Radyoterapinin yan etkilerine karşı aromaterapi önerisi
Radyoterapinin yan etkilerine karşı aromaterapi önerisi Kanser tedavisinde uygulanan radyoterapinin yan etkilerine karşı aromaterapi önerildi. Kanser görülme sıklığının arttığına dikkat çeken Fitoterapi ve Akupunktur Uzmanı Dr. Serhat Koran radyoterapinin olumsuz etkilerini gidermek için aromaterapiden yararlanılabileceğini söyledi. İşte detaylar...
19.05.2021 Genel Sağlık
Kanserden bağışıklık güçlendirmeye A'dan Z'ye aromaterapi rehberi
Kanserden bağışıklık güçlendirmeye A'dan Z'ye aromaterapi rehberi Konu kanser olduğunda üzerine yazılacak, söylenecek şeylerin çok daha dikkatli seçilmesi gerekiyor. Bitkiler ile kanser arasındaki ilişki de bunlardan en önemlisi. Aromaterapi Uzmanı Eczacı Özlem Pamuk Yıldız’ın yolu, 2007 yılında meme kanserine yakalandıktan sonra bitkileri nasıl kullanabileceğini araştırırken aromaterapiyle kesişmiş. Meme Sağlığı Derneği’nin (MEMEDER) kurucularından olan Özlem Pamuk Yıldız'la birçok Avrupa ülkesinde klinik olarak uygulanan ve ödeme kapsamına alınan tedavi yöntemi aromaterapinin, kanser ile ilişkisini konuştuk. Aromaterapinin tarihten bu yana insanlığa sunduğu katkıları ve hayatımız içerisinde aromaterapiden nasıl doğru şekilde faydalanabileceğimizin püf noktalarını da yine kendisinden öğrendik...
31.03.2021 Genel Sağlık
Çakra nedir?
Çakra nedir? Çakra nedir? Oda spreylerini enerji için kullanabilir miyiz? Hangi bitkilerden uçucu yağ elde edebiliriz? Aromaterapist Aslı San Bilgin PembeNar TV'den Gülşah Karaman'ın sorularını yanıtladı.
19.10.2018 Alternatif Tıp
Ayşe Tolga iyi yaşamın sırlarını anlattı
Ayşe Tolga iyi yaşamın sırlarını anlattı Oyuncu ve Klinik Aromaterapist Ayşe Tolga ile geçtiğimiz günlerde marka elçisi olduğu markanın lansmanında bir araya geldik. Aromaterapi, güzellik ve beslenme sırları, günlük programı gibi pek çok konu hakkında sohbet ettik. Hatta tatlı krizine karşı şekersiz hızlı bir tatlı tarifi bile verdi.
21.02.2018 Yaşam
Aromaterapi ile iç huzuru yakalayın
Aromaterapi ile iç huzuru yakalayın Aromaterapinin sağlık dolu yağları mis gibi kokular yayarken; verdiği pozitif duygular ve fiziksel faydaları yaşayanlar vazgeçemiyor. Özellikle Oshadhi’nin saf ve organik sertifikalı ürünleri tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de büyük bir hayran kitlesi yarattı.
Sağlıklı bir yaşam için Oshadhi Aromaterapi
Sağlıklı bir yaşam için Oshadhi Aromaterapi Alman güvencesinde organik tarım standartlarında yetiştirilip hazırlanan Oshadhi, dünyada en çok tercih edilen aromaterapi markalarının başında gelmektedir.
'Soğuk sıkım' yağlarla tatilde şifa!
'Soğuk sıkım' yağlarla tatilde şifa! Kendilerini önümüzdeki günlerde beton ormanlardan denizlerin kıyılarına atmaya hazırlananlara aradıkları ‘şifa’, soğuk sıkım yağlardan geliyor!
22.06.2014 Gündem

Benzer Haber Etiketleri