Arsuz

Arsuz

Son dakika Arsuz haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Arsuz gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Arsuz haber sayfamızda...

Arsuz

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 511 arsuz haberi bulunmuştur.
Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsünün uçtuğu anlar kamerada
Otomobille çarpışan motosiklet sürücüsünün uçtuğu anlar kamerada Hatay’ın Arsuz ilçesinde otomobil ile çarpışan motosiklet sürücüsünün kaza esnasında motordan uçtuğu anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
18.04.2024 Haberler
YSK'dan yapılan itirazlara karar çıktı! İşte karar verilen il ve ilçeler
YSK'dan yapılan itirazlara karar çıktı! İşte karar verilen il ve ilçeler 31 Mart Yerel Seçimlerinin ardından siyasi partilerin itirazları Yüksek Seçim Kurulu’nda (YSK) değerlendirilmeye devam ediyor.
6.04.2024 Gündem
2024 ARSUZ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Hatay Arsuz Seçim Sonuçları ve Oy Oranları
2024 ARSUZ SEÇİM SONUÇLARI| 31 Mart Yerel Seçim Sonuçları: Hatay Arsuz Seçim Sonuçları ve Oy Oranları Türkiye'deki yerel yönetimlerin belirlenmesi için 31 Mart 2024 Pazar günü vatandaşlar sandık başına gitti. Seçim sonucunda il/ilçe belediye başkanı, büyükşehir belediye başkanı, belediye meclisi üyeleri ile il genel meclisi üyeleri, muhtarlar ve ihtiyar heyetleri de belirlenecek. Milliyet.com.tr’nin ‘Hatay Arsuz Yerel Seçim Sonuçları 2024’ sayfasından Arsuz ilçesine ait yerel seçim sonuçlarını takip edebilirsiniz. İşte ‘Hatay Arsuz Seçim Sonuçları’ hakkında detaylı bilgiler…
31.03.2024 Bilgi Rehberi
Son dakika: Hatay'da seçim sonucu! Mehmet Öntürk mü Lütfü Savaş mı?
Son dakika: Hatay'da seçim sonucu! Mehmet Öntürk mü Lütfü Savaş mı? Türkiye, 81 ilinde 31 Mart 2024 yerel seçimleri için sandığa gitti. Seçim sonuçları en merak edilen illerden biri de Hatay'dı. YSK seçim yasaklarının kaldırılmasının ardından Hatay'dan sonuçlar geldi.. İşte Hatay'da kazanan isim...
1.04.2024 Gündem
Gökhan Zan, CHP'li isimle yaptığı telefon konuşmasını açıkladı! '2 ilçe teklif edildi'
Gökhan Zan, CHP'li isimle yaptığı telefon konuşmasını açıkladı! '2 ilçe teklif edildi' Yerel seçimlere günler kala, Hatay'da Gökhan Zan ile ilgili tartışmalar sürerken, yeni açıklamalar da geliyor.
22.03.2024 Haberler
Gökhan Zan, CHP'li isimle yaptığı telefon konuşmasını açıkladı! '2 ilçe teklif edildi'
Gökhan Zan, CHP'li isimle yaptığı telefon konuşmasını açıkladı! '2 ilçe teklif edildi' Yerel seçimlere günler kala, Hatay'da Gökhan Zan ile ilgili tartışmalar sürerken, yeni açıklamalar da geliyor.
22.03.2024 Gündem
Bezelyede hasat başladı
Bezelyede hasat başladı Hatay'ın Arsuz ilçesinde alternatif ürün olarak ekimi yaygınlaşan bezelyede hasat başladı.
18.03.2024 Ekonomi
Fırtınanın etkisiyle uçan çatı 3 evde ve 1 araçta hasara neden oldu
Fırtınanın etkisiyle uçan çatı 3 evde ve 1 araçta hasara neden oldu Hatay’ın Arsuz ilçesinde geçtiğimiz gece saatlerinde etkili olan fırtına bir sitenin çatısını uçurdu. Çatının uçma anı güvenlik kamerasına yansırken 3 ev ve 1 araç zarar gördü.
9.03.2024 Haberler
Halatla çekilen 11 katlı bina kağıt gibi yerle bir oldu
Halatla çekilen 11 katlı bina kağıt gibi yerle bir oldu Hatay’ın Arsuz ilçesinde halatla çekilerek yıkılan 11 katlı binanın kağıt gibi yerle bir olduğu anlar cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
3.03.2024 Haberler
Bedir bebeğin ölüm ve yaşam arasındaki savaşı! 8 ay sonra haber geldi
Bedir bebeğin ölüm ve yaşam arasındaki savaşı! 8 ay sonra haber geldi Hatay’da 27 haftalıkken 1 kilo olarak dünyaya gelen Bedir bebek, 8 ay boyunca kaldığı kuvözde hayata tutunup sonunda ailesine kavuştu.
28.02.2024 Gündem
Tuttuğu balığa öyle sevindi ki izleyenleri gülümsetti
Tuttuğu balığa öyle sevindi ki izleyenleri gülümsetti Hatay'ın Arsuz ilçesinde 18 kilo ağırlığındaki balığı oltayla tutmayı başaran amatör balıkçının cep telefonuyla görüntülenen sevinci, izleyenleri gülümsetti.
26.02.2024 Haberler
Hatay Arkeoloji Müzesi: Depremde de tarihi korudu
Hatay Arkeoloji Müzesi: Depremde de tarihi korudu Mozaikleriyle dünya çapında üne kavuşan Hatay Arkeoloji Müzesi depremde ayakta kaldı, ev sahipliği yaptığı eserler zarar görmedi. Tadilat çalışmalarının devam ettiği müzenin 2025 yılında tekrar ziyarete açılması planlanıyor.
19.02.2024 Arkeoloji
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den ‘Hatay eleştirileri’ne yanıt: Alternatif görürsem Savaş’ı değiştiririm
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den ‘Hatay eleştirileri’ne yanıt: Alternatif görürsem Savaş’ı değiştiririm İstifa ve protestolara neden olan aday listeleriyle ilgili Özel, “Hatay halkıyla inatlaşıyor değiliz. Alternatif arayışındayız. 10 günde bir Hatay’ı ölçtürüyoruz. Eğer Büyükşehir Belediye Başkanımıza alternatifi görürsem, onu Lütfü Savaş’a gösteririm ve adayı değiştiririm” dedi.
15.02.2024 Haberler
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den ‘Hatay eleştirileri’ne yanıt: Alternatif görürsem Savaş’ı değiştiririm
CHP Genel Başkanı Özgür Özel’den ‘Hatay eleştirileri’ne yanıt: Alternatif görürsem Savaş’ı değiştiririm İstifa ve protestolara neden olan aday listeleriyle ilgili Özel, “Hatay halkıyla inatlaşıyor değiliz. Alternatif arayışındayız. 10 günde bir Hatay’ı ölçtürüyoruz. Eğer Büyükşehir Belediye Başkanımıza alternatifi görürsem, onu Lütfü Savaş’a gösteririm ve adayı değiştiririm” dedi.
15.02.2024 Gündem
Limonda çiftçiye önemli destek
Limonda çiftçiye önemli destek Türkiye'nin narenciye üretiminde önemli merkezlerinden olan Hatay'da valilik tarafından başlatılan projeyle, dalında kalan limonun satışı için üreticilere destek sağlanacak.
13.02.2024 Ekonomi
Kalp krizi geçiren karakol komutanından acı haber
Kalp krizi geçiren karakol komutanından acı haber Arsuz İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı Merkez Karakol Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Aziz Yıldız, dün göreve çıkarken kalp krizi geçirdi.
11.02.2024 Gündem
Bakanlık kolları sıvadı! Tarihin ışığı tekrar parlayacak
Bakanlık kolları sıvadı! Tarihin ışığı tekrar parlayacak Depremde yıkıma uğrayan tarihi yapılar Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen özel restorasyon projeleriyle yeniden ayağa kaldırılıyor.
6.02.2024 Kültür Sanat
Müze güçlendiriliyor
Müze güçlendiriliyor Depremde zarar gören yapılar arasında, 2014’te ziyarete açılan ve 3500 metrekaresi mozaik olmak üzere toplam 10 bin metrekarelik sergileme alanına sahip Hatay Arkeoloji Müzesi de bulunuyor.
5.02.2024 Gündem
25 metrekarelik konteynerde iş yapan esnaf dertli! ‘Hiçbir şey eskisi gibi değil’
25 metrekarelik konteynerde iş yapan esnaf dertli! ‘Hiçbir şey eskisi gibi değil’ İki büyük depremde yerle bir olan Hatay’ın ilçesi Antakya’dayız. İş yerleri yıkılan ve 25 metrekarelik konteyner dükkânlarda iş yapmaya çalışan esnaf dertli: ‘Hiçbir şey eskisi gibi değil’.
5.02.2024 Gündem
‘Kimsenin hakkı yerde kalmayacak’
‘Kimsenin hakkı yerde kalmayacak’ Hatay’da deprem konutlarının teslim töreninde konuşan Erdoğan, “Deprem bölgesinde 2 ay içinde 75 bin konutun teslimini bitireceğiz. Amacımız takip eden dönemde her ay 15-20 bin konut ve köy evini hak sahipleri ile buluşturmak” dedi.
4.02.2024 Gündem
‘‘İyi ki kaleyi terk etmedim’’
‘‘İyi ki kaleyi terk etmedim’’ Radyosundan sokağa yayılan Pink Floyd melodisiyle hafızalara kazınan Antakyalı Mehmet Serkan Sincan, “Arsuz’a yerleşmiş olsaydım hikâyemi bitirmiş olacaktım. Kaleyi terk etmiş olacaktım. İyi ki gitmemişim,” diyor.
3.02.2024 Pazar
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay ilçe adaylarını tanıttı
Son dakika: Cumhurbaşkanı Erdoğan Hatay ilçe adaylarını tanıttı Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Hatay İlçe Belediye Başkan Adaylarını tanıttı. Erdoğan burada yaptığı açıklamada, "Daha düne kadar allanıp pullanarak millete dayatılan, 'altılı masa' denilen siyaset mühendisliği ürünü projenin yerinde bugün yeller esiyor" ifadelerini kullandı.
3.02.2024 Gündem
‘DEM aday çıkarırsa işimiz zorlaşır’
‘DEM aday çıkarırsa işimiz zorlaşır’ DEM’in aday çıkarmasının İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu nasıl etkileyeceğine ilişkin CHP’li bir kurmay şu değerlendirmeyi yaptı: “Etkilemez olur mu? Elbette zorlaştıracak. DEM Parti’ye aday çıkartma deme şansımız var mı? Çıkartır.”
3.02.2024 Gündem
Kadınlara umut HayatHatay
Kadınlara umut HayatHatay Hatay Valiliği öncülüğünde hayata geçirilen HayatHatay projesiyle kentteki kadın kooperatiflerinin el emeği ürünleri hayathatay.com.tr adresi üzerinden tüketiciye ulaşıyor.
1.02.2024 Gündem
Kontrolden çıkan araç bahçeye uçtu! 6 yaralı
Kontrolden çıkan araç bahçeye uçtu! 6 yaralı Hatay'ın Arsuz ilçesinde meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan araç yol kenarındaki bahçeye uçtu. Kaza neticesinde 6 kişi yaralandı.
21.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Arsuz ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.