Apple Watch

Apple Watch

Son dakika apple watch haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan apple watch gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan apple watch haber sayfamızda...

Apple Watch

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 558 apple watch haberi bulunmuştur.
Baş dönmesi ve nefes darlığı vardı! Akıllı saatine basınca hayatı kurtuldu
Baş dönmesi ve nefes darlığı vardı! Akıllı saatine basınca hayatı kurtuldu Karbonmonoksit zehirlenmesinden neredeyse ölmek üzere olan bir kadın, akıllı saatindeki acil mod özelliği sayesinde ölümden döndü. İşte detaylar.
6.01.2024 Yaşam
Apple saatlere yasak muamması
Apple saatlere yasak muamması Apple’ın yeni akıllı saat modelleri Apple Watch Ultra 2 ve Apple Watch Series 9’un ABD’de satışına ilişkin yasak dün yürürlüğe girdi.
28.12.2023 Ekonomi
APPLE İPHONE FİYATLARI SON DURUM || iPhone 📳 Apple Watch ⌚ fiyatları ne kadar oldu? Zamlı iPhone 13 - 14 - 15 fiyatları kaç para? İşte GB seçeneğine göre fiyat listesi
APPLE İPHONE FİYATLARI SON DURUM || iPhone 📳 Apple Watch ⌚ fiyatları ne kadar oldu? Zamlı iPhone 13 - 14 - 15 fiyatları kaç para? İşte GB seçeneğine göre fiyat listesi Apple'dan zam kararı...iPhone fiyatları bugün arttı. Telefon almak isteyenler hemen arayışa geçti. iPhone Fiyatları ne kadar oldu? İşte iPhone 13 - 14 - 15 modellerinin GB seçeneklerine göre fiyat listesi...
2.12.2023 Bilgi Rehberi
İphone 15 Pro ve Pro Max modellerinde ısınma sorunu
İphone 15 Pro ve Pro Max modellerinde ısınma sorunu ABD’de birkaç gün önce piyasaya sürülen iPhone 15’in Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerini satın alan bazı kişiler cihazın kullanırken çok fazla ısındığı şikayetinde bulundu.
29.09.2023 Teknoloji
APPLE iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro ve 15 Pro Max FİYATI NE KADAR? iPhone 15 ne zaman satışa çıkacak? iPhone 15 Türkiye fiyatı...
APPLE iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro ve 15 Pro Max FİYATI NE KADAR? iPhone 15 ne zaman satışa çıkacak? iPhone 15 Türkiye fiyatı... Apple lansmanı canlı olarak aktarıldı. Lansmanda merakla beklenen iPhone 15, 15 Plus, 15 pro ve 15 Pro Max tanıtıldı. Ürünlerde USB Type-C özelliği dikkat çekerken çentik de tarih oldu. Öte yandan yeni Apple Watch'lar da yerini aldı. 2023 Apple lansman canlı olarak aktarıldı. Peki, iPhone 15 Türkiye fiyatı ne kadar, ne zaman satışa çıkacak?
13.09.2023 Bilgi Rehberi
iPhone 15’te USB-C şarj titanyum gövde
iPhone 15’te USB-C şarj titanyum gövde Apple, düzenlediği Wonderlust etkinliği kapsamında iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerini tanıtımını gerçekleştirdi.
13.09.2023 Teknoloji
Apple İphone 15'i tanıttı! İşte İphone 15'in Türkiye fiyatı ve satışa çıkacağı tarih
Apple İphone 15'i tanıttı! İşte İphone 15'in Türkiye fiyatı ve satışa çıkacağı tarih Apple'ın, iPhone 15'i de tanıttığı lansmanı gerçekleştirildi. İphone 15 ve İphone 15 Plus'ın fiyatı ve satışa çıkacağı tarih de belli oldu. Apple yeni nesil telefonlarında Lightning kablosuna veda ederek USB-C'ye geçti.
13.09.2023 Ekonomi
iPhone 15: Apple'ın bu akşam düzenleyeceği etkinlikten neler bekleniyor?
iPhone 15: Apple'ın bu akşam düzenleyeceği etkinlikten neler bekleniyor? Apple'ın bugün iPhone 15 dahil bir dizi yeni cihaz ve yazılımını tanıtması beklenen Wonderlust etkinliğine saatler kaldı.
12.09.2023 Dünya
Zuckerberg'den Apple'ın yeni ürünü Vision Pro için ilk yorum
Zuckerberg'den Apple'ın yeni ürünü Vision Pro için ilk yorum Yeni karma gerçeklik gözlüğü Vision Pro'nun tanıtılmasıyla gözlerin çevrildiği Meta'nın kurucusu, 'teknolojide çığır açan bir ürün' görmediğini belirtip "Benim istediğim bu değil gibi" dedi.
9.06.2023 Teknoloji
‘Sanal’a hapsetmeyen tekno başlık
‘Sanal’a hapsetmeyen tekno başlık ABD’li teknoloji devi Apple 2015’te Apple Watch’u piyasaya sürmesinden bu yana ilk yeni ana ürün serisini tanıttı: ‘Vision Pro’ başlığı...
7.06.2023 Ekonomi
Irkçılıkla suçlanan Apple Watch’a dava
Irkçılıkla suçlanan Apple Watch’a dava ABD’nin New York eyaletinde açılan bir toplu davada, teknoloji devi Apple’ın akıllı saati Apple Watch’un kan oksijen sensörünün siyahi kişiler için iyi çalışmadığı iddia edildi.
29.12.2022 Dünya
Apple’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesi video
Apple’dan 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesi video 3 Aralık Dünya Engelliler Günü öncesinde Apple'dan yepyeni bir video paylaştı.
2.12.2022 Apple
iPhone 14 fiyatı ne kadar, Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak? 2022 Apple Event: AirPods Pro 2, Apple Watch Series 8, iPhone 14 özellikleri ve fiyat...
iPhone 14 fiyatı ne kadar, Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak? 2022 Apple Event: AirPods Pro 2, Apple Watch Series 8, iPhone 14 özellikleri ve fiyat... Apple, her yıl eylül ayında gerçekleştirdiği ve yeni ürünlerini tanıttığı 'Apple Event'ı düzenledi. Merakla beklenen iPhone 14 özellikleri ve fiyatı ile birlikte AirPods Pro 2, Apple Watch Series 8 de tanıtımda yerini aldı. Peki, yeni Apple ürünlerinin fiyatı ne kadar, iPhone 14 Türkiye'de ne zaman satışa çıkacak?
7.09.2022 Bilgi Rehberi
Dünyanın merakla beklediği Apple iPhone 14 tanıtıldı! İşte yeni özellikleri
Dünyanın merakla beklediği Apple iPhone 14 tanıtıldı! İşte yeni özellikleri Tüm dünyanın merakla beklediği iPhone 14 tanıtımı ABD'de gerçekleştirildi. Teknolojiseverlerin gün saydığı yeni Apple ürünlerinin yeni özellikleri ve fiyatları da belli oldu. İşte detaylar...
7.09.2022 Teknoloji
Apple Watch Cellular Turkcell ile Türkiye’de
Apple Watch Cellular Turkcell ile Türkiye’de Apple’ın en büyük ekrana sahip akıllı saat serisi olan Apple Watch Series 7 ve Apple Watch SE’nin ‘Cellular’ modeli, Türkiye’ye ilk kez Turkcell desteğiyle geliyor.
18.06.2022 Ekonomi
Apple geri dönüşümlü malzeme kullanımını artırıyor
Apple geri dönüşümlü malzeme kullanımını artırıyor Apple ürünleri genelinde geri dönüşüme uygun olan malzemelerin daha fazla kullanılacağını açıkladı. Bu adımın ilki olarak da geri dönüştürülmüş sertifikalı altını ilk kez üretim sürecine dahil eden Apple, geri dönüştürülmüş tungsten, nadir bulunan toprak elementleri ve kobalt kullanımını iki katından fazlasına çıkardı.
21.04.2022 Apple
Walkie Talkie Nedir, Ne İşe Yarar? Walkie Talkie Nasıl Kullanılır?
Walkie Talkie Nedir, Ne İşe Yarar? Walkie Talkie Nasıl Kullanılır? Walkie talkie, Apple Watch üzerinden başka kullanıcıyla eğlenceli bir bağlantı kurma yöntemidir. Bağlantı sağlandığı andan itibaren karşı taraf sesinizi duyabilir ve karşılıklı konuşabilirsiniz. Telsiz kullanım yöntemine benzer çalışma tekniğine sahiptir. Walkie talkie’yi Apple Watch uygulamanızda kullanabilmek için her iki tarafta Wi-fi ya da hücresel bağlantı bulunması gerekmektedir. Walkie talkie nedir, ne işe yarar? Walkie talkie nasıl kullanılır ayrıntıları ile derledik.
20.04.2022 Eğitim
Misli.com’da Eşya Piyangosu Seni Bekliyor!
Misli.com’da Eşya Piyangosu Seni Bekliyor! Hayalini kurduğun süper ürünler bir bilet kadar uzağında! Misli.com’a gir, hemen bilet al, kazanma şansını yakala!
4.04.2022 Diğer
Apple engelli kullanıcılara neler sunuyor?
Apple engelli kullanıcılara neler sunuyor? Apple, 3 Aralık Engelliler Günü'nde, kendi ekosisteminde engelli kullanıcılara sunduğu birden fazla özelliği hatırlatıyor... İşte Apple'ın engelli kullanıcılarının hayatını kolaylaştırmak adına sunduğu özellikler...
3.12.2021 Apple
Apple’ın arabası 2025’te yollarda
Apple’ın arabası 2025’te yollarda Apple, elektrikli otomobil projesini yeniden gündeme getirdi. Şirket 2025’te tam otonom elektrikli araç projesini tamamlamayı hedefliyor.
20.11.2021 Ekonomi
Hiç tanıtılmadı ama yıllar önce gösterilmiş; İşte Apple Watch Pro
Hiç tanıtılmadı ama yıllar önce gösterilmiş; İşte Apple Watch Pro Apple akıllı saat tarafında başlatmış olduğu ‘Watch’ ürün gamını aslında sınırlı tutuyor. Sürekli yeni model çıkartmayan ve yüksek fiyat etiketiyle kullanıcılara sunulan akıllı saatlere aslında yıllar önce yeni bir üye ekleniyormuş ancak hiç tanıtılmadı.
26.10.2021 Teknoloji
iPhone’lardaki bazı sorunları ortadan kaldıran iOS 15.0.2 yayımlandı
iPhone’lardaki bazı sorunları ortadan kaldıran iOS 15.0.2 yayımlandı Apple’ın yeni akıllı telefonuyla beraber gelen iOS 15 bazı sorunları da beraberinde getirmişti. Bazı bağlantı sorunlarıyla kendini gösteren güncellemenin ardından hemen yeni bir güncelleme daha yayımlanmıştı ancak sorunlar tamamen bitmemişti. İşte o sorunları çözmek için iOS 15.0.2 güncellemesi kullanıma açıldı.
12.10.2021 Teknoloji
Steve Jobs'ı bu kadar ünlü yapan şey neydi?
Steve Jobs'ı bu kadar ünlü yapan şey neydi? Steve Jobs eşsiz, karizmatik ve kendine has bir liderdi. Apple kurucusunun 56 yaşında kanserden ölümünün 10. yıldönümünde, onu dünyanın en ünlü yöneticilerinden biri yapan özellikler incelendi.
5.10.2021 Teknoloji
Apple, yeni Watch Series 7 için satış tarihlerini açıklandı
Apple, yeni Watch Series 7 için satış tarihlerini açıklandı Apple, Watch Series 7 için ön sipariş ve tam satış tarihlerini açıklamamıştı. Bugün kendi internet sitesinden tarihleri duyuran Apple, birkaç gün içinde ön siparişin açılacağını da vurguladı.
4.10.2021 Teknoloji
Apple tanıtmadığı ürünleri 12 Ekim'deki etkinliğinde tanıtabilir
Apple tanıtmadığı ürünleri 12 Ekim'deki etkinliğinde tanıtabilir Apple’ın eylül ayında gerçekleştirdiği etkinlikte bazı beklene ürünler gelmemişti. Bunların ilerleyen dönemdeki etkinliklerde karşımıza çıkması beklenirken, Apple’ın ekim ayında gerçekleştireceği etkinlikte tanıtılacağı söyleniyor. İşte Apple’ın bu ay yapacağı etkinlikte tanıtması beklenen ürünler:
2.10.2021 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Apple Watch ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.