Aptal

Aptal

Son dakika aptal haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aptal gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aptal haber sayfamızda...

Aptal

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.363 aptal haberi bulunmuştur.
Son dakika... Sanat dünyasının acı kaybı: Bahar Öztan hayatını kaybetti
Son dakika... Sanat dünyasının acı kaybı: Bahar Öztan hayatını kaybetti Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Bahar Öztan, uzun süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Daha önce üç kez kanseri yenen Yeşilçam'ın 'gamzeli güzel'i, kolon kanseri nedeniyle 61 yaşında vefat etti. Bahar Öztan'ın vefat haberi sanat dünyasını yasa boğdu.
22.03.2024 Cadde
Almanya Savunma Bakanlığı'nın şifresi patladı: 1234! Devlet sırları herkese açık hale geldi
Almanya Savunma Bakanlığı'nın şifresi patladı: 1234! Devlet sırları herkese açık hale geldi Rus istihbaratı geçtiğimiz günlerde Almanya'nın askeri planlarına dair bilgileri dinledi, kayda aldı ve dünyaya duyurdu. Bu gelişmeden kısa bir süre sonra ise Berlin'de yankı uyandıracak bir başka skandal daha yaşandı.
6.03.2024 Dünya
'Süper Salı'nın kazananları Biden ve Trump oldu
'Süper Salı'nın kazananları Biden ve Trump oldu ABD Başkanı Joe Biden ve bir önceki başkan Donald Trump, Süper Salı olarak isimlendirilen ve ülkede 15 eyalette birden yapılan ön seçimlerle Kasım ayında yeniden başkanlık yarışında karşı karşıya gelmeyi garantilediler.
6.03.2024 Dünya
Rusya'dan sürpriz nükleer çıkışı! 'Çin ile birlikte Ay'da inşa etmeyi düşünüyoruz'
Rusya'dan sürpriz nükleer çıkışı! 'Çin ile birlikte Ay'da inşa etmeyi düşünüyoruz' Rusya’da düzenlenen Uluslararası Gençlik Festivali’nde konuşan Rusya Federal Uzay Ajansı (Roscosmos) Başkanı Yuri Borisov, Çin ile ortaklaşa planladıkları uzay projelerinden bahsetti. Yuri Borisov, “Çin ile birlikte Ay'da nükleer santral inşa etmeyi düşünüyoruz” açıklamasında bulundu.
5.03.2024 Dünya
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı
Rus savaş gemisi Sergey Kotov batırıldı! Gece yarısı gerçekleşen saldırı öğlen ortaya çıktı Vladimir Putin'in en prestijli projesi Kerç Köprüsü gece trafiğe kapatıldı, sosyal medyada yayılan patlama haberlerinin perde arkası aralandı.
5.03.2024 Dünya
NATO'nun askeri sırları ortaya çıktı! Almanya'dan sızan kayıt yeni bir savaşı işaret etti: Kullanışlı bir aptal
NATO'nun askeri sırları ortaya çıktı! Almanya'dan sızan kayıt yeni bir savaşı işaret etti: Kullanışlı bir aptal Vladimir Putin'in en prestijli projesinin Taurus füzeleriyle yok edilmesi planı Rus istihbaratı tarafından sızdırıldı. Dünyada infial yaratan kayıtla ilgili İngilizler, Almanya Başbakanı Scholz'a hakaret etti. Telegraph gazetesine konuşan İngiliz yetkililer ayrıca olası Rusya-İngiltere savaşını dile getirdi.
5.03.2024 Dünya
‘Tık’lama isyanı
‘Tık’lama isyanı ABD’li aktör Bruce Willis 2022’den bu yana demans hastası.
5.03.2024 Dünya
‘Aptal değilim imkanlardan yararlanırım’
‘Aptal değilim imkanlardan yararlanırım’ Saadet Partisi lideri Temel Karamollaoğlu, 2018’de yaptığı bir konuşmada, Sivas’a yapılan yüksek hızlı tren için, “Bu hizmet değil, göçü hızlandırır” demişti.
4.03.2024 Gündem
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: İnsanımız adeta nefes alamıyor
Saadet Partisi Genel Başkanı Karamollaoğlu: İnsanımız adeta nefes alamıyor Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “İnsanımız adeta nefes alamıyor. Her şey korkunç bir şekilde pahalandı” dedi. Karamollaoğlu, bir gazetecinin 2018 yılında ‘Hızlı tren hizmet değil, göçü hızlandırır' dediğini hatırlatması üzerine "Hızlı tren Sivas'a yeni bir iş imkanı, istihdam imkanı tanımıyor. Onun için ben öyle demiştim. Ben hızlı trenin kendisine değil, önceliğine karşıyım" diye konuştu.
3.03.2024 Gündem
Wilders: Ukraynalı mülteciler Hollanda'ya geliyor, Avrupa'nın aptalı biz olduk
Wilders: Ukraynalı mülteciler Hollanda'ya geliyor, Avrupa'nın aptalı biz olduk Sosyal medya hesabından açıklama yapan Wilders, "Ukraynalılar, akın akın Avrupa'nın dört bir yanından Hollanda'ya geliyorlar. Savaş yüzünden değil, bedava konut, bedava sağlık bakımı ve işlerimiz için. Biz yine Avrupa'nın aptal köyü olduk." ifadelerini kullandı.
20.02.2024 Dünya
‘Yine yakmış yar mektubu’
‘Yine yakmış yar mektubu’ “Yine yakmış yar mektubun ucunu” şarkısı tarih oldu. Artık mektup yazan âşık kalmadı. İngiltere’de bir ankete katılanların yarısı “Hiç aşk mektubu yazmadım” dedi.
13.02.2024 Dünya
Beşiktaş, Antalyaspor'u Jackson Muleka ile yıktı!
Beşiktaş, Antalyaspor'u Jackson Muleka ile yıktı! Türkiye Kupası Son 16 Turu’nda Beşiktaş, Antalyaspor'u deplasmanda 2-1'lik skorla devirdi.
8.02.2024 Türkiye Kupası
A Milli Futbol Takımı'nın rakipleri belli oldu! UEFA Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi
A Milli Futbol Takımı'nın rakipleri belli oldu! UEFA Uluslar Ligi'nde kuralar çekildi A Milli Futbol Takımı'nın B Ligi'nde mücadele edeceği 2024/25 UEFA Uluslar Ligi kura çekimi heyecanı sona erdi. A Milli Futbol Takımı'nın UEFA Uluslar Ligi'ndeki rakipleri Galler, İzlanda ve Karadağ oldu.
8.02.2024 Milli Takım
Trabzonspor, Gençlerbirliği'ni uzatmalarda yıktı!
Trabzonspor, Gençlerbirliği'ni uzatmalarda yıktı! Trabzonspor, Türkiye Kupası Son 16 Turu'nda Gençlerbirliği'ni deplasmanda 2-1'lik skorla mağlup etti ve çeyrek finale yükseldi.
8.02.2024 Türkiye Kupası
Beşiktaş'ın yeni forma sponsoru belli oldu!
Beşiktaş'ın yeni forma sponsoru belli oldu! Beşiktaş Kulübü, 2024-2025 sezonundan itibaren geçerli olacak forma sponsorluk anlaşmasını KAP'a bildirdi.
8.02.2024 Beşiktaş
UEFA Başkanı Alexander Ceferin'den Avrupa Süper Ligi çıkışı! 'Taraftarlar aptal değil'
UEFA Başkanı Alexander Ceferin'den Avrupa Süper Ligi çıkışı! 'Taraftarlar aptal değil' UEFA Başkanı Alexander Ceferin, yeniden gündeme gelen Avrupa Süper Ligi projesi ile ilgili konuştu. Alexander Ceferin'in sert açıklamaları dikkat çekti.
8.02.2024 Futbol
Ünlü oyuncudan 'flört uygulaması' itirafı! 'Senden nefret ediyorum'
Ünlü oyuncudan 'flört uygulaması' itirafı! 'Senden nefret ediyorum' 'Charline'nin Melekleri', 'E.T' ve '50 İlk Öpücük' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen ABD'li aktris Drew Barrymore, yakın zamanda bir flört uygulamasında, NFL (Amerikan Futbolu Ligi) oyuncusu olduğu konusunda yalan söyleyen biri tarafından kandırıldığını söyledi.
27.01.2024 Cadde
Wanda Nara'dan Mauro Icardi itirafı! 'Ülkelerine göre ayırdığı kadınlar için üç farklı telefonu vardı'
Wanda Nara'dan Mauro Icardi itirafı! 'Ülkelerine göre ayırdığı kadınlar için üç farklı telefonu vardı' 10 yıldır Galatasaray'da forma giyen başarılı futbolcu Mauro Icardi ile aşk yaşayan Wanda Nara, başarılı futbolcuyla ilişkilerine dair samimi açıklamalarda bulundu. Icardi'nin çapkınlıklarından bahseden Nara, iki çocuğunun babasından ilk etkilendiği anı da anlattı.
16.01.2024 Cadde
Atarlı Sözler 2024: En İyi Kısa, Etkileyici, Anlamlı, Giderli, Laf Sokucu, Atarlı Kapak Sözler
Atarlı Sözler 2024: En İyi Kısa, Etkileyici, Anlamlı, Giderli, Laf Sokucu, Atarlı Kapak Sözler Son dönemlerde sosyal medya platformlarında sıklıkla karşımıza çıkan konulardan birisi de sözler. Sevgiliye veya arkadaşa atarlı sözler bu platformlarda paylaşılıyor. Kırgınlıklarını, kızgınlıklarını dile getirmek isteyenler genellikle fotoğraflarının altında veya resimli bir şekilde sosyal medya mecralarında paylaşıyor. Kişinin çeşitli duygu ve hal durumunu dile getirdiği bu atarlı ve giderli sözler WhatsApp’ta durum sözleri olarak da kullanılıyor. Eğer siz de sosyal medya platformlarında paylaşmak için kısa, etkileyici, anlamlı, giderli kapak sözler arıyorsanız “Atarlı Sözler 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Güzel Sözler
Biyografi Sözleri 2024 - En Anlamlı, Güzel, Özlü, Havalı, Kısa, Etkili, Türkçe ve İngilizce WhatsApp, Instagram Bio Sözleri
Biyografi Sözleri 2024 - En Anlamlı, Güzel, Özlü, Havalı, Kısa, Etkili, Türkçe ve İngilizce WhatsApp, Instagram Bio Sözleri Dünyanın en popüler sosyal medya platformlarından İnstagram kullanıcı sayısı her geçen gün artıyor. Instagram kullanıcılarının başka bir kişinin profile baktığında ilk dikkat ettiği şeylerden bir tanesi de biyografi oluyor. Instagram biyografisi kullanıcı adının altında yer alan küçük alandır. Kişiler kendilerine ait iş unvan bilgilerini paylaşabildiği gibi kısa, havalı, anlamı biyografi sözleri ile dikkat çekebilir. Arkadaşa, sevgiliye ithafen anlamlı ve etkileyici sözler paylaşılır. En güzel, havalı, kısa İnstagram bio sözleri için “Instagram Biyografi Sözleri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
5.01.2024 Bilgi Rehberi
Emoji Anlamları 2024: WhatsApp, Facebook ve Instagram'da En Çok Kullanılan Yüz, Kalp, El İşaretleri ve Hayvan Emojilerinin Anlamları
Emoji Anlamları 2024: WhatsApp, Facebook ve Instagram'da En Çok Kullanılan Yüz, Kalp, El İşaretleri ve Hayvan Emojilerinin Anlamları Emojiler WhatsApp, Twitter, Facebook, Snapchat, İnstagram gibi sosyal ağ platformlarında mesaj içeren ifadelerdir. Karşı tarafa yazılan mesajın anlamını desteklemek veya yüz ifadeleri anlatılmak isteneni ifade etmek için kullanılmaktadır. Teknolojinin gelişmesi akıllı telefonların hayatımıza girmesi ile birlikte kullanılmaya başlanmıştır. El, hayvan, insan, yüz ifadeleri, kalp ve çiçek gibi onlarca emoji bulunmaktadır. Emojilerin anlamı da kullanılan ifadeye göre değişiklik göstermektedir. WhatsApp yıldız, yüz, kalp, beyaz kalp, el işaretleri, hayvan, çiçek emojilerinin anlamları hakkında daha fazla bilgi almak için "Emojilerin Anlamı 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Teknoloji
Erkek hemşireye 'aptal' dedi, hayatının şokunu yaşadı
Erkek hemşireye 'aptal' dedi, hayatının şokunu yaşadı Gittiği sağlık kuruluşunda erkek hemşirenin iğne yapmasına karşı çıkan kadın, 'Geri zekalı, aptal, terbiyesiz' ifadelerini kullanınca hayatının şokunu yaşadı. Yıllar süren davaya son noktayı koyan Yargıtay, kadına verilen para cezasını onadı.
1.01.2024 Gündem
Kaza sonrası akılalmaz anlar kamerada
Kaza sonrası akılalmaz anlar kamerada Kağıthane’de bir sürücü, otobüs durağına park ettiği aracıyla yola çıkarken bir başka araçla çarpıştı. Aracından inen kadın, diğer aracın sürücüsü yaşlı adama küfürler ederek, "Defol git, sana mı soracağım ayyaş” dedi. O anlar trafikte bulunan bir başka vatandaşın cep telefonu kamerasına anbean yansırken taraflar birbirlerinden şikayetçi olmadı.
25.12.2023 Haberler
Fenerbahçe'den Tahkim Kurulu'na Fred itirazı! Hakem Zorbay Küçük'ün raporu ortaya çıktı
Fenerbahçe'den Tahkim Kurulu'na Fred itirazı! Hakem Zorbay Küçük'ün raporu ortaya çıktı Süper Lig’de Kayserispor’u deplasmanda 4-3 yenen Fenerbahçe’de karşılaşmanın son anlarında Fred, kırmızı kart görmüştü. Olayla ilgili hakem raporu ortaya çıktı. İşte detaylar...
22.12.2023 Fenerbahçe
'Gazze artık meçhul çocuklar şehri'
'Gazze artık meçhul çocuklar şehri' Gazze’nin meçhul çocuklar şehri olduğunu belirten Emine Erdoğan, First lady’leri Gazze için ses olmaya davet etti. Erdoğan, “Böyle kirli bir mirası hesabı görülmeden sonraki nesillere devretmeyi reddediyorum” dedi.
16.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aptal ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.