Arif Susam

Arif Susam

Son dakika Arif Susam haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Arif Susam gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Arif Susam haber sayfamızda...

Arif Susam

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 78 arif susam haberi bulunmuştur.
Arif Susam kimdir, kaç yaşında? Arif Susam nereli?
Arif Susam kimdir, kaç yaşında? Arif Susam nereli? Şarkılar Bizi Söyler Yılbaşı özel programı 2023'e Arif Susam da katılıyor. İzleyenler ise müzik şölenine eşlik ederken, Arif Susam kimdir, kaç yaşında, nereli sorularına cevap arıyor. İşte Arif Susam'ın hayatı...
31.12.2022 Bilgi Rehberi
'Şarkılar Bizi Söyler' yılbaşı konseptli çok özel bir bölümle ekrana geliyor
'Şarkılar Bizi Söyler' yılbaşı konseptli çok özel bir bölümle ekrana geliyor Kanal D’nin; yapımcılığını Poll Production by Polat Yağcı’nın üstlendiği, müziğin iki büyük ismi Sibel Can ve Hakan Altun ile ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı 'Şarkılar Bizi Söyler', 'Yılbaşı Gazinosu' konseptli özel bölümüyle ekranlara geliyor. Bu bölümde birbirinden değerli sesler ve muhteşem sahne şovları bir arada olacak.
30.12.2022 Cadde
Arif Susam kimdir, kaç yaşında? Arif Susam nereli ve şarkıları neler?
Arif Susam kimdir, kaç yaşında? Arif Susam nereli ve şarkıları neler? Şarkılar Bizi Söyler'in bu haftaki bölümünde Taverna Şarkıları izleyicilerle buluşacak. Program, Sibel Can, Hakan Altun ve Hüsnü Şenlendirici'nin sunumuyla yayınlanıyor. Arif Susam, Şarkılar Bizi Söyler'in konukları arasında bulunuyor. Peki Arif Susam kimdir?
30.10.2021 Cadde
Arif Susam kaç yaşında? Arif Susam kim, aslen nereli?
Arif Susam kaç yaşında? Arif Susam kim, aslen nereli? Bir dönem orkestra şefliği de yapan sanatçı Arif Susam ismi, Şarkılar Bizi Söyler programı ile öne çıktı. Klasik batı müziği eğitimi de aldı. Kullanıcılar ise Arif Susam'ın hayatını araştırmaya başladı. Arif Susam kimdir, eşi kim?
26.04.2021 Cadde
Ahmet Selçuk İlkan: Keşke dostlar vefalı olabilse!
Ahmet Selçuk İlkan: Keşke dostlar vefalı olabilse! Usta sanatçı Ahmet Selçuk İlkan, geçmişte beste verdiği sanatçıları vefasızlıkla suçladı.
4.02.2021 Cadde
Arif Susam kimdir, kaç yaşında, nereli? Arif Susam şarkıları hangileri? İşte biyografisi
Arif Susam kimdir, kaç yaşında, nereli? Arif Susam şarkıları hangileri? İşte biyografisi Bugün Alişan ve Demet Akalın'ın programına konuk olan Arif Susam, izleyici tarafından araştırılmaya başlandı. Şarkılarıyla ve sesiyle büyük ilgi gören Arfi Susam kimdir, kaç yaşında? Arfi Susam nereli? İşte sevilerek takip edilen sanatçı Arif Susam biyografisi haberimizde...
12.01.2021 Cadde
2 bin kişinin ismini söyledi
2 bin kişinin ismini söyledi Arif Susam, ‘Best Of’ albümü için stüdyoya girdi.
30.12.2020 Cadde
İbo Show’a katılan Gonca Vuslateri kıyafetiyle gündem oldu
İbo Show’a katılan Gonca Vuslateri kıyafetiyle gündem oldu Dün akşam Cengiz Kurtoğlu, Ümit Besen ve Arif Susam ile İbo Show'un konuğu olan Gonca Vuslateri, sosyal medyada çok konuşuldu. Bazıları ünlü oyuncunun kıyafetini Cansever'e, bazıları da Şahin Kendirci'ye benzetti.
6.12.2020 Cadde
İbo Show'un dördüncü bölüm konukları belli oldu
İbo Show'un dördüncü bölüm konukları belli oldu Dokuz yıl aradan sonra seyircisiyle buluşan 'İbo Show'un dördüncü bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde tam anlamıyla nostalji rüzgarı yaşanacak.
1.12.2020 Cadde
Cumhurbaşkanlığı "İstanbul Yeditepe Konserleri"nin ikinci gününde Sibel Can rüzgarı!
Cumhurbaşkanlığı "İstanbul Yeditepe Konserleri"nin ikinci gününde Sibel Can rüzgarı! İletişim Başkanlığı koordinasyonunda dün başlayan ve bir ay sürecek Cumhurbaşkanlığı "İstanbul Yeditepe Konserleri"nin ikinci gününde Sibel Can müzikseverlerle buluştu
10.06.2020 Gündem
Selen Görgüzel: Arif Susam’ı akrabamız sanırdım
Selen Görgüzel: Arif Susam’ı akrabamız sanırdım Yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan ile evli olan Selen Görgüzel Alkan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla hem takipçilerini geçmişe götürdü.
1.05.2020 Cadde
2020’YE COŞKULU KARŞILAMA!
2020’YE COŞKULU KARŞILAMA! Birbirinden ünlü isimler, çeşitli yerlerde sahne alarak, sevenleriyle buluştu. Sanatçılar, müzik ziyafetiyle yeni yılı karşıladı
2.01.2020 Cadde
Cengiz Kurtoğlu, Ümit Besen ve Arif Susam aynı sahnede
Cengiz Kurtoğlu, Ümit Besen ve Arif Susam aynı sahnede Müziğin üç efsane ismi Cengiz Kurtoğlu, Ümit Besen ve Arif Susam yeni yılı Yeşilköy Wow Otel’de karşıladı. Yaklaşık 1700 kişinin dinlemeye geldiği yılbaşı sahnesinde sanatçılar, şarkılarıyla unutulmaz bir gece yaşattı. 
2.01.2020 Cadde
'Güzel projelerle geliyoruz'
'Güzel projelerle geliyoruz' Son çıkarttığı 'Her Şeyi Bitirdik' albümüyle adından söz ettiren Emre Hancı, önceki akşam Maltepe’de bulunan bir mekanda albüm lansmanı yaptı.
19.03.2019 Cadde
'Çok ilginç! Özellikle Arif Susam şarkıları çalınca geliyor...'
'Çok ilginç! Özellikle Arif Susam şarkıları çalınca geliyor...' Uşak’ta, 'Trump' adı verilen ve sadece Arif Susam şarkıları çalınınca ortaya çıktığı iddia edilen tilki, müziğin sesini duyunca Serkan Bağbakan'ın evine kadar gelip bağ kurmaya çalışıyor.
22.09.2018 Gündem
Datça’da ‘Altın Badem Ödülleri’
Datça’da ‘Altın Badem Ödülleri’ Muğla, Datça’da bu yıl 2’ncisi gerçekleştirilen “Altın Badem Ödülleri” sahiplerini buldu...
7.09.2018 Gündem
Arif Susam'ın dört kalp damarına stent takıldı
Arif Susam'ın dört kalp damarına stent takıldı Sanatçı Arif Susam'ın dört kalp damarına stent takıldı.
20.07.2018 Cadde
Son dakika: O gecelere katılan ünlüler Adnan Oktar ile ilgili ilk kez konuştu!
Son dakika: O gecelere katılan ünlüler Adnan Oktar ile ilgili ilk kez konuştu! Emniyet Müdürlüğü’nün operasyonunda gözaltına alınan Adnan Oktar’ın düzenlediği gecelerde sahneye çıkan sanatçılar ilk kez konuştu.
18.07.2018 Gündem
Son dakika: O gecelere katılan ünlüler Adnan Oktar ile ilgili ilk kez konuştu!
Son dakika: O gecelere katılan ünlüler Adnan Oktar ile ilgili ilk kez konuştu! Emniyet Müdürlüğü’nün operasyonunda gözaltına alınan Adnan Oktar’ın düzenlediği gecelerde sahneye çıkan sanatçılar ilk kez konuştu.
18.07.2018 Gündem
Ünlü sanatçılardan Kılıçdaroğlu'na sert yanıt
Ünlü sanatçılardan Kılıçdaroğlu'na sert yanıt Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan askerlere moral ziyaretinde bulunmak için Hatay'a giden ünlü sanatçılar, kendilerini eleştiren CHP Lideri kemal Kılıçdaroğlu'na yanıt verdi. Sanatçılar yaptıkları yazılı açıklamada "Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu bir partinin genel başkanının, Afrin’de terör örgütleriyle göğüs göğüse çarpışırken silah arkadaşlarını kaybeden kahraman askerlerimize yönelik bir ziyaretten neden rahatsız olduğunu anlamakta güçlük çekiyoruz"dedi.
4.04.2018 Gündem
Adnan Oktar Muazzez Ersoy'a sımsıkı sarıldı
Adnan Oktar Muazzez Ersoy'a sımsıkı sarıldı Sahibi olduğu kanalın kuruluşunun 8. yılını kutlayan Adnan Oktar'ın gecede sahne alan Muazzez Ersoy'la sıkı sıkı sarılması dikkat çekti.Son dönemlerde firar eden kedicik haberleriyle gündeme gelen Adnan Oktar, sahibi olduğu kanalın kuruluşunun 8. yılını kutladı. MUAZZEZ ERSOY SAHNE ALDI Yaklaşık 400 davetlinin katıldığı gecede Muazzez Ersoy sahne alarak, birbirinden güzel Türk Sanat Müziği şarkılarını seslendirdi. Etkinliğe Güllü, Ankaralı Turgut ve Arif Susam da seslendirdikleri şarkılarla renk kattılar BİRBİRLERİNE SIMSIKI SARILDILAR Geceye sonradan katılan Adnan Oktar, sahne alan Muazzez Ersoy'la yakından ilgilendi. Konserin sonunda Adnan Oktar'la ünlü şarkıcının birbirlerine sımsıkı sarılması geceye damga vurdu. (Haberler)
11.09.2019 Yaşam
Adnan Oktar Muazzez Ersoy'a sımsıkı sarıldı
Adnan Oktar Muazzez Ersoy'a sımsıkı sarıldı Sahibi olduğu kanalın kuruluşunun 8. yılını kutlayan Adnan Oktar'ın gecede sahne alan Muazzez Ersoy'la sıkı sıkı sarılması dikkat çekti.
23.03.2018 Cadde
Adnan Oktar Muazzez Ersoy'a sımsıkı sarıldı
Adnan Oktar Muazzez Ersoy'a sımsıkı sarıldı Sahibi olduğu kanalın kuruluşunun 8. yılını kutlayan Adnan Oktar'ın gecede sahne alan Muazzez Ersoy'la sıkı sıkı sarılması dikkat çekti.
23.03.2018 Cadde
'Nota bilmeyen insanlar şarkı söylüyor'
'Nota bilmeyen insanlar şarkı söylüyor' Ankara AnkaMall Alışveriş Merkezi'nin 90'lar Konserleri, önceki gün Ferda Anıl Yarkın'la sona erdi. Banu Noyan organizasyonuyla gerçekleşen etkinlikte Ferda Anıl Yarkın, sevilen şarkılarını AnkaMall ziyaretçileri için seslendirdi.
9.02.2018 Cadde
Arif Susam'ın eşinden açıklama: Sağlığı gayet iyi
Arif Susam'ın eşinden açıklama: Sağlığı gayet iyi Halk müziği sanatçısı Nuray Hafiftaş'tan sonra Arif Susam'ın da kansere yakalandığı şeklindeki haberler üzerine 60 yaşındaki şarkıcının eşi Perihan Susam'dan açıklama geldi.
2.12.2017 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Arif Susam ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.