Eyüpsultan’da lüks otomobil bariyerlere çarptı! Sürücüsü aracı bırakıp kaçtı
Eyüpsultan’da lüks otomobil bariyerlere çarptı! Sürücüsü aracı bırakıp kaçtı Eyüpsultan’da bir lüks otomobil bariyerlere çarptı. Otomobilde bulunan iki kişi kaza sonrası olay yerinden kaçtı. Lüks otomobil kazanın etkisi ile hurdaya döndü.
14.01.2022 Gündem
Aracını bırakıp kaçtı
Aracını bırakıp kaçtı Ankara’nın Elmadağ ilçesinde “dur” ihtarına uymayıp kamyoneti ile kaçan şüpheli şahıs, yaklaşık 30 kilometre kadar yaşanan kovalamaca sonrası Kırıkkale’de bir uçurumun kıyısına aracını terk edip kayıplara karıştı.
15.11.2020 Haberler
Aracı bu halde bırakıp kaçtı
Aracı bu halde bırakıp kaçtı Diyarbakır’da bir otomobil, sürücüsünün hızla sokağa girmek istemesi sonucu merdivenlerden uçarak mağazanın önüne yuvarlandı. Kazada ölen ya da yaralanan olmazken, sürücü aracı bırakıp olay yerinden kaçtı.
21.05.2020 Haberler
Kontrolden çıkıp manav dükkanına çarptı
Kontrolden çıkıp manav dükkanına çarptı Adana'da kontrolden çıkan otomobil, yol kenarındaki manav dükkanına çarptı. Şans eseri kimsenin yaralanmadığı kazada otomobil sürücüsü, aracını bırakıp, kaçtı. Kaza saat 21.00 sıralarında merkez Yüreğir ilçesi Dervişler Mahallesi Kozan Caddesi'nde meydana geldi. Sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 42 LJ 019 plakalı otomobil, iddiaya göre kontrolde çıkıp, yol kenarındaki manav dükkanına çarptı. Kazanın ardından otomobil sürücüsü kaçarken, vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ekipleri sevk edildi. Otomobil ve dükkanda hasara yol açan kazada şans eseri yaralanan olmadı.  Kaçan sürücünün kimliğini belirlemek için çalışma başlatan polis, soruşturmaya devam ediyor.
11.09.2019 Yaşam
Kaza yaptığı aracını olay yerinde bırakıp kaçtı
Kaza yaptığı aracını olay yerinde bırakıp kaçtı Ordu’nun Altınordu ilçesinde, 2 aracın çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında, sürücülerden birisinin aracını bırakıp olay yerinden ayrıldığı iddia edildi. Kaza, Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, C.G. idaresindeki 34 LN 3149 plakalı otomobil ile henüz sürücüsünün ismi öğrenilemeyen 52 ET 217 plakalı otomobil çapıştı. Kaza sonrası, 52 ET 217 plakalı aracın sürücüsünün, aracını bırakıp olay yerinden ayrıldığı iddia edilirken, aynı araçta bulunan bir kişi de yaralandı. Kaza sonrası olay yerine polis ekipleri ile 112 Acil Servis ekiplerinin yanı sıra tedbir amaçlı itfaiye ekipleri de intikal etti. Yaralı, 112 Acil Servis ekiplerince kentteki bir hastaneye götürüldü. Öte yandan, 52 ET 217 plakalı aracın içerinde alkol şişesi görülürken, sürücünün alkollü olduğu için olay yerini terk ettiği iddia edildi.  Polis ekipleri, kazayla alakalı tahkikat başlattı.
11.09.2019 Yaşam