Apandisit Belirtileri Nelerdir? Apandisit Patlaması Nasıl Tedavi Edilir?
Apandisit Belirtileri Nelerdir? Apandisit Patlaması Nasıl Tedavi Edilir? Apandisit patlaması sıklıkla görülen sağlık durumlarından biridir. Peki, tam anlamıyla apandisit belirtileri nelerdir, apandisit patlaması nasıl tedavi edilir? Tüm bu soruların cevaplarını sizler için detayları ile derledik.
10.01.2021 Sağlık
Çocuklarda apandisit belirtileri nelerdir, tedavisi nasıl yapılır?
Çocuklarda apandisit belirtileri nelerdir, tedavisi nasıl yapılır? 6-12 yaş arası çocuklarda sıklıkla görülen apandisit nasıl anlaşılır, tedavisi nasıl yapılır? Çocuk Cerrahisi ve Ürolojisi Uzmanı Prof. Dr. Feryal Gün Soysal anlatıyor.
24.07.2020 Çocuk
Çocuğunuzun karın ağrısını ihmal etmeyin
Çocuğunuzun karın ağrısını ihmal etmeyin Çocuklarda karın ağrısı bazen apandisit gibi tedavi edilmezse çok daha kötü tablolara neden olabilecek hastalıkların habercisi olabiliyor. Çocuk Cerrahisi Bölümü’nden Prof. Dr. Feryal Gün Soysal, çocuklarda apandisit ve tedavisi hakkında bilgi verdi.
17.10.2019 Çocuk Sağlığı
İğne yapıp eve gönderince...
İğne yapıp eve gönderince... İğne yapılıp eve gönderilen 14 yaşındaki kızın apandistinin patladığı, zehirli sıvının iç organlarında çürüme yaptığı ortaya çıktı. Mine, yoğun bakımda...
19.06.2014 Gündem
Ferhat Kiraz hastaneye kaldırıldı
Ferhat Kiraz hastaneye kaldırıldı Bursaspor’un sol kanat oyuncusu Ferhat Kiraz ameliyat oldu.
21.12.2012 BursaSpor