İngiltere üçüncü doz Covid aşısı planını hazırlıyor
İngiltere üçüncü doz Covid aşısı planını hazırlıyor İngiltere Sağlık Bakanı Matt Hancock yaz mevsiminin bitmesiyle başlatılacak bir 'üçüncü doz Covid aşısı' planının ayrıntılarının bir kaç hafta içinde hazır olacağını söyledi. Sağlık Bakanı bunun için farklı aşıların karıştırılarak kullanıldığı deneylerin sonuçlarını beklediklerini de ekledi.
21.06.2021 Dünya
Son dakika... İlk koronavirüs aşısı dünyayı ikna etmedi! Rusya'nın sırları...
Son dakika... İlk koronavirüs aşısı dünyayı ikna etmedi! Rusya'nın sırları... İlk koronavirüs aşısını tescil ettiğini duyuran Rusya'ya bir anda gözler çevrildi, Putin güven vermek için kızının da denekler arasında olduğunu söyledi. Moskova, aşının ilk fotoğraflarını da dünya ile paylaştı. Ancak henüz klinik denemelerin birinci aşamasında onay verilen aşı tam bir kapalı kutu. CNN International'a konuşan ünlü doktor, elbette aşıyı kullanmayacağını söyledi.
11.08.2020 Dünya
Son dakika haberler: Bütün dünya heyecanlandı! Corona virüs ilacı için tarih...
Son dakika haberler: Bütün dünya heyecanlandı! Corona virüs ilacı için tarih... Son dakika haberlere göre, ABD'li ilaç devi, insanlar üzerinde denenen ilacın kullanımı için tarih verdi. İngiltere, İtalya, Hindistan ve Çin'den peş peşe umut verici açıklamalar geldi. Dr. Fauci ise, üç ayrı aşıya Washington yönetiminin para verileceğini belirterek çalışmaların çok iyi ilerlediğini söyledi.
11.06.2020 Dünya