Arabalı Sinema

Arabalı Sinema

Son dakika Arabalı Sinema haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Arabalı Sinema gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Arabalı Sinema haber sayfamızda...

Arabalı Sinema

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 34 arabalı sinema haberi bulunmuştur.
Yüzlerce kişi akın etti! Bir yanda kamp ateşi, bir yanda sinema keyfi
Yüzlerce kişi akın etti! Bir yanda kamp ateşi, bir yanda sinema keyfi Kırıkkale'nin Yahşihan ilçesinde düzenlenen "İkisi Bir Arada Kamp" etkinliğine katılan vatandaşlar, kamp ateşinin etrafında toplanıp, arabalı sinema keyfi yaptılar.
3.02.2024 Gündem
Çin sinema sektöründe  Amerika’yı tahttan indirdi
Çin sinema sektöründe Amerika’yı tahttan indirdi Pandemi sürecinde tüm dünyada sinema salonlarının büyük bir çoğunluğu kapalı kaldı ve bilet satışları sadece yardım kampanyaları kapsamında satıldı. Russia Today’de yer alan bir habere göre Çinli bilet satış şirketleri bu yıl Amerikalıları tahtından indirdi.
3.01.2021 Kültür Sanat
KüçükÇiftlik Bahçe Sineması başlıyor
KüçükÇiftlik Bahçe Sineması başlıyor KüçükÇiftlik Park, azami düzeyde uyguladığı COVID-19 tedbirleri ile 13 Ağustos-15 Ekim tarihleri arasında KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu ile tiyatro severler için açtı. Birbirinden farklı 16 oyunun kapalı gişe oynamaya devam ettiği bahçe sahnesinde, bu kez de 15-28 Eylül tarihleri arasında dikkat çeken filmleri KüçükÇiftlik Film Kulübü Sunar: Bahçe Sineması kapsamında sinemaseverlerle buluşacak.
9.09.2020 Kültür Sanat
Adanalı çocukların 'arabada sinema' keyfi
Adanalı çocukların 'arabada sinema' keyfi Adana'nın Yüreğir Belediyesi'nce yoğun talep üzerine eylüle kadar uzatılan 'Arabada Sinema Günleri'nde bu kez çocuklar, film izledi. Aileleriyle birlikte 'Rafadan Tayfa: Dehliz Macerası'nı izleyen çocuklar, keyifli vakit geçirdi.
6.07.2020 Gündem
Kayseri'de 'Arabalı Sinema Günleri'nde sürpriz evlilik teklifi
Kayseri'de 'Arabalı Sinema Günleri'nde sürpriz evlilik teklifi Kayseri'de, Melikgazi Belediyesi tarafından düzenlenen 'Arabalı Sinema Günleri'nde Fatih Usta, sevgilisi Merve Öztürk'e sürpriz evlilik teklifinde bulundu.
30.06.2020 Gündem
Türk Telekom Prime  ile arabalı sinema
Türk Telekom Prime ile arabalı sinema Türk Telekom Prime, 2016’dan beri düzenlediği Prime Açık Hava Sineması etkinliğini bu yıl sosyal mesafe kurallarını göz önünde bulundurarak Prime Arabalı Sinema Gecesi’ne dönüştürdü. Prime Arabalı Sinema Gecelerinin ilk etkinliği 23 Haziran’da Ortaköy Açık İSPARK’ta gerçekleşecek.
19.06.2020 Ekonomi
Arabalı sinema dönemi başlıyor
Arabalı sinema dönemi başlıyor Türkiye'de ikinci el araç pazarında yenilikçi çözümleriyle alışkanlıkları değiştiren, Petrol Ofisi’nin kardeş şirketi VavaCars, bu sefer de keyifli bir yaz gecesi etkinliğine imza atıyor. Sosyal mesafe kurallarının kültür-sanat etkinliklerini sekteye uğrattığı bugünlerde, VavaCars hem sinemaseverler hem de arabaseverler için müthiş bir fırsat sunuyor: Açık havada arabalı Grease gösterimi…
18.06.2020 Kültür Sanat
Nevşehir'de otomobillerle 'açık hava sineması' etkinliği
Nevşehir'de otomobillerle 'açık hava sineması' etkinliği  Nevşehir Belediyesi tarafından yeni tip corona virüs (Kovid-19) tedbirleri kapsamında sinema salonlarına gidemeyen vatandaşlar için açık hava sinema etkinliği düzenlendi. Bekdik Mahallesi'ndeki tır garajında yapılan etkinliğe araçlarıyla gelen vatandaşlara, alanın girişinde belediye görevlilerince mısır ve gazoz dağıtıldı.
17.05.2020 Haberler
Corona virüs önlemli sinema keyfi!
Corona virüs önlemli sinema keyfi! Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Arabalı Sinema Günleri etkinliği ikinci gününde de büyük ilgi gördü. Etkinliğin gerçekleştirildiği alanı dolduran yüzlerce araç içerisinde vatandaşlar “Türk İşi Dondurma” filmini izledi.
17.05.2020 Gündem
Sinema morali
Sinema morali İzmir Büyükşehir’in düzenlediği nostaljik arabalı sinema etkinliği yurttaşlara moral oldu.
16.05.2020 Ege
Arabalı sinema
Arabalı sinema İzmir Büyükşehir, 15 Mayıs Cuma günü açık havada sinema gösterimi yapacak.
9.05.2020 Ege
Kiev karantina kurallarını esnetmeye hazırlanıyor
Kiev karantina kurallarını esnetmeye hazırlanıyor Ukrayna'nın başkenti Kiev, uygulanan karantina kurallarının bir kısmını gevşetmeye hazırlanıyor.
29.04.2020 Dünya
Arabalı sinema
Arabalı sinema İzmir Büyükşehir Belediyesi, yılın en uzun gecesi olan 21 Aralık’ta, “arabalı sinema” etkinliği gerçekleştiriyor.
20.12.2018 Ege
Hababam Sınıfı 41 yaşında
Hababam Sınıfı 41 yaşında "Hababam Sınıfı" filminin 41. yıl dönümü, İstanbul Klasik Otomobilciler Derneği ve Arzu Filmin iş birliği ile düzenlenen açık hava arabalı sinema etkinliği ile kutlandı.
12.06.2016 Cadde
Hababam Sınıfı'nın 41. yılı "arabalı sinemayla" kutlanacak
Hababam Sınıfı'nın 41. yılı "arabalı sinemayla" kutlanacak “Hababam Sınıfı”nın 41. yılı, arabalı sinema etkinliği ile kutlanacak...
10.06.2016 Cadde
Bu hafta ne var ne yok?
Bu hafta ne var ne yok? Yeniden İstanbullularla buluşmaya hazırlanan Fransız şarkıcı Zaz, Salı saat 21.00’de Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda konser verecek. Bilet fiyatları 52 ile 500 lira arasında değişiyor
24.07.2015 Cumartesi
Arabalı Sinema efsanesi geri dönüyor!
Arabalı Sinema efsanesi geri dönüyor! Sinemanın yeni adresi KüçükÇiftlik Park!
7.06.2013 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanına aşık oldum
Cumhurbaşkanına aşık oldum Cumhurbaşkanına aşık oldum
26.06.1998 Vitrin
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısıyla projelerini tek tek açıkladı.
25.01.2024 Haberler
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı: Silivri'ye metrobüs, 2 yakaya tünel, emekliye destek, gençlere hibe...
Murat Kurum İstanbul vaatlerini sıraladı: Silivri'ye metrobüs, 2 yakaya tünel, emekliye destek, gençlere hibe... AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, "Türkiye Yüzyılı İstanbul Vizyonu" toplantısıyla projelerini tek tek açıkladı.
25.01.2024 Gündem
Yaz bitmeden önlemleri terk etmeden
Yaz bitmeden önlemleri terk etmeden KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu başlıyorKüçükÇiftlik Park’ın yeşil yüzü KüçükÇiftlik Bahçe’de URU organizasyonuyla gerçekleştirilen KüçükÇiftlik Bahçe Tiyatrosu, Molière’in iki ölümsüz eseriyle yıldızların altında, bol kahkahayla başlıyor...
8.08.2020 Cumartesi
Paris plajlarında ‘yüzen sinema’
Paris plajlarında ‘yüzen sinema’ Koronavirüs salgınından dolayı sosyal mesafeyi korumak için arabalı sinemanın sıklaşmasının ardından Fransa’nın başkenti Paris’te ‘yüzen sinema’ dönemi başlıyor.
11.07.2020 Kültür Sanat
Bir gemi, iki tank, bir de uçak batacak, Seferihisar uçacak!
Bir gemi, iki tank, bir de uçak batacak, Seferihisar uçacak! Geçenlerde İzmir ilçelerinin belediye başkanlarının bu dönem genç ağırlıklı olduğunu yazmıştım...
21.06.2020 Ege
İstanbul'da arabada etkinlik dönemi başlıyor
İstanbul'da arabada etkinlik dönemi başlıyor Kültür sanat etkinliklerinin vazgeçilmezi olan sinema, tiyatro ve konserler, Covid19 nedeniyle sosyal mesafeye uygun bir şekilde İstanbul Açıkhava Gösteri Merkezi – Yenikapı’da gerçekleşecek.
15.06.2020 Kültür Sanat
Arabalı açık hava sinemasında keyif
Arabalı açık hava sinemasında keyif Büyük ilgi gören etkinliğe 100 araç katılırken vatandaşlar Yeşilçam’ın efsanelerinden Bizim Aile filmini izledi. Film başlamadan önce izleyicilere ayçekirdeği ve gazlı içecek ikram edildi. Film boyunca vatandaşların arabalarından inmemeleri istendi
30.05.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Arabalı Sinema ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.