Aragon

Aragon

Son dakika aragon haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aragon gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aragon haber sayfamızda...

Aragon

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 315 aragon haberi bulunmuştur.
İslam tarihinde Ramazan
İslam tarihinde Ramazan İslam tarihinde birçok önemli hadise de Ramazan ayında gerçekleşti. Mekke ve Endülüs’ün Fethi, Bedir Savaşı bu önemli olaylardan bazıları.
10.03.2024 Gündem
Kutsal Kase'yi gazeteye sardı! Temizlikçinin yaptığı plan tıkır tıkır işlemiş
Kutsal Kase'yi gazeteye sardı! Temizlikçinin yaptığı plan tıkır tıkır işlemiş Hz. İsa'nın son akşam yemeğinde elinde tuttuğuna inanılan 'Kutsal Kase' en kıymet verilen emanetlerden biri. Öyle ki bu kutsal emanet yeri geldi gazeteye sarıldı, yeri geldi pencere pervazına saklandı. Naziler ve İngiliz ajanlarına bile meydan okudu. Peki uğruna verilmedik savaş kalmayan kasenin kurtarıcısı nasıl bir temizlikçi olmuştu?
29.02.2024 Yaşam
Dünya Superbike Şampiyonası 2024'ü yayıncısı belli oldu
Dünya Superbike Şampiyonası 2024'ü yayıncısı belli oldu Red Bull sporcuları Toprak Razgatlıoğlu, Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu, 2024 sezonunda Dünya Superbike Şampiyonası’nda yarışacak ve kendi kategorilerinde şampiyonluk arayacak. 3 sezonluk Yamaha macerasının ardından BMW ile anlaşan Toprak, Supersport’ta sakatlıktan güçlü dönen Can Öncü ve her sezon seviyesini artıran Bahattin Sofuoğlu… 3 temsilcimizin yarışları, 2024 yılında sadece Red Bull TV’de, Türkçe anlatımlı olacak.
24.01.2024 Motor Sporları
F-18 savaş jeti çakıldı! Dehşet anları kamerada
F-18 savaş jeti çakıldı! Dehşet anları kamerada İspanya'da gösteri uçuşu yapan F-18 model savaş jeti bir anda çakıldı. Söz konusu anlar bölgede bulunan kişilerin kamerasına yansıdı.
20.05.2023 Haberler
F-18 savaş jeti çakıldı! Dehşet anları kamerada
F-18 savaş jeti çakıldı! Dehşet anları kamerada İspanya'da gösteri uçuşu yapan F-18 model savaş jeti bir anda çakıldı. Söz konusu anlar bölgede bulunan kişilerin kamerasına yansıdı.
20.05.2023 Dünya
İspanya’da itfaiyecilerin alevlerle mücadele anları
İspanya’da itfaiyecilerin alevlerle mücadele anları İspanya'nın Galiçya bölgesinde devam eden yangınlarda itfaiyecilerin zor anları kameraya yansıdı. Bölgede 30 bin hektardan fazla alan kül oldu.
22.07.2022 Dünya
Son dünya şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu’ndan üç podyum birden
Son dünya şampiyonu Toprak Razgatlıoğlu’ndan üç podyum birden Toprak Razgatlıoğlu, 2022 WSBK sezonunun ikinci yarışına İspanya’da çıktı. Pata Yamaha Fabrika Takımı pilotu Razgatlıoğlu, TSİ 15:00’te gerçekleşen hafta sonunun ikinci yarışında da damalı bayrağı üçüncü sırada gördü. Superpole yarışında da üçüncü olan Red Bull sporcusu, İspanya’da üç kez podyumda yer aldı.
10.04.2022 Motor Sporları
Toprak Razgatlıoğlu, rekorla pole pozisyonunda
Toprak Razgatlıoğlu, rekorla pole pozisyonunda Dünya Superbike Şampiyonası 2022 sezonun ilk yarışı öncesinde Toprak Razgatlıoğlu, 1:47.267'lik derecesiyle İspanya'da pist rekorunu kırarak pole pozisyonun sahibi oldu.
9.04.2022 Motor Sporları
Toprak Razgatlıoğlu sezonu İspanya’da açıyor
Toprak Razgatlıoğlu sezonu İspanya’da açıyor 2021 Dünya Superbike (WSBK) şampiyonu Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu 2022 WSBK sezonunu İspanya’da açıyor. Pata Yamaha Fabrika Takımı pilotu Razgatlıoğlu 9-10 Nisan tarihlerinde gerçekleşecek yarışlarda yine zirveye çıkmaya çalışacak. Sezon öncesi testlerinde başarılı performans gösteren Red Bull sporcusu Can Öncü de Dünya Supersport Şampiyonası’nda piste çıkacak.
6.04.2022 Motor Sporları
Endülüs Emevi Devleti Nerede Kuruldu? Kuruluş Tarihi, Yıkılışı, Eserleri Ve Özellikleri
Endülüs Emevi Devleti Nerede Kuruldu? Kuruluş Tarihi, Yıkılışı, Eserleri Ve Özellikleri Endülüs Emevi Devleti, sıklıkla araştırılan devletlerden biridir. Özellikle kullanım alanı açısından da önem teşkil eden devletler arasındadır. Bu bakımdan Endülüs Emevi devletinin nerede kurulduğunu öğrenebilir ve özellikleri hakkında da bilgi sahibi olabilirsiniz. Endülüs Emevi Devleti nerede kuruldu? Kuruluş tarihi, yıkılışı, eserleri ve özellikleri hakkında tüm detayları derledik.
22.03.2022 Eğitim
Toprak Razgatlıoğlu yeni sezona hazırlanıyor
Toprak Razgatlıoğlu yeni sezona hazırlanıyor Dünya Superbike şampiyonu milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, yeni sezon hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Testler için Barselona’ya gidecek olan Razgatlıoğlu, “En büyük hayalimiz olan Dünya Şampiyonluğuna ulaştık. Şimdi de şampiyonluğu, 1 numarayı tutmaya çalışacağız bu sezon içinde” dedi.
22.03.2022 Motor Sporları
Deniz Öncü sezonu Katar’da açıyor
Deniz Öncü sezonu Katar’da açıyor Türk motosikletinin en önemli temsilcilerinden biri olan Red Bull sporcusu Deniz Öncü, 2022 moto3 Dünya Şampiyonası’nda sezonun ilk yarışına çıkıyor. Sezona başarılı bir giriş yapmak isteyen Öncü, 6 Mart Pazar günü saat 15.00’te koşulacak Katar Grand Prix’de zirvede yer almak için piste çıkacak.
4.03.2022 Motor Sporları
Aragon Grand Prix'sini Bagnaia kazandı
Aragon Grand Prix'sini Bagnaia kazandı MotoGP Aragon Grand Prix'sinde zafer Francesco Bagnaia'nın oldu.
12.09.2021 Motor Sporları
Deniz Öncü, Aragon'da Moto3 kariyerinin üçüncü podyumunu elde etti
Deniz Öncü, Aragon'da Moto3 kariyerinin üçüncü podyumunu elde etti Türk motosikletinin en önemli temsilcilerinden Red Bull sporcusu Deniz Öncü, 2021 Moto3 takviminin on üçüncü yarışını ikinci sırada tamamladı. Barcelona'daki Katalonya Pisti'nde kariyerinin ilk podyumunu elde Deniz Öncü, 2021 Moto3 sezonunun on üçüncü durağında podyumda yer aldı.
12.09.2021 Motor Sporları
Milli motosikletçi Deniz Öncü İspanya’da piste çıkacak
Milli motosikletçi Deniz Öncü İspanya’da piste çıkacak Milli motosikletçi Deniz Öncü, hafta sonu İspanya’da kupa mücadelesi verecek.
10.09.2021 Motor Sporları
Akdeniz'in giriş kapısı Cebelitarık
Akdeniz'in giriş kapısı Cebelitarık İsmini İspanya'yı fetheden komutan Tarık bin Ziyad'tan alan Cebelitarık, dünyanın en stratejik noktalarından biri olma özelliği taşıyor. Atlantik ile Akdeniz'i bağlayan boğaza da adını veren Cebelitarık, İngiltere ile İspanya arasında uzun yıllardır ihtilaflı bir konu. Etrafı İspanyol topraklarıyla çevrili olan Cebelitarık'ın yönetimi ise İngilizlere ait. Bu akşam A Milli Futbol Takımımız ile karşılaşacak olan Cebelitarık'ı daha yakından tanıyalım.
4.09.2021 Tatil
MotoGP Büyük Britanya Grand Prix'sinde zafer Quartararo'nun
MotoGP Büyük Britanya Grand Prix'sinde zafer Quartararo'nun MotoGP Dünya Şampiyonası'nın 12. ayağı Büyük Britanya Grand Prix'sinde, Monster Energy Yamaha takımının Fransız pilotu Fabio Quartararo birinci oldu.
29.08.2021 Motor Sporları
Son dakika haberi - İspanya'da kahreden kaza! 14 yaşındaki yarışçı hayatını kaybetti
Son dakika haberi - İspanya'da kahreden kaza! 14 yaşındaki yarışçı hayatını kaybetti İspanya'da henüz 14 yaşında genç bir motorsiklet yarışçısı Hugo Millan hayatını kaybetti. MotorLand Aragon'daki yarış esnasında takla atan genç sporcunun vefatı herkesi kahretti
25.07.2021 Motor Sporları
Dünyanın en iyi şiirleri
Dünyanın en iyi şiirleri Duyguları ifade etmenin en içten, en hassas, en güzel yöntemlerinden birisi şiir yazmaktır. Bu sebeple şiir edebiyatın en değerli dallarından birisidir. Şiir tek bir kişiye ait olarak bilinse de aslında okuyana aittir. Bir şiiri her okuyan o şiirden farklı anlamlar farklı duygular çıkarır. Farklı hisseder. İşte Türk ve Dünya edebiyatının en güzel şiirleri
2.11.2023 Şiirler
Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu sezona podyumla başladı
Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu sezona podyumla başladı Milli motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu, takımı PATA Yamaha ile Dünya Superbike Şampiyonası'nda 2021 sezonunun İspanya'daki açılış etabının ilk yarışında üçüncülük elde etti.
22.05.2021 Diğer
Milli motosikletçiler Toprak Razgatlıoğlu, Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu hafta sonu İspanya'da yarışacak
Milli motosikletçiler Toprak Razgatlıoğlu, Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu hafta sonu İspanya'da yarışacak Milli motosikletçiler Toprak Razgatlıoğlu, Can Öncü ve Bahattin Sofuoğlu, Uluslararası Motosiklet Federasyonunun (FIM) şampiyona serisinde kendi sınıflarında bu hafta sonu İspanya'da piste çıkacak.
20.05.2021 Motor Sporları
OHAL sona erdi, meydanlar doldu!
OHAL sona erdi, meydanlar doldu! İspanya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle 25 Ekim 2020'den bu yana uygulanan olağanüstü hal sona erdi.
9.05.2021 Dünya
7 ay sonra bir ilk! İspanya'da OHAL kalkıyor
7 ay sonra bir ilk! İspanya'da OHAL kalkıyor İspanya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından son 24 saatte 66 kişinin hayatını kaybettiği ve 8 bin 186 yeni vaka tespit edildiği açıklandı.
7.05.2021 Dünya
Son dakika... İspanya'da Kovid-19'dan son 24 saatte 160 kişi hayatını kaybetti
Son dakika... İspanya'da Kovid-19'dan son 24 saatte 160 kişi hayatını kaybetti İspanya'da yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınından son 24 saatte 160 kişinin hayatını kaybettiği ve 7 bin 960 yeni vaka tespit edildiği açıklandı. Yoğun bakım ünitelerindeki doluluk oranında yüzde 42 ile Madrid ilk sırada bulunuyor.
6.05.2021 Dünya
Mutlu aşk yoktur şiiri - Louis Aragon
Mutlu aşk yoktur şiiri - Louis Aragon Louis Aragon, şiir ve roman gibi pek çok edebi eser bırakmıştır. Fransız ozanlarının en önemlilerinden biri olarak bilinir. Şairin en önemli şiiri Mutlu aşk yoktur olarak bilinen şiirdir. Louis Aragon aynı zamanda Sürrealizm'in kurucularından biridir.
3.11.2023 Şiirler

Benzer Haber Etiketleri

Aragon ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.