Marmaris'te yangın sonrası görüntüler yaşanan felaketi ortaya koyuyor
Marmaris'te yangın sonrası görüntüler yaşanan felaketi ortaya koyuyor Muğla'nın Marmaris ilçesinde, yanan alanlar Anadolu Ajansı (AA) ekibi tarafından havadan görüntülendi. İlçenin hemen hemen her noktasından yanan alan görülebiliyor. Yanmış ağaçlar, iş makinelerinin açtığı çukurlar, sarp arazilerde açılan yollar ile alevlerden geriye kalan izler, yangının yerleşim bölgesine ulaşmaması için gösterilen çabayı net şekilde ortaya koyuyor.
11.08.2021 Gündem
Orman işçisinin, 9 yaşındaki oğluyla duygulandıran konuşması
Orman işçisinin, 9 yaşındaki oğluyla duygulandıran konuşması Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangınına müdahale eden işçilerden Süleyman Harun Akıncı, ancak arazözün üzerine çıkarak yapabildiği telefon görüşmesinde, günlerdir görmediği oğlunun sesini duyunca duygulandı.
3.08.2021 Haberler
Yer: Manavgat! Alevlerin ortasında ağlatan telefon
Yer: Manavgat! Alevlerin ortasında ağlatan telefon Antalya'nın Manavgat ilçesindeki orman yangınına müdahale eden işçilerden Süleyman Harun Akıncı, ancak arazözün üzerine çıkarak yapabildiği telefon görüşmesinde, günlerdir görmediği oğlunun sesini duyunca duygulandı.
3.08.2021 Gündem
Arazöz Nedir, Ne İşe Yarar? Arazöz Şoförü Olmak İçin Şartlar Nelerdir?
Arazöz Nedir, Ne İşe Yarar? Arazöz Şoförü Olmak İçin Şartlar Nelerdir? Arazöz araçların neler olduğu veya arazöz şoförü nasıl olunacağını merak ediyor olabilirsiniz. Arazöz ismi sizce hangi araç için kullanılmaktadır. Arazöz nedir? Arazöz aracalar ne işe yaramaktadır ya da neden kullanılır? Arazöz şoförü olmak için nasıl şartlar bulunmaktadır? Arazöz ile ilgili bütün merak ettiğiniz soruların cevaplarını sizler için derledik.
3.03.2021 Eğitim
İzmir'de orman yangını!
İzmir'de orman yangını! İzmir'in Menderes ilçesine bağlı Çamönü mevkiinde henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. İki helikopter ve çok sayıda arazöz yangına müdahale için bölgeye sevk edilirken, takviye ekip de istendi. Dumanlar, İzmir'in pek çok noktasından görülüyor.
1.08.2020 Haberler
Korkunç kaza! Gören şoka girdi
Korkunç kaza! Gören şoka girdi Hatay'ın Hassa ilçesinde park halindeki arazöze çarpan otomobildeki İbrahim Kızıltaş ve oğlu Veysel Kızıltaş yaşamını yitirdi.
11.09.2019 Haberler
Muğla’da orman yangını
Muğla’da orman yangını Muğla’da saat 14.25 sıralarında çıkan orman yangını devam ediyor. Menteşe Mahallesi Zeytinköy Mahallesi ile Dağpınar Mahallesi arasında başlayan orman yangınına havadan ve kadardan müdahale devam ediyor. Muğla Merkez ilçe Menteşe ilçesine bağlı Zeytinköy Mahallesi çıkan orman yangın alanına 4 amfibik uçak 7 helikopter 37 arazöz 2 dozer sevk edildi. Yangın rüzgârın etkisi ile kontrol altına alınmakta güçlük çekiliyor.
11.09.2019 Yaşam
Antalya'da orman yangını
Antalya'da orman yangını Antalya’nın Serik ilçesi Bucak köyü yakınlarında orman yangını çıktı. Etkili olduğu alan henüz tespit edilemeyen ve geniş bir bölgede devam eden yangına bir helikopter ve bir yangın söndürme uçağı ile 10 arazözün müdahalesi devam ediyor.
11.09.2019 Haberler
Alanya'da yangın paniği!
Alanya'da yangın paniği! ANTALYA'nın Alanya İlçesi'nde yerleşim bölgesi yakınındaki makilik ve tarım alanında çıkan yangın paniğe neden oldu. Rüzgarın etkisiyle büyüyen ve bir villanın bahçesine kadar gelen alevler, havadan ve karadan müdahaleyle güçlükle kontrol altına alındı. Kargıcak Mahallesi Dalkılıç mevkisindeki tarım alanında saat 11.00 sıralarında yangın çıktı. Şiddetli rüzgarın etkisiyle alevler kısa sürede muz bahçesi, sera ve makilik alana sıçradı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine Antalya Büyükşehir Belediyesi Alanya İtfaiyesi'ne bağlı 10 arazöz, 30 personel ve Alanya Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı 5 arazöz sevk edildi.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri