Bahçelievler'de zincirleme kaza! İşte o anlar!
Bahçelievler'de zincirleme kaza! İşte o anlar! Bahçelievler D-100 Karayolu'nda sabah saatlerinde kamyon ve iki otomobilin karıştığı zincirleme trafik kazası araç içi kameraya yansıdı.
4.06.2020 Haberler
Küçük çocuğa araba çaptı
Küçük çocuğa araba çaptı Isparta'da bir otomobilin yola hızla fırlayan çocuğa çarpma anı otomobilin kameralarına saniye saniye yansıdı. Isparta'da 108. Cadde üzerinde U.G. isimli sürücü otomobiliyle seyir halindeyken, o anda otomobil farketmeyip bir anda yola fırlayan çocuğa çarpıyor. Çarpmanın etkisiyle çocuk sürükleniyor. Araç sürücüsü ve çevredekiler hemen çocuğun yanına koşup ambulans çağırıyor. İşte o anlar otomobilin kamerasına an be an yansıyor. Sürücü de, kaza anını 'Kameran yoksa ve böyle kaza yaptıysan nasıl açıklayacaksın durumu?' başlığıyla video yükleme panelinde paylaşıyor. Kamerada otomobilin hızı saat 46 kilometre olarak görünüyor. Yani sürücü normal hızı sınırları içinde seyrediyor. Yorumlarda da bunu belirtiyor. Sağlık ekiplerini müdahalesinin görüntülerde bulunmadığı kazada yaralanan çocuğun sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
Kızların teknoloji ile imtihanı
Kızların teknoloji ile imtihanı Otomobiline araç içi kamera sistemi takmaya karar veren genç kız ve arkadaşı, kamerayı takana kadar akla karayı seçtiler, ama sonuç pek de istedikleri gibi olmadı.
11.09.2019 İlginç Videolar
Viraja hızlı giren TIR, faciaya yol açıyordu
Viraja hızlı giren TIR, faciaya yol açıyordu Rusya’da otobanda viraja hızlı giren TIR az daha faciaya yol açıyordu. Süratli dönüş sırasında kamyonun kasasındaki kaldırım taşları bir anda yola savruldu ve bu sırada karşı yönden gelmekte olan aracın önüne düştü. Panik yaşayan sürücü aracını güçlükle kontrol ederken, muhtemel bir facia da teğet geçmiş oldu.
11.09.2019 Haberler
Genç kadının kazası sanal alemde olay yarattı!
Genç kadının kazası sanal alemde olay yarattı! Trafikte ilerlerken önündeki aracı bir an önce geçmeye çalışan kadın sürücü, kazaya böyle yol açtı...
11.09.2019 Nevidyo
Motosiklet kazası kamerada
Motosiklet kazası kamerada Motosikletten geriye duman yığını kaldı. Bir aracın güvenlik kamerasına yansıyan olayda bir motosikletin hızla ilerlediği görülüyor. Önündeki aracı solamaya çalışan sürücü, karşı yönden gelen TIR ile çarpışıyor. Bir duman bulutunun oluştuğu kazadan geriye hafızalarda bu görüntüler kalıyor.
11.09.2019 Haberler
Kazayı saniye saniye görüntüledi
Kazayı saniye saniye görüntüledi İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, hızla gelen otomobil sağ ve sol bariyerlere çarparak ilerlemesi saniye saniye kameraya yansırken feci kazada otomobilde bulunan 2 kişi yara almadan kurtuldu. Kaza, geçtiğimiz 12 Mayıs akşamı saat 22.00 sıralarında, Altınyol Turan Köprü yakınlarında meydana geldi. Karşıyaka yönünden Konak yönüne sağ şeritten giden lüks beyaz otomobil, iddiaya göre hızlı bir şekilde ilerlerken sürücüsünün kontrolünden çıkarak sağ bariyerlere çarptı. Savrulan otomobil 2 otomobilin arasından geçerek sol şeride çarptı. Daha sonra çarpmanın şiddetiyle yönü değişen otomobil tekrar sağ şeride çarparak ve durdu. Bu anlar ise arkadan gelen bir aracın, araç kamerasından saniye saniye görüntülendi. Faciadan dönülen kazada şans eseri kaza yapan araç diğer araçlara çarpmazken otomobilde bulunan 2 kişi kazayı yara alamadan atlattı. Kazayı gören diğer sürücüler ise yardıma koştu.
11.09.2019 Yaşam
Trafik kazaları mobese güvenlik kameralarında
Trafik kazaları mobese güvenlik kameralarında Bursa genelinde MOBESE kameralarına yansıyan kazalarda çarpıcı görüntüler ortaya çıktı. Merkez Yıldırım ilçesi Yıldırım Belediye Spor Kompleksinin önünde meydana gelen kazada karşı şeride dikkatsiz şekilde geçmek isteyen hafif ticari araç ile bir otomobil çarpışmasının ardından ticari araçtan 10 kişinin aşağıya inmesi çevredekiler tarafından şaşkınlıkla karşılanıyor.
11.09.2019 Nevidyo
Trafik kazaları mobese güvenlik kameralarında
Trafik kazaları mobese güvenlik kameralarında Manisa'da yaşanan trafik kazaları Manisa İl Emniyet Müdürlüğü'nün MOBESE kameralarına takıldı.
11.09.2019 Nevidyo
Trafik kazaları mobese güvenlik kameralarında
Trafik kazaları mobese güvenlik kameralarında TOKAT'ta şehir içi trafiğinde çeşitli tarihlerde yaşanan trafik kazaları kentteki Mobese kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kazalarda sürücülerin dikkatsizliğinin ön planda olduğu görüldü.
11.09.2019 Nevidyo
Bu kazalar aklınızı başınızdan alacak!
Bu kazalar aklınızı başınızdan alacak! Rusya'da meydana gelen trafik kazalarının derlendiği video, sosyal paylaşım sitelerinin favorisi haline geldi. Sürücülerin dikkatsizliklerini gözler önüne seren görüntüler, diğer sürücülere ibret olacak nitelikte.
11.09.2019 Nevidyo