ABD'li teknoloji şirketleri gelirlerini artırdı
ABD'li teknoloji şirketleri gelirlerini artırdı ABD'li teknoloji şirketlerinden Microsoft, Google'ın ana kuruluşu Alphabet ve Twitter bu yılın temmuz-eylül döneminde gelirlerinin arttığını duyurdu.
26.10.2021 Ekonomi
PTT günlük para çekme limitini yükseltti
PTT günlük para çekme limitini yükseltti PTT, ATM'lerinden günlük ücretsiz para çekme limitinin 3 bin liradan 5 bin liraya çıkardığını bildirdi.
29.04.2020 Ekonomi
Rahip Brunson'un evinin önündeki güvenlik önlemleri üst seviyede
Rahip Brunson'un evinin önündeki güvenlik önlemleri üst seviyede İzmir'de ev hapsinde bulunan ABD'li Rahip Andrew Brunson'un evinin bulunduğu sokakta güvenlik önlemleri en üst seviyeye çıkartıldı.Konak'ta bulunan Işılay Saygın Sokak'ta 'Ejder' adı verilen zırhlı araçlar devriye geziyor. Sokakta, özel harekat ekipleri, yunus polisleri ve terörle mücadele şube müdürlüğü ekipleri 24 saat görev yapıyor. Semt sakinleri ise önlemlerden şikayetçi değil. Daha önce bir çok hırsızlığın yaşandığı mahallede, polisin 24 saat görev yapmasıyla birlikte hırsızlıkların son bulduğunu belirten mahalle sakinleri, 'Burası Türkiye'nin en güvenli sokağı oldu' ifadesini kullandı.
11.09.2019 Yaşam
Avrasya Tüneli'nden geçiş ücretlerine zam geldi
Avrasya Tüneli'nden geçiş ücretlerine zam geldi Avrasya Tüneli'nden geçiş ücretine zam geldi. Bu geceden itibaren tek yön geçiş ücreti otomobiller için 16,60 TL'den 21 TL'ye minibüsler için ise 24,90 TL'den 31,50 TL'ye yükseltildi.
11.09.2019 Haberler