Arsin

Arsin

Son dakika Arsin haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Arsin gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Arsin haber sayfamızda...

Arsin

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 600 arsin haberi bulunmuştur.
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri
Bebek İsimleri 2024: Farklı, Değişik, Yeni ve Anlamı Güzel Kız ve Erkek Unisex Bebek İsim Önerileri Dünyanın en güzel duygularından bir tanesi de hiç şüphesiz anne ve baba olmak. Aileye yeni katılması beklenen üyenin yanında çiftleri isim heyecanı da sarar. Bebek isimleri ile ilgili uzun ve derin bir araştırma sürecine giren anne ve adayları çocuklarının isminin en güzel ve en anlamlı olmasını isterler. Hamilelik döneminde cinsiyetin belli olmasının ardından en çok üzerine düşülen konulardan bir tanesidir. Ömür boyu taşıyacakları ismin kulağa hoş gelmesini tercih eden aileler bebeklerinin isminin keşfedilmemiş, en zor ve nadir bulunan, değişik, duyulmamış, özel ve farklı olmasını isterler. Bunun dışında kız ve erkek bebeklerine verecekleri ismin unisex olmasını isteyen aileler de var. Ancak ismin güzelliği kadar anlamlarının da güzel olmasını önemserler. En güzel, duyulmamış, modern, değişik kız ve erkek bebekler için unisex isimler sözlüğü ve anlamları hakkında daha fazla bilgi almak istiyorsanız “Bebek İsimleri 2024” içeriğimize bakabilirsiniz.
18.04.2024 Bebek
YSK açıkladı! 21 seçim bölgesi için karar
YSK açıkladı! 21 seçim bölgesi için karar 31 Mart yerel seçimleri sona erdi. Siyasi partilerin yaptığı 22 itiraz karara bağlandı. İşte detaylar...
12.04.2024 Gündem
Trabzon'da AK Parti’li Ahmet Metin Genç, büyükşehir belediye başkanı oldu
Trabzon'da AK Parti’li Ahmet Metin Genç, büyükşehir belediye başkanı oldu Trabzon’da 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde resmi olmayan sonuçlara göre AK Parti’li Ahmet Metin Genç, büyükşehir belediye başkanı oldu.
1.04.2024 Gündem
2024 ARSİN SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Trabzon Arsin Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ARSİN SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Trabzon Arsin Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Trabzon Arsin Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Arsin ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Trabzon Arsin Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı
Bakan Uraloğlu yeni projeleri masaya yatırdı: Trabzon raylı sistem hattı için çalışmalar başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, Arsin, Tonya, Vakfıkebir, Çarşıbaşı, Akçaabat ve Ortahisar ilçelerini ziyareti sonrası, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Metin Genç ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ergin Aydın’la bir araya gelerek, ulaştırma ve altyapı projelerini masaya yatırdı.
29.03.2024 Gündem
'Güçlenmiş şekilde yolumuza devam edeceğiz'
'Güçlenmiş şekilde yolumuza devam edeceğiz' Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, “Çok güzel bir kadromuz var. İnşallah hizmetkarınız ve güçlenmiş bir şekilde de yolumuza devam edeceğiz” dedi.
29.03.2024 Ekonomi
Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı
Trabzon'da göçükte hayatını kaybeden işçi son yolculuğuna uğurlandı Trabzon’da dün içme suyu isale hattı çalışması sırasında meydana gelen göçükte hayatını kaybeden 3 işçiden biri olan İbrahim Keskin son yolculuğuna uğurlandı.
28.03.2024 Gündem
Cevdet Yılmaz: Doğu'ya, Güneydoğu'ya tarihinde hiçbir dönemde olmadığı kadar yatırım yaptık
Cevdet Yılmaz: Doğu'ya, Güneydoğu'ya tarihinde hiçbir dönemde olmadığı kadar yatırım yaptık Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, Tuzla’da düzenlenen Doğu ve Güneydoğu STK ve Kanaat Önderleri Buluşması’nda yaptığı konuşmada, “Terör en büyük zararı Doğu'ya, Güneydoğu'ya, orada yaşayan vatandaşlarımıza verdi. Hangi mezhepten olursa olsun, hangi etnik yapıdan olursa olsun en büyük zararı Doğu, Güneydoğu'da yaşayan insanımız çekti. Şimdi tersine huzur ortamı da en büyük faydayı Doğu'ya, Güneydoğu'ya veriyor” açıklamasında bulundu.
23.03.2024 Gündem
Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı
Fatih Erbakan'dan yerel seçim mesajı Yerel seçim kapsamında Trabzon'da bulunan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan açıklamalarda bulundu.
14.03.2024 Gündem
Yere düşen CHP bayrağını AK Parti'li Şen topladı
Yere düşen CHP bayrağını AK Parti'li Şen topladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, yere düşen CHP bayrağını topladı. Şen, "Centilmenliği göz ardı etmeden çalışmalarımızı yapıyoruz" mesajı ile paylaşımda bulundu.
3.03.2024 Haberler
Yere düşen CHP bayrağını AK Parti'li Şen topladı
Yere düşen CHP bayrağını AK Parti'li Şen topladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, yere düşen CHP bayrağını topladı. Şen, "Centilmenliği göz ardı etmeden çalışmalarımızı yapıyoruz" mesajı ile paylaşımda bulundu.
3.03.2024 Gündem
Erdoğan: Sergilediğimiz duruşla dünyadaki mazlumların hamisi olduk
Erdoğan: Sergilediğimiz duruşla dünyadaki mazlumların hamisi olduk Cumhurbaşkanı Erdoğan Rize'nin ardından Trabzon'a geçti. Erdoğan burada yaptığı açıklamada "Dik duruşumuzdan taviz vermedik. Hayalleri gerçeğe dönüştürmeye çalışırken ülkemiz adına elde ettiğimiz her kazanımda sevindik. Dünyadaki mazlumların hamisi olduk" ifadelerini kullandı.
17.02.2024 Gündem
Hacet Namazı Nasıl Kılınır, Kaç Rekat? Rekat Rekat Hacet Namazı Kılınışı, Okunacak Duaları ve Sureleri
Hacet Namazı Nasıl Kılınır, Kaç Rekat? Rekat Rekat Hacet Namazı Kılınışı, Okunacak Duaları ve Sureleri Hacet namazı bir diğer ismi ile dilek namazıdır. Hacet namazı bir istek, dilek veya kişinin duasının gerçekleşmesi niyetiyle kılınır. Kılınışı basit ve faziletli bir namazdır. Hacet namazını kılmak için belirli bir gün veya vakit yoktur. Dileyen istediği vakitte kılabilir. 2 veya 4 rekat şeklinde kılınabilen hacet namazının 12 rekat kılınabileceği hakkında rivayetler vardır. Hacet namazı nasıl ve ne zaman kılınır, kaç rekat? Hacet namazı Arapça duası ve anlamı ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
6.02.2024 Dini Bilgiler
Çatlayan bileğe kartonlu ilk yardım! İnceleme başlatıldı
Çatlayan bileğe kartonlu ilk yardım! İnceleme başlatıldı Trabzon’da okulda düşüp, Arsin Devlet Hastanesi'ne götürülen, burada ayak bileği kartona konulup, sargı bezi ile sarılan öğrenci A.U.Ş. (11), başka hastaneye götürüldü. Çatladığı olduğu tespit edilen ve bileği alçıya alınan çocuğun ailesi hastaneden şikayetçi oldu. İl Sağlık Müdürlüğü, konu ile ilgili inceleme başlattı.
17.12.2023 Gündem
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste
Yeniden Refah Partisi'nin belediye başkan adayları netleşti! İşte tam liste Yeniden Refah Partisi 31 Mart yerel seçimlerinde il, ilçe ve belde başkan adaylarını düzenledikleri tanıtım toplantısıyla duyurdu.
2.12.2023 Gündem
'Mevcut Anayasa’ya uymanız gerek önce'
'Mevcut Anayasa’ya uymanız gerek önce' İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin Meclis Grubu toplantısında gündemi değerlendirdi. Akşener’in konuşmasından önce bazı İYİ Parti belediye başkan adayları tanıtıldı.
16.11.2023 Gündem
Karınca Duası Okunuşu ve Anlamı: Karınca Duası Arapça Okunuşu, Türkçe Anlamı ve Faziletleri
Karınca Duası Okunuşu ve Anlamı: Karınca Duası Arapça Okunuşu, Türkçe Anlamı ve Faziletleri Karınca duası hakkında bilgi almak isteyenler, Diyanet İşleri Başkanlığı'nın resmi internet sitesinden veya diğer internet sitelerinde araştırıyor. Karınca duasının anlamı nedir, ne için okunur? İşte tercihe göre Karınca duası Türkçe ve Arapça okunuşu...
2.11.2023 Dualar
Bereket Duası (Karınca Duası) Oku: Bereket Duası Arapça Okunuşu ve Türkçe Anlamı Nedir?
Bereket Duası (Karınca Duası) Oku: Bereket Duası Arapça Okunuşu ve Türkçe Anlamı Nedir? Bereket duası yani karınca duasının kazanç temin etmek maksadı ile okunması veya kullanılması dinen caiz olmamakla birlikte Allah Teala’ya yönelik bazı hitaplar ve bereket talebinden ibarettir. Müslüman vatandaşlar dine aykırı bir yön bulunmayan bereket duasının Arapça okunuşu ve Türkçe anlamı araştırıyor.
2.11.2023 Dualar
Kanuni Sultan Süleyman’ın doğduğu şehir Trabzon
Kanuni Sultan Süleyman’ın doğduğu şehir Trabzon Ulu Önder Atatürk, Cumhuriyet döneminde Trabzon’a üç kez gelir; 1924, 1930 ve 1937 yıllarında, ilk geldikleri 15 Eylül 1924 günü, Trabzonlularca “ATATÜRK GÜNÜ” olarak kabul edilir ve bu kendisine bir telle bildirilir.
29.10.2023 Gündem
Hakka Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
Hakka Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Hakka Suresi, Mekke devrinin ilk senelerinde tebliğ edilen bir suredir. Kendisinden önce nüzul olan sure Mülk Suresi, sonra nüzul olansa Me’aric Suresi olarak bilinmektedir. Hakka Suresi’nin adı “el-Hakka” teriminden gelmektedir ve “hak, hukuk ve kıyamet” manalarına gelmektedir. Toplamda 52 ayet-i kerimeden meydana gelen Hakka Suresi, Mushaf sıralamasına göre 69. sırada yer almaktadır. Sure kapsamında dini önem sahip çok sayıda konu ele alınmakta ve bazı itirazlara da cevap verilmektedir. Bu bağlamda Hakka Suresi, oldukça sık okunan sureler arasında yer almaktadır.
24.10.2023 Sureler
İsra Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
İsra Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Kur’an-ı Kerim’in 17. Suresi olan İsra Suresi, faziletleri bakımından oldukça zengin kabul edilmektedir. 111 ayet-i kerimeden oluşan bu surenin ismi 1. Ayetinde geçen “isra” kelimesinden gelmektedir.
24.10.2023 Sureler
Muminun Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
Muminun Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Sure adını ilk ayette geçen ‘müminler’ kelimesinden almıştır. Mü’minun suresi Mekke’de inmiştir.
24.10.2023 Sureler
Tekvir Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali
Tekvir Suresi Okunuşu Ve Anlamı: Türkçe Tefsiri, Arapça Yazılışı, Fazileti, Diyanet Meali Tekvir Suresi, Hz. Muhammed Mekke’de bulunurken tebliğ edilen bir suredir. Bu bakımdan Tebbet Suresi’nden sonra, A’la Suresi’nden de önce indirildiği kabul edilmektedir. Tekvir Suresi’nin ismi, ilk ayet-i kerimede kullanılan “küvviret kevvera” ifadesinden gelmektedir. Bu bağlamda surenin anlamı “dürmek” olarak tanımlanmaktadır. Burada tanımlanan dürmek kavramı, güneşin dürülerek ışığının alınacağı günü temsil etmektedir. Tekvir Suresi içerisinde 29 ayet bulunmaktadır ve bu sure Kur’an-ı Kerim’de 81. sure olarak konumlanmaktadır. Sure, kıyamet gününde meydana gelecek on iki olayı anlattığı için Müslüman aleminde oldukça saygı görmektedir.
24.10.2023 Sureler
Tevbe suresi kaç ayet, meali nedir? Tevbe Suresi Arapça - Türkçe okunuşu, fazileti...
Tevbe suresi kaç ayet, meali nedir? Tevbe Suresi Arapça - Türkçe okunuşu, fazileti... Günahlarına tövbe etmek isteyen vatandaşların merakla araştırdığı Tevbe Suresi veya Berâe Suresi, Kur'an'ın dokuzuncu suresidir. Sure 129 ayetten oluşur. Tamamı Medine'de indirilen indiriliş sırasıyla 113. suredir. Sure ismini, Allah'ın kendisine samimiyetle inanan ve tövbe edenleri affedeceğini bildirdiği 104. ayetinden almaktadır. Peki Tevbe Suresi kaç ayet, meali nedir? İşte Tevbe Suresi Arapça - Türkçe okunuşu, fazileti...
24.10.2023 Sureler
Tur Suresi Okunuşu ve Anlamı: Tur Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Fazileti, Diyanet Meali
Tur Suresi Okunuşu ve Anlamı: Tur Suresi Türkçe Okunuşu, Anlamı, Fazileti, Diyanet Meali Tur Suresi adını Tevrat’ın meşhur 10 emrinin Hz. Musa’ya indirildiği bölge olduğuna inanılan Tur Dağı’ndan almaktadır. Bu dağ, Sina yarımadası sınırları içinde bulunmaktadır. Kur'an-ı Kerim'in 52. suresi olan Tur Suresi toplamda 49 ayetten oluşur. Okuması faziletli sureler arasında yer alır. Tur Suresinde Allah’a inanmayanların cehennemde yanmalarından, Allah’a inananların cennete gideceklerinden, cennetin nimetlerinden bahsedilir. Tur Suresi Türkçe okunuşu, anlamı, fazileti, diyanet meali ile ilgili detaylı bilgilere içeriğimizden ulaşabilirsiniz.
24.10.2023 Sureler

Benzer Haber Etiketleri

Arsin ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.