Arif Alvi

Arif Alvi

Son dakika Arif Alvi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Arif Alvi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Arif Alvi haber sayfamızda...

Arif Alvi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 81 arif alvi haberi bulunmuştur.
İran detayı ortaya çıktı! 9 Pakistanlı sınırda hayatını kaybetti
İran detayı ortaya çıktı! 9 Pakistanlı sınırda hayatını kaybetti İran’ın Pakistan sınırındaki Sistan ve Belucistan eyaletinde, kimliği belirsiz kişiler tarafından oto tamir atölyesine düzenlenen silahlı saldırıda 9 Pakistanlı işçi hayatını kaybetti. Pakistan’ın İran Büyükelçisi saldırıyı doğruladı.
27.01.2024 Dünya
Başbakan Şerif, parlamentoyu feshetmişti! Pakistan'da seçim tarihi belli oldu
Başbakan Şerif, parlamentoyu feshetmişti! Pakistan'da seçim tarihi belli oldu Pakistan’da parlamentonun feshedilmesinin ardından Pakistan Cumhurbaşkanı Arif Alvi ve Pakistan Seçim Komisyonu, daha önce 11 Şubat 2024 yapılacağı açıklanan genel seçimlerin 8 Şubat 2024’de yapılması konusunda anlaştı.
2.11.2023 Dünya
Pakistan'da bağımsızlık günü dehşeti: 2 ölü 50 yaralı
Pakistan'da bağımsızlık günü dehşeti: 2 ölü 50 yaralı Pakistan'da bağımsızlık günü kutlamalarında açılan ateş sonucu 2 kişi öldü, çok sayıda kişi ise yaralandı.
14.08.2023 Dünya
Pakistan’da geçici hükümetin başbakanı belli oldu
Pakistan’da geçici hükümetin başbakanı belli oldu Pakistan’da geçici hükümetin yeni başbakanı açıklandı. Hak Kakar, Pakistan’da gelecek yılın Mart ayında düzenlenecek genel seçimlere kadar ülkede başbakanlık yapacak.
12.08.2023 Dünya
Pakistan'da genel seçimler ertelenecek
Pakistan'da genel seçimler ertelenecek Pakistan’da ulusal parlamento resmen feshedildi. Ancak 90 gün içinde yapılması planlanan seçimler muhtemelen ertelenecek.
10.08.2023 Dünya
Pakistan’da parlamento feshedildi! 90 gün içinde seçim yapılacak
Pakistan’da parlamento feshedildi! 90 gün içinde seçim yapılacak Pakistan’da Başbakan Şahbaz Şerif'in bu yıl yapılması planlanan genel seçimler öncesi parlamentonun feshedilmesine yönelik talebi Cumhurbaşkanı Arif Alvi tarafından onaylandı.
9.08.2023 Dünya
Pakistan MİLGEM Projesi'nin son gemisi de denize indirildi!
Pakistan MİLGEM Projesi'nin son gemisi de denize indirildi! Pakistan MİLGEM Projesi'nin son gemisi PNS TARIQ gemisi, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz ve Pakistan Başbakanı Şerif'in de katıldığı törenle Karaçi Tersanesi'nde denize indirildi.
2.08.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Pakistan’a gidecek
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Pakistan’a gidecek Ziyaret kapsamında, Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif ile birlikte, Pakistan MİLGEM Projesi'nin 4'üncü gemisi PNS TARIQ'ın Karaçi Tersanesi'ndeki denize indirilme törenine katılacak olan Yılmaz, Şerif ile baş başa ve heyetler arası görüşmeler de gerçekleştirecek.
1.08.2023 Gündem
Çavuşoğlu’na Macaristan’dan ‘Liyakat Nişanı’ madalyası
Çavuşoğlu’na Macaristan’dan ‘Liyakat Nişanı’ madalyası TBMM Temsilcisi, NATO Parlamenterler Asamblesi Türk Delegasyonu Başkanı, eski Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’na Macaristan Cumhurbaşkanı Katalin Novk tarafından Macaristan Liyakat Nişanı madalyası takdim edildi.
20.07.2023 Gündem
İmran Han’a suikast girişimi
İmran Han’a suikast girişimi Pakistan eski başbakanı İmran Han, destekçilerinden oluşan konvoyla İslamabad’a doğru yol alırken bir kişinin silahlı saldırısına uğrayarak yaralandı. Partisi, bunu suikast girişimi olarak niteledi.
4.11.2022 Dünya
Son dakika: Eski Pakistan Başbakanı Han'a suikast girişimi!
Son dakika: Eski Pakistan Başbakanı Han'a suikast girişimi! Son dakika haberine göre, eski Pakistan Başbakanı Imran Han, konvoyuna açılan ateş sonucu yaralandı. 70 yaşındaki Han, tedavi edilmek üzere hastaneye kaldırılırken, zanlı yakalandı.
3.11.2022 Dünya
Pakistan MİLGEM Projesi'nin üçüncü gemisi Badr suyla buluştu
Pakistan MİLGEM Projesi'nin üçüncü gemisi Badr suyla buluştu Pakistan MİLGEM Projesi'nin üçüncü gemisi Badr, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif'in de katıldığı törenle Karaçi Tersanesi'nde denize indirildi. ​​​​​​​Akar, Pakistan Başbakanı Şerif, Pakistan Savunma Üretim Bakanı Muhammed Israr Tareen, Deniz Kuvvetleri Komutanı Amiral Amjad Khan Niyazi ve diğer yetkililerle Pakistan MİLGEM Projesi'nin üçüncü gemisi Badr'ın Karaçi Tersanesi'ndeki denize indirilme törenine katıldı.
20.05.2022 Dünya
MSB, Pakistan'a satılan PN MİLGEM korvetlerinin denize iniş tarihini açıkladı
MSB, Pakistan'a satılan PN MİLGEM korvetlerinin denize iniş tarihini açıkladı Milli Savunma Bakanlığı, Askeri Fabrika ve Tersane İşletme Anonim Şirketi'nin (ASFAT) Pakistan Deniz Kuvvetleri'ne satışını gerçekleştirdiği 4 adet PN MİLGEM gemisinden 2'ncisinin 20 Mayıs'ta Pakistan Karaçi'de denize indirileceğini, inşa edilen tüm gemilerin de 6'şar ay arayla İstanbul ve Karaçi'de üretimleri tamamlanarak Pakistan Deniz Kuvvetleri'ne teslim edileceğini açıkladı.
19.05.2022 Gündem
Han’ın iktidar ısrarı Pakistan’ı karıştırdı
Han’ın iktidar ısrarı Pakistan’ı karıştırdı Pakistan’da parlamento başkan yardımcısı Kasım Suri’nin, Başbakan İmran Han'ın kaybetmesi beklenen güvensizlik oylamasını reddetmesi ülkeyi krize sürükledi.
5.04.2022 Dünya
Pakistan'da Meclis feshedildi
Pakistan'da Meclis feshedildi Pakistan Cumhurbaşkanı Arif Alvi, Başbakan İmran Hanın talebinin ardından ülkenin Ulusal Meclisi'ni feshetti. Yapılan açıklamada, "Pakistan Cumhurbaşkanı Arif Alvi, Pakistan Başbakanı'nın Pakistan İslam Cumhuriyeti Anayasası'nın 48(1) maddesi ile birlikte okunan 58(1) maddesi uyarınca Ulusal Meclisi feshetme talebini onayladı" denildi.
3.04.2022 Haberler
Pakistan'da Meclis feshedildi
Pakistan'da Meclis feshedildi Pakistan Cumhurbaşkanı Arif Alvi, Başbakan İmran Hanın talebinin ardından ülkenin Ulusal Meclisi'ni feshetti. Yapılan açıklamada, "Pakistan Cumhurbaşkanı Arif Alvi, Pakistan Başbakanı'nın Pakistan İslam Cumhuriyeti Anayasası'nın 48(1) maddesi ile birlikte okunan 58(1) maddesi uyarınca Ulusal Meclisi feshetme talebini onayladı" denildi.
3.04.2022 Dünya
Bakan Çavuşoğlu’nun 2021 yılında diplomasi trafiği
Bakan Çavuşoğlu’nun 2021 yılında diplomasi trafiği Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, 2021 yılı içinde Asya’dan Avrupa’ya, Orta Doğu’dan ABD’ye birçok ülkede temaslarda bulundu. İlk ziyaretini resmi temaslarda bulunmak üzere 7 Ocak’ta Portekiz’e yapan Çavuşoğlu’nun, 31 Aralık itibarıyla son durağı Vişegrad Dörtlüsü + Türkiye Dışişleri Bakanları 6’ncı Toplantısına katılmak üzere gittiği Macaristan oldu.
31.12.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve faiz açıklaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücret ve faiz açıklaması Türkmenistan ziyareti dönüşü uçakta gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, asgari ücretle ilgili "İstenmeyen durumların oluşmasını engellemek için elimizdeki araçları kullanırız. Kimsenin mağdur olmasına müsaade etmeyiz." dedi. Yeni ekonomi modelini ortak canlı yayınlarla anlatacağını söyleyen Erdoğan, "Ben hiçbir zaman faizin yükseltilmesini savunmadım, savunmuyorum ve savunmayacağım. Farklı düşünenler de çıksa Tayyip Erdoğan aynı noktadadır. Asla bu konudan taviz vermem." ifadelerini kullandı. Stokçulukla ilgili talimat verdiğini aktaran Erdoğan, "Üretimi engelleyen ahlaksızlar var, edepsizler var. İlgili Bakanlıklarımızla bütün bunların üzerine gitme kararlılığımız var." şeklinde konuştu.
29.11.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tacikistan ve Pakistan Cumhurbaşkanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tacikistan ve Pakistan Cumhurbaşkanı ile görüştü Türkmenistan’daki resmi ziyaretine devam eden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tacikistan Cumhurbaşkanı İmamali Rahman ile görüştü. Erdoğan daha sonra Pakistan Cumhurbaşkanı Dr. Arif Alvi ile de görüştü.
28.11.2021 Siyaset
Protokol ziyareti
Protokol ziyareti Pakistan Cumhurbaşkanı Dr. Arif Alvi, ‘Kuruluş Osman’ın setini ziyaret etti.
18.08.2021 Cadde
‘Göçmen dalgası ile karşı karşıyayız’
‘Göçmen dalgası ile karşı karşıyayız’ Afganistan’daki gelişmeler nedeniyle Türkiye’nin İran üzerinden gelen yoğun bir Afgan göçmen dalgası ile karşı karşıya olduğunu ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, bunun önlenmesi için Pakistan ile iş birliğinin artırılacağını söyledi
16.08.2021 Siyaset
Pakistan Cumhurbaşkanı Alvi'den KKTC açıklaması
Pakistan Cumhurbaşkanı Alvi'den KKTC açıklaması Pakistan Cumhurbaşkanı Arif Alvi, Pakistan ve Türkiye'nin farklı dil ve kültüre sahip tek bir halk olduğunu belirterek "Pakistan, Kuzey Kıbrıs'taki Kıbrıs Türkü kardeşlerimizin yanındadır." dedi.
15.08.2021 Dünya
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Cumhurbaşkanı ile görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pakistan Cumhurbaşkanı ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, Recep Tayyip Erdoğan Pakistan Cumhurbaşkanı ile görüştü.
15.08.2021 Siyaset
Pakistan, bağımsızlığının 74'üncü yılını kutluyor
Pakistan, bağımsızlığının 74'üncü yılını kutluyor Pakistan'da, 14 Ağustos 1947'de kazanılan bağımsızlığın 74. yılı dolayısıyla kutlamalar düzenlendi.
14.08.2021 Dünya
Bakan Hulusi Akar’dan hudut güvenliği ve Afganistan açıklaması: Sınırda ilave tedbir aldık
Bakan Hulusi Akar’dan hudut güvenliği ve Afganistan açıklaması: Sınırda ilave tedbir aldık Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Türkiye’nin İslamabad Büyükelçiliği’nde, Pakistan ziyaretine yönelik değerlendirmelerde bulundu, soruları yanıtladı.
13.08.2021 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Arif Alvi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.