Ardanuç

Ardanuç

Son dakika Ardanuç haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Ardanuç gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Ardanuç haber sayfamızda...

Ardanuç

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 185 ardanuç haberi bulunmuştur.
2024 ARDANUÇ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Artvin Ardanuç Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ARDANUÇ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Artvin Ardanuç Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Artvin Ardanuç Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Ardanuç ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Artvin Ardanuç Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Heyelana aldırış etmeden yürüdü, kaya parçalarından son anda kurtuldu
Heyelana aldırış etmeden yürüdü, kaya parçalarından son anda kurtuldu Artvin-Ardanuç karayolunda meydana gelen heyelan sonrası yol ulaşıma kapanırken, o anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.
7.02.2024 Haberler
Meteoroloji haritayı güncelledi! 12 ile çığ uyarısı geldi hava sıcaklığı artıyor
Meteoroloji haritayı güncelledi! 12 ile çığ uyarısı geldi hava sıcaklığı artıyor Meteoroloji yeni hava durumu tahmin raporunu yayımladı. Yayımlanan rapora göre hava sıcaklıklarının mevsim normalleri üzerinde seyretmesi bekleniyor. Hava sıcaklıkları bazı illerde 20 dereceye kadar çıkacak. Öte yandan 12 ile çığ uyarısı verildi. İşte detaylar...
6.02.2024 Gündem
Artvin’de 119 köy yolu kardan kapandı! Hoparlörlerden çığ uyarısı yapıldı
Artvin’de 119 köy yolu kardan kapandı! Hoparlörlerden çığ uyarısı yapıldı Artvin’de etkili kar nedeniyle birçok ilçede 119 köy yolu ulaşıma kapandı. Kar kalınlığının 1 metreyi aştığı, hoparlörlerden çığ uyarısı yapılan Şavşat ilçesinde ise eğitime 1 gün ara verildi.
6.02.2024 Gündem
Son dakika... Meteoroloji'den kar, sağanak, fırtına uyarısı! 12 kentte alarm verildi
Son dakika... Meteoroloji'den kar, sağanak, fırtına uyarısı! 12 kentte alarm verildi Meteoroloji yeni haritayı yayınladı. Bugün 12 kent için sarı alarm verildi. Uyarıların ardından Hakkari, Kastamonu, Ordu, Artvin, Gümüşhane'de kar yağışı etkili oldu. Bolu’nun Gerede ilçesinde etkisini sürdüren kar yağışı sebebiyle ilçede kar kalınlığı 30 santimetreye ulaştı. Peki bu hafta İstanbul, Ankara, İzmir başta olmak üzere hava nasıl olacak? İşte tüm detaylar…
24.12.2023 Gündem
'Türkiye'nin Sibirya'sı! Kar kendini gösterdi
'Türkiye'nin Sibirya'sı! Kar kendini gösterdi Türkiye’nin Sibirya’sı olarak bilinen Türkiye'nin en soğuk yerleşim yerlerinden Sivas’ın İmranlı ilçesinde kar yağışı etkili oldu.
21.11.2023 Gündem
Türkiye'deki köyde keşfedildi! Bu balın rengi yeşil, tam bir vitamin bombası çıktı
Türkiye'deki köyde keşfedildi! Bu balın rengi yeşil, tam bir vitamin bombası çıktı Kahvaltı sofralarından eksik olmayan balın sağlığa pek çok faydası var. Artvin'in Ardanuç ilçesindeki bir köyde keşfedilen yeşil bal ise rengiyle dikkatleri üzerine topladı. Yeşil balın faydaları ise saymakla bitmiyor. İşte detaylar.
Artvin'de Survivor rüzgarı! Meksika'dan geldiler, çekimlere başladılar
Artvin'de Survivor rüzgarı! Meksika'dan geldiler, çekimlere başladılar Meksika'daki bir televizyon kanalı Survivor formatındaki program için Artvin'in Ardanuç ilçesinde çekimlere başladı. İşte haberin ayrıntıları...
29.08.2023 Gündem
Artvin’de şap hastalığı alarmı! 4 ilçede canlı hayvan ticaretine kısıtlama geldi
Artvin’de şap hastalığı alarmı! 4 ilçede canlı hayvan ticaretine kısıtlama geldi Artvin merkez, Yusufeli, Ardanuç ve Şavşat ilçelerinde canlı hayvan ticaretine şap hastalığı nedeniyle kısıtlama getirildi.
19.07.2023 Gündem
GÜNCEL SON DEPREMLER TAKİP EKRANI (26 Haziran): Az önce deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi! En son olan artçı depremler...
GÜNCEL SON DEPREMLER TAKİP EKRANI (26 Haziran): Az önce deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesi! En son olan artçı depremler... Son depremler gelişmeleri bireyler tarafından merak ediliyor. Kahramanmaraş merkezli depremler sonrasında en son olan depremler yakından takip ediliyor. AFAD ve Kandilli Rasathanesi anlık olarak son depremleri paylaşıyor. Peki az önce deprem mi oldu? İşte 26 Haziran son depremler listesi takip ekranı...
26.06.2023 Bilgi Rehberi
Ardanuç Seçim Sonuçları 2023: Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları, Milletvekili Sayısı ve Oyların Partilere Göre Dağılımı Milliyet.com.tr’de
Ardanuç Seçim Sonuçları 2023: Cumhurbaşkanlığı Oy Oranları, Milletvekili Sayısı ve Oyların Partilere Göre Dağılımı Milliyet.com.tr’de Bugün gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçiminin ardından Ardanuç Seçim Sonuçları 2023 sayfasından Ardanuç için özel seçim istatistiklerine ulaşabileceğiniz gibi, diğer Artvin ilçeleri ile birlikte Türkiye’nin toplam 973 ilçesi için de seçim sonuçları verilerine ulaşabileceksiniz. Türkiye genelinde 08:00’de başlayan oy verme işlemleri, Ardanuç ilçesi ile birlikte diğer tüm ilçeler için 17:00 itibarıyla sona erecektir. Oy verme işlemlerinin sona ermesi ve YSK tarafından yayın yasağını kaldırılmasının hemen ardından Cumhurbaşkanı adayları Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce, Sinan Oğan’ın aldığı oy oranları Milliyet’in 14 Mayıs 2023 Ardanuç Seçim Sonuçları sayfasında yer alacaktır. İl il ve ilçe ilçe detaylı olarak seçim istatistiklerini görmek isterseniz; hangi aday ne kadar seçmenden toplamda kaç oy aldı, hangi parti toplam milletvekili sayısı olarak önde gidiyor, seçim sonuçları tamamen ne zaman açıklanacak, ilk açıklanan tahmini verilere göre en çok oy alan Cumhurbaşkanı adayı kimdir gibi soruların da yanıtları ile birlikte şehir şehir ve bölge bölge ayrıntılı olarak Milliyet.com.tr’nin 2023 Seçim sayfasında bulabilirsiniz. Sadece Ardanuç için bilgi almak isterseniz sizler için hazırladığımız rehberimizden 14 Mayıs 2023 Ardanuç Seçim Sonuçları sayfalarına erişebilirsiniz.
14.05.2023 Bilgi Rehberi
Bakan Özer: Tarım alanında eğitim veren okul sayısını 144'e çıkardık
Bakan Özer: Tarım alanında eğitim veren okul sayısını 144'e çıkardık Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, tarım alanında nitelikli insan kaynağı yetiştirilmesi ve Türkiye'nin tarım üssü haline getirilmesine katkı sunmak amacıyla tarım liselerini yeniden yapılandırdıklarını ve özgün projeleri hayata geçirdiklerini belirterek, tarım alanında eğitim verilen okul sayısının 72'den 144'e çıkardıklarını kaydetti.
30.04.2023 Gündem
Artvin- Ardanuç kara yolunda heyelan!
Artvin- Ardanuç kara yolunda heyelan! Artvin- Ardanuç kara yolu, meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı. Ekiplerin çalışmasıyla tek şeridi açılan yolda ulaşım kontrollü sağlanıyor.
11.04.2023 Haberler
Artvin- Ardanuç kara yolunda heyelan!
Artvin- Ardanuç kara yolunda heyelan! Artvin- Ardanuç kara yolu, meydana gelen heyelan nedeniyle ulaşıma kapandı. Ekiplerin çalışmasıyla tek şeridi açılan yolda ulaşım kontrollü sağlanıyor.
11.04.2023 Gündem
Tartıştığı eşini tabancayla öldürüp, intihar etti
Tartıştığı eşini tabancayla öldürüp, intihar etti Artvin’in Ardanuç ilçesinde Özer Bozkurt (41), tartıştığı eşi Canan Bozkurt'u (35) tabancayla vurarak öldürüp, aynı silahla yaşamına son verdi.
28.03.2023 Gündem
İki ilde koca dehşeti! Bir kadın öldürüldü, diğeri yaralandı
İki ilde koca dehşeti! Bir kadın öldürüldü, diğeri yaralandı Artvin'in Ardanuç ilçesinde tartıştığı eşini silahla öldüren kişi, daha sonra intihar etti. Sakarya’da ise Adalet Sarayı önünde 2 çocuk annesi kadın, boşanmak istediği eşi tarafından silahla vurularak yaralandı.
28.03.2023 Gündem
2 bin 581 rakımlı yaylada, evler kara gömüldü
2 bin 581 rakımlı yaylada, evler kara gömüldü Ardahan'da kar ve tipi nedeniyle 3,5 aydır kapalı bulunan Ardahan-Ardanuç kara yolunun ulaşıma açılması için 2 bin 581 rakımlı Bülbülan Geçidi bölgesinde çalışma başlatıldı. Bülbülan Yaylası'ndaki evlerin ise kara gömüldüğü görüldü.
18.03.2023 Haberler
2 bin 581 rakımlı yaylada, evler kara gömüldü
2 bin 581 rakımlı yaylada, evler kara gömüldü Ardahan'da kar ve tipi nedeniyle 3,5 aydır kapalı bulunan Ardahan-Ardanuç kara yolunun ulaşıma açılması için 2 bin 581 rakımlı Bülbülan Geçidi bölgesinde çalışma başlatıldı. Bülbülan Yaylası'ndaki evlerin ise kara gömüldüğü görüldü.
18.03.2023 Gündem
Bakan Kirişci: "Yusufeli Barajı'nda su seviyesi 73 metreye yükselmiştir"
Bakan Kirişci: "Yusufeli Barajı'nda su seviyesi 73 metreye yükselmiştir" Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Türkiye'nin en yüksek, dünyanın beşinci en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı'nda su seviyesinin 73 metreye ulaştığını belirterek, "Bundan sonraki süreçte, kontrollü olarak su depolanmasına devam edilecektir. Baraj rezervuarında günlük maksimum 1 metre su yükselmesi olacak şekilde 20 Ağustos 2023 tarihinde test üretimine başlanmasını planlamaktayız. 390 günün sonunda da barajın maksimum işletme kotu olan 710 metreye ulaşılarak, tam kapasiteyle enerji üretimine başlanacaktır" dedi.
30.01.2023 Ekonomi
Bakan Kirişci: Yusufeli Barajı'nda su seviyesi 73 metreye yükselmiştir
Bakan Kirişci: Yusufeli Barajı'nda su seviyesi 73 metreye yükselmiştir Tarım ve Orman Bakanı Prof. Dr. Vahit Kirişci, Türkiye'nin en yüksek, dünyanın beşinci en yüksek barajı olan Yusufeli Barajı'nda su seviyesinin 73 metreye ulaştığını belirterek, "Bundan sonraki süreçte, kontrollü olarak su depolanmasına devam edilecektir" dedi.
29.01.2023 Ekonomi
Ardanuç'ta 2 katlı binada yangın çıktı
Ardanuç'ta 2 katlı binada yangın çıktı Artvin’in Ardanuç ilçesinde çıkan yangında iki katlı binada maddi hasar meydana geldi.
23.01.2023 Haberler
Beklenen kar yağışı geliyor mu? Meteoroloji 5 günlük hava tahminlerini paylaştı
Beklenen kar yağışı geliyor mu? Meteoroloji 5 günlük hava tahminlerini paylaştı Yeni haftayla birlikte yurt geneli yağışlı havanın etkisine girecek. Peki beklediğimiz kar yağışını görebilecek miyiz? İşte hava durumu tahminleri...
9.01.2023 Gündem
Kar yağışı birçok kentte etkili oldu! Yolar kapandı, kar kalınlığı 20 santimetre ulaştı
Kar yağışı birçok kentte etkili oldu! Yolar kapandı, kar kalınlığı 20 santimetre ulaştı Erzurum başta olmak üzere Rize, Giresun, Artvin'de Ocak ayı ile birlikte kar yağışı etkisini gösterdi. Van’da sabah saatlerinde başlayan kar yağışı kent merkezinde 5, yüksek kesimlerde ise 20 santimetreye ulaştı.
8.01.2023 Gündem
TOKİ arsa ödemeleri nasıl olacak, başvuru nasıl yapılır? TOKİ arsaları nerede? İşte TOKİ arsa listesi
TOKİ arsa ödemeleri nasıl olacak, başvuru nasıl yapılır? TOKİ arsaları nerede? İşte TOKİ arsa listesi 'İlk Evim Arsa' için başvurular başladı. E-devlet ve Ziraat Bankası şubelerinden yapılan TOKİ arsa başvuruları için son tarih 7 Kasım. Peki, TOKİ arsaları nerelerde olacak, arsa ödemeleri asıl yapılacak? İşte Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından yurt genelinde projelendirilen TOKİ arsaları ile ilgili merak edilenler.
14.10.2022 Bilgi Rehberi
TOKİ ARSA LİSTESİ: TOKİ arsaları nerede, hangi illerde var? İşte TOKİ arsa başvuru bedeli
TOKİ ARSA LİSTESİ: TOKİ arsaları nerede, hangi illerde var? İşte TOKİ arsa başvuru bedeli TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? TOKİ arsa ve iş yeri başvuruları başladı. 250 bin sosyal konutun ardından arsa ve iş yeri başvurusu için de detaylar belli oldu. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 'İlk Evim Arsa' ve 'İlk Evim İş Yerim' projesi kapsamında yer alan illeri de açıkladı. Peki, TOKİ arsa başvurusu nasıl yapılır? İşte başvuru şartları.
13.10.2022 Bilgi Rehberi

Benzer Haber Etiketleri

Ardanuç ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.