Arabesk

Arabesk

Son dakika Arabesk haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Arabesk gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Arabesk haber sayfamızda...

Arabesk

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.689 arabesk haberi bulunmuştur.
‘Arabesk kurt köpeği gibi’
‘Arabesk kurt köpeği gibi’ Tuğba Ekinci, Nişantaşı City’s’de görüntülendi.
17.04.2024 Cadde
Derya Bedavacı: Eskiden rockçılara 'bitli' derlerdi!
Derya Bedavacı: Eskiden rockçılara 'bitli' derlerdi! Arabesk müziğin dikkat çeken yorumcularından Derya Bedavacı, Yeşilköy'de bir mekanda müzikserverlerle buluştu. Sahne performansından önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, rock müzikle ilgili çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
17.04.2024 Cadde
Tuğba Ekinci: Arabesk müzik, ormanda uluyan kurtlar gibi geliyor!
Tuğba Ekinci: Arabesk müzik, ormanda uluyan kurtlar gibi geliyor! Şarkıcı Tuğba Ekinci, önceki gün Nişantaşı City's'de görüntülendi. "Bana göre arabesk ve sanat müziği ormanda uluyan kurtlar gibi geliyor" diyen ünlü isim, çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
17.04.2024 Cadde
Hakan Altun: Artık albüm zor oluyor!
Hakan Altun: Artık albüm zor oluyor! Arabesk müziğin başarılı isimlerinden Hakan Altun, Ramazan Bayramı'nın üçüncü günü Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Kendisini dinlemeye gelen misafirlerini hem hüzünlendiren hem de eğlendiren Altun, sahne öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
15.04.2024 Cadde
Yavru Vatan müziğe doydu
Yavru Vatan müziğe doydu Ebru Gündeş, KKTC’deki sevenlerine bayram coşkusu yaşattı.
13.04.2024 Cadde
Koray Avcı: Bana 'amca' diyen var! Daha gencim, ağabeylerime IBAN gönderiyorum
Koray Avcı: Bana 'amca' diyen var! Daha gencim, ağabeylerime IBAN gönderiyorum Ünlü şarkıcı Koray Avcı, önceki gün Kıbrıs'ta konser verdi. Basın mensuplarıyla bir araya gelen Avcı, "Küçüklerinize harçlık veriyor musunuz?" sorusu üzerine dikkat çeken bir açıklama yaptı.
13.04.2024 Cadde
Arabeske ilginç benzetme!
Arabeske ilginç benzetme! Şarkıcı Ege, müzik endüstrisinin her şeyiyle değiştiğini söyledi.
9.04.2024 Cadde
Organ nakilleriyle ölümden dönmüştü! Hakan Taşıyan'dan haber var
Organ nakilleriyle ölümden dönmüştü! Hakan Taşıyan'dan haber var Arabesk sanatçısı Hakan Taşıyan, Mart 2021'de karaciğer ve böbrek nakli olmuş, hastanede yedi ay süren tedavinin ardından taburcu edilmişti. Uzun süredir ortalarda görünmeyen şarkıcı, film galasında kameraların karşısına geçti. Hakan Taşıyan, sağlık durumu hakkında bilgi verdi.
6.04.2024 Cadde
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak”
"Yapmamız gereken afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak” Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem gibi afetlere karşı dirençli şehirler oluşturmak için kentsel dönüşümünün önemine değindi.
28.03.2024 Ekonomi
'Beyaz yakalar artık Müslüm Gürses dinliyor!'
'Beyaz yakalar artık Müslüm Gürses dinliyor!' Rubato, gectiğimiz akşam Kıbrıs'ta bir otelde sahne aldı. Sahne öncesi kameraların karşısına geçen grubun solisti Özer Arkun, arabesk müzik ve merhum sanatçı Müslüm Gürses hakkında dikkat çeken açıklamalar yaptı.
25.03.2024 Cadde
Halis Serbest'in 'Bergen' davasında karar! 'Beni öcü olarak gösterdiler'
Halis Serbest'in 'Bergen' davasında karar! 'Beni öcü olarak gösterdiler' 'Acıların Kadını' olarak tanınan arabesk sanatçısı Bergen'i altı kurşunla öldüren Halis Serbest, kişilik haklarına saldırıda bulunduğu iddiasıyla 'Bergen' filminin yapımcısı Orchestra Content'e açtığı 300 bin TL'lik açtığı tazminat davasını kaybetti. Serbest'in avukatı, kararı istinafa taşıyacaklarını söyledi.
23.03.2024 Cadde
Çağlayan Topaloğlu: Müzik sektörü çöplüğe döndü!
Çağlayan Topaloğlu: Müzik sektörü çöplüğe döndü! Ünlü türkücü Mustafa Topaloğlu'nun oğlu Çağlayan Topaloğlu; sözü ve bestesi Serdar Ortaç’a ait 'Çıkartacaksın' adlı yeni single'ını müzikseverlerle buluşturdu. Toplaoğlu, müzik sektörünün içinde bulunduğu durumdan bir hayli dertli olduğunu açıkladı.
23.03.2024 Cadde
Lara: Sahnede beni dinleyenler 'Dişi Tatlıses' lakabını taktı
Lara: Sahnede beni dinleyenler 'Dişi Tatlıses' lakabını taktı Şarkıcı Lara, Larabesk adını taşıyan yeni albümünü çıkarmanın heyecanı yaşadığını söyledi. Lara, kendisine yakıştırılan Dişi Tatlıses lakabının sahnelerdeki arabesk performanslarından dolayı verildiğini açıkladı.
19.03.2024 Cadde
‘Larabesk’ heyecanı
‘Larabesk’ heyecanı Lara, yeni çalışması ‘Larabesk’i sevenleriyle buluşturdu.
19.03.2024 Cadde
Çanakkale'nin bağrında kimsesizdi, torunlarına kavuştu! 'Bakıp sanmayın ki ben öldüm'
Çanakkale'nin bağrında kimsesizdi, torunlarına kavuştu! 'Bakıp sanmayın ki ben öldüm' Bu sene 109. yılını kutladığımız Çanakkale Zaferi'nin binlerce isimsiz kahramanı var. Bu kahramanlardan biri de Mehmet Çavuş. Onu diğer Çanakkale şehitlerinden ayıran şey ise eşsiz bir mezar taşına sahip olması. 'Bakıp sanmayın ki ben öldüm / Değil ancak askerin son rütbesin gördüm' dizelerinin yazılı olduğu mezar taşının ardındaki hikaye yıllar sonra ortaya çıktı. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Öğr. Gör. İsmail Sabah Milliyet.com.tr'ye anlattı.
18.03.2024 Gündem
Öykü Gürman: Bunu yapmazsam çok içimde kalır
Öykü Gürman: Bunu yapmazsam çok içimde kalır On parmağında on marifet desek yeridir… Şarkıcılık, oyunculuk, sunuculuk derken Öykü Gürman’ı son olarak bir türkü yarışmasında jüri üyesi olarak izledik. Yaptığı her işte başarıyı hedefleyen ve bunun için çok çalıştığını vurgulayan sanatçı ile hem iş hem özel hayatı hakkında konuştuk. Yeni şarkısı ''Ey halimi Soranım'' ile dinleyicilerinden yine tam not alan Öykü Gürman en büyük hayalini de Milliyet’ten Beste Sırapınar’a açıkladı.
15.03.2024 Gündem
İbrahim Erkal 'Hürmet' albümünde Yılmaz Erdoğan sürprizi!
İbrahim Erkal 'Hürmet' albümünde Yılmaz Erdoğan sürprizi! Üç bölümden oluşan İbrahim Erkal 'Hürmet' albümünün en büyük sürprizi Yılmaz Erdoğan oldu. Erdoğan, merhum sanatçının İbrahim Erkal'ın yazdığı 'Usta' şiirini yeniden seslendirdi.
11.03.2024 Cadde
'Yaptıkları bu tür işe saygı duyamıyorum!'
'Yaptıkları bu tür işe saygı duyamıyorum!' Kıbrıs'ta müzikseverlerle buluşan Bülent Serttaş, sahne öncesi çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Mutlu evliliğin sırrını paylaşan şarkıcı, ünlüler dünyasında etek giyip, oje süren isimleri hedef aldı.
11.03.2024 Cadde
‘Klipte zorla oynattım’
‘Klipte zorla oynattım’ Petek Dinçöz, önceki akşam konser verdiği KKTC’de müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.
9.03.2024 Cadde
'Fotoşop orucu bozar! Sahtekarlığa giriyor'
'Fotoşop orucu bozar! Sahtekarlığa giriyor' Ünlüler dünyasında uzun süredir gündemden düşmeyen 'estetik' tartışmasına Derya Bedavacı da dahil oldu. Yeşilköy'de sahneye çıkan ünlü şarkıcı, yaklaşan ramazan ayı öncesi yöneltilen esprili soruya dikkat çeken bir cevap verdi.
5.03.2024 Cadde
BERGEN HAYATI | Bergen kimdir, ne zaman, nasıl, kaç yaşında öldü? Bergen şarkıları - filmleri
BERGEN HAYATI | Bergen kimdir, ne zaman, nasıl, kaç yaşında öldü? Bergen şarkıları - filmleri Arabesk, fantezi müziğin öne çıkan isimlerinden ve oyuncu Belgin Sarılmışer sahne adıyla Bergen, Arabeskin Kraliçesi olarak biliniyor. Sanatçı 5 plak, 8 albüm ve 129 şarkı çıkarmıştır. Sevgilisi tarafından silahla vurularak öldürülen Bergen aslen nereli, kaç yaşında öldü?
4.03.2024 Bilgi Rehberi
Müslüm Gürses ölümünün 11'inci yıl dönümünde mezarı başında anıldı!
Müslüm Gürses ölümünün 11'inci yıl dönümünde mezarı başında anıldı! Müslüm Gürses, ölümünün 11'inci yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Sabahın erken saatlerinde mezarlığa gelen sevenleri Müslüm Gürses için Kuran-ı Kerim okuyup dua etti.Gürses için lokma ve tost dağıtıldı. Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkat çeken Mehmet Özkar da oradaydı.
3.03.2024 Magazin
Müslüm Gürses ölümünün 11'inci yıl dönümünde mezarı başında anıldı!
Müslüm Gürses ölümünün 11'inci yıl dönümünde mezarı başında anıldı! Müslüm Gürses, ölümünün 11'inci yıl dönümünde Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında anıldı. Sabahın erken saatlerinde mezarlığa gelen sevenleri Müslüm Gürses için Kuran-ı Kerim okuyup dua etti.Gürses için lokma ve tost dağıtıldı. Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkat çeken Mehmet Özkar da oradaydı.
3.03.2024 Cadde
Müslüm Gürses'e benzerliği herkesi şaşırtıyor! 'Baba'sıyla olan hatırasını unutamıyor
Müslüm Gürses'e benzerliği herkesi şaşırtıyor! 'Baba'sıyla olan hatırasını unutamıyor Elazığ’da yaşayan ve Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkati çeken Baki Çiçek, arabesk müziğin "Baba"sıyla hatırasını unutamıyor.
3.03.2024 Haberler
Müslüm Gürses'e benzerliği herkesi şaşırtıyor! 'Baba'sıyla olan hatırasını unutamıyor
Müslüm Gürses'e benzerliği herkesi şaşırtıyor! 'Baba'sıyla olan hatırasını unutamıyor Elazığ’da yaşayan ve Müslüm Gürses'e benzerliğiyle dikkati çeken Baki Çiçek, arabesk müziğin "Baba"sıyla hatırasını unutamıyor.
3.03.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Arabesk ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.