App

App

Son dakika app haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan app gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan app haber sayfamızda...

App

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.488 app haberi bulunmuştur.
Wings for Life World Run için geri sayım sürüyor!
Wings for Life World Run için geri sayım sürüyor! Omurilik felcinin tedavisine yönelik araştırmalara fon sağlayan dünyanın en büyük koşu etkinliği Wings for Life World Run’a sayılı günler kaldı.
18.04.2024 Diğer
Kripto parada tehlikeye  karşı 'teyakkuz'a geçti
Kripto parada tehlikeye karşı 'teyakkuz'a geçti "Kripto paralarla ilgili kara para aklama, terörizmin finansmanı ve diğer risklere karşı real-time tespit ve raporlama çözümleri sunuyoruz. Riskli işlemleri gerçekleştiği an tespit edebiliyoruz ve müşterilerimiz için aksiyona dönüştürebiliyoruz."
5.04.2024 Milliyet Executive
Teknoloji devleri savaşmayı bıraktı! Ortak yatırımlar
Teknoloji devleri savaşmayı bıraktı! Ortak yatırımlar Birbirleriyle kıyasıya mücadele eden hatta aile içinde rakip firmaların ürünlerini yasaklayan teknoloji devleri artık birbiri ile alışveriş yapmaya başladı. Apple yapay zeka için Google’ın Geminisi ile görüşüyor, Microsoft, Bing arama motoru için ezeli rakibi Google’a reklam veriyor.
26.03.2024 Ekonomi
5 Ödemeler dünyası koldan büyüyecek
5 Ödemeler dünyası koldan büyüyecek KOBİ'lerin artan e-ihracatı, dijital ödemelerin yaygınlaşması, modüler altyapılarla işletmelerin yatırım yükünün azaltılması, yapay zeka ve turizmin 'muhteşem' geri dönüşü... Visa Türkiye Genel Müdürü Samile Mümin'e göre, bu yıl ödemeler dünyasına bu 5 etki ivme verecek.
11.03.2024 Milliyet Executive
TFF, VAR kayıtlarını yayınladı! Halil Umut Meler'in konuşması ortaya çıktı
TFF, VAR kayıtlarını yayınladı! Halil Umut Meler'in konuşması ortaya çıktı Süper Lig'de 28'inci hafta maçları sona erdi. Haftanın öne çıkan maçında Galatasaray, Beşiktaş'ı 1-0 mağlup etti. Haftanın maçlarının OFR pozisyonlarındaki VAR konuşmaları yayınlandı.
6.03.2024 Süper Lig
AB'den Apple'a ceza
AB'den Apple'a ceza Avrupa Birliği (AB) Komisyonu, Apple App Store'un müzik yayını uygulamalarına yönelik takındığı tavır konusunda yıllardır sürdürdüğü soruşturmayı tamamladı.
4.03.2024 Uzmanpara
Para dağıtan fenomene gözaltı
Para dağıtan fenomene gözaltı Sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Aleyna Dalveren, lüks bir aracın üzerinde dans ederek etrafa para saçtı.
28.02.2024 Cadde
Dilan Polat ve diğer fenomenlerle yoğun iletişim trafiği! Aleyna Dalveren gözaltına alındı
Dilan Polat ve diğer fenomenlerle yoğun iletişim trafiği! Aleyna Dalveren gözaltına alındı İstanbul’da sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, lüks bir aracın üzerine çıkıp dans ederek para dağıttı. Belinden silah çıkaran Dalveren o anları ise sosyal medyada paylaştı. Görüntülerin ardından gözaltına alınan Dalveren'in Dilan Polat ve diğer fenomenlerle de irtibatlı olduğu ortaya çıktı.
27.02.2024 Haberler
Dilan Polat ve diğer fenomenlerle yoğun iletişim trafiği! Aleyna Dalveren gözaltına alındı
Dilan Polat ve diğer fenomenlerle yoğun iletişim trafiği! Aleyna Dalveren gözaltına alındı İstanbul’da sosyal medya fenomeni Aleyna Dalveren, lüks bir aracın üzerine çıkıp dans ederek para dağıttı. Belinden silah çıkaran Dalveren o anları ise sosyal medyada paylaştı. Görüntülerin ardından gözaltına alınan Dalveren'in Dilan Polat ve diğer fenomenlerle de irtibatlı olduğu ortaya çıktı.
27.02.2024 Gündem
Serhan Acar yazdı: Tarihin en uzun F1'ine hazır mısınız?
Serhan Acar yazdı: Tarihin en uzun F1'ine hazır mısınız? Formula 1’in 75. sezonu Şubat ayının son günü başlayıp, Aralık’ın ilk haftasına kadar devam edecek ve 24 yarış ile tarihin en uzun mücadelesi olacak. Bahreyn ve Suudi Arabistan’da önümüzdeki cumartesi günü start alacak yoğun sezon, devasa bir dünya turunun ardından geleneksel şekilde Abu Dhabi’de noktalanacak.
25.02.2024 Motor Sporları
AB, Apple'a 500 milyon euro ceza verebilir
AB, Apple'a 500 milyon euro ceza verebilir Avrupa Birliği (AB), Apple ile Spotify arasında yaşanan anlaşmazlıkta Apple şirketine 500 milyon euro ceza vermeye hazırlanıyor.
19.02.2024 Uzmanpara
Yalnız hissediyorsanız yalnız değilsiniz
Yalnız hissediyorsanız yalnız değilsiniz Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) yalnızlığı bir halk sağlığı sorunu olarak tanımlıyor. Kimi ülkelerde Yalnızlık Bakanlığı bile görevde. Kimileri ise Nine Çorbası ile mücadele ediyor yalnızlıkla. Peki, yalnızlık bir hastalık mıdır? Dr. Alper Hasanoğlu, “Normal bir insanlık durumunun hastalık olarak tanımlanması, 20. YY’ın ikinci yarısından itibaren çokça yapılagelen bir büyük yanlış oldu,” diyor.
28.01.2024 Pazar
Avrupa’da App Store tekeli kırıldı
Avrupa’da App Store tekeli kırıldı Avrupa’da Apple cihazlara App Store dışında uygulama mağazası yüklenmesinin önü açıldı.
27.01.2024 Ekonomi
İçişleri Bakanlığı'ndan araç sahiplerine plaka uyarısı
İçişleri Bakanlığı'ndan araç sahiplerine plaka uyarısı  İçişleri Bakanlığı 1 Ocak 2024'ten itibaren ilk kez tescil edilen araçlar ile yeniden tescil plakası basılan araçların plakasında karekod bulundurma zorunluluğunun başladığını hatırlattı.
22.01.2024 Ekonomi
Wings for Life Türkiye için geri sayım başladı!
Wings for Life Türkiye için geri sayım başladı! Geçtiğimiz yıl 165 ülkede gerçekleşen ve 92 milletten 161.892 koşucunun bir araya geldiği Wings for Life World Run için geri sayım başladı. Ankara, Isparta, Bursa, İzmir ve Mersin’de ise yerel koşu grupları ile fiziksel koşular düzenlenecek.
22.01.2024 Diğer
Togg'da sistem bugün itibarıyla değişti: Genel sipariş dönemi başladı
Togg'da sistem bugün itibarıyla değişti: Genel sipariş dönemi başladı Togg'dan yapılan açıklamaya göre, 2023 yılında yapılan çekilişte yedek listede yer alan kullanıcılar için 6-10 Ocak'ta konfigürasyon güncelleme imkanı tanıyan, 2023 yılı nisan ayında yapılan çekilişe katılan ancak sipariş hakkı kazanamayan kullanıcılara da 15-19 Ocak'ta sipariş önceliği sunan şirket, bugün itibarıyla sipariş ekranlarını tüm kullanıcılara açtı.
20.01.2024 Ekonomi
Araç plakalarında yeni dönem! 32 bin 170 TL cezası var
Araç plakalarında yeni dönem! 32 bin 170 TL cezası var 2024'ün ilk düzenlemelerinden biri de araç plakalarında yapıldı. Sahte plakaların önüne geçmek için 1 Ocak 2024 itibariyle araç plakalarında karekod dönemi başlatıldı. Artık yeni tescil edilen ya da yeniden plaka bastıran kişilere karekodlu plaka verilecek. Peki eski plakalar da değişecek mi? İşte merak edilen sorunun cevabı...
9.01.2024 Ekonomi
Instagram Hesap Açma 2024: Yeni 'Instagram Hesap Oluşturma ve Kaydolma' Linki
Instagram Hesap Açma 2024: Yeni 'Instagram Hesap Oluşturma ve Kaydolma' Linki Sosyal medya platformu Instagram’a her gün binlerce insan katılıyor. Fotoğraf ve video paylaşım uygulaması Instagram’da yeni hesap ve dondurulan hesap açma her ne kadar zor görünse de birkaç adımda kolayca yapılabiliyor. Numara veya e-posta ile Instagram’a kolayca kaydolma işlemi yapılabiliyor. Telefon veya bilgisayar üzerinde hesap açma sadece birkaç dakika sürüyor. Ancak bu durum dondurulan hesaplar için geçerli olmuyor. Dondurulan hesabı açmak için birkaç gün beklemek gerekiyor. Instagram hesabı nasıl açılır? diyorsanız 'Instagram yeni hesap açma ve kaydolma' linki 2024 içeriğimizden öğrenebilirsiniz.
4.01.2024 Sosyalmedya
WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme 2024: WhatsApp Silinmiş Sohbeti Görme
WhatsApp Silinen Mesajları Geri Getirme 2024: WhatsApp Silinmiş Sohbeti Görme Dünya genelinde milyarı aşan kullanıcı sayısı ile en çok kullanılan anlık mesajlaşma uygulaması hiç şüphesiz WhatsApp. Her geçen gün güncellemeleri ile kendine yenilik katan WhatsApp’ta mesajları silme özelliğinin yanı sıra silinen mesajları geri getirmek gibi bir imkan da bulunuyor. iOS ve Android işletim sistemine sahip telefonlardan kolayca silinen mesajları görmek için birkaç adımlık işlem gerekiyor. WhatsApp silinmiş mesajlar nasıl geri getirilir? “WhatsApp Silinen Mesajları Görme 2024” içeriğimizden detaylı bilgi elde edebilirsiniz.
3.01.2024 Sosyalmedya
iCloud Giriş 2024: Apple Kimliği ile iCloud’a Giriş Nasıl Yapılır?
iCloud Giriş 2024: Apple Kimliği ile iCloud’a Giriş Nasıl Yapılır? iPad ve iPhone kullanıcılarının yakından tanıdığı iCloud bulut depolama ve bulut bilişim servisidir. Apple tarafında geliştirilen platformun günümüzde milyonlarca kullanıcı bulunur. iCloud hesabına giriş yapabilmek için Apple kimliğine ihtiyaç duyulur. Apple kimliği ile iCloud’a giriş nasıl yapılır? iCloud giriş 2024 ile ilgili detaylı bilgi almak için içeriğimize göz atabilirsiniz.
2.01.2024 Teknoloji
Instagram Hesabı Nasıl Açılır? 2024 Telefondan Ve Bilgisayardan İnstagram Hesap Açma Yöntemleri
Instagram Hesabı Nasıl Açılır? 2024 Telefondan Ve Bilgisayardan İnstagram Hesap Açma Yöntemleri Fotoğraf ve video paylaşma uygulaması olan ve bugün dünya çapında en çok kullanıcıya sahip olan Instagram aynı zamanda pazarlama aracına da dönüşmüştür. Dijital dünyaya markasını tanıtmak isteyen ve kişisel kullanıcılar tarafından kullanılan Instagram'da gün içerisinde pek çok hesap açılmaktadır. Peki Instagram hesabı nasıl açılır? 2024 Telefondan ve bilgisayardan Instagram hesap açma yöntemlerini sizlere yazımızda detaylıca açıkladık.
1.01.2024 Teknoloji
'Instagram Giriş' Linki 2024: Instagram'a Giriş Nasıl Yapılır?
'Instagram Giriş' Linki 2024: Instagram'a Giriş Nasıl Yapılır? Dünya genelinde 1 milyar kullanıcıyı aşan fotoğraf ve video paylaşma platformu Instagram kullanımı artarken yeni kaydolmak isteyenlerin sayısı da giderek artıyor. Instagram giriş işlemi telefon veya bilgisayar üzerinden gerçekleştirilebiliyor. Instagram’a giriş yapabilmek için hesabınız yoksa öncelikle kaydolmak şart. Aksi takdirde Instagram’a giriş yapamazsınız. Yeni hesabı Instagram giriş ekranı üzerinden akıllı telefon veya bilgisayardan açabilirsiniz. Instagram şifresini unutanlar ise tekrardan hesaplarına ulaşmak isterlerse parola sıfırlama işlemi yapmalı. Instagram giriş yap linki, Instagram giriş yapma ve açma nasıl yapılır? diyorsanız içeriğimizden detaylara ulaşabilirsiniz.
31.12.2023 Sosyalmedya
Ordu'da, 'APP plaka' operasyonu! 3 kişi tutuklandı
Ordu'da, 'APP plaka' operasyonu! 3 kişi tutuklandı Ordu'da Avrupa Press Plakaların (APP) yasa dışı basıldığı atölyeye yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına 3 kişi tutuklandı.
20.12.2023 Gündem
Motosiklet ile ölümle dans etti, polis ekiplerinden kaçamadı
Motosiklet ile ölümle dans etti, polis ekiplerinden kaçamadı Balıkesir’de motosikleti ile dakikalarca tek teker giden sürücü, polis ekiplerince yakalandı. Sürücünün, ölümle dans ettiği anlar anbean kameraya yansıdı. Gözaltına alınan sürücüye 6 bin 686 lira ceza kesildi.
12.12.2023 Haberler
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu
Girişim dünyası Take Off İstanbul’da buluştu Dünyanın dört bir yanından girişimleri ve yatırımcıları bir araya getiren Take Off İstanbul Girişim Zirvesi sona erdi. Lütfi Kırdar Kongre Merkezinde düzenlenen, ülkemizin yüksek teknoloji firmalarından değerli girişimlerine, uluslararası girişim merkezlerinden teknoparklara varan geniş bir partner ağına sahip olan zirve, girişim ekosisteminin büyük oyuncularını bir araya getirerek girişimciler için bir iş birliği zemini oluşturdu. İki gün süren ve 43 ülkeden 1252 girişimin başvuru yaptığı zirvede toplam 200 yerli ve yabancı girişim yer aldı. Azerbaycan ve Katar’ın ülke pavilyonlarının yer aldığı, 100'den fazla yatırımcının katıldığı zirve ziyaretçilerine de girişimci, paydaş ve sponsorların stantlarında farklı ürünleri deneyimleme, ilham veren konuşmacıları dinleme ve birçok önemli isimle tanışma şansı sundu.
7.12.2023 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

App ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.