Ev arkadaşını çekiçle öldüren şahıs tutuklandı
Ev arkadaşını çekiçle öldüren şahıs tutuklandı Muğla’nın Fethiye ilçesinde, tartıştığı ev arkadaşı Gürol Uslu'yu (56) başına çekiçle vurarak öldüren Cesim İşgör (26), tutuklandı. İşgör, ifadesinde Uslu'nun kendisine küfrettiğini ileri sürdüğü belirtildi.
18.04.2022 Haberler
Arkadaşını sokak ortasında öldürdü
Arkadaşını sokak ortasında öldürdü İstanbul Bayrampaşa’da alacak verecek meselesi yüzünden kavga eden iki arkadaştan Rıza K. (56), Ömer Arslan'ı (44) sokak ortasında öldürdü. Cinayet anları bir iş yerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.
8.11.2021 Haberler
Bodrum'da korkunç cinayet
Bodrum'da korkunç cinayet Muğla’nın Bodrum ilçesinde metruk bir otelde arkadaşını defalarca bıçaklayarak öldüren zanlı tutuklandı. Zanlının, cinayeti işledikten sonra denize girip üzerindeki kan lekelerini yıkadığı, sonrasında da hiçbir şey olmamış gibi sahilde uyuduğu öğrenildi.
7.07.2020 Haberler
Sosyal medya fotoğrafı çekmek isterken arkadaş katili oldu!
Sosyal medya fotoğrafı çekmek isterken arkadaş katili oldu! Kocaeli’nin İzmit ilçesinde ders çalışmak için evine gittiği evde sosyal medyada fotoğraf paylaşmak için eline aldığı silahla oyarken 17 yaşındaki arkadaşını kaza ile öldüren genç, 2 ila 6 yıl hapis cezası istemi ile yargılanacak.
12.06.2020 Gündem
Arkadaşının boğazını kesip 6 yerinden bıçakladı!
Arkadaşının boğazını kesip 6 yerinden bıçakladı! Karaman’da dün gece otomobil içinde alkol aldığı arkadaşı Hasan Topuzoğlu'nun (24) boğazını keserek öldüren Mustafa Niyazi M. (23) ve otomobili kullanan Sefa A. (23), emniyetteki sorgularının ardından adliyeye sevk edildi. Yapılan alkol testinde 1.55 promil alkollü olduğu saptanan Mustafa Niyazi M.'nin, Hasan Topuzoğlu'nu boğazını kestikten sonra vücudunun 6 yerinden daha bıçakladığı belirlendi.
21.11.2019 Haberler
Barcelona - PSG maçı için arkadaşını öldürdü!
Barcelona - PSG maçı için arkadaşını öldürdü! Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçında Fransız temsilcisi Paris Saint Germain'i 6-1 yenerek bir üst tura çıkan Barcelona, tüm dünyayı şaşkına uğratırken istenmeyen olaylar meydana geldi.
1.07.2020 Şampiyonlar Ligi
Lisede arkadaşlarının gözleri önünde korkunç ölüm! (+18)
Lisede arkadaşlarının gözleri önünde korkunç ölüm! (+18) Arkadaşlarının "şaka olsun" diye ellerini ve ayaklarını bağlayıp, tuvalete soktuğu öğrenci, sınıfa götürüldüğünde dehşet yaşandı. Bağları çözülmeden sınıfa paket gibi atılan talihsiz çocuk, boğazını öğretmenin masasına çarptı. Adem elması çarpmanın etkisiyle hasar gören genç adamın solunum yolu kapandı. Öğretmeni duruma müdahale etse de, talihsiz genç adam arkadaşlarının gözleri önünde boğularak yaşamını yitirdi. Korkunç olaydan geriye güvenlik kamerası görüntüleri kalırken, öğrencinin ölümüne sebep olan arkadaşları hakkında soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Nevidyo
Arkadaşını öldürdü eşi azmettirdi dedi
Arkadaşını öldürdü eşi azmettirdi dedi ADANA’da 55 yaşındaki Mustafa G., misafir olarak gittiği evin sahibi arkadaşı 49 yaşındaki İbrahim Mendilli’yi bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan Mustafa G., cinayeti Mendilli’nin eşinin azmettirdiğini ileri sürerek, "Eşi ile sevgiliydik. Ben sapığı bıçakladım, hatta ilk bıçağı da karısı vurdu" iddiasında bulundu.
23.07.2012 Gündem
Tüfekle poz verirken, arkadaşını öldürdü
Tüfekle poz verirken, arkadaşını öldürdü Av tüfeğini eline alıp poz verirken yanlışlıkla tetiğe dokundu ve fotoğrafını çeken arkadaşını öldürdü
24.11.2008 Gündem