Anti Aging

Anti Aging

Son dakika anti aging haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan anti aging gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan anti aging haber sayfamızda...

Anti Aging

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 478 anti aging haberi bulunmuştur.
Yaşlanma önlenebilir mi, durdurulabilir mi?
Yaşlanma önlenebilir mi, durdurulabilir mi? Dünyanın her köşesinde bilim insanları yaşlanmaya çare arıyor. Bunun için çok çeşitli çözümler üzerinde duruluyor. Peki antiaging uygulamaları ile sağlıklı yaş almak ve yaşlanmayı yavaşlatmak nasıl mümkün?
30.03.2024 Pazar
Oruçluyken botoks orucu bozar mı? Dolgu yaptırmak orucu etkiler mi?
Oruçluyken botoks orucu bozar mı? Dolgu yaptırmak orucu etkiler mi? Ramazan ayına sayılı günler kala botoks ve dolgu gibi enjeksiyonlu medikal estetik uygulamaların orucu bozup bozmadığı merak konusu oldu. Peki oruçluyken botoks yaptırılır mı, dolgu yaptırmak orucu bozar mı? İşte ayrıntılar...
11.03.2024 Ramazan Haberleri
Can boğazdan gelir ve gider!
Can boğazdan gelir ve gider! Dr. Michael Greger “Nasıl yaşlanmazsınız?” adlı yeni kitabında, hangi yiyeceklerin sağlıklı yaşamaya katkıda bulunarak ömrü uzattığını açıklıyor.
4.02.2024 Gündem
Sivilce ve yara izini yok ediyor! Üzerine sürünce etkisini göreceksiniz
Sivilce ve yara izini yok ediyor! Üzerine sürünce etkisini göreceksiniz Sivilce ve yara izini geçirmek için her türlü yöntemi deneseniz de geçmesiyse bu önerimize kulak verin. En pahalı kremleri ve ilaçları geçen bu besin sivilce ve yara izini yok ediyor. Üzerine sürünce etkisini göreceksiniz.
11.12.2023 Cilt Bakımı
Nar kabuğunu sakın çöpe atmayın! O hastalıklara adeta savaş açıyor
Nar kabuğunu sakın çöpe atmayın! O hastalıklara adeta savaş açıyor Kış mevsiminin en lezzetli meyvesi olan nar sadece içindeki tanecikleri ile değil dış kabuğu ile de sağlığa oldukça faydalı. Çöpe attığımız bu kabukların faydalarını duyunca şok olacaksınız.
4.12.2023 Sağlık
Cilt toniklerine tonlarca para dökmeyin! Gözenekleri küçültüp cildi sıkılaştırıyor
Cilt toniklerine tonlarca para dökmeyin! Gözenekleri küçültüp cildi sıkılaştırıyor Cilt bakımının pahalı ürünlerle dolu dünyasında biraz tasarruf yapmanın bazı yolları  var. Hepimiz, gözenekleri küçültmek ve cildi sıkılaştırmak için tonikler kullanmanın önemini duymuşuzdur. Ancak, bu ürünlerin tonlarca para harcamadan da elde edilebileceğini biliyor muydunuz? İşte tonlarca para ödemeden gözenekleri küçültüp cildi sıkılaştıran o tonik…
28.11.2023 Cilt Bakımı
Yaz meyvelerinin faydaları! 2 dilimi bile mucize yaratıyor
Yaz meyvelerinin faydaları! 2 dilimi bile mucize yaratıyor Yaz mevsimiyle beraber bu mevsime özel meyveler beslenmede önemli bir yer tutuyor. Özellikle mevsiminde tüketilen meyvelerin vitamin, mineral ve lif içeriklerinin oldukça yüksek olduğunu belirten Beslenme ve Diyet Uzmanı Derya Eren, yaz meyvelerinin sağlığa faydalarına değindi.
22.07.2023 Genel Sağlık
Yaşlanmayı tarihe gömebilir! Su altında 93 gün geçirdi, tam 10 yaş gençleşti
Yaşlanmayı tarihe gömebilir! Su altında 93 gün geçirdi, tam 10 yaş gençleşti Florida'da yaşayan profesör Joseph Dituri, geçen haftalarda kırdığı rekorunu daha da ileriye taşıyarak su altında tam 93 gün geçirdi. Atlantik Okyanusu'nun derinliklerinde 3 aydan fazla yaşayan adam bu sürede iddialara göre 10 yaş gençleşti, kolesterolü ciddi şekilde düştü hatta eskisinden çok daha kaliteli uyumaya başladı! "Açıklanacak veriler gençleşmenin önünü açabilir" diyen Prof. Dr. Korkut Ulucan olayın arka planını anlattı.
8.06.2023 Dünya
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Tombi’yle poz Zeynep Bastık, yanından hiç ayırmadığı köpeği Tombi ile evinde çektirdiği kareleri Instagram’dan paylaştı...
16.01.2023 Cadde
Tatilde iyilik sağlık
Tatilde iyilik sağlık Sağlık sadece hastalığın olmayışı değil, beden, ruh ve sosyal yönden tam bir iyilik hali.
15.01.2023 Pazar
Hepsiburada 30 milyon adet ürün satışıyla Efsane Kasım’da rekor kırdı
Hepsiburada 30 milyon adet ürün satışıyla Efsane Kasım’da rekor kırdı Hepsiburada, 1-28 Kasım tarihleri arasında 200 binden fazla kampanyayla sipariş sayısını geçen yıla kıyasla 1,7 kat artırarak Kasım ayı rekoru kırdı. Hane bütçelerine bir milyar TL’ye yakın tasarruf sağlanırken 11 Kasım’da Hepsiburada tarihinin en yüksek günlük sipariş sayısı ve ciro rakamına ulaşıldı. Müşteriler en çok çamaşır deterjanı, tuvalet kâğıdı, bebek bezi ve çay satın aldı. Giyim kategorisi siparişleri ise üç katına çıktı.
5.12.2022 Advertorial
Uluslararası Yaşlanma Karşıtı Zirve Forum Organizasyonu
Uluslararası Yaşlanma Karşıtı Zirve Forum Organizasyonu En son güzellik trendleri ve gelişmiş teknoloji sektörlerinin temsilcilerinin buluştuğu Dünya Çin Tıbbı Dernekleri Federasyonu Yaşlanma Karşıtı Profesyonel Komite'nin açılış konferansı ve Dünya Çin Tıbbı Federasyonu’nun düzenlediği Uluslararası Yaşlanma Karşıtı Zirve Forumu 26 Kasım’da ziyaretçilerle buluşuyor.
28.11.2022 Advertorial
Ozonterapi ile güçlü bağışıklık
Ozonterapi ile güçlü bağışıklık Ozon gazına Eski Yunan’da ‘Tanrının nefesi’ derlerdi. Aslında bildiğimiz iki atomlu oksijenin yüksek enerji ile üç atomlu hale gelmesidir ozon gazı.
28.10.2022 Cadde
Uykuda gelen mucize: Melatoninin muhteşem faydaları
Uykuda gelen mucize: Melatoninin muhteşem faydaları Bugün birçok insan uyku problemleriyle boğuşuyor. Sanayileşme ve modern hayatın etkisiyle daha fazla uyarana maruz kalarak uyuyan ya da hiç uyumayan kişilerde melatonin salgılanması kısıtlı oluyor. Bu da uyku bozukluklarına yol açıyor. Peki melatonin neye iyi geliyor? Vücudumuzun biyoritmik önemine dikkat çeken Dr. Elif Pahsa, melatonin üretimi için gerekli olan etmenleri ve faydalarını anlattı.
21.08.2022 Genel Sağlık
Menopozda kırışıklıklara doğal çözümler
Menopozda kırışıklıklara doğal çözümler Ruhumuz çok genç olsa da yıllar ilerledikçe cildimizde ve bağ dokumuzda gevşeme yani bir elastikiyet kaybı başlar.
12.08.2022 Cadde
Prenseslerin güzellik sırrı: Kil maskesi
Prenseslerin güzellik sırrı: Kil maskesi Son yıllarda kozmetik sektörünün organik ve doğal ürünlerden yararlanmasıyla kullanım alanı daha da genişleyen kil, evde cilt bakımının en popüler içerikleri arasında.
27.07.2022 Cadde
Yüzü gençleştirmenin yolu: Yeni nesil mezoterapi 7K lifting
Yüzü gençleştirmenin yolu: Yeni nesil mezoterapi 7K lifting Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Eser Aydoğdu, yüzdeki belli bölgelere yapılarak lifting (kaldırma) etkisi işlemden hemen sonra bile fark edilen yeni nesil mezoterapi uygulaması 7K Lifting'i anlattı. Botoks kadar basit bir işlem olan 7K lifting ile işlem sonrası morarma ve şişme olmadan günlük hayata devam etmek mümkün.
23.07.2022 Estetik
Diyet listelerinin bir numarası kırmızı eriğin faydaları
Diyet listelerinin bir numarası kırmızı eriğin faydaları "Kırmızı erik diyet listelerinin bir numarası olmalı!" diyen Diyetisyen Burak Çetiner, kırmızı eriğin faydalarını sıralamakla kalmadı, kırmızı erikli sağlıklı tarifini de paylaştı. İşte kırmızı eriğin faydaları!
Editör'ün seçtikleri...
Editör'ün seçtikleri... Bayram coşkusu FLO, bu bayramda da her yaşa ve farklı tarzlara hitap eden birbirinden zevkli ayakkabı çeşitlerini bir arada sunuyor...
2.07.2022 Cadde
Glutatyon serumu tedavisi nasıl yapılır?
Glutatyon serumu tedavisi nasıl yapılır? Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesi hakkındaki farkındalık arttıkça anti oksidan alımının önemi daha net anlaşılıyor. Son dönemde çok yoğun ilgi gören glutatyon serumu tedavisi ile vücuttaki serbest radikallerle reaktif oksijenlerin toksik etkilerinin minimize edilebileceğini ifade eden Medikal Estetik Hekimi Dr. Aida Keklik: “Doku onarımında, protein yapımında ve bağışıklık sisteminin işlevinin iyileştirilmesinde görev yapan glutatyon, çok güçlü bir antioksidandır. Serum tedavisi ile glutatyonun hızlıca aktif şekilde kullanılmaya başlanması ve çoklu faydalarının görülmesi mümkün olabilir.” diyerek glutatyon tedavisi hakkında önemli bilgiler aktardı.
23.06.2022 Genel Sağlık
Kök hücreyle gençleşin
Kök hücreyle gençleşin Kök hücre tedavisiyle kırışıklıklardan kurtulmak mümkün.
18.06.2022 Cadde
Güneş görünmese de cilde nüfuz ediyor! 'Yüzde 80'i bulutlardan geçiyor'
Güneş görünmese de cilde nüfuz ediyor! 'Yüzde 80'i bulutlardan geçiyor' Günümüz şartlarında hem yaz hem de kış aylarında güneş koruyucu kullanmak önemli hale geldi. Dermatolog Dr. Seher Küçükoğlu Cesur, güneşteki UV ışınlarının yüzde 80'e kadar bulut filtresinden geçtiğini dile getirerek, "Kontrolsüz güneş ışınları deride yanık, deri yaşlanması, lekeler, kanser öncüsü bazı deri hastalıklarına ve en önemlisi deri kanserlerine yol açarlar" önemli tavsiyelerde bulundu.
20.05.2022 Genel Sağlık
Yaz aylarında cilt güzelliğini korumak için öneriler
Yaz aylarında cilt güzelliğini korumak için öneriler Yaz aylarında güneş ışınları ciltte yaşlanmaya ve lekelere neden olabiliyor. Güzellik Koçu Malike Güner, yaz aylarında cilt güzelliğini korumak için önerilerde bulundu. İşte yazın cilt güzelliğini korumak için bakım önerileri...
24.04.2022 Cilt Bakımı
Oruç tutmanın 11 sağlık faydası
Oruç tutmanın 11 sağlık faydası Sağlıklı kişilerde oruç tutmanın faydalarını anlatan İç Hastalıkları Uzm. Dr. Abdullah İnan, “Sağlık problemi olmayan kişilerin belli kurallara ve beslenme şekillerine uyarak, belirli aralıklarda oruç tutup aç kalmalarının, hiçbir bedensel zararı olmadığı gibi aksine birçok faydası vardır” dedi.
3.04.2022 Genel Sağlık
İnternette peynir ekmek gibi satılıyor! Resmen zehir
İnternette peynir ekmek gibi satılıyor! Resmen zehir Dünya çapında yapılan bir araştırma, güzel ve genç görünmek için internet sitelerinden alınan cilt beyazlatıcı ve yaşlanma karşıtı kremlerin içinde yüksek oranda cıva olduğunu ortaya koydu. Uzmanlar bu durumun vücutta çok yıkıcı etkilere neden olduğunu belirterek önemli uyarılarda bulundu.
27.03.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Anti Aging ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.