İzmir'de yıldırım düşme anı araç kamerasında
İzmir'de yıldırım düşme anı araç kamerasında İzmir'de sabah saatlerinde etkili olan sağanak yağışla birlikte yıldırım düşme anı, bir araç kamerası tarafından görüntülendi. Kentte sabah saatlerinden itibaren yağan sağanak yağış, kısa sürede etkisini yitirdi.
6.03.2024 Haberler
Dolandırıcının foyasını araç kamerası ortaya çıkardı!
Dolandırıcının foyasını araç kamerası ortaya çıkardı! Bursa'da 'Oscar'lık hareket yaparak dolandırıcılık yapmaya çalışan kişinin foyasını araç kamerası ortaya çıkardı. Otomobilin önüne kendini atan kişinin Almancı zannettiği sürücü Bursalı çıkınca bütün numarası günyüzüne çıktı.
3.03.2023 Haberler
Far hırsızlığı araç kamerasına yansıdı
Far hırsızlığı araç kamerasına yansıdı İstanbul Ataşehir'de sabah saatlerinde bir otomobilin farlarını çalan hırsızlar araç içerisindeki kameraya yakalandı. 20 saniyede otomobilin farlarını çalan hırsızlar, geldikleri araca binerek olay yerinden uzaklaştı.
29.05.2021 Haberler
Otoyolda inanılmaz anlar! Araç kamerasına yansıdı
Otoyolda inanılmaz anlar! Araç kamerasına yansıdı İzmir'de, yolcu otobüsünden kopan çamurluk, arkadan gelen otomobili teğet geçip, refüje çarptı. Trafikte büyük tehlike yaratan çamurluğun kopma ve refüje çarpma anı otomobilin araç kamerasına yansıdı.
19.01.2021 Gündem
Bariyerlere çarpan otomobil araç kamerasına yansıdı
Bariyerlere çarpan otomobil araç kamerasına yansıdı Eskişehir’de virajı alamayarak savrulan otomobilin bariyerlere çarpma anı araç kamerasına yansıdı.
6.10.2020 Haberler
Görüntüdeki kişinin Gülistan Doku olduğu netleşti
Görüntüdeki kişinin Gülistan Doku olduğu netleşti Tunceli'de Sarı Saltuk Köprüsü üzerinde çömelmiş bir vaziyetteyken yoldan geçen bir aracın güvenlik kamerasına yansıyan kişinin, kayıp olarak aranan üniversite öğrencisi Gülistan Doku (21) olduğu tespit edildi.
18.01.2020 Haberler
Kanlı kavga yoldan geçen araç kamerasına saniye saniye yansıdı
Kanlı kavga yoldan geçen araç kamerasına saniye saniye yansıdı Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde gençlerin kavgasında bir kişi öldü. Yaşanan kavga anı araç kamerasına saniye saniye yansıdı. Olay, öğlen saatlerinde Adapazarı ilçesi Çukurahmediye Mahallesi Sakarya Caddesi üzerinde meydana geldi. Sakarya Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi önünde H.K. isimli şahıs ile Ufuk Durmaz isimli genç henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmış, çıkan tartışma sonrasında Ufuk Durmaz ağır yaralanmıştı. Durmaz olay yerine gelen sağlık ekiplerince Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmış, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı. Yaşanan kavga anı yoldan geçen araç kamerasına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde Durmaz ile H.K.'nin boğuşması ve daha sonra Durmaz’ın yere yığılması gözüküyor. Öte yandan polis saldırgan H.K. ve diğer şahsı yakalamak için çalışmalarını sürdürüyor.
11.09.2019 Haberler
Kanlı kavga yoldan geçen araç kamerasına saniye saniye yansıdı!
Kanlı kavga yoldan geçen araç kamerasına saniye saniye yansıdı! Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde gençlerin kavgasında bir kişi öldü. Yaşanan kavga anı araç kamerasına saniye saniye yansıdı.
7.05.2019 Gündem
Kanlı kavga yoldan geçen araç kamerasına saniye saniye yansıdı!
Kanlı kavga yoldan geçen araç kamerasına saniye saniye yansıdı! Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde gençlerin kavgasında bir kişi öldü. Yaşanan kavga anı araç kamerasına saniye saniye yansıdı.
7.05.2019 Gündem
Otobüs şoförü fenalaşan yolcuyu acil servise böyle yetiştirdi
Otobüs şoförü fenalaşan yolcuyu acil servise böyle yetiştirdi Bursa'nın İnegöl ilçesinde bir otobüs şoförü durakta aldığı yolcunun fenalaşması üzerine aracını Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne çekti. Yaşanan bu olay otobüsün güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Edinilen bilgiye göre, Cerrah-İnegöl arasında çalışan Ethem Bozkurt, ilçe merkezine doğru yola çıktığı sırada durakta yakınları tarafından hastaneye götürülen ve ismi öğrenilemeyen bir kadın otobüsü bindi. Yolcuları alan sürücü yoluna devam ettiği sırada hasta olduğunu için hastaneye götürülen kadın fenalaştı. Otobüs içerisinde kısa süreli telaş yaşandı. Bu sırada hasta olan yolcunun yakınlarından birinin 'biz bu halde hastayı nasıl götürürüz' demesi üzerine Bozkurt hiç tereddüt etmeden otobüsün güzergahını değiştirdi. Bozkurt, otobüsü hemen İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne çekti. Hasta olan bayan yolcu tekerlekli sandalyeyle acile götürülerek tedavi altına alınırken, sürücü daha sonra geri dönüp diğer yolcuları bıraktı. Yaşanan o anlar kameraya ise saniye saniye yansıdı. "İnsanlık görevimizi yaptık" Otobüs sürücüsü Ethem Bozkurt, "Ben durakta çıkarken, kadının koluna iki kişi girmiş karşıdan geliyordu. Durakta durup kapıyı açtım, yolcuları aldım. Yolumuza devam ederken Cerrah lambalarına geldiğimiz sırada bayan araç içerisinde fenalaştı. Yolcumuz bayılmıştı, durumu iyi değildi. Yakınlarından biri biz bunu nasıl götüreceğiz şimdi hastane demesini duydum. Bende hiç onlara sormadan hemen gaza basıp bayanı acile getirdim. Ben isterim tüm şoför kardeşlerimiz bizler gibi olsun. Arkadaşlarımız doğru dürüst işlerini yapsın bunu ben insanlık namına yaptım herşey para değil" diye konuştu.
11.09.2019 Yaşam
Samsun'daki otobüs kazasının görüntüleri ortaya çıktı
Samsun'daki otobüs kazasının görüntüleri ortaya çıktı Samsun'da halk otobüsünün motosiklete çarpması sonucu 2 kişinin hayatını kaybettiği kazanın güvenlik kamerası görüntüsü otaya çıktı ve kazanın dehşet anlarını gözler önünü serdi. Kaza, Samsun'un İlkadım ilçesi Kadıköy Mahallesi'nde geçen Cuma akşamı saat 20.15'te meydana gelmişti. Edinilen bilgiye göre, Burhan S. (53) idaresindeki 55 AR 026 plakalı özel halk otobüsü, kavşakta rampa yukarı çıkarken çarptığı Murat Tuna'nın (30) kullandığı 34 BH 1484 plakalı motosikleti altına alıp bir süre sürükledi. Kazada motosiklet sürücüsü Murat Tuna olay yerinde hayatını kaybederken, yanında bulunan Bayram Odabaş (23) ise kaldırıldığı Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisinde hayatını kaybetti. Kazanın dehşet anlarının ise özel halk otobüsünün güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendiği ortaya çıktı.
11.09.2019 Yaşam
Otobanda süratle ilerleyen kamyon otomobili böyle altına aldı
Otobanda süratle ilerleyen kamyon otomobili böyle altına aldı Otobanda süratle ilerleyen kamyon otomobili böyle altına aldı
11.09.2019 İlginç Videolar
Tartıştığı sürücünün otomobiline böyle çarptı
Tartıştığı sürücünün otomobiline böyle çarptı Sivas’ta seyir halinde ilerleyen kamyon sürücüsünün geri vitese takıp, tartıştığı otomobile çarpması halk otobüsünün güvenlik kamerasına yansıdı. Sivas’ta İsmet Yılmaz Bulvarı üzerinde meydana geldi. Seyir halinde ilerleyen kamyon sürücüsü ve otomobil sürücüsü sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından arkasındaki otomobil sürücüsüne kızan kamyon şoförü, kamyonuyla önce ileri doğru gitti. Arkasındaki araçla arasındaki mesafeyi açan kamyon şoförü ardından ise aracını geri vitese takarak ardındaki otomobile çarptı. Çarptığı otomobil ise geriye kayarak arkasında bulunan halk otobüsüne çarptı. Kızdığı otomobil sürücüsüne zarar vermek isteyen kızgın kamyon sürücüsü, halk otobüsündeki güvelik kamerasını hesap etmemişti. Ardındaki araca zarar vermek isteyen kamyon sürücüsünün planını güvenlik kamerası bozdu. Olayda yaralanan olmadı.
11.09.2019 Yaşam
Halk otobüsünde dehşet anları
Halk otobüsünde dehşet anları İstanbul Taksim'de özel halk otobüsüne bindikten sonra akbil basmadığı iddia edilen 4 kişi ile otobüs şoförü arasında çıkan kavgada, otobüs şoförü bacağından bıçaklanmıştı. O anların kamera görüntüleri ortaya çıktı. Olay Tarlabaşı Bulvarı'nda geçtiğimiz cumartesi günü saat 08.00 sıralarında meydana gelmişti. İddiaya göre Taksim-Kayaşehir hatlı özel halk otobüsüne 4 kişi akbil kullanmadan bindi. Bir süre sonra şoför ile akbil kullanmayan 4 kişi arasında tartışma çıktı. Şoför bacağından bıçaklanırken saldırganlar kaçmıştı. OLAY ANI OTOBÜS KAMERASINA YANSIDI Yaşanan olayın kamera görüntüleri ortaya çıktı. Otobüste bulunan kameralara yansıyan görüntülerde otobüse binen 4 kişiden sadece bir tanesinin akbil kullandığı görülüyor. Bir süre sonra ise şoförün akbil kullanmayanları uyararak aşağı indirmeye çalıştığı görülüyor. Daha sora çıkan tartışmada ise bir kişinin elindeki bıçakla şoförü bacağından yaralayarak kaçtığı anlar kameralara yansıyor.
11.09.2019 Yaşam
Çarpışma anı kameraya böyle yansıdı
Çarpışma anı kameraya böyle yansıdı Çarpışma anı kameraya böyle yansıdı
11.09.2019 İlginç Videolar
Taksi ve minibüsün çarpışma anı kamerada
Taksi ve minibüsün çarpışma anı kamerada Bahçelievler'de taksi ve minibüsün çarpıştığı kaza anı araç kamerasına yansıdı. Kaza, Bahçelievler Cumhuriyet Mahallesi'nde meydana geldi. Seyir halindeki taksi ve minibüs iki caddenin kesişiminde çarpıştı. Çarpışma anı başka bir araçta bulunan kameraya yansıdı. Görüntülerde, taksinin ve minibüsün hızla seyir ettikleri sırada cadde kesişimine geldikleri durmayı başaramayarak çarpıştıkları görülüyor. Ardından çevredeki vatandaşlar araçların etrafına toplanarak kazaya karışan sürücülere yardım etmek istiyor.
11.09.2019 Yaşam
Rahatsızlanan yolcuyu hastaneye yetiştirdi
Rahatsızlanan yolcuyu hastaneye yetiştirdi Çanakkale'de, bir halk otobüsü sürücüsü, baygınlık geçiren yolcuyu kullandığı araç ile hastaneye götürdü. Alınan bilgiye göre, Çanakkale-Kepez hattında çalışan Ali Kurum'un kullandığı 17 H 0084 plakalı halk otobüsünde bulunan bir yolcu, aniden rahatsızlanarak araçta bayıldı. Bunun üzerine yolcular, rahatsızlanan kadına yardım için müdahale etmeye çalıştı. Otobüs şoförü ise aracı durdurup, bayılan yolcu için 112 Acil Servis ekiplerini aradı. Daha sonra bulundukları mevkinin Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Eğitim ve Araştırma Hastanesine yakın olduğunu dikkate alan sürücü, hastayı otobüsle hastaneye ulaştırdı. Hastanenin acil servis ekiplerine teslim edilen hasta, tedavi altına alındı. Hastanın durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bu arada, yolcunun otobüste baygınlık geçirmesi ve yaşanan panik anları kameraya yansıdı. - "Sağlık durumunun nasıl olduğunu çok merak ediyorum" Otobüs şoförü Ali Kurum, gazetecilere yaptığı açıklamada, kendisinin insanlık vazifesini yerine getirdiğini söyledi. Olay anında Çanakkale-Kepez hattında görev yaptığını belirten Kurum, şunları dile getirdi: "Yolcular, bir yolcunun rahatsızlandığını söyledi. Ben hemen aracı durdurdum. Hastayı kontrol ettim. Hasta bayılmıştı. Yolcular ambulansı aramamı söylediler ben de aradım. O esnada üniversite hastanesinin yakın olduğunu düşündüm. İçerideki yolcularla da konuştum ve baygın olan yolcuyu hastaneye otobüsle götürme kararı aldım. Yolcularla beraber direkt hastayı acil bir şekilde hastaneye ulaştırmak için otobüsle hastaneye gittim. Vatandaşın sağlığını düşünerek onu otobüsle hastaneye yetiştirdim. Sağlık durumunun nasıl olduğunu çok merak ediyorum."
11.09.2019 Yaşam
Trafik magandası ambulansa böyle makas attı
Trafik magandası ambulansa böyle makas attı E-5 Karayolu Bayrampaşa mevkiinde otomobil sürücüsü, yoğun trafikte hastaneye hasta yetiştirmeye çalışan bir ambulansla yarıştı. Trafikte defalarca makas atan sürücü o anları bir de cep telefonuyla kaydedip sosyal medyada yayınladı. E-5 Karayolu Bayrampaşa-Maltepe mevkiinde trafikte makas atan otomobil sürücüsü “bu kadarına pes” dedirtti. Yoğun trafikte önünde seyreden ve hastaneye hasta yetiştirmeye çalışan ambulansla yarışan sürücü, araçların arasında defalarca makas attı. Hem sürücülerin hem de kendi canının defalarca tehlikeye atan sürücü o anları bir de cep telefonuyla kaydederek sosyal medyada yayınladı. Cep telefonuna yansıyan görüntülerde, sürücü yoğun trafikte seyreden araçların arasında süratli bir şekilde ilerliyor. Önünde seyreden ambulansla yarışmaya başlayan sürücü defalarca makas atıyor.
11.09.2019 Yaşam
Feci kaza araç kamerasına böyle yansıdı
Feci kaza araç kamerasına böyle yansıdı Feci kaza araç kamerasına böyle yansıdı
11.09.2019 İlginç Videolar
Her şey gözlerinin önünde olup bitti, ortalık savaş alanına döndü
Her şey gözlerinin önünde olup bitti, ortalık savaş alanına döndü Her şey gözlerinin önünde olup bitti, ortalık savaş alanına döndü
11.09.2019 İlginç Videolar
Otomobilin sıkıştırdığı motosikletli böyle kaza yaptı
Otomobilin sıkıştırdığı motosikletli böyle kaza yaptı E-5 Karayolu Maltepe mevkiinde seyir halinde olan motosikletli, önünde giden otomobilin yanında geçmek istediği esnada bariyerle araç arasında sıkıştı. Bariyerlere çarparak devrilen motosikletin üstündeki 2 kişi yere savruldu. Kaza anı ise kameraya yansıdı. Kaza, E-5 Karayolu Maltepe Zümrütevler mevkii Edirne istikametinde meydana geldi. İddiaya göre otomobil sürücüsü karayolunda seyir ettiği esnada arkadaşıyla birlikte seyir halinde olan motosikletli otomobili geçmek istedi. Tam geçeceği esnada otomobil sürücüsü motosikletlinin şeridini kapatarak onu sıkıştırdı. Arada kalan motosikletli bariyerlere çarparak kaza yaptı. Kaza sonucu motosikletin sürücüsü ve arkadaşı yere savruldu. Motosikletin üzerindekiler kazadan şans eseri yara almadan kurtuldu. Kaza sonrası ise otomobil dururken, motosikletin arkasından seyir eden başka bir motosikletli ise yere düşenlerin yardımına koştu. Kaza anı ise kameraya saniye saniye yansıdı. Motosikletliyi bariyerlere sıkıştırdı Kameraya yansıyan görüntülerde, araçlar trafikte seyir ettiği esnada motosiklet sürücüsü de şeridinden gidiyor. Motosikletli otomobilin arkasına geldiği esnada onu geçmek istiyor. Ancak otomobil sürücüsü direksiyonu sola kırarak motosikletlinin geçmesini engelliyor. Aniden frene basan motosikletli bariyerlere çarparak kaza yapıyor. Kaza sonucu devrilen motosikletin üzerindeki 2 kişi de yere savruluyor.
11.09.2019 Yaşam
4 kişinin yaralandığı kaza anı kamerada
4 kişinin yaralandığı kaza anı kamerada DENİZLİ'nin Merkezefendi ilçesinde, sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobilin kaza yapma anı, peşinden gelen bir başka otomobilin araç kamerasınca görüntülendi. 50 metre sürüklendikten sonra yağmur kanalına giren otomobilde, 4 kişi yaralandı. Kaza, dün saat 22.00 sıralarında, Askeri Saha Geçiş Yolu'nda meydana geldi. Servergazi Mahallesi'nden Çamlık Bulvarı yönüne aşırı hızlı giden Ali Yatkın, yönetimindeki 20 AAB 168 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil, savrularak 50 metre sürüklendi. Yoldan çıkan otomobil, yağmur tahliye kanalına düşüp, duvara çarparak durabildi. Kaza anı, başka bir otomobilin araç kamerasınca kaydedildi. Kamerada otomobilin savrulması ve sürüklenerek duvara çarpma anı görüldü. Kazada sürücü Ali Yatkın ile birlikte yolcular Hasan Karabulut (19), Ömer Tekin (19) ve Hüseyin Atın yaralandı. Yaralılar ambulansla çeşitli hastanelere kaldırıldı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Motosikletlinin ölümden döndüğü anlar kamerada
Motosikletlinin ölümden döndüğü anlar kamerada Motosikletlinin ölümden döndüğü anlar kamerada
11.09.2019 İlginç Videolar
Halk otobüsündeki paraları çalan zanlı kamerada
Halk otobüsündeki paraları çalan zanlı kamerada Afyonkarahisar’da yolcuların gözleri önünde halk otobüsündeki paraları çalan zanlı otobüsün güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Olay önceki gün kentte şehir içi yolcu taşımacılığı yapan halk otobüsünde meydana geldi. Durakta şoförün indiğini fırsat bilen hırsız, otobüse yolcu gibi binip, yolcu ücretlerinin hepsini alıp araçtan inerek kayıplara karıştı. O an kayıttı olan araç içindeki güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, araç içerisinde 2 tane de yolcunun olduğu gözükürken, yolcularında ellerindeki telefonlarla meşgulken hırsızı fark etmedikleri görülüyor. Daha sonra direksiyonun başına geçen otobüs şoförü paraların olmadığını görünce arkasına dönüp yolculara soruyor. Yolcularında hırsızları fark etmediğini anlayan şoför, durumu emniyete bildiriyor. Güvenlik kameralarında kim olduğu açık seçik anlaşılan hırsız polis tarafından aranıyor.
11.09.2019 Yaşam
Hızını yavaşlatmayan sürücü anne ve kızına çarptı
Hızını yavaşlatmayan sürücü anne ve kızına çarptı Çin’de yaya geçidine rağmen hızını yavaşlatmayan sürücü kazaya neden oldu. Vurdumduymaz sürücü bisikletiyle yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve kızına çarptı. Çarpmanın etkisiyle yere düşen talihsiz anne ve kızı yaralanarak hastaneye kaldırılırken, kaza anı anbean araç kamerasına yansıdı.
11.09.2019 Nevidyo

Benzer Haber Etiketleri