2024 ARTIK GÜN GOOGLE ANA SAYFASINDA DOODLE OLDU | Artık gün nedir, artık yıl ne demek? 29 Şubat Artık Gün Nasıl Olur?
2024 ARTIK GÜN GOOGLE ANA SAYFASINDA DOODLE OLDU | Artık gün nedir, artık yıl ne demek? 29 Şubat Artık Gün Nasıl Olur? Artık gün Google ana sayfasında. Google 29 Şubat 2024 tarihini unutmadı. Önemli günleri ve kişileri sayfasına taşıyan Google artık yıl için de özel bir Doodle tasarladı. Peki, artık yıl nedir, artık gün ne demek? Artık yıl nasıl gerçekleşir? İşte Google ana sayfasında yer alan 2024 artık gün Doodle'ı.
29.02.2024 Bilgi Rehberi
Artık Gün, Google tarafından doodle oldu! Artık Yıl ne demek, nasıl hesaplanır?
Artık Gün, Google tarafından doodle oldu! Artık Yıl ne demek, nasıl hesaplanır? Dünyaca ünlü arama motoru Google tarafından Artık Gün, için hazırlanan özel doodle ana sayfasına taşıdı. Arama motoru Google'a bugün giren vatandaşlar hazırlanan Doodle'a tıkladıklarında Artık Gün tanımı ile karşı karşıya kaldı. Peki Artık Gün nedir, Artık Yıl nasıl hesaplanır? İşte merak edilen o soruların yanıtları...
29.02.2020 Gündem
Artık Gün, Google tarafından doodle oldu! Artık Gün ve Artık Yıl ne anlamı nedir, nasıl belirlenir?
Artık Gün, Google tarafından doodle oldu! Artık Gün ve Artık Yıl ne anlamı nedir, nasıl belirlenir? Google tarafından Artık Gün için hazırlanan doodle bugün ana sayfaya taşında Arama motoru üzerinden araştırmalarına devam eden vatandaşlar Google tarafından hazırlanan doodle'ı araştırmaya devam ediyor. Artık Gün, Miladi Takvime göre 365 gün yerine dört yılda bir 366 gün olarak hesaplanması ve normalde 28 gün olan Şubat ayının 29 gün olarak geçirilmesi olarak bilinmektedir. Peki Artık Yıl neye göre hesaplanıyor? Artık Yıl neye göre hesaplanıyor?
29.02.2020 Gündem