Apple Watch Series 2

Apple Watch Series 2

Son dakika Apple Watch Series 2 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Apple Watch Series 2 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Apple Watch Series 2 haber sayfamızda...

Apple Watch Series 2

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 58 apple watch series 2 haberi bulunmuştur.
iOS 15 güncellemesi sunuldu! İşte yenilikler ve güncellemeyi alabilecek iPhone’lar
iOS 15 güncellemesi sunuldu! İşte yenilikler ve güncellemeyi alabilecek iPhone’lar Apple cihazları için yeni bir güncelleme serisi yayımladı. iOS 15’in yanında iPadOS 15, watchOS 8 ve tvOS 15 kullanıcılara sunuldu. Geçen hafta düzenlediği etkinlikte detaylandırdığı özelliklerle kullanıcılara sunulan yeni işletim sistemi, yaklaşık 4 GB’lık bir alanı kaplıyor.
21.09.2021 Teknoloji
Apple, bazı MacBook Pro'ların bataryalarını ücretsiz değiştirecek
Apple, bazı MacBook Pro'ların bataryalarını ücretsiz değiştirecek Apple, bazı MacBook Pro’larda batarya sorun keşfettiklerini açıkladı. Cupertinolu şirket, sorunun meydana geldiği bilgisayarlardaki bataryaları ücretsiz olarak değiştirecek. Bu sorun için önceden ödeme yapanlara ise ödedikleri ücret iade edilecek.
21.04.2018 Apple
Apple Watch, bir anne ve bebeğinin hayatını kurtardı
Apple Watch, bir anne ve bebeğinin hayatını kurtardı Apple Watch, sıradan yerlere yaşamı değiştiren teknolojiler yerleştirerek, hayat kurtarmaya devam ediyor. Apple Watch, Acil SOS özelliği sayesinde 24 yaşındaki Kacie Anderson adlı sürücü ve 9 aylık bebeğinin hayatını kurtardı.
20.02.2018 Apple
Samsung Gear Sport inceleme
Samsung Gear Sport inceleme Günümüzde giyilebilir cihazlarda en çok olması istenen şeyler hem fitness takibi yapması hem de stilinize uygun olması. Samsung’un yeni akıllı saati Gear Sport, bu boşluğa etkileyici fitness özellikleri ve şık tasarımıyla köprü kuruyor. Biz de sade tasarımı, çevrimdışı Spotify desteği ve başarılı pil ömrüyle dikkat çeken Gear Sport’u sizler için inceledik.
23.01.2018 Teknoloji
Gelecekteki Apple Watch'lara EKG ölçüm sensörü eklenebilir
Gelecekteki Apple Watch'lara EKG ölçüm sensörü eklenebilir Gelecekteki Apple Watch modelleri, ciddi kalp rahatsızlıklarını daha iyi algılamak için sürekli elektrokardiyografi (EKG) izlemeyi sağlayan bir sensör içerebilir.
22.12.2017 Apple
Apple Watch Series 3 inceleme (VİDEO)
Apple Watch Series 3 inceleme (VİDEO) Apple Watch Series 3’ün sadece GPS özellikli versiyonu Türkiye’de satışa sunuldu. Apple’ın suya dayanıklı ve daha sağlıklı yaşam çabalarına yardımcı olacak yeni akıllı saati Watch Series 3’ün detaylı incelemesini sizler için gerçekleştirdik.
23.10.2017 Teknoloji
Apple Watch Series 3 ön inceleme ve kutu açılışı (VİDEO)
Apple Watch Series 3 ön inceleme ve kutu açılışı (VİDEO) Apple'ın 12 Eylül'de iPhone X, iPhone 8 ve iPhone 8 Plus ile birlikte duyurduğu Apple Watch Series 3 Türkiye'de satışa sunuldu. Güçlü sağlık ve fitness iyileştirmeleriyle gelen Apple Watch Series 3'ün ön incelemesi ve kutu açılışını sizler için gerçekleştirdik.
15.10.2017 Apple
Apple Watch için watchOS 4 güncellemesi yayınlandı
Apple Watch için watchOS 4 güncellemesi yayınlandı Apple, iOS 11 ve tvOS 11 ile birlikte watchOS 4 güncellemesini indirmeye sundu. watchOS 4'ün geçtiğimiz hafta yayınlanan watchOS 4 GM sürümü ile hiçbir farkının olmadığını belirtelim.
20.09.2017 Apple
Apple Watch 3 ne zaman tanıtılacak?
Apple Watch 3 ne zaman tanıtılacak? Apple’ın eylül ayında üç yeni iPhone modellini tanıtmasına kesin gözüyle bakılıyor. Ancak bu etkinlikte yeni iPhone’lar dışında ürünler de tanıtılabilir. O ürün ise Apple Watch 3.
16.08.2017 Teknoloji
Yeni Apple Watch, iPhone'lardan bağımsız çalışabilecek
Yeni Apple Watch, iPhone'lardan bağımsız çalışabilecek Yeni Apple Watch modeliyle iPhone'a olan bağımlılık ortadan kalkabilir. Yeni Apple Watch'un mobil internet bağlantısı özelliğiyle gelmesi bekleniyor.
7.08.2017 Teknoloji
30 Nisan İstanbul Yarı Maratonu’na Apple Watch koçluğu
30 Nisan İstanbul Yarı Maratonu’na Apple Watch koçluğu Gerçek bir motivasyon koçu olan Apple Watch yanınızdayken maratonda fark yaratmak hiç zor olamayacak.
27.04.2017 Diyet
Apple Watch 3, SIM kart desteğiyle gelebilir
Apple Watch 3, SIM kart desteğiyle gelebilir Apple'ın bu yıl piyasaya sürmesi beklenen akıllı saati Apple Watch Series 3 ile ilgili yeni iddialar ortaya çıktı. İddia edilenlere göre Apple Watch Series 3'te uzun zamandır beklenen bir özellik yer alabilir.
28.03.2017 Teknoloji
Yeni yılda sevdiklerinizi Apple ile mutlu edin
Yeni yılda sevdiklerinizi Apple ile mutlu edin Sevdiklerinize yeni yıl hediyesi almadan önce Apple'ın ürünlerine mutlaka bakın. Yeni yılda özel hissettirin.
iPhone 7'nin hoparlörüne kaçan su nasıl temizlenir?
iPhone 7'nin hoparlörüne kaçan su nasıl temizlenir? Bir Reddit kullanıcısının bulduğu çözüm ile iPhone 7'nin hoparlörüne kaçan su kolaylıkla temizlenebiliyor.
10.12.2016 Teknoloji
Akıllı saatlerde yılbaşı kapışması
Akıllı saatlerde yılbaşı kapışması Pek çok teknoloji ürününde olduğu gibi akıllı saatlerde de yılbaşı hareketi yaşanıyor. Hediye seçenekleri arasında en başlarda yer alan akıllı saatlerde markaların yeni modelleri sahnede. Yeni modellere mercek tuttuk
4.12.2016 Ekonomi
Apple Watch sahipleri Maratonda bir adım öndeler
Apple Watch sahipleri Maratonda bir adım öndeler İstanbul Maratonu sırasında fark yaratmak isteyenlerin tercihi Apple Watch
9.11.2016 Yaşam
Apple watchOS 3.1 Yayınlandı
Apple watchOS 3.1 Yayınlandı Bir süredir beta aşamasında olan yeni Apple watchOS 3.1 yayınlandı ve nihayet Apple Watch kullanıcılarının beğenisine yeni yazılım sunulmuş oldu. Güncelleme birçok hata düzeltmesi ve değişiklik içeriyor.
26.10.2016 Teknoloji
Apple Watch Series 2 kutu açılımı
Apple Watch Series 2 kutu açılımı Apple'ın spor ağırlıklı giyilebilir teknoloji ürünü Apple Watch yeni sürümü ile karşımızda. Apple Watch Series 2'nin kutu açılımını gerçekleştirdik. İşte izlenimlerimiz...
11.09.2019 Teknoloji
Apple Watch Series 2 Parçalara Ayrıldı
Apple Watch Series 2 Parçalara Ayrıldı İki yeni iPhone modelinin dışında bir de yeni jenerasyon Apple Watch series 2 tanıtıldı ve tıpkı iPhonelar gibi onlarda parçalandı.
19.09.2016 Teknoloji
Yeni Android Wear’lı Ürün 2016' da Çıkmayacak
Yeni Android Wear’lı Ürün 2016' da Çıkmayacak Yılın sonunun gelmesine rağmen bu sene de akıllı saatler ile ilgili çok aydınlatıcı bir şey görmedik ve bununla beraber bu sene başka Android Wear cihazı gelmeyecek.
19.09.2016 Teknoloji
Apple Pay’e Yeni Ülkeler Dahil Oldu
Apple Pay’e Yeni Ülkeler Dahil Oldu 7 Eylül’de yapılan açıklamaya göre bu yılın Eylül ayından itibaren Apple’ın kablosuz ödeme sistemine Yeni Zelanda, Japonya ve Rusya’da dahil olacak.
13.09.2016 Teknoloji
Apple Watch Hermes ile Sahnede
Apple Watch Hermes ile Sahnede Apple Watch Hermes ile Sahne Aldı
9.09.2016 Teknoloji
Apple iOS 10 Yayınlandı
Apple iOS 10 Yayınlandı 07 Eylül 2016 tarihinde lansmanı yapılan Apple’ ın yeni işletim sistemi Apple iOS 10 yayınlandı
9.09.2016 Teknoloji
Koşu arkadaşınız Apple ve Nike’tan
Koşu arkadaşınız Apple ve Nike’tan Koşu arkadaşınız Apple ve Nike’tan
13.09.2016 Teknoloji
İşte karşınızda Apple Watch Series 2
İşte karşınızda Apple Watch Series 2 İşte karşınızda Apple Watch Series 2
9.09.2016 Teknoloji

Benzer Haber Etiketleri

Apple Watch Series 2 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.