Artırım

Artırım

Son dakika artırım haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan artırım gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan artırım haber sayfamızda...

Artırım

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 1.889 artırım haberi bulunmuştur.
Fed anketinde faiz ve enflasyona dikkat çekildi
Fed anketinde faiz ve enflasyona dikkat çekildi ABD Merkez Bankası'nın (Fed) anketi ısrarcı enflasyon ve yüksek faizi finansal istikrar için temel riskler olarak işaret etti.
22.04.2024 Uzmanpara
'Faiz artırımlarımız çok yavaş olacak'
'Faiz artırımlarımız çok yavaş olacak' Japonya Merkez Bankası (BoJ) Yönetim Kurulu Üyesi Asahi Noguchi, faiz artırımlarının çok yavaş olacağını söyledi.
18.04.2024 Uzmanpara
Galeria Sitesi'ne ilişkin davada gerekçeli karar açıklandı
Galeria Sitesi'ne ilişkin davada gerekçeli karar açıklandı Diyarbakır’da yıkılan ve 89 kişinin hayatını kaybettiği Galeria Sitesi'ne ilişkin davada yargılanan gerekçeli karar hazırlandı.
17.04.2024 Gündem
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı İzmir'de yaşayan kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu kıskıvrak yakalandı.
16.04.2024 Haberler
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı
'En son benim başıma gelir' derken kabusu oldu! Sapığı 4 yıl sonra yakalattı İzmir'de yaşayan kız çocuğuna sosyal medya üzerinden cinsel içerikli mesajlar atarak taciz eden sapık, 4 yıl süren teknik takip sonucu kıskıvrak yakalandı. Yapılan telefon incelemesinde çok sayıda çocuğa ve yetişkine cinsel içerikli mesajlar gönderdiği belirlenen zanlı, çıkarıldığı mahkemece örnek bir ceza olarak yüzde 50 ağırlaştırılmış, ertelenemez ve para cezasına çevrilemez hapis cezası aldı.
16.04.2024 Gündem
Süleyman Hurma'dan Emre Mor açıklaması! 'Fenerbahçe ve Galatasaray'a yaranamıyoruz'
Süleyman Hurma'dan Emre Mor açıklaması! 'Fenerbahçe ve Galatasaray'a yaranamıyoruz' Fatih Karagümrük'te kiralık oynayan Emre Mor'un Fenerbahçe karşısında forma giymemesi tartışmalara neden olmuştu. Kırmızı-siyahlı kulübün Başkanı Süleyman Hurma konuyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
15.04.2024 Karagümrükspor
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi?
Trabzonspor - Fenerbahçe maçından sonra futbolcular hangi maddelerden PFDK'ya sevk edildi? TFF Hukuk Müşavirliği, günlerdir beklenen sevk raporunu açıkladı. Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle ev sahibi kulüp ve Antrenör Egemen Korkmaz, sarı-lacivertlilerde de Osterwolde, Osayi Samuel ve İrfan Can ile 2 çalışan PFDK’ya gönderildi.
2.04.2024 Trabzonspor
Türkiye'nin konuştuğu olayda karar verildi: 18 dakika boyunca sabrettim
Türkiye'nin konuştuğu olayda karar verildi: 18 dakika boyunca sabrettim Mersin'de otobüste engelli yaşlı adam ve eşinin darp edilmesiyle ilgili davanın duruşmasında tutuklu sanıklardan okul müdürü İsmet T., 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılırken, tutuklulukta geçirmiş olduğu süre nazara alınarak tahliyesine karar verildi.
25.03.2024 Gündem
Altın ve doları olanlar dikkat: Faiz artışının ardından vatandaşa dikkat çeken uyarı
Altın ve doları olanlar dikkat: Faiz artışının ardından vatandaşa dikkat çeken uyarı Merkez Bankası’nın sürpriz faiz kararı sonrasında gözler altın ve dolar fiyatlarına çevrildi. Dolar/TL 32 TL seviyelerinin altını gördü. Peki yeni adımla birlikte dövizde beklentiler neler? İşte detaylar...
23.03.2024 Ekonomi
Yabancı Merkez’in hamlesini övdü
Yabancı Merkez’in hamlesini övdü Merkez Bankası’nın faizi yüzde 50’ye çıkarmasının ardından yabancı finans kuruluşları bu adımın enflasyonla mücadeleye verilen önemi gösterdiği görüşünde.
23.03.2024 Ekonomi
Altın ve borsa yatırımcıları dikkat: Piyasalarda kader haftası
Altın ve borsa yatırımcıları dikkat: Piyasalarda kader haftası Bu hafta altın, borsa ve döviz piyasalarını etkileyecek olan iki kritik gelişme açıklanacak. Geçtiğimiz hafta altın fiyatları rekordan dönmüş, borsa ise 9 bin puanın altına sarkmıştı. Ekonomist Hikmet Baydar konuyla ilgili önemli uyarılarda bulundu. İşte detaylar...
18.03.2024 Ekonomi
12 milyon liralık 'müstehcen görüntü' tuzağı!
12 milyon liralık 'müstehcen görüntü' tuzağı! Antalya'da internette tanıştıkları kadınlara müstehcen görüntü gönderdiği iddiasıyla telefonda avukat, savcı gibi davranan kişiler tarafından aranan 10 kişi, haklarında dava açılacağı tehdidiyle toplam 12 milyon 132 bin lira dolandırıldı. Paraların gönderildiği hesapların genellikle üniversitelilere ait olduğu, öğrencilerin belirli bir miktar karşılığı hesaplarını kullandırdığı belirlendi.
12.03.2024 Haberler
İnternette başlayıp 'Cumhuriyet Savcısı'yla biten müstehcen oyun
İnternette başlayıp 'Cumhuriyet Savcısı'yla biten müstehcen oyun Antalya'da internette tanıştıkları kadınlara müstehcen görüntü gönderdiği iddiasıyla telefonda avukat, savcı gibi davranan kişiler tarafından aranan 10 kişi, haklarında dava açılacağı tehdidiyle toplam 12 milyon 132 bin lira dolandırıldı. Paraların gönderildiği hesapların genellikle üniversitelilere ait olduğu, öğrencilerin belirli bir miktar karşılığı hesaplarını kullandırdığı belirlendi.
12.03.2024 Gündem
6 yaşında evlendirme davasında yeni gelişme!
6 yaşında evlendirme davasında yeni gelişme! İstanbul Bölge İdare Mahkemesi'nin 6 yaşında evlendirildiği iddiasıyla açılan davada yargılanan Kadir İstekli, Yusuf Ziya Gümüşel ve Fatıma Gümüşel'in hapis cezalarının bozulması yönünde karar vermesinin ardından, davanın yeniden görüleceği tarih belli oldu.
1.03.2024 Gündem
Pancar çiftçisine yaklaşık 6 milyar TL’lik ödeme
Pancar çiftçisine yaklaşık 6 milyar TL’lik ödeme Konya Şeker, 2023-2024 kampanya döneminde pancar üreticisi ortaklarına 5 milyar 918 milyon TL tutarındaki nakdi ödemesini hesaplara yatırmaya başladığını duyurdu. Çiftçilere önceden ödenen ayni ve nakdi avanslarla birlikte toplam rakamın 8 milyar 191 milyon TL’ye ulaştığı belirtildi.
14.02.2024 Ekonomi
Zamlı maaşların ardından emeklilerin gözü ikramiyelere çevrildi: İki formül masada!
Zamlı maaşların ardından emeklilerin gözü ikramiyelere çevrildi: İki formül masada! 2024 yılı zamlı maaşların belli olmasının ardından gözler ikramiye ödemelerine çevrildi. Son olarak ikramiyeler 1100 TL’den 2000 TL’ye çıkarılmıştı. Yeni dönemde ikramiyelere bir artış yapılması bekleniyor. İki farklı formül gündeme geldi. İşte detaylar...
5.02.2024 Ekonomi
Gözler Merkez Bankası'nın faiz kararına çevrildi! İşte piyasanın tahmini
Gözler Merkez Bankası'nın faiz kararına çevrildi! İşte piyasanın tahmini Ekonomide haftanın en önemli bekleyişi sona eriyor. Merkez Bankası yılın ilk faiz kararını bugün açıklayacak. Peki piyasadaki tahminler neler? İşte detaylar...
25.01.2024 Ekonomi
‘Pozitif’ ayrışırız yabancı gelecek
‘Pozitif’ ayrışırız yabancı gelecek Türkiye Bankalar Birliği Başkanı Alpaslan Çakar, Türk ekonomisinin 2025 ile birlikte bir sıçrama dönemine girmesi için 2024’te sıkı hazırlık yapılması gerektiğini belirtti. Çakar, küresel sermaye akımında Türkiye’nin öne çıkmasını bekliyor.
25.01.2024 Ekonomi
Faiz kararı öncesi altın ve borsada yeni tahmin! Ekonomist Hikmet Baydar'dan çarpıcı analiz
Faiz kararı öncesi altın ve borsada yeni tahmin! Ekonomist Hikmet Baydar'dan çarpıcı analiz Piyasaların gözü kulağı perşembe günü açıklanacak olan faiz kararında olacak. Son dönemde altın ve borsadaki fiyat hareketleri oldukça dikkat çekmişti. Borsa yükselişe geçerken, altında dalgalı bir seyir görülmüştü. Peki faiz kararı öncesi altın ve borsada tahminler ne? Borsada yükselişi sağlayan iki etken açıklandı. İşte detaylar...
22.01.2024 Ekonomi
Altın ve Borsada yatırımı olanlara çok önemli uyarı! 'Hisse seçiminde dikkatli olun'
Altın ve Borsada yatırımı olanlara çok önemli uyarı! 'Hisse seçiminde dikkatli olun' Borsa İstanbul’da BIST 100 endeksi uzun bir aranın ardından 8 bin puan seviyesini aştı. Borsada yön yukarı mı döndü? Gram altın için yeni hedef seviyeler ne? Ekonomistler milliyet.com.tr için cevapladı.
19.01.2024 Ekonomi
10 ilde FETÖ'ye 'Kıskaç' operasyonu! Çok sayıda gözaltı
10 ilde FETÖ'ye 'Kıskaç' operasyonu! Çok sayıda gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde FETÖ'ye düzenlenen Kıskaç 4 operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
17.01.2024 Haberler
10 ilde FETÖ'ye 'Kıskaç' operasyonu! Çok sayıda gözaltı
10 ilde FETÖ'ye 'Kıskaç' operasyonu! Çok sayıda gözaltı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 10 ilde FETÖ'ye düzenlenen Kıskaç 4 operasyonlarında 32 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
17.01.2024 Gündem
Almanya’da çiftçiler hükümete istifa çağrısı yaptı
Almanya’da çiftçiler hükümete istifa çağrısı yaptı Almanya’nın başkenti Berlin’de çiftçiler, hükümetin tarımsal sübvansiyonlarını kademeli olarak kaldırma kararını protesto ederek, istifa çağrısında bulundu. Çiftçiler, konuşma yapan Almanya Maliye Bakanı Christian Lindner’i yuhaladı.
16.01.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Artırım ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.