübeli futbolcu, Spor Toto Süper Lig tarihine geçen bir performans sergiledi.
22.08.2022 Beşiktaş
Galatasaray transfer teklifini yaptı! İşte gözden çıkarılan bedel
Galatasaray transfer teklifini yaptı! İşte gözden çıkarılan bedel Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray'da sol bek transferi için çalışmalar başladı. Patrick van Aanholt'un performansını yetersiz bulan kurmaylar, Milan'ın tecrübeli futbolcusu için teklif yaptı. Ayrıntılara MİLLİYET ulaştı.
22.08.2022 Galatasaray
Beşiktaş'a Hırvat orta saha! Ters köşe transfer hamlesi
Beşiktaş'a Hırvat orta saha! Ters köşe transfer hamlesi Beşiktaş'ta transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde gündeme sürpriz bir isim geldi. Siyah-beyazlıların Hırvat futbolcu için devreye girdiği öne sürüldü. Beşiktaş kurmaylarının transfer için çalışmalarına başladığı kaydedildi. İşte transfer haberinin detayları...
22.08.2022 Beşiktaş
Fenerbahçe yeni forvetini buldu! Transfer için çalışmalar başladı
Fenerbahçe yeni forvetini buldu! Transfer için çalışmalar başladı Fenerbahçe'de transfer çalışmalarının hız kazandığı dönemde gözler forvete çevrildi. Sarı-lacivertli kurmayların gündemine yeni bir ismi dahil ettiği öğrenildi. Tecrübeli futbolcunun Avrupa'da futbol oynamaya sıcak baktığı aktarıldı. İşte transfer haberinin detayları...
21.08.2022 Fenerbahçe
Galatasaray transfer için teklif yaptı! Roma da peşinde
Galatasaray transfer için teklif yaptı! Roma da peşinde Galatasaray'da transfer çalışmalarına yeniden hız veren kurmaylar gündemine yeni bir ismi dahil etti. Sarı-kırmızılıların, Sırp futbolcu için ilk teklifini yaptığı öne sürüldü. Bonservis bedeli ödenmeyecek olan tecrübeli oyuncunun Roma tarafından da istendiği belirtildi. İşte transfer haberinin detayları...
21.08.2022 Galatasaray
Emre Belözoğlu, Cumhuriyet tarihinin en iyi kadrosunu açıkladı! Terim ve Fenerbahçe itirafı
Emre Belözoğlu, Cumhuriyet tarihinin en iyi kadrosunu açıkladı! Terim ve Fenerbahçe itirafı Kariyerinde Galatasaray, Inter, Newcastle United, Fenerbahçe ve Atletico Madrid gibi önemli kulüplerde top koşturan, şu anda Medipol Başakşehir'in teknik direktörlük görevini üstlenen Emre Belözoğlu, Ntvspor'daki 'Kırılma Anı' programında futbolculuk yılları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.
21.08.2022 Basaksehir
Albert Riera fırtına gibi estiriyor! İnanılmaz seri
Albert Riera fırtına gibi estiriyor! İnanılmaz seri Galatasaray'dan ayrılan ve teknik direktörlük kariyerine başlayan Albert Riera fırtına gibi estiriyor. Kulübün tribün grubunun imza törenini basmasına rağmen yılmayan İspanyol hoca inanılmaz bir seri yakaladı.
21.08.2022 Galatasaray
Antalyaspor'da Haji Wright Süper Lig'i salladı!
Antalyaspor'da Haji Wright Süper Lig'i salladı! Adı birçok Süper Lig deviyle anılan ve geçen sezon önemli bir performans ortaya koyan Antalyaspor'un yıldızı Haji Wright etkileyici futboluna kaldığı yerden devam ediyor.
21.08.2022 Antalyaspor
Nereden nereye! Galatasaray'dan 3. Lig'e transfer
Nereden nereye! Galatasaray'dan 3. Lig'e transfer Manisaspor'da dikkatleri üzerine çeken ve Galatasaray'a transfer olan Yiğit Gökoğlan, aynı başarıyı sarı-kırmızılı kulüpte sürdüremedi. Gökoğlan son olarak TFF 3. lig ekibi ile prensipte anlaştı.
21.08.2022 Galatasaray
Fenerbahçe'de bir veda daha! Anlaşma sağlandı
Fenerbahçe'de bir veda daha! Anlaşma sağlandı Sarı-lacivertli takımda yaprak dökümü sürüyor. Teknik direktör Jorge Jesus'un kadroda düşünmediği deneyimli futbolcu ile yollar ayrılıyor.
21.08.2022 Fenerbahçe
Igor Tudor, Cengiz Ünder'e hayatının şokunu yaşattı! Çileden çıktı
Igor Tudor, Cengiz Ünder'e hayatının şokunu yaşattı! Çileden çıktı Fransa Ligue 1'in 3. haftasında Marsilya, Nantes'ı konuk etti. Büyük çekişmeye sahne olan karşılaşmada ev sahibi ekibin teknik patronu Igor Tudor'un kararı, milli futbolcumuzu çileden çıkardı.
21.08.2022 Fransa Ligue 1
Anthony Joshua - Oleksandr Usyk maçı nefes kesti! Muhammed Ali’den sonra tarihe geçecekti
Anthony Joshua - Oleksandr Usyk maçı nefes kesti! Muhammed Ali’den sonra tarihe geçecekti Tüm dünya Ukraynalı Oleksandr Usyk ile Büyük Britanyalı Anthony Joshua arasında gerçekleşen dünya ağır sıklet boks maçına kilitlendi. Suudi Arabistan'da oynanan dev maçı kaybeden boksör, Muhammed Ali’den sonra tarihe geçme fırsatını kaybetti. Öte yandan basın toplantısında gözyaşlarına hakim olamadı.
21.08.2022 Diğer
Ali Eren Demirezen Hamburg’da ringe çıkıyor
Ali Eren Demirezen Hamburg’da ringe çıkıyor WBO Avrupa Şampiyonu Ali Eren Demirezen, yarın akşam saat 21.00’de Amerikalı boksör Kevin Johnson ile karşı karşıya gelecek.
27.05.2022 Diğer
Büyük Britanyalı boksör Joshua unvanlarını kaybetti
Büyük Britanyalı boksör Joshua unvanlarını kaybetti Büyük Britanyalı boksör Anthony Joshua, Ukraynalı Oleksandr Usyk'e yenilerek Dünya Boks Birliği (WBA), Dünya Boks Organizasyonu (WBO), Uluslararası Boks Federasyonu (IBF) ve Uluslararası Boks Organizasyonu (IBO) ağır sıklet kemerlerini kaybetti.
26.09.2021 Diğer
Fury ile Wilder arasındaki üçüncü maçın tarihi belli oldu
Fury ile Wilder arasındaki üçüncü maçın tarihi belli oldu Büyük Britanyalı Tyson Fury ile ABD'li Deontay Wilder, Dünya Boks Konseyi (WBC) ağır sıklet kemeri için üçüncü maçlarına 9 Ekim'de çıkacak.
15.07.2021 Diğer
Son dakika - Joshua ile Fury arasındaki unvan maçı 14 Ağustos'ta yapılacak
Son dakika - Joshua ile Fury arasındaki unvan maçı 14 Ağustos'ta yapılacak Büyük Britanyalı boksörler Anthony Joshua ile Tyson Fury arasındaki ağır sıklet unvan maçı 14 Ağustos'ta yapılacak.
16.05.2021 Diğer
Yasak aşk iddialarının ardından bir şok daha! Çıplak fotoğraflarını satıyor...
Yasak aşk iddialarının ardından bir şok daha! Çıplak fotoğraflarını satıyor... İngiltere Premier Lig takımı Manchester City'de forma giyen Riyad Mahrez'in model eşi Rita Mahrez Ada basınında yine gündeme gelmeyi başardı.
17.02.2021 Magazin
Anthony Joshua - Kubrat Pulev karşılaştı! Dev maçta kazanan...
Anthony Joshua - Kubrat Pulev karşılaştı! Dev maçta kazanan... İngiltere'nin başkenti Londra'daki Wembley Arena'da düzenlenen ağır sıklet unvan maçında 31 yaşındaki Anthony Joshua, Kubrat Pulev ile karşı karşıya geldi.
13.12.2020 Diğer
Anthony Joshua ile Mahrez'in eski eşi Rita, gece kulübünde görüntülendi
Anthony Joshua ile Mahrez'in eski eşi Rita, gece kulübünde görüntülendi Dünyanın en başarılı boksörlerinden biri olarak kabul edilen Anthony Joshua ile geçtiğimiz yıl Riyad Mahrez'den ayrılan Rita'nın ismi, yeniden aşk dedikodularına karıştı.
7.09.2020 Magazin
Tyson Fury - Anthony Joshua boks maçı ne zaman? Ağır sikletin devleri karşı karşıya!
Tyson Fury - Anthony Joshua boks maçı ne zaman? Ağır sikletin devleri karşı karşıya! Ağır sikletin iki dev ismi Tyson Fury - Anthony Joshua mücadelesinde büyük aşama kaydedildi. Anthony Joshua'nın menajeri Eddie Hearn'ün Sky Sports News'e verdiği demeçte ikili arasındaki mücadele için büyük ilerlemeye kaydediyoruz. Hala anlaşılacak çok şey var mekan ve tarih araştırması yapıyoruz Tyson Fury - Anthony Joshua mücadelenin mali konuları hakkında hemen hemen aynı fikirde olduklarını dile getirdi. Peki Tyson Fury - Anthony Joshua maçı ne zaman?
11.06.2020 Skorer
Joshua ve Fury iki kez ağır sıklet unvan maçına çıkacak
Joshua ve Fury iki kez ağır sıklet unvan maçına çıkacak Büyük Britanyalı boksörler Anthony Joshua ve Tyson Fury, iki kez ağır sıklet unvan maçı için ringe çıkacak.
1.07.2020 Diğer
Yattıkları yerden kazandılar!
Yattıkları yerden kazandılar! Dünyanın en önemli sporcuları karantina döneminde Kovid-19 zengini oldu. Ünlülerin cebine koyduğu paralar dudak uçuklattı. Juventus’tan Cristiano Ronaldo sadece 4 paylaşımla 2.1 milyon euronun sahibi olarak salgından büyük kârla çıktı
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Evinin arka bahçesine dövüş kampı
Evinin arka bahçesine dövüş kampı İngiltere'de corona virüs etkileri sürerken boks maçları için özel bir proje tasarlandı. Anthony Joshua başta olmak üzere ünlü dövüşçler için organizatör Eddie Hearn evinin arka bahçesine kamp alanı kuruyor.
1.07.2020 Diğer

Benzer Haber Etiketleri

Anthony Joshua ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.