Arjantin

Arjantin

Son dakika Arjantin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Arjantin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Arjantin haber sayfamızda...

Arjantin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 15.049 arjantin haberi bulunmuştur.
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylar dünya basınında!
Trabzonspor - Fenerbahçe maçı sonrası çıkan olaylar dünya basınında! Brezilya’dan Güney Kore’ye, Norveç’ten Arjantin’e kadar tüm dünyadan medya kuruluşları, Trabzonspor-F.Bahçe maçından sonra yaşanan olayların fotoğraf ve videolarını yayınladı. Meydan savaşını hatırlatan sahneler, Türk futbolunun imajına ağır bir darbe daha indirdi.
19.03.2024 Trabzonspor
Hakem penaltı kararını gerekçesiyle birlikte tüm stadyuma açıkladı
Hakem penaltı kararını gerekçesiyle birlikte tüm stadyuma açıkladı Portekiz Premier Ligi'nde Sporting'in Boavista'yı 6-1 mağlup ettiği maçta hakem Antonio Nobre, penaltı kararı gerekçesiyle birlikte saha içinde açıkladı.
18.03.2024 Futbol
Antonio Nobre penaltı kararını gerekçesiyle birlikte taraftara açıkladı!
Antonio Nobre penaltı kararını gerekçesiyle birlikte taraftara açıkladı! Portekiz Premier Ligi'nde Sporting'in Boavista'yı 6-1 mağlup ettiği maçta hakem Antonio Nobre, penaltı kararı gerekçesiyle birlikte saha içinde açıkladı.
18.03.2024 Dünyadan Futbol
Her dakika 1 milyon ölü! NATO ve Rusya arasındaki olası nükleer savaş, dünyanın sonu
Her dakika 1 milyon ölü! NATO ve Rusya arasındaki olası nükleer savaş, dünyanın sonu ABD'li araştırmacılar NATO ve Rusya arasındaki olası bir nükleer savaşın simülasyonunu yayınladı. Milyonlarca kişinin öldüğü 'olası savaş' sonrası en güvenli yer ve yaşanacak zorluklar da belli oldu.
18.03.2024 Dünya
S&P, Arjantin'in kredi notunu düşürdü
S&P, Arjantin'in kredi notunu düşürdü S&P Global Ratings, Arjantin'in yerel para cinsinden kredi notunu CCC-/C seviyesinden Seçici Temerrüt-SD seviyesine indirdi. Yabancı para cinsinden kredi notunu ise CCC-/C olarak teyit etti.
14.03.2024 Uzmanpara
Dünyada en uzun ve en kısa oruç hangi ülkelerde tutuldu?
Dünyada en uzun ve en kısa oruç hangi ülkelerde tutuldu? Ramazan ayının gelmesiyle birlikte dünya genelinde Müslümanlar oruç ibadetlerini yerine getirmeye başladı. Dünyada her ülkede sahur vaktinden iftara kadar oruç tutulan süre aynı değil.
12.03.2024 Dünya
Arjantin Merkez Bankası faiz indirdi
Arjantin Merkez Bankası faiz indirdi Arjantin Merkez Bankası gösterge faiz oranını beklenmedik şekilde düşürdü.
12.03.2024 Uzmanpara
ÖZEL | Icardi'den Galatasaray'a ihtarname! 'Ya paramı ödeyin ya da sözleşmemi feshederim'
ÖZEL | Icardi'den Galatasaray'a ihtarname! 'Ya paramı ödeyin ya da sözleşmemi feshederim' Galatasaray'da Mauro Icardi krizi yaşandığı ortaya çıktı. Arjantinli golcü, alacağı bulunan 5 milyon euroluk imaj hakları için kulübe ihtarname çekti ve bu rakamın ödenmesini talep etti.
10.03.2024 Galatasaray
Ada’da gün boyu renkli program
Ada’da gün boyu renkli program Kuşadası’nda 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, düzenlenen çeşitli etkinliklerle coşkuyla kutlandı.
9.03.2024 Ege
Messi'nin peçeteye imzalanan ilk FC Barcelona sözleşmesi açık artırmada
Messi'nin peçeteye imzalanan ilk FC Barcelona sözleşmesi açık artırmada Lionel Messi'nin 13 yaşındayken FC Barcelona'ya kiralanacağına dair yapılan ilk sözleşme 2000 yılında kağıt peçete üzerinde imzalanmıştı.
7.03.2024 Dünya
Büyükelçiden 'casusluk' itirafı: Küba’ya bilgi sızdırmakla yargılanıyordu
Büyükelçiden 'casusluk' itirafı: Küba’ya bilgi sızdırmakla yargılanıyordu ABD’nin eski Bolivya Büyükelçisi Victor Manuel Rocha, 40 yıldan daha uzun bir süre Küba için casusluk yaptığını itiraf etti.
1.03.2024 Dünya
Dünya’nın En İyi Breaking Yarışması ‘Red Bull BC One Cypher’ Türkiye Finali için geri sayım
Dünya’nın En İyi Breaking Yarışması ‘Red Bull BC One Cypher’ Türkiye Finali için geri sayım Her yıl 30’u aşkın ülkede dünyanın en iyi B-Boy ve B-Girl’lerini belirleyen Red Bull BC One Cypher için nefesler tutuldu. Finali 10 Mart saat 16.00’da Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşecek.
1.03.2024 Diğer
Trump'a şarbonlu mektup gönderdiler! ABD'yi şoke eden suikast girişimi, bir anda patladı
Trump'a şarbonlu mektup gönderdiler! ABD'yi şoke eden suikast girişimi, bir anda patladı ABD'nin 60. başkanı olmaya aday olan Trump'ın evine zehirli mektup gönderildi. Akılalmaz suikast girişimi dünyada ses getirdi.
27.02.2024 Dünya
‘Arı vız vız vız’ şimdi çok dertli
‘Arı vız vız vız’ şimdi çok dertli Birçok ürünün üretiminde payı olan arılar, tehdit altında.
26.02.2024 Gündem
Süperclasico'da puanlar paylaşıldı! Heyecan D-Smart'ta yaşandı
Süperclasico'da puanlar paylaşıldı! Heyecan D-Smart'ta yaşandı Arjantin Premier Ligi'nin 7'nci haftasında River Plate ile Boca Juniors arasındaki mücadele 1-1'lik eşitlikle noktalandı. Süperclasico heyecanı D-Smart'ta yaşandı.
25.02.2024 Dünyadan Futbol
J Harfi İle Başlayan Şehirler, Ülkeler Ve Başkentleri Nelerdir? J Harfiyle Başlayan Türkiye İlleri!
J Harfi İle Başlayan Şehirler, Ülkeler Ve Başkentleri Nelerdir? J Harfiyle Başlayan Türkiye İlleri! Dünyada ilk harfi J olan toplam iki ülke bulunmaktadır. Bu ülkelerden biri Amerika, diğeri ise Asya kıtasında yer alıyor. Sizin için J harfi ile başlayan şehirleri, ülkeleri ve başkentleri derledik.
25.02.2024 Eğitim
Mert Aydın yazdı: Dünya Kupası’nın unutulmaz ilkleri!
Mert Aydın yazdı: Dünya Kupası’nın unutulmaz ilkleri! Bu haftaki konumuz futbolun en büyük vitrini olan Dünya Kupası’na katılan ülkelerin attığı ilk goller olacak. Bu onuru yakalayan fautbolcular kimler? Gelin hep birlikte bu tarihi isimlerle bir bakalım.
25.02.2024 Futbol
Superclasico heyecanı Pazar akşamı yaşanacak
Superclasico heyecanı Pazar akşamı yaşanacak Dünyanın en ateşli futbol rekabeti olan River Plate – Boca Juniors derbisi Pazar akşamı nefes kesecek.
24.02.2024 Dünyadan Futbol
ABD Dışişleri Bakanı Blinken'dan Gazze açıklaması
ABD Dışişleri Bakanı Blinken'dan Gazze açıklaması ABD Dışişleri Bakanı Antony Blinken, İsrail’in Batı Şeria’da yeni yerleşim yerleri inşa edeceğini açıklamasına ilişkin, “Gazze terörizm için bir platform olamaz. İsrail'in Gazze'yi yeniden işgali söz konusu olmamalıdır. Gazze topraklarının büyüklüğü azaltılmamalı” dedi.
23.02.2024 Dünya
Unutulmaz sol bek! Futbol dünyasını yasa boğan acı haber
Unutulmaz sol bek! Futbol dünyasını yasa boğan acı haber Almanya’nın unutulmaz sol beki Andreas Brehme 63 yaşında hayatını kaybetti. Dünya Kupası’nda ülkesine şampiyonluğu getiren Brehme’nin vefat etmesi futbol dünyasını yasa boğdu.
20.02.2024 Futbol
SON DAKİKA | Alman futbol efsanesi Andreas Brehme hayatını kaybetti
SON DAKİKA | Alman futbol efsanesi Andreas Brehme hayatını kaybetti Almanya'yı İtalya'da 1990 yılında düzenlenen Dünya Kupası'nda şampiyonluğa taşıyan efsane sol bek Andreas Brehme 63 yaşında hayata gözlerini yumdu.
20.02.2024 Almanya Bundesliga
Amerikalı giyer Afrikalı çeker!
Amerikalı giyer Afrikalı çeker! ABD’nin Afrika ülkelerine gönderdiği ikinci el kıyafetlerin atıldığı çöp alanları o kadar doldu ki artık uzaydan görülüyor.
18.02.2024 Dünya
Julio Cesar Falcioni'den James Rodriguez itirafı! 'Temasa geçtik'
Julio Cesar Falcioni'den James Rodriguez itirafı! 'Temasa geçtik' Brezilya Serie A devi Sao Paulo'dan ayrılmak isteyen James Rodriguez'e Arjantin'den talip çıktı. Banfield Teknik Direktörü Julio Cesar Falcioni, Kolombiyalı orta saha ile ilgilendiklerini açıkladı.
15.02.2024 Dünyadan Futbol
A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında iki basamak yükseldi
A Milli Futbol Takımı, FIFA sıralamasında iki basamak yükseldi A Milli Takım, FIFA sıralamasında iki basamak yükselerek 35. sırada yer aldı.
15.02.2024 Milli Takım
Arjantin'de enflasyon yüzde 250'yi aştı
Arjantin'de enflasyon yüzde 250'yi aştı Güney Amerika'nın en büyük ikinci ekonomisi olan Arjantin'de enflasyon yıllık bazda yüzde 250 seviyesini aştı. Aylık bazda ise Arjantin Devlet Başkanı Javier Milei'nin göreve geldiği ilk ayda gerileme gösterdi.
15.02.2024 Uzmanpara

Benzer Haber Etiketleri

Arjantin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.