Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi
Memleket, tüm seçim bölgelerinde aday gösterdi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Memleket Partisi, Yüksek Seçim Kurulu’na 81 il ve 87 seçim bölgesinin tamamı için aday listesi sundu.
10.04.2023 Gündem
Düzce'de 'sinyalizasyon arızası' kazaya yol açtı: 11 yaralı
Düzce'de 'sinyalizasyon arızası' kazaya yol açtı: 11 yaralı Düzce'de kavşakta yaşanan sinyalizasyon arızası nedeniyle, 2 minibüs ile 1 otomobilin karıştığı kazada toplam 11 kişi yaralandı.
13.07.2022 Gündem
Kurban Bayramı tatilinin 7'nci gününde acı bilanço! 38 ölü, 255 yaralı
Kurban Bayramı tatilinin 7'nci gününde acı bilanço! 38 ölü, 255 yaralı Kurban Bayramı tatilinin 7'nci gününde meydana gelen kazalarda 8 kişi hayatını kaybetti, 45 kişi yaralandı. Tatil süresince yaşanan kazalarda toplam 38 kişi yaşamını yitirdi, 255 yaralı da hastanelerde tedavi altına alındı.
23.07.2021 Gündem
Tokyo Olimpiyatları 2020 ne zaman? Tokyo Olimpiyatları hangi kanalda, saat kaçta?
Tokyo Olimpiyatları 2020 ne zaman? Tokyo Olimpiyatları hangi kanalda, saat kaçta? Tokyo Olimpiyatları, 2020 yılında koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelenmişti. Bu yıl Japonya'da gerçekleştirilecek Tokyo Olimpiyatı'na katılacak milli sporcuların isimleri ve sayısı merak konusu oldu. Nefeslerin tutulduğu Tokyo Olimpiyatları hangi kanalda?
21.07.2021 Skorer
Son dakika... FETÖ'nün Akıncı Üssü davasında gerekçeli karar açıklandı
Son dakika... FETÖ'nün Akıncı Üssü davasında gerekçeli karar açıklandı Gelen son dakika haberine göre; 15 Temmuz darbe girişimin merkez üssü olan Akıncı Üssü davasında 475 sanık hakkında verilen hükmün gerekçesi açıklandı. Gerekçeli kararda, darbe girişimini yöneten Kemal Batmaz'ın Hava Kuvvetleri, Nurettin Oruç'un Jandarma, Hakan Çiçek'in Deniz Kuvvetleri, Adil Öksüz'ün ise TSK imamı olduğu belirtildi. Kararda darbe girişiminin, elebaşı Gülen ve yanındaki sözde tepe yöneticileriyle anlık iletişim halinde olan Akıncı Üssündeki sivil imamların talimatıyla gerçekleştiği vurgulandı.
12.07.2021 Gündem
Tokyo Olimpiyatları'nda Türkiye'den 108 sporcu katılacak
Tokyo Olimpiyatları'nda Türkiye'den 108 sporcu katılacak Pandemi nedeniyle bu yıla ertelenen 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nda Türkiye, 18 branşta toplam 108 sporcuyla temsil edilecek. Japonya'nın başkenti Tokyo'da 23 Temmuz-8 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilecek dünyanın en büyük spor organizasyonunda 108 milli sporcu madalya mücadelesi verecek.
12.07.2021 Diğer
2020 Tokyo Olimpiyatları'na son 1 ay
2020 Tokyo Olimpiyatları'na son 1 ay Pandemi nedeniyle bu yıla ertelenen 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları'nın başlamasına 1 ay kalırken, şu ana kadar takım sporlarındaki isimler dahil 17 branşta toplam 89 milli sporcu kota almayı başardı.
22.06.2021 Yaz Olimpiyatları
Son dakika... Akıncı Üssü davasında karar! Ceza yağdı
Son dakika... Akıncı Üssü davasında karar! Ceza yağdı Son dakika gelen habere göre; FETÖ’nün 15 Temmuz 2016’daki derbe girişiminin yönetildiği, aralarında FETÖ’nün sivil imamlarının da bulunduğu 475 sanıklı Akıncı Üssü davasında kararlar açıklandı. Sivil imamlara 79'ar kez ağırlaştırılmış müebbet verildi. Öte yandan kararın okunmasının ardından bazı sanıklar mahkeme heyetine tepki gösterirken, eski albay Fatih Yarımbaş ise 'Başkan görüşürüz seninle' diyerek mahkeme başkanını tehdit etti.
26.11.2020 Gündem
İsimler nelerdir ve anlamları nelerdir ?
İsimler nelerdir ve anlamları nelerdir ? Her aile çocuğuna anlamlı isimler koymak ister. Bu isimlerin anlamlarını bilmek, örfe ve âdete uygun olup olmadığını öğrenmek ister. Öğrenmek isteyeceğiniz bir çok isimleri belirlemek ve bazı isimlerin anlamlarını sizinle paylaşmak istedik. Buyrun inceleyelim.
23.04.2018 Gündem
Giresun İl Başkanı  Tütüncü uğurlandı
Giresun İl Başkanı Tütüncü uğurlandı Başbakan Binali Yıldırım, vefat eden Ak Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü’nün cenaze törenine katıldı. Törende Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli de yer aldı.
6.09.2017 Siyaset
Şehit polis Yılmaz Dikmen, Kırıkkale'de son yolculuğuna uğurlandı
Şehit polis Yılmaz Dikmen, Kırıkkale'de son yolculuğuna uğurlandı ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin polis aracına yaptığı roketatarlı saldırıda şehit olan polis memuru 42 yaşındaki Yılmaz Dikmen'in cenazesi, memleketi Kırıkkale'de, yaklaşık 5 bin kişinin katıldığı cenaze töreninin ardından gözyaşlarıyla toprağa verildi.
31.08.2015 Gündem
Arife günü 20 ölü, 60 yaralı!
Arife günü 20 ölü, 60 yaralı! Tüm uyarılara rağmen acı haberler peş peşe geldi. Yurdun farklı yerlerinde arife günü meydana gelen trafik kazalarında 20 kişi öldü, 60 kişi yaralandı.
16.07.2015 Gündem
Ak Parti Milletvekili Adayları Listesi
Ak Parti Milletvekili Adayları Listesi Ak Parti milletvekili adayları kim? 7 Haziran seçimleri için belirlenen milletvekili adayları listesi güncel olarak haberimizde. Tüm illerin Ak Parti milletvekili adayları listesi için haberimize tıklayabilirsiniz.
20.05.2015 Gündem
Şeref Meselesi final bölümünde nefesler tutuldu-izle
Şeref Meselesi final bölümünde nefesler tutuldu-izle Şeref Meselesi 26. bölüm ile final yaptı. Şeref Meselesi final bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Heyecan dolu gelişmelerin yaşandığı Şeref Meselesi finalinde kaçırdığınız ayrıntıları sizler için derledik.
19.05.2015 Gündem
Ak Parti milletvekili adayları belli oldu! İşte il il kesinleşmiş aday listesi
Ak Parti milletvekili adayları belli oldu! İşte il il kesinleşmiş aday listesi Ak Parti yeni yılda seçim gününde beraber hareket edeceği yeni milletvekillerini belirledi. YSK'ya sunulan AKP milletvekili aday listesi kamuoyu ile paylaşıldı. Ak Parti'den hangi ilde kim milletvekili adayı oldu? Detaylar ve kesinleşmiş son liste haberimizde...
12.04.2015 Gündem
Ak Parti Milletvekili adayları belli oldu (İşte Ak Partili adayların tam listesi)
Ak Parti Milletvekili adayları belli oldu (İşte Ak Partili adayların tam listesi) Ve beklenen gün geldi. Ak Parti milletvekili adayları listesi akşam saatlerinde belli oldu. Ak Parti milletvekili adayları içerisinde çok büyük sürpriz isimler var. Melih Gökçek'in oğlu Osman Gökçek milletvekili adayı gösterilmedi. İşte Ak Parti milletvekili adaylarının tam listesi.
2.08.2022 Siyaset
Şeref Meselesi 18. bölüm fragmanında hayaller yıkılıyor-izle
Şeref Meselesi 18. bölüm fragmanında hayaller yıkılıyor-izle Kanal D ekranının heyecanla izlenen dizisi Şeref Meselesi 18. bölüm fragmanını yayınladı. Yeni bölümleri iple çekilen Şeref Meselesi'nde bu hafta ortalık karışıyor. Yiğit Kübra'ya verdiği sözü; Sibel'le evlenmeye karar verince unutacak mı? Şeref Meselesi yeni bölüm fragmanı ve ayrıntılar haberimizde..
20.03.2015 Cadde
Şeref Meselesi son bölümde Yiğit'ten şaşırtan teklif-izle
Şeref Meselesi son bölümde Yiğit'ten şaşırtan teklif-izle Şeref Meselesi 17. bölümü ile Pazar akşamı ekrana geldi. Kanal D'nin ilgiyle takip edilen dizilerinden birisi olan Şeref Meselesi'nde Yiğit'in işleri karışırken onu tahmin etmediği yollara sürükler. Şeref Meselesi son bölümü izlemek ve kaçırdığınız detayları öğrenmek için haberimize tıklayabilirsiniz.
18.03.2015 Cadde
Şeref Meselesi 17. bölümde Yiğit'in kararı şaşırttı!-izle
Şeref Meselesi 17. bölümde Yiğit'in kararı şaşırttı!-izle Kanal D ekranının sevilen dizisi Şeref Meselesi dün aksam 17. bölüm ile seyirci karşısına çıktı. Yiğit ve Emir arasındaki uçurum artarken Yiğit yeni bir karar alarak yine ortalığı karıştırdı. Şeref Meselesi son bölüm ve ayrıntılar haberimizde.
16.03.2015 Cadde
Şeref Meselesi son bölüm ile ekrana kilitledi-izle
Şeref Meselesi son bölüm ile ekrana kilitledi-izle Kanal D'nin heyecan dolu dizisi Şeref Meselesi 13. son bölümü izleyenleri ekrana kilitledi. Pazar akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Şeref Meselesi'nde Yiğit ve Emir'in arası Kübra nedeniyle açıldı. Emir'in yaşadığı şok diziye damga vurdu. İşte Şeref Meselesi son bölümden kaçırdığınız detaylar..
17.02.2015 Cadde
Şeref Meselesi'nde bir yıldız doğuyor!
Şeref Meselesi'nde bir yıldız doğuyor! Kanal D’nin başarılı dizisi Şeref Meselesi bu akşam da bomba bir bölümle ekranlara gelecek. Sevilen dizi Şeref Meselesi'nde Sibel'e art arda teklifler gelir ve Yiğit bu durumdan çok rahatsız olacaktır. Şeref Meselesi yeni bölüm detayları haberimizde...
25.01.2015 Cadde
Şeref Meselesi'nde bir yıldız doğuyor!
Şeref Meselesi'nde bir yıldız doğuyor! Kanal D’nin başarılı dizisi Şeref Meselesi bu hafta da bomba bir bölümle ekranlara gelecek.
23.01.2015 Cadde
Şeref Meselesi son bölümü ile rekor kırdı!
Şeref Meselesi son bölümü ile rekor kırdı! Kanal D'nin sevilen dizisi Şeref Meselesi 7. Bölümü ile bir ilke imza attı. Yayınlandığı günden itibaren reytinglerde beklediği etkiyi alamayan Şeref Meselesi son bölümü ile birinci oldu. İşte son bölümden ayrıntılar..
7.01.2015 Cadde
Şeref Meselesi ilk bölümü ile hayal kırıklığına uğrattı!
Şeref Meselesi ilk bölümü ile hayal kırıklığına uğrattı! Heyecanla beklenen dizi Şeref Meselesi 1. bölüm ile ekrana geldi. Tanıtımları ve oyuncuları ile dikkatleri üzerine çeken Şeref Meselesi ilk bölüm reyting oranları beklenenin altında çıktı. Kerem Bursin ve Şükrü Özyıldız'ın baş rolünde olduğu dizide Yasemin Allen ve Şükran Ovalı da yer alıyor.
26.11.2014 Cadde
Şeref Meselesi ilk bölümü için heyecan dorukta!
Şeref Meselesi ilk bölümü için heyecan dorukta! Kanal D'nin yeni dizisi Şeref Meselesi için nefesler tutuldu. Pazar akşamı ilk bölümü ile ekrana gelecek olan dizinin tanıtımları ve yapılan müthiş Gala gösterimiyle tüm dikkatleri üzerine topladı. Şeref Meselesi dizisi herkesi ekrana kilitleyecek.
22.11.2014 Cadde