Arı Kovanları

Arı Kovanları

Son dakika arı kovanları haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan arı kovanları gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan arı kovanları haber sayfamızda...

Arı Kovanları

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 215 arı kovanları haberi bulunmuştur.
'Arı adam' sınırları zorluyor
'Arı adam' sınırları zorluyor Kars’ta Kafkas arısından organik bal üreten arıcı, sınırları zorlamaya devam ediyor. Yüzü ve vücuduna aldığı binlerce arıyla dans etmesiyle tanınan arıcı bu kez kovandan üzerinde koruyucu giysi olmadan çıplak elle petek çıkararak Kafkas arılarının özelliklerini anlattı.
4.09.2023 Yaşam
Pendik'te ormanlık alandaki yangın büyümeden söndürüldü
Pendik'te ormanlık alandaki yangın büyümeden söndürüldü Pendik Göçbeyli köyünde ormanlık alanda yangın çıktı. İtfaiye ekipleri uzun uğraşlar sonucu yangını söndürdü.
22.08.2023 Gündem
Edirne'deki kazada ölen 3'ü aynı aileden 4 arıcı, Muğla'da toprağa verildi
Edirne'deki kazada ölen 3'ü aynı aileden 4 arıcı, Muğla'da toprağa verildi Edirne'de TIR'ın park halindeki arı kovanı yüklü kamyonete çarpması sonucu hayatını kaybeden Doğan Menteşe (58) oğulları Okan (20) ve Hakan Menteşe (26) ile yanlarında işçi olarak çalışan Buluthan Aydın (26), memleketleri Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde gözyaşları arasında toprağa verildi.
22.07.2023 Gündem
Edirne'de TIR, park halindeki 2 kamyonete çarptı: 4 ölü, 1 yaralı
Edirne'de TIR, park halindeki 2 kamyonete çarptı: 4 ölü, 1 yaralı Edirne'nin Keşan ilçesinde bir TIR, park halindeki arı kovanı yüklü 2 kamyonete çarptı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
21.07.2023 Gündem
Tekirdağ'da kırmızıda durmayan sürücü dehşet saçtı! Korkunç görüntü
Tekirdağ'da kırmızıda durmayan sürücü dehşet saçtı! Korkunç görüntü Tekirdağ Marmaraereğlisi ilçesinde kavşakta iki otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 2 kişi öldü. Edirne’nin Keşan ilçesinde ise bir TIR, park halindeki arı kovanı yüklü 2 kamyonete çarptı. Kazada 4 kişi hayatını kaybetti, 1 kişi yaralandı.
21.07.2023 Gündem
Bursa'da ilginç hırsızlık...Arıları kovanlarıyla birlikte çaldılar
Bursa'da ilginç hırsızlık...Arıları kovanlarıyla birlikte çaldılar Bursa’nın Osmangazi ilçesinde ormanda bulunan arıcıların kovanları, içindeki arılarla birlikte çalındı. Gözüyaşlı adam, “Arılara bakmaktan bazen çocuğuma bile vakit ayıramıyorum. Bir de arıların iyisini çalmışlar ” dedi.
4.07.2023 Haberler
Yer: Bursa! Arıları kovanlarıyla birlikte çaldılar
Yer: Bursa! Arıları kovanlarıyla birlikte çaldılar Bursa’nın Osmangazi ilçesinde ormanda bulunan arıcıların kovanları, içindeki arılarla birlikte çalındı. Gözüyaşlı adam, “Arılara bakmaktan bazen çocuğuma bile vakit ayıramıyorum. Bir de arıların iyisini çalmışlar ” dedi.
4.07.2023 Gündem
Bursa'yı sağanak vurdu! Kimi balık tuttu, kimi yüzmeye çalıştı...
Bursa'yı sağanak vurdu! Kimi balık tuttu, kimi yüzmeye çalıştı... Bursa'nın İnegöl ilçesinde etkili olan sağanak hayatı felç etti. Sokak ve caddeler göle dönerken sosyal medya meraklıları ise sözde balık tutup kulaç attı. Can kaybı yaşanmazken sağanak ve fırtına vatandaşlara zor anlar yaşattı.
17.06.2023 Gündem
İstanbul'da birçok ilçede arı tedirginliği! 'Ölüme kadar götürebilir'
İstanbul'da birçok ilçede arı tedirginliği! 'Ölüme kadar götürebilir' İstanbul arıların çoğalma içgüdüsüyle kovanı terk edip ağaçlarda, apartmanlarda toplanmaları tedirginlik yarattı.
8.06.2023 Haberler
İstanbul'da birçok ilçede arı tedirginliği! 'Ölüme kadar götürebilir'
İstanbul'da birçok ilçede arı tedirginliği! 'Ölüme kadar götürebilir'  İstanbul arıların çoğalma içgüdüsüyle kovanı terk edip ağaçlarda, apartmanlarda toplanmaları tedirginlik yarattı.
8.06.2023 Gündem
Kovanlarını ayılardan korumak için ‘ayısavar’ yaptı
Kovanlarını ayılardan korumak için ‘ayısavar’ yaptı Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde görev yapan bir imam, yıllarca bahçesine ve arı kovanlarına zarar veren ayılardan, kendi yaptığı ‘ayısavar’ sistemi sayesinde kurtuldu. Vatandaşın kurduğu sistemle, suyun ağırlığı ile havaya kalkan direğin, düşerek saca çarpmasıyla ortaya çıkan ses, ayıların ve yaban hayvanlarının bölgeye yaklaşmasını engelliyor.
7.11.2022 Yaşam
Pendik'te arı kovanları cayır cayır yandı!
Pendik'te arı kovanları cayır cayır yandı! Pendik'te makilikte bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Otlukta bulunan 20 arı kovanı yanarak kül oldu.
6.08.2022 Gündem
Pendik'te makilikte çıkan yangında 20 arı kovanı zarar gördü
Pendik'te makilikte çıkan yangında 20 arı kovanı zarar gördü Pendik'te makilikte bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevler kısa sürede büyürken, ihbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Otlukta bulunan 20 arı kovanı yanarak kül oldu.
6.08.2022 Gündem
Denizli’de korkutan yangın! Arı kovanları küle döndü
Denizli’de korkutan yangın! Arı kovanları küle döndü Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen örtü yangınında alevlerin metrelerce yükseldiği ağaçlar ile bir arıcının 7 kovanı küle döndü. Arıcı Mehmet Saygın, "Kovanlarımı kurtarmaya çalışıyordum ama olmadı. Ellerim ve ayaklarım yandı” dedi.
31.07.2022 Haberler
Denizli’de korkutan yangın! Arı kovanları küle döndü
Denizli’de korkutan yangın! Arı kovanları küle döndü Denizli’nin Merkezefendi ilçesinde meydana gelen örtü yangınında alevlerin metrelerce yükseldiği ağaçlar ile bir arıcının 7 kovanı küle döndü. Arıcı Mehmet Saygın, "Kovanlarımı kurtarmaya çalışıyordum ama olmadı. Ellerim ve ayaklarım yandı” dedi.
31.07.2022 Gündem
Son dakika | Datça'daki orman yangın kontrol altında
Son dakika | Datça'daki orman yangın kontrol altında Muğla'nın Datça ilçesinde dün öğle saatlerinde çıkan orman yangınının kontrol altına alındığı bildirildi. Bakan Kirişci yangına ilişkin son bilgileri de paylaştı.
14.07.2022 Gündem
Arı kovanlarına saldıran ayıyı Mozart ile uzaklaştırdı
Arı kovanlarına saldıran ayıyı Mozart ile uzaklaştırdı Tunceli'de, aynı zamanda müzisyen olan İbrahim Sarpınar, arı kovanlarına yaklaşan ayıyı korkutup kaçırmak için önce el feneriyle ışık tuttu, ardından Mozart'ın aryasını seslendirdi. Aryayı duyan ayı bölgeden uzaklaşırken, Sarıpınar o anları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.
2.07.2022 Haberler
Arı kovanlarına saldıran ayıyı Mozart ile uzaklaştırdı
Arı kovanlarına saldıran ayıyı Mozart ile uzaklaştırdı Tunceli'de, aynı zamanda müzisyen olan İbrahim Sarpınar, arı kovanlarına yaklaşan ayıyı korkutup kaçırmak için önce el feneriyle ışık tuttu, ardından Mozart'ın aryasını seslendirdi. Aryayı duyan ayı bölgeden uzaklaşırken, Sarıpınar o anları cep telefonu kamerasıyla kayda aldı.
2.07.2022 Gündem
Herkes Ege’ye giderken onların tercihi burası oldu! 10 yıldır telefon kullanmıyor...
Herkes Ege’ye giderken onların tercihi burası oldu! 10 yıldır telefon kullanmıyor... İstanbul’daki balkonlarında minik ağaç fidanları, arı kovanları ve küçük sebze yatakları bulunan sağlık çalışanı Yasemin ve inşaat mühendisi Soner Aksoy çifti, 8 yıl önce göç ederek kendilerine yeni bir hayat kurdu. Yerleştikleri yeri nasıl tercih ettiklerinin hikayesi ise benzerlerinden oldukça farklı.
7.06.2022 Emlak
Bartın’da ayı saldırısı! Köy halkı korku içinde
Bartın’da ayı saldırısı! Köy halkı korku içinde Bartın’ın Abdipaşa beldesine bağlı Ulupınar köyü ve Kadıoğlu mahallelerinde kış uykusundan uyandığı ve yiyecek aradığı tahmin edilen ayı bir vatandaşa saldırdı. Otlamaya salınan büyükbaş hayvanların yanı sıra bahçelerindeki ürünler ve bal kovanlarına da zarar veren ayı nedeniyle korku içinde yaşayan köylüler ne yapacaklarını şaşırdı.
29.05.2022 Gündem
Antalya'da atılan tohumlar yeşerdi
Antalya'da atılan tohumlar yeşerdi Antalya'da yangında küle dönen ormanlarda hayat yeniden canlanmaya başladı. Dokuz ay sonra gittiğimiz bölgede, tohumlama yapılan yerlerde, tohumların filizlendiğini, yanan alanların yeşillendiğini ve kuşların bölgeye dönmeye başladığını gördük.
13.04.2022 Gündem
Küllerinden doğan cennet! Milliyet geçen yaz yanan doğanın uyanışına tanıklık etti
Küllerinden doğan cennet! Milliyet geçen yaz yanan doğanın uyanışına tanıklık etti Geçen yıl yüreğimizi yakan orman yangınlarının oluşturduğu tahribatın giderilmesi için sürdürülen çalışmaları yerinde gözlemleyerek, doğanın kendini yenileme gücünün insan etkisiyle birleşiminin umut verici sonuçlar verdiğine tanık olduk.
10.04.2022 Gündem
Baba yadigarıydı, gördükleri manzara ile şoke oldular
Baba yadigarıydı, gördükleri manzara ile şoke oldular Tokat'ın Erbaa ilçesinde iki kardeş, gözü gibi baktıkları baba yadigarı arı kovanlarına ayı saldırması sonucu büyük üzüntü yaşadı.
30.03.2022 Gündem
10 yıldır telefon kullanmıyor! Herkes Ege’ye giderken onların tercihi burası oldu
10 yıldır telefon kullanmıyor! Herkes Ege’ye giderken onların tercihi burası oldu İstanbul’daki balkonlarında minik ağaç fidanları, arı kovanları ve küçük sebze yatakları bulunan sağlık çalışanı Yasemin ve inşaat mühendisi Soner Aksoy çifti, 8 yıl önce Çukurova’ya göç ederek kendilerine burada yeni bir hayat kurdu.
15.12.2021 Haberler
Akdeniz’e yeşil koruma kalkanı
Akdeniz’e yeşil koruma kalkanı Le Petit Marseillais, Türkiye’nin yeşillendirilmesi için sosyal girişim Ecording ile yürüttüğü işbirliğiyle Akdeniz Bölgesi’nin batısından doğusuna biyoçeşitliliğin korunmasına ve geliştirilmesine katkı sağlıyor.
23.09.2021 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Arı Kovanları ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.