Apex

Apex

Son dakika APEX haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan APEX gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan APEX haber sayfamızda...

Apex

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 118 apex haberi bulunmuştur.
Türk Hava Yolları 2023’te taşıdığı yolcu sayısını açıkladı
Türk Hava Yolları 2023’te taşıdığı yolcu sayısını açıkladı Türk Hava Yolları, 2023 yılına ilişkin finansal sonuçlarını düzenlediği basın toplantısıyla açıkladı. 2023 yılında 83,4 milyon yolcu taşıyan havayolu şirketi, geçen yıla göre yurt içi kapasitesini yüzde 23,5, yurt dışı kapasitesini ise yüzde 16 artırdı.
4.04.2024 Ekonomi
‘World Class’ ödülüne 3. kez layık görüldü
‘World Class’ ödülüne 3. kez layık görüldü Türk Hava Yolları (THY), havacılık sektörünün önde gelen organizasyonlarından APEX (Airline Passenger Experience Association) tarafından üçüncü kez ‘World Class’ ödülüne layık görüldü.
22.09.2023 Ekonomi
Türk Hava Yolları'na  'World Class' ödülü!
Türk Hava Yolları'na 'World Class' ödülü! Türk Hava Yolları (THY) havacılık sektörünün önde gelen organizasyonlarından APEX (Airline Passenger Experience Association) tarafından üçüncü kez 'World Class' ödülüne layık görüldü.
21.09.2023 Ekonomi
‘TOSFED Yıldızını Arıyor’da rekor katılım
‘TOSFED Yıldızını Arıyor’da rekor katılım Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu (TOSFED) ve FIAT işbirliği ile bu sene beşinci kez düzenlenen ‘TOSFED Yıldızını Arıyor’ sosyal sorumluluk ve sporcu yetiştirme projesinin ikinci eleme fazında, katılımcı rekoru kırıldı. İlk faz elemeleri Haziran’da yapılan organizasyonun, 16-20 Ağustos tarihleri arasında yapılacak ikinci fazına toplam 429 kişi başvurdu. Böylece bu seneki toplam katılımcı sayısı 700’ü geçmiş olacak.
6.08.2023 Motor Sporları
Pistlerin yakışıklısı
Pistlerin yakışıklısı Brad Pitt, başrolünü oynayacağı yeni filmi ‘Apex’ için kolları sıvadı.
10.07.2023 Cadde
Serhan Acar yazdı: TOSFED hayata değer katacak
Serhan Acar yazdı: TOSFED hayata değer katacak Türkiye Otomobil Sporları Federasyonu tarafından Yatırım Finansman’ın ana sponsorluğunda özel olarak hazırlanan yarış simülasyon ve eğitim tırıyla yaklaşık bir buçuk ay boyunca depremden etkilenen çocukların rehabilitasyon süreçlerine katkıda bulunulacak.
7.05.2023 Motor Sporları
2023'te yapılması planlanan en büyük 4 uzay görevi
2023'te yapılması planlanan en büyük 4 uzay görevi 2022 uzay teknolojileri açısından hareketli bir yıl oldu. 2023'ün de tıpkı bu yılki gibi hareketli geçmesi bekleniyor. İşte gelecek yıl yapılması planlanan en iddialı görevleri...
29.12.2022 Dünya
Monster Notebook’tan oyun severlere özel NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi dizüstü bilgisayarlar!
Monster Notebook’tan oyun severlere özel NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi dizüstü bilgisayarlar! Yeni yıla yepyeni bir bilgisayarla girmek isteyen oyun severler, dünyaca ünlü NVIDIA GeForce RTX 30 Serisi grafik işlemciler sayesinde ihtiyaç duyulan üst düzey güç, performans ve grafik özelliklerini bir arada bulma şansı yakalıyor.
30.12.2022 Advertorial
FUT Esports'tan yeni ortaklık
FUT Esports'tan yeni ortaklık Oyun ve espordaki gelişimin en büyük destekçilerinden biri olan Vodafone, gençlik markası Vodafone FreeZone altında, Türkiye’nin önde gelen espor kulüplerinden FUT Esports ile yeni bir işbirliğine imza attı.
23.11.2022 E-Spor
Türk Hava Yolları’na yine dünya çapında ödül
Türk Hava Yolları’na yine dünya çapında ödül Türk Hava Yolları (THY) dünyanın en güvenilir ve saygın havacılık organizasyonlarından biri olarak kabul gören APEX (Havayolları Yolcu Deneyimi Derneği) tarafından, sunduğu hizmet standardıyla bir kez daha APEX World Class ve ‘2023 Yılı Beş Yıldızlı Küresel Havayolu’ ödüllerine layık görüldü.
3.11.2022 Ekonomi
THY üst üste ikinci kez "Apex World Class" ödülünün sahibi oldu
THY üst üste ikinci kez "Apex World Class" ödülünün sahibi oldu Türk Hava Yolları(THY), dünyanın en güvenilir ve saygın havacılık organizasyonlarından biri olarak kabul gören APEX (Havayolları Yolcu Deneyimi Derneği) tarafından, sunduğu hizmet standardıyla bir kez daha "APEX World Class" ve "2023 Yılı Beş Yıldızlı Küresel Havayolu" ödüllerine layık görüldü.
2.11.2022 Ekonomi
Serhan Acar yazdı: Ne olacak bu Ferrari'nin hali?
Serhan Acar yazdı: Ne olacak bu Ferrari'nin hali? 2022’ye ilk üç yarışın ikisini kazanıp, toplam beş podyum yakalayarak müthiş bir başlangıç yapan Formula 1’in mistik takımı Ferrari, yaşanan sorunlarla şampiyonluk mücadelesinden kopma noktasına geldi. Takım patronu Mattia Binotto’nun koltuğu biraz daha sallanırken, 2007’den bu yana hasretle beklenen şampiyonluğun hangi yılda ve nasıl gelebileceğine dair belirsizlik büyüyor.
7.08.2022 Motor Sporları
İngiltere’de 7’nci siteyi kuracak
İngiltere’de 7’nci siteyi kuracak Yurt içinde ve yurt dışında birçok projeye imza atan, Ant Yapı, İngiltere’nin prestijli bölgesi Folkestone’da yeni bir projeyi hayata geçirdiğini duyurdu.
28.06.2022 Ekonomi
THY'ye Apex'ten iki ödül birden
THY'ye Apex'ten iki ödül birden Türk Hava Yolları (THY), 1,2 milyon yolcunun oylarıyla belirlenen APEX (Airline Passenger Experience) 2022 yılı yolcu değerlendirmesinde Avrupa'nın 'En İyi İkram ve Servis' ile 'En İyi Koltuk Tasarımı' kategorilerinde ödüle layık görüldü.
9.06.2022 Ekonomi
Cem Bölükbaşı: Sezonu ilk 10'da bitirebilirsem mucizevi olur
Cem Bölükbaşı: Sezonu ilk 10'da bitirebilirsem mucizevi olur Formula 2 takımlarından Charouz Racing System'de yarışan Cem Bölükbaşı, "Sezonu ilk 10'da bitirmeyi çok isterim. Formula 2'yi ilk sezonumda ilk 10'da bitirmek mucizevi bir şey olur. Baktığınız zaman Mick Schumaer, o zamanki favori takımla 12'nci sırada bitirmişti ilk sezonunu. Çok büyük bir başarıydı. İlk 10'da bitirebilirsem mucizevi olur. Ama tabii 12'nci, 13'üncü sırada da bitirirsem memnun olurum" dedi.
9.06.2022 Motor Sporları
Dünyayı inşa etmeye ant!
Dünyayı inşa etmeye ant! Ant Yapı, Amerika’nın en ünlü caddelerinde projeler geliştiriyor. Londra’da Buckingham Sarayı’na komşu projeleri var. Rusya’da 50 şantiyeyi aynı anda yürütüyor. Mehmet Okay, “Tabelalarımız Türk insanının göğsünü kabartıyor” diyor
5.05.2022 Milliyet Executive
Altın Ahududu adayları açıklandı: En kötüsü hangisi?
Altın Ahududu adayları açıklandı: En kötüsü hangisi? Oscar Ödülleri’nin tersi olarak senenin en kötülerini belirleyen 42. Razzie Ödülleri yani Altın Ahududu’lar için adaylar açıklandı.
9.02.2022 Kültür Sanat
Apex: Ölüm Adası konusu nedir, oyuncuları kim? İşte, oyuncu kadrosu
Apex: Ölüm Adası konusu nedir, oyuncuları kim? İşte, oyuncu kadrosu Bruce Willis'in usta oyunculuğu ile televizyon ekranlarına ilk kez gelecek olan Apex Ölüm Adası filmi, 2021 yapımları arasında. İzleyenler filmin oyuncu kadrosu ve konusunu sorguluyor. İşte, Apex Ölüm Adası hakkında...
3.01.2022 Cadde
THY 2021’de uçak filosunu genişletti! 128 ülkede 328 noktaya uçuş yaptı
THY 2021’de uçak filosunu genişletti! 128 ülkede 328 noktaya uçuş yaptı Türk Hava Yolları (THY) 2021 yılında 40,5 milyon yolcuya hizmet verirken, uçak filosunu 373'e çıkardığını açıkladı. Havayolu şirketi 128 ülkede 328 noktaya uçuş yaparak dünyada en çok noktaya uçan havayolu şirketi unvanını koruduğunu duyurdu.
30.12.2021 Ekonomi
Birinci oldu
Birinci oldu Doğukan Manço, kendi aracı ile yarıştığı Türkiye Apex Masters Drift Şampiyonası’nın ikinci turunda birinci oldu.
2.11.2021 Cadde
Büyük gün geldi! Formula 1 heyecanı yeniden İstanbul'da... 2 milyar kişi izleyecek
Büyük gün geldi! Formula 1 heyecanı yeniden İstanbul'da... 2 milyar kişi izleyecek 2020'deki yarışın ardından İstanbul 11 ay sonra, bir kez daha Formula 1 çekişmesine tanıklık ediyor. Formula 1 Rolex Türkiye Grand Prix’sinde takımlar antrenman turlarına çıktı. Türkiye Grand Prix'sinde ilk gün geride kalırken antrenman turlarında İngiliz pilot Lewis Hamilton en iyi sıralamayı yaptı. 2005-2011 yılları arasında kesintisiz şekilde yarışlara ev sahipliği yapan Intercity İstanbul Park, dünyanın en çok izlenen organizasyonlarından biri olan Formula 1'in pilotlarını yeniden ağırlıyor. Intercity İstanbul Park Genel Müdürü Sadi Hezber, bu yıl seyirci rekoru kıracaklarını ifade ederken şimdiden Anadolu yakasındaki tüm otellerin tamamen dolduğunu söyledi. 2 milyar insanın ekranları başından izlediği dev organizasyonun İstanbul ayağı için önümüzdeki yıllara dair hedeflerini de açıklayan Hezber, yarış için İstanbul'a 10 jumbo jetin de geldiğini açıkladı.
8.10.2021 Gündem
Apex Ne Demek? Apex Çizgisi Nedir, Nasıl Kullanılmalıdır?
Apex Ne Demek? Apex Çizgisi Nedir, Nasıl Kullanılmalıdır? Bazı alanlara ait çeşitli kavramlar birden fazla alana hizmet etmektedir. Bu kavramlardan biri de hem matematik ve geometride hem de başka alanlarda kullanılan bir kavram olan apex kelimesi olarak ele alınmaktadır. Apex kavramı günlük hayatta hız tutkunu olan insanlar tarafından anlamı iyi bilinen bir kavram olarak belirtilmektedir. Peki, apex ne demek? Apex çizgisi nedir, nasıl kullanılmalıdır? İşte, apex kavramı hakkında bilgi sahibi olmak isteyenler için gerekli olan hususlar.
22.09.2021 Eğitim
GAMEPLUS’tan oyunseverlere iki yeni müjde
GAMEPLUS’tan oyunseverlere iki yeni müjde Turkcell’in oyun platformu GAMEPLUS’ın Premium kampanyasıyla en yeni oyunlar daha da uygun fiyatlı hale geliyor. Dünyanın en popüler bulut oyun servislerinden NVIDIA GeForce NOW’a Türkiye’deki sunucularından yüksek performanslı erişim sağlayan GAMEPLUS’ın yeni kampanyasıyla oyunseverler, 1 aylık 74.9 TL olan Premium paketini 15 Haziran’dan itibaren aylık sadece 59.9 TL’ye gelecek şekilde, 3 aylık paketle 179.9 TL’ye satın alabilecek. İlk sunucusu Ankara’da olan GAMEPLUS, mükemmel oyun deneyimini artırmak için Türkiye’deki ikinci sunucusunu ise Temmuz ayının ilk haftasında İstanbul’da devreye alacak.
15.06.2021 Vitrin
Dilin Yapısı Ve Özellikleri Nelerdir? Dilin Anatomik Yapısı Ve Bölümleri Nelerdir?
Dilin Yapısı Ve Özellikleri Nelerdir? Dilin Anatomik Yapısı Ve Bölümleri Nelerdir? Dil, bakıldığı zaman basit bir organ gibi görünür. Ancak vücudumuz için oldukça önemli olan organlardan bir tanesidir. Dilimiz sayesinde yutma, yalama, nefes alma, konuşma gibi farklı işlevleri yerine getirebiliriz. Dilin yapısı ve özellikleri nelerdir? Dilin anatomik yapısı ve bölümleri nelerdir? İşte, merak edilen tüm detaylar.
15.04.2021 Sağlık
Aprilia RS 660 Türkiye’de ön satışa çıktı
Aprilia RS 660 Türkiye’de ön satışa çıktı Aprilia, sahip olduğu teknolojiler, yeni nesil motoru ve benzersiz tasarım diliyle adeta markanın yeni döneminin sembolü olan RS 660 modelini satışa sundu.
20.02.2021 Otomobil

Benzer Haber Etiketleri

Apex ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.