'Doğa manzaralı' dairenin gerçek yüzü
'Doğa manzaralı' dairenin gerçek yüzü Kadıköy'de bir emlakçı, 5 katlı binanın bodrumundaki, 1 odalı 12 metrekarelik daireyi, 'Doğa manzaralı' diyerek aylık 1200 liraya kiralıyor. Penceresi olmayan, güneş görmeyen harabe dairenin doğayla ilişkisi, holünden çıkan akasya ağacı ve duvarlardaki örümcek ağları.
26.10.2021 Emlak
Son dakika... BM diplomatı, New York'taki dairesinde ölü bulundu!
Son dakika... BM diplomatı, New York'taki dairesinde ölü bulundu! İsmi açıklanmayan Birleşmiş Milletler (BM) diplomatı, ABD'nin New York kentindeki bir apartman dairesinde ölü bulundu. Polis, diplomatın intihar ettiği ihtimali üzerinde duruyor.
1.01.2021 Dünya
Evindeki saksılarda Hint keneviri yetiştiren kişi yakalandı
Evindeki saksılarda Hint keneviri yetiştiren kişi yakalandı Balıkesir’in Edremit ilçesinde bir apartman dairesine düzenlenen baskında saksıya dikilmiş 19 kök Hint keneviri bitkisi, 139 gram esrar ile kenevir bitkisi yetiştirmede kullanılan özel düzenek ile aparatlar ele geçirildi.
27.05.2020 Haberler
Resmi Gazete'de yayımlandı! Apartman dairesinde tıp merkezi açılmasına izin verilmeyecek
Resmi Gazete'de yayımlandı! Apartman dairesinde tıp merkezi açılmasına izin verilmeyecek Özel sağlık kuruluşlarında görev yapan hekimlerin birden fazla yerde çalışma kuralları yeniden düzenlendi. Öte yandan yönetmeliğe göre, açılacak tıp merkezleri vatandaşların kaliteli sağlık hizmeti alabilmesi için müstakil binalarda olacak, bina girişlerinde veya apartman dairelerinde tıp merkezi açılmasına izin verilmeyecek.
1.10.2019 Gündem
Denizli'de apartman dairesinde patlama
Denizli'de apartman dairesinde patlama Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir apartman dairesinde patlama maydana geldi. Patlama sırasında 3. kattan atlayan kişi yaralandı.
11.09.2019 Haberler
Bölge Raporu: Zeytinburnu'nda Güncel Gayrimenkul Fiyatları
Bölge Raporu: Zeytinburnu'nda Güncel Gayrimenkul Fiyatları Ticaret ve alışveriş merkezlerine ev sahipliği yapan Zeytinburnu'nda güncel gayrimenkul fiyatları, yapı konumu ve durumuna bağlı olarak farkılık gösteriyor...
Apartman dairesinde 23 köpek
Apartman dairesinde 23 köpek BAKIRKÖY’ün merkezinde Kartaltepe Mahallesi Filiz Sokak’ta bir apartman dairesinde Bakırköy 5...
10.04.2013 Gündem