Arıtma Tesisi

Arıtma Tesisi

Son dakika arıtma tesisi haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan arıtma tesisi gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan arıtma tesisi haber sayfamızda...

Arıtma Tesisi

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.970 arıtma tesisi haberi bulunmuştur.
Murat Kurum projeleri tek tek açıkladı: Metro, taksi, 60 bin konut, ulaşım indirimi, 100 kreş...
Murat Kurum projeleri tek tek açıkladı: Metro, taksi, 60 bin konut, ulaşım indirimi, 100 kreş... İstanbul'da düzenlen lansmanda konuşan İBB Başkan Adayı Kurum, '6 ayda mevcut belediyenin yapamadığını yapacağız. Bu planla İstanbul gerçek belediyeciliği görecek. ' dedi.
28.03.2024 Gündem
Cumhur İttifakı Aydın Adayı Mustafa Savaş masadaki son anket sonucunu açıkladı! 3 puanlık fark var...
Cumhur İttifakı Aydın Adayı Mustafa Savaş masadaki son anket sonucunu açıkladı! 3 puanlık fark var... AK Parti'nin Aydın Adayı Mustafa Savaş, CNN Türk'te Ahmet Hakan ile Tarafsız Bölge programında projelerini anlattı Öte yandan Mustafa Savaş anketlerdeki son durumu da açıkladı.
21.03.2024 Gündem
AK Parti Grup Başkanı Güler CNN Türk'te İstanbul'daki son durumu açıkladı
AK Parti Grup Başkanı Güler CNN Türk'te İstanbul'daki son durumu açıkladı Seçime sayılı günler kala AK Parti Grup Başkanı Abdullah Güler CNN Türk'te Gece Görüşü programında İstanbul'da son durumu açıkladı.
19.03.2024 Gündem
İzmir adayı Hamza Dağ: Çandarlı Atık Su Arıtma Tesisi tarımsal sulamada kesinlikle kullanılacak
İzmir adayı Hamza Dağ: Çandarlı Atık Su Arıtma Tesisi tarımsal sulamada kesinlikle kullanılacak AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ, seçim çalışmalarını Dikili ilçesinde sürdürdü.
18.03.2024 Gündem
Bakan Ersoy Kemer'de atık su arıtma tesisini açtı
Bakan Ersoy Kemer'de atık su arıtma tesisini açtı Antalya'nın Kemer ilçesinde finansmanı ve yapımı bakanlıkça gerçekleştirilen Kemer Çamyuva Atık Su Arıtma Tesisi'nin açılışı gerçekleştirildi.
16.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum depreme dayanıklı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum depreme dayanıklı olacak Erzurum'un önemli deprem kuşaklarından birinin üzerinde yer aldığını belirten Erdoğan, Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir haline getirmekte kararlı olduklarını belirtti.
16.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum depreme dayanıklı olacak
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Erzurum depreme dayanıklı olacak Erzurum'un önemli deprem kuşaklarından birinin üzerinde yer aldığını belirten Erdoğan, Erzurum'u depreme dayanıklı bir şehir haline getirmekte kararlı olduklarını belirtti.
16.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan CHP'ye tepki: İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi CHP binasındaki para sayma görüntüleriyle ilgili konuşan Erdoğan, 'İşin içine deste deste paraların da girmesiyle bu oyun iyice kirlendi. Milletimiz bu sinsi ve kirli oyunların hesabını 31 Mart'ta sandıkta soracak.' dedi.
15.03.2024 Gündem
Arıtılan sular tarıma akacak
Arıtılan sular tarıma akacak Evsel atık su arıtmada Türkiye’nin en büyük projesi, Afyonkarahisar’da hayata geçirildi. 1300 futbol sahası büyüklüğündeki tarım arazisine can olacak, ekonomiye yıllık 56 milyon TL’lik katkı sağlayacak. Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, “Suyun her damlası değerlendirilecek” dedi.
15.03.2024 Ekonomi
Bakan Yumaklı: Suyun da yüzde 77'sini tarım kullanmakta
Bakan Yumaklı: Suyun da yüzde 77'sini tarım kullanmakta Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, "İnanıyorum ki etkin ve verimli politikalar üreterek, sektör paydaşlarının azmiyle, hep birlikte ülkemizi tarımda daha ileri taşıyacağız. Tabii bunun için en önemli argümanımız, tarımsal Ar-Ge'ye yaptığımız yatırımlardır" dedi.
14.03.2024 Gündem
Bakan Yumaklı kuraklık tehlikesi ile ilgili konuştu
Bakan Yumaklı kuraklık tehlikesi ile ilgili konuştu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kuraklık tehlikesine dikkat çekerek, “Akdeniz havzasında olmamız sebebiyle hepinizin malumu, küresel iklim değişikliğinden en çok etkilenecek ülkeyiz” dedi.
14.03.2024 Haberler
Bakan Yumaklı kuraklık tehlikesi ile ilgili konuştu
Bakan Yumaklı kuraklık tehlikesi ile ilgili konuştu Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, kuraklık tehlikesine dikkat çekerek, “Akdeniz havzasında olmamız sebebiyle hepinizin malumu, küresel iklim değişikliğinden en çok etkilenecek ülkeyiz” dedi.
14.03.2024 Ekonomi
“Turizm gelirimiz yüzde 17 artışla 54,3 milyar TL oldu”
“Turizm gelirimiz yüzde 17 artışla 54,3 milyar TL oldu” Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “2023’ü yine rekorlarla kapattık. Ziyaretçi sayımız 56,7 milyon kişi oldu, yüzde 10’luk artış yakaladık. Turizm gelirimiz 54,3 milyar dolar olarak gerçekleşti. Yüzde 17 artış sağlamış olduk. Kişi başı gecelik harcamayı ise 99 dolara yükselttik” dedi.
13.03.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na sert sözler: Tutmayın küçük enişteyi karakteri
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na sert sözler: Tutmayın küçük enişteyi karakteri İzmir'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin durumuna dikkat çekerek, "Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü. Her canı sıkılan, her kafası bozulan gelip kendisine tekme tokat dalıyor." dedi. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da tepki gösterdi.
10.03.2024 Haberler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü İzmir'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'nin durumuna dikkat çekerek, "Özgür efendi, Türk filmindeki 'Mazlum' karakterine döndü. Her canı sıkılan, her kafası bozulan gelip kendisine tekme tokat dalıyor." dedi. Erdoğan, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na da tepki gösterdi.
10.03.2024 Gündem
Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm mesajı! 'Deprem riskine karşı yapılması gereken tek şey'
Bakan Özhaseki'den kentsel dönüşüm mesajı! 'Deprem riskine karşı yapılması gereken tek şey' Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Balıkesir’de basına açıklamalarda bulundu. Açıklamalar sırasında Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz da yer aldı.
8.03.2024 Gündem
'Bunlar da deprem turistleriydi'
'Bunlar da deprem turistleriydi' Bakan Özhaseki, "Nüfusu, milyonlarca olan ve havasından geçilmeyen, her gün televizyonlarda algı operasyonları çeken belediye başkanları da o bölgelere özel jetlerle geldiler. Arabaların, uçakların içi televizyoncu ve sosyal medya ekibiyle doluydu. İndiler. Bir kişinin yanına geldiler. Hatır soruyor gibi davrandılar, selfieler çektiler, bırakıp gittiler. Bunlara da şahidiz. Bunlar da deprem turistleriydi" şeklinde konuştu.
8.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya: Terör örgütü PKK'nın sonunu getirdik
Bakan Yerlikaya: Terör örgütü PKK'nın sonunu getirdik Bakan Yerlikaya, Akşehir ve Doğanhisar ziyaretlerinin ardından Ilgın İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin temel atma törenine katıldı.
7.03.2024 Haberler
Bakan Yerlikaya: Terör örgütü PKK'nın sonunu getirdik
Bakan Yerlikaya: Terör örgütü PKK'nın sonunu getirdik Bakan Yerlikaya, Akşehir ve Doğanhisar ziyaretlerinin ardından Ilgın İleri Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin temel atma törenine katıldı.
7.03.2024 Gündem
Cemil Tugay: İzmir'i kötüleyenler var, İzmir bu aşağılanmayı hak etmiyor
Cemil Tugay: İzmir'i kötüleyenler var, İzmir bu aşağılanmayı hak etmiyor Cumhuriyet Halk Partisi’nin (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, İzmir'in Birleşmiş Milletler'in Yaşanabilir Şehirler listesinde 58'inci sırada yer aldığını anımsatarak, "İzmir'i kötüleyenler var ya özellikle onların duymasını istiyorum. İzmir bu aşağılanmayı hak etmiyor. İzmir küçümsenecek bir yer değil. Yapacağımız hizmetlerle kenti daha güzel yerlere getireceğiz" dedi.
7.03.2024 Gündem
Murat Kurum'dan İBB yönetimine eleştiri: İSKİ elektrik parasını ödeyemez hale geldi
Murat Kurum'dan İBB yönetimine eleştiri: İSKİ elektrik parasını ödeyemez hale geldi AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul’a 5 yılda hiçbir yatırım yapılmadığını belirterek 'Mevcut yönetim İSKİ’yi elektrik faturasını ödeyemeyecek hale düşürdü' dedi.
5.03.2024 Gündem
4.5 milyar TL destek verildi! Bakan Özhaseki: Daha temiz çevre için çabalarımızı sürdürüyoruz
4.5 milyar TL destek verildi! Bakan Özhaseki: Daha temiz çevre için çabalarımızı sürdürüyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, 2023 yılında 2 bin 802 çevre projesine 4,5 milyar TL destek verdiklerini belirterek, “Daha temiz, yaşanabilir ve yeşil bir çevre için çalışmalarımızı sürdürüyoruz” dedi.
5.03.2024 Ekonomi
Zeydan Karalar: Bu halk kim samimi, kim yapmacık bilir
Zeydan Karalar: Bu halk kim samimi, kim yapmacık bilir Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, halkın gönlüne yaptıkları hizmetlerle girdiklerini belirterek, “Bu halk kim samimi, kim yapmacık bilir” dedi.
4.03.2024 Gündem
Mansur Yavaş: Halka hesap veriyoruz, hesap vermek zorundayız
Mansur Yavaş: Halka hesap veriyoruz, hesap vermek zorundayız Mansur Yavaş, seçim çalışmaları kapsamında CHP'nin Keçiören adayı Mesut Özarslan ile beraber Etlik semtinde düzenlenen Keçiören Buluşması'na katıldı. Yavaş, seçim otobüsü üzerinden vatandaşlara seslendi.
2.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştireceğiz! Manisa Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen mitinginde CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Hiç merak etmesin, kendini boşuna paralamasın, boynuna vurulan prangalardan kurtulacağı gün çok yakındır. Manisa'nın da desteğiyle 31 Mart'ta onu da 'özgür'leştirerek maruz kaldığı eziyetten kurtaracağız' dedi.
27.02.2024 Haberler

Benzer Haber Etiketleri

Arıtma Tesisi ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.