Zabıta memuru apartman girişinde ölü bulundu
Zabıta memuru apartman girişinde ölü bulundu Adıyaman’da zabıta memuru Mesut Kozan (38), oturduğu apartmanın girişinde ölü bulundu. 1 çocuk babası Kozan'ın kesin ölüm nedeni otopsi ile netlik kazanacak.
22.11.2021 Gündem
Koronavirüs vakası görülünce apartman girişine astılar
Koronavirüs vakası görülünce apartman girişine astılar Çorum’un Sungurlu ilçesinde koronavirüs vakası görülen apartmana, “Bu konut görüşme ve ziyarete kapalıdır” notu asıldı.
29.12.2020 Haberler
Korkunç ifade: 'Kanınızı içeceğim'
Korkunç ifade: 'Kanınızı içeceğim' Konya'da, komşusu Büşra Ç.'yi (24) apartman girişinde tekme, tokat döven rehber öğretmen Deniz E.'nin (41) 'kasten yaralama ve tehdit' suçlarından 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. Deniz E.'nin avukatı, müvekkilinin küçük çocuğu ve öğretmen olması nedeniyle duruşmaya katılamadığını söyledi. Büşra Ç. ise, Deniz E.'nin kendisini döverken, ''Burada daha bitmedi. Ben sana göstereceğim'' diyerek tehdit edip, bağırdığını anlattı. Anne Ayşe Ç. (47) de ''Aşağıya indiğimizde Büşra'nın saçları yolunmuş, terliklerini giymeye çalışıyordu. Kurtuluş E. elinde beyzbol sopasıyla gelip, 'Kanınızı içeceğim' dedi" diye konuştu.
26.02.2020 Gündem
Apartman girişinde şoke eden olay! Genç kız neye uğradığına şaşırdı
Apartman girişinde şoke eden olay! Genç kız neye uğradığına şaşırdı Konya'da, komşusu Büşra Ç.'yi (24) apartman girişinde tekme tokat döven bir ilkokulda rehber öğretmen olarak görev yapan Deniz E. (41) hakkında 'kasten yaralama ve tehdit' suçlarından 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Hazırlanan iddianamede, şüpheli öğretmenin, genç kıza elindeki cüzdan ve anahtarları atarak yaraladığı, ayrıca darp ettiği, 'Ben sana daha göstereceğim' diyerek tehdit ederek, kasten yaralama ve tehdit suçlarını işlediğine yer verildi.
9.02.2020 Gündem
Yeni doğmuş bebeği apartman girişine bıraktılar!
Yeni doğmuş bebeği apartman girişine bıraktılar! İstanbul Maltepe ilçesinde, apartman girişine terk edilen yeni doğmuş bebek, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi.
25.12.2019 Gündem