Boca Juniors, Arsenal Sarandı'yi çok rahat geçti!
Boca Juniors, Arsenal Sarandı'yi çok rahat geçti! Arjantin Ligi'nde Boca Juniors, Arsenal Sarandi'yi Cristian Pavon ve Edwin Cardona'nın golleriyle 2-0 yendi.
4.12.2017 Futbol
Renato Civelli'ye sert hareket!
Renato Civelli'ye sert hareket! Arjantin Ligi'nde Arsenal Sarandi'li Rodrigo Contreras, bir poziyonda eski Bursasporlu Banfield'da forma giyen Renato Civelli'ye insanlık dışı hareket yaptı ve rakibine sert şekilde girdi.
4.10.2017 Futbol
Sahada davetsiz misafir eğlendirdi
Sahada davetsiz misafir eğlendirdi Arjantin'de San Lorenzo - Arsenal Sarandi maçında sahaya giren köpek oyunu güzelleştirdi.
20.09.2017 Futbol
Arjantin'i sallayan gol!
Arjantin'i sallayan gol! Arsenal Sarandi ve İndependiente arasında oynanan maçta Arsenal Sarandi'li Federico Lertora müthiş bir gole imza attı...
27.08.2015 Futbol
Simeone tutulmuyor! 2 golle yıldızlaştı
Simeone tutulmuyor! 2 golle yıldızlaştı Arjantin'de Banfield forması giyen Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone'nin oğlu Giovanni Simeone, Arsenal Sarandi karşısında 2 gol atarak yıldızlaştı.
4.08.2015 Futbol
Futbol sahalarında bu da görüldü!
Futbol sahalarında bu da görüldü! Arjantin Ligi'nde oynanan Velez Sarsfield-Arsenal Sarandi maçına hakemin 'U' dönüşü damga vurdu.   Arjantin Ligi'nde Velez Sarsfield'ın, kendi evinde Arsenal Sarandi'yi 2-1 yendiği maçta, futbol sahalarında ender görülen bir olay yaşandı.
8.04.2015 Futbol
Arjantin'de gündem yaratan penaltı pozisyonu! İptal...
Arjantin'de gündem yaratan penaltı pozisyonu! İptal... Arjantin'de Velez ile Arsenal Sarandi arasında oynanan maçta yaşanan pozisyon ülkede haftanın en büyük tartışma konusu oldu. Arsenal defans oyuncusu Rosero Valencia ile Velez forveti arasında yaşanan pozisyon sonrası Rosero topu elle kestiği gerekçesi ile kırmızı kart görürken, Velez ise penaltı kazandı. Ancak 4. hakemin uyarısı sonrası Velez forvetinin elle oynadığını anlayan maçın hakemi kararını değiştirdi ve kırmızı kart gören oyuncuyu sahaya davet etti.
6.04.2015 Futbol
Maçı uzatan hakeme linç girişimi!
Maçı uzatan hakeme linç girişimi! Arjantin'de Arsenal Sarandi ile Lanus arasında oynanan maçta 90 dakika 2-2'lik beraberlikle geçildi. 5 dakika uzatmanın verildiği karşılaşmada Lanus 99. dakikada beraberlik golünü bulunca Arsenal'li oyuncular hakeme saldırdı. İşte o anlar.
9.11.2014 Futbol
Arsenal işini Arjantin'e bıraktı
Arsenal işini Arjantin'e bıraktı Libertadores Kupası çeyrek final ilk maçında Nacional Asuncion sahasında Arjantin ekibi Arsenal Sarandi'yi Derlis Orue'nin golü ile 1-0 mağlup ederek 2. maç için avantak kazandı.
8.05.2014 Futbol
Arsenal'den tek kurşun!
Arsenal'den tek kurşun! Libertadores Kupası son 16 maçında Arsenal Sarandi 0-0'ın rövanşında konuk olduğu Union Espanola'yı Diego Braghieri'nin golü ile 1-0 mağlup etti ve adını çeyrek finale yazdırdı.
1.05.2014 Futbol
Sahne açan roketatar!
Sahne açan roketatar! Libertadoras kupasında Deportivo Anzoategui ile Arsenal Sarandi arasında oynanan maçta konuk ekip Arsenal'in forması giyen Matias Sanchez attığı harka gol ile takımını deplasmanda 1-0 öne geçiren isim oldu.
27.03.2014 Futbol
Arjantin'de liderlik el değiştirdi
Arjantin'de liderlik el değiştirdi Arjantin'de ligin zirvesini yakından ilgilendiren maçta Newell's Old Boys sahasında Arsenal Sarandi ile 1-1 berabere kaldı. Marcos Caceres ve Mariano Echeverria karşılıklı golleri skoru belirlerken, liderlik koltuğuna San Lorenzo oturdu.
25.11.2013 Futbol
Arsenal'den altın değerinde 3 puan
Arsenal'den altın değerinde 3 puan Arjantin'de zirve mücadelesi veren iki ekibin mücadelesinde Arsenal Sarandi sahasında OBca Juniors'u 3-2 mağlup etti.
18.11.2013 Futbol
Maç sonu kavgaya ağır fatura: 5 kırmızı kart
Maç sonu kavgaya ağır fatura: 5 kırmızı kart Arjantin'de zirve mücadelesi veren Arsenal Sarandi'nin sahasında Gimnasia La Plata ile 1-1 berabere kaldığı maçında ardından yaşanan olaylar sonrası 5 futbolcu kırmızı kart görerek oyundan ihraç edildi.
26.10.2013 Futbol
Futbol sahasını ringe çevirdiler!
Futbol sahasını ringe çevirdiler! Godoy Cruz oyuncusu Federico Lertora ile Arsenal orta sahası Ivan Marcone'nin arasında pozisyon sonrası tartışma yaşandı. Bir süre itişen ikiliden Federico Lertora rakibine yumruk atınca kırmızı kartla oyundan atıldı.
3.10.2013 Futbol
River Plate galibiyeti unuttu!
River Plate galibiyeti unuttu! Arjantin Açılış Ligi'ne kötü bir başlangıç yapan River Plate, Arsenal Sarandi deplasmanında da gülemedi. Julio Cesar ve Gabriel Mercado'nun karşılıklı golleri taraflara 1'er puanı getirdi.
16.09.2013 Futbol
Arjantin'de haftanın en güzel 5 golü
Arjantin'de haftanın en güzel 5 golü Arjantin Açılış Ligi'nin 3. haftasında atılan en güzel 5 gol sizlerle...
23.08.2013 Futbol
Elano da iyi ama Ronaldinho zirvede!
Elano da iyi ama Ronaldinho zirvede! Ronaldinho'nun sırladığı Atletico Mineiro Libertadores Kupası'nda şampiyonluğa uzanırken, Brezilyalı yıldızda turnuvanın en güzel golüne imza attı. Elano ve Riquelme gibi isimleri sollayan Ronaldinho bu alanda da zirvede yer aldı.
29.07.2013 Futbol
Riquelme yıkıldı!
Riquelme yıkıldı! Arjantin'de oynanan Boca Juniors - Arsenal maçında ev sahibi Boca Juniors'un yıldız ismi Juan Roman Riquelme, ceza sahası dışından yaptığı usta işi vuruşun direkten dönmesi üzerine adeta yıkıdı.
17.06.2013 Futbol
Hakem teknik adamın gırtlağına yapıştı
Hakem teknik adamın gırtlağına yapıştı Arjantin'de Arsenal Sarandi'nin Newells Old Boys'u 2-0 yendiği karşılaşmada NOB teknik direktörü Gerardo Martino ile maçın hakemi Juan Pompei arasında ilginç anlar yaşandı.
8.05.2013 Futbol
Benedetto Arsenal'i galibiyete uçurdu
Benedetto Arsenal'i galibiyete uçurdu Arjantin Torneo Final'in 12. haftasında sahasında Newells Old Boys'u konuk eden Arsenal Sarandi sahadan Dario Benedetto'nun 2 golü ile galip ayrıldı.
7.05.2013 Futbol
Attığı golü göremedi!
Attığı golü göremedi! Arjantin Torneo Final Ligi'nde Arsenal ile karşılaşan San Lorenzo'da Hector Villalba kalecinin inanılmaz hatası ile golü buldu.
24.04.2013 Futbol
River ve Arsenal, Lanus'a çalıştı!
River ve Arsenal, Lanus'a çalıştı! Arjantin'de zirve mücadelesi veren 2 ekip River Plate ile Arsenal Sarandi arasındaki mücadele 1-1 beraberlik ile sonuçlandı. Rogelio Funes Mori ve Dario Benedetto'nun karşılıklı golleri skoru belirledi.
15.04.2013 Futbol
Copa Libertadores'te polisle futbolcular birbirlerine girdi
Copa Libertadores'te polisle futbolcular birbirlerine girdi Copa Libertadores'te oynanan Atletico Mineiro-Arsenal Sarandi maçından sonra büyük olaylar çıktı.
1.07.2020 Dünyadan Futbol
Arsenalli futbolculara polis dayağı!
Arsenalli futbolculara polis dayağı! Libertadores Kupası'nda deplasmanda Atletico Mineiro'ya 5-2 mağlup olan Arsenal Sarandi'de oyuncular maç sonrası hakemin üzerine yürüyünce polisin müdahalesi ile karşılaştılar. İtirazlarını sürdüren futbolculara polisin müdahalesi sert oldu.
4.04.2013 Futbol

Benzer Haber Etiketleri