Arazi Aracı

Arazi Aracı

Son dakika arazi aracı haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan arazi aracı gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan arazi aracı haber sayfamızda...

Arazi Aracı

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.296 arazi aracı haberi bulunmuştur.
Arazi aracı ile çarpışan otomobil ikiye bölündü! 'Çek çek sağlamız'
Arazi aracı ile çarpışan otomobil ikiye bölündü! 'Çek çek sağlamız' Aksaray'da arazi aracı ile otomobilin çarpışması sonucu otomobil ortadan ikiye bölünürken, kazada 5 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
22.12.2023 Haberler
Arazi aracı ile çarpışan otomobil ikiye bölündü! 'Çek çek sağlamız'
Arazi aracı ile çarpışan otomobil ikiye bölündü! 'Çek çek sağlamız' Aksaray'da arazi aracı ile otomobilin çarpışması sonucu otomobil ortadan ikiye bölünürken, kazada 5 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
22.12.2023 Gündem
İlk kez vitesli motor kullanan minik Zayn bu kez korkuttu
İlk kez vitesli motor kullanan minik Zayn bu kez korkuttu Yaşıtları oyuncaklarla oynarken kullandığı araçlar ile gündemden düşmeyen 4 yaşındaki Zayn Sofuoğlu, bu kez korkuttu.
30.10.2023 Gündem
Japon Kızılhaçı’ndan Türk Kızılay’a 30 araç
Japon Kızılhaçı’ndan Türk Kızılay’a 30 araç Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Türkiye’ye ilk desteği sağlayan kuruluşlardan biri olan Japon Kızılhaçı, Türk Kızılay’a 30 adet 4X4 kamyonet tipi arazi aracı bağışladı.
30.08.2023 Gündem
Türk Kızılay’a Japon Kızılhaçı’ndan 30 arazi aracı
Türk Kızılay’a Japon Kızılhaçı’ndan 30 arazi aracı Japon Kızılhaçı, Türk Kızılay’a 30 adet 4X4 kamyonet tipi arazi aracı bağışladı.
29.08.2023 Gündem
Adıyaman’a Balıkesir Çarşısı
Adıyaman’a Balıkesir Çarşısı Balıkesir deprem bölgesinin yaralarını sarmaya devam ediyor. Balıkesir Valiliği ile Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından Adıyaman’da inşa edilen 86 dükkânlı Balıkesir Çarşısı dualar ile hizmete açıldı. Çarşıda; diş kliniğinden veteriner kliğine, beyaz eşya bayisinden mobilya mağazasına kadar birçok meslek grubu yer alıyor.
6.08.2023 Gündem
Sevda Dalgıç'tan 'evlilik' açıklaması: Korkulacak bir şey değil
Sevda Dalgıç'tan 'evlilik' açıklaması: Korkulacak bir şey değil Bir döneme damga vuran 'Arka Sıradakiler' dizisinde hayat verdiği 'Özge' karakteriyle ünlenen Sevda Dalgıç ile dizide 'Oktay' rolünü üstlenen Bülent Çetinaslan, Nişantaşı'nda birlikte objektiflere yansıdı. Geçtiğimiz yıl Emir Güvenç ile hayatını birleştiren Sevda Dalgıç, evliliği hakkında konuşurken, 'Arka Sıradakiler'in yeniden ekrana döneceği iddiasına da yanıt verdi.
2.06.2023 Cadde
AFAD: Vinçler için ailelerden para alındığı iddiaları gerçeği yansıtmıyor
AFAD: Vinçler için ailelerden para alındığı iddiaları gerçeği yansıtmıyor Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'nca, kurumun kontrolü altındaki vinçler için ailelerden para alındığına yönelik iddiaların gerçeği yansıtmadığı belirtilerek, "Asrın felaketi sonrasında gerekli her türlü tedbir alınmasına rağmen insani ve ahlaki anlamda süreci istismar eden bir münferit durumun dahi tespit edilmesi halinde, gerekli yasal süreç anında başlatılarak takipçisi olunacaktır" açıklaması yapıldı.
13.03.2023 Gündem
Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı
Takla atan araçtan burnu bile kanamadan çıktı Tekirdağ Çorlu’da yoldan çıkan arazi aracı şarampole yuvarlanarak ters döndü. Araç sürücüsü kazayı yara almadan atlattı.
10.03.2023 Gündem
Malatya’nın her köşesine yetişti
Malatya’nın her köşesine yetişti Osmaniye ve Kahramanmaraş’ın ardından depremin yaralarını sarmak için Malatya’da görev alan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, Başkan Yücel Yılmaz’ın koordinesinde gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor.
26.02.2023 Ege
Manisa ekipleri arı gibi çalışıyor
Manisa ekipleri arı gibi çalışıyor Manisa Büyükşehir Belediyesi, afet bölgesinde vatandaşa yardımların ulaştırılması noktasında çalışmalarını büyük bir gayretle sürdürüyor.
15.02.2023 Ege
Dünyadan Türkiye'ye deprem için destek ekipleri geliyor
Dünyadan Türkiye'ye deprem için destek ekipleri geliyor Avusturya, merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından Türkiye’ye 84 kişilik arama-kurtarma ekibi göndereceklerini açıkladı. Fransa ise Türkiye’ye 139 kişilik arama-kurtarma ekibi gönderecek.
6.02.2023 Gündem
Patlama sonrası yaşayacaklar mı? 'Yargı'da gerilim yükseldi
Patlama sonrası yaşayacaklar mı? 'Yargı'da gerilim yükseldi Kanal D’nin ilgiyle izlenen, Ay Yapım imzalı dizisi ‘Yargı’; geçtiğimiz akşam yayınlanan yeni bölümüyle yine izleyenleri ekran başına kilitledi. Gerilimin yükseldiği ve akılalmaz olayların yaşandığı dizi, gece boyu sosyal medyada da büyük övgü topladı. İşte 'Yargı'nın 51'inci bölümünde yaşananlar...
23.01.2023 Cadde
Cip alamayınca Karadenizli zekasını konuşturdu
Cip alamayınca Karadenizli zekasını konuşturdu Ordu’nun Altınordu ilçesinde yaşayan bir doğa tutkunu, cip satın alacak imkanı olmayınca 1998 model otomobilini kendi çabalarıyla arazi aracına dönüştürdü.
6.01.2023 Yaşam
Pelin Akil ve Anıl Altan'ın 1.5 milyon TL'lik aile arabası
Pelin Akil ve Anıl Altan'ın 1.5 milyon TL'lik aile arabası Ünlüler dünyasının mutlu evlilikleriyle örnek gösterilen çiftlerinden Pelin Akil ve Anıl Altan, 1 milyon TL’ye lüks bir arazi aracı satın aldı. Ünlü çift, aracın güvenliğini ve konforunu artırmak için de kesenin ağzını açtı.
15.11.2022 Cadde
Bir zamanlar hasta taşıyan klasik araç kampların gözdesi olacak
Bir zamanlar hasta taşıyan klasik araç kampların gözdesi olacak Eskişehir’de karavan dizaynı yapan Mehmet Yüksel, trafikte nadir bulunan klasik aracı karavana dönüştürmenin heyecanını yaşıyor. 4 çeker araç hakkında konuşan Yüksel, “En ekstrem yerlere çıkıp kamp yapmaya imkan sağlıyor” dedi.
8.11.2022 Haberler
Sevda Dalgıç ile Dilge Emir Güvenç'in görkemli düğünü
Sevda Dalgıç ile Dilge Emir Güvenç'in görkemli düğünü 2007-2012 yılları arasında çok konuşulan 'Arka Sıradakiler’ dizisinde hayat verdiği ‘Özge’ karakteriyle ünlenen Sevda Dalgıç, önceki akşam iş insanı Dilge Emir Güvenç ile Baltalimanı'nda bir mekanda dünaevine girdi. Düğüne yaklaşık 200 kişi katıldı. Çift, düğün öncesinde basın mesnuplarının karşısına çıkarak soruları yanıtladı.
29.08.2022 Cadde
Kısa Kısa Cadde
Kısa Kısa Cadde Alışveriş turunda Kaya Çilingiroğlu, önceki gün oğlu Hüseyin Çilingiroğlu’yla Etiler’de alışverişe çıktı...
29.08.2022 Cadde
Kutsal dağın kaya resimleri
Kutsal dağın kaya resimleri Aydın ve Muğla topraklarına yayılan Antik Dönem’in kutsal dağı Latmos’taki mağaralarda Neolitik Dönem’e tarihlenen çok sayıda kaya resmi bulunuyor. Çoğu kırmızı renkteki bu resimlerde insan figürleri öne çıkıyor
20.06.2022 Arkeoloji
Kıyı Emniyeti'nden tatbikat! Karaya oturan gemideki denizciler kurtarıldı
Kıyı Emniyeti'nden tatbikat! Karaya oturan gemideki denizciler kurtarıldı Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından gece ‘Denizdeki Kazazedeleri Kıyıdan Kurtarma Tatbikatı’ düzenlendi. Senaryo gereği karaya oturan gemideki 14 personel, varagele sistemiyle kıyıya çıkarıldı.
9.06.2022 Gündem
Rus araçlar 'çamur mevsimi'ne takıldı! Ukraynalılar hurdalıkta tamir edip yeniden kullanıyor
Rus araçlar 'çamur mevsimi'ne takıldı! Ukraynalılar hurdalıkta tamir edip yeniden kullanıyor Rusya işgal girişiminde hiç beklemediği bir engele takıldı ve çok sayıda aracı çamura saplandı. Ukraynalılar ise Rus teçhizatları konumu gizli bir hurdalığa götürerek tamir ediyor ve yeniden kullanıyor.
13.04.2022 Dünya
Rusya Savunma Bakanlığı: Bugün Ukrayna’ya ait 83 askeri tesis vuruldu
Rusya Savunma Bakanlığı: Bugün Ukrayna’ya ait 83 askeri tesis vuruldu Rusya Savunma Bakanlığı, bugünkü Rus operasyonlarında Ukrayna’ya ait 83 askeri tesisin imha edildiğini açıkladı.
22.03.2022 Dünya
Son dakika: Rusya'dan flaş iddia: Kiev ABD tesislerine saldırı planlıyor
Son dakika: Rusya'dan flaş iddia: Kiev ABD tesislerine saldırı planlıyor Gelen son dakika haberine göre; Rusya’nın Ukrayna’ya yönelik saldırı devam ederken, Rusya Savunma Bakanlığı Sözcüsü İgor Konaşenkov önemli açıklamalarda bulundu. Konaşenkov, “Kiev milliyetçi rejimi, ABD ve Batı'nın diplomatik tesislerine yönelik saldırıları ‘Rus silahlı kuvvetlerinin hedefli saldırısı’ olarak sunmayı planlıyor” dedi.
19.03.2022 Dünya
Bursa'da kayan arazi aracı halk otobüsüne kafadan çarptı
Bursa'da kayan arazi aracı halk otobüsüne kafadan çarptı Bursa'da kar yağışı sonrası buzlanma sebebiyle yollar buz pistine dönerken, arazi aracı kayarak karşı yönden gelen halk otobüsüne kafadan çarptı. Otobüste bulunan yolcular ölümden dönerken o anlar ise saniye saniye kameralara yansıdı. Şehir merkezindeki ara yollarda çok sayıda maddi hasarlı trafik kazası meydana geldi. Nilüfer, Osmangazi ve Yıldırım'da ekipler buzlu ve karlı yollara müdahale etmekte zorlandı.
12.03.2022 Haberler
Beklenen kar yağışı için 'kesintisiz' enerji hazırlığı! 5 bin personel görev yapacak
Beklenen kar yağışı için 'kesintisiz' enerji hazırlığı! 5 bin personel görev yapacak Meteorolojik uyarıları dikkate alan elektrik dağıtım şirketleri, muhtemel bir olumsuz duruma karşı Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı koordinasyonunda hazırlıklarını tamamladı.
9.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Arazi Aracı ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.