Arda Turan evini baştan aşağı yeniletti! Fiyatı dudak uçuklattı
Arda Turan evini baştan aşağı yeniletti! Fiyatı dudak uçuklattı 2018 yılında dünyaevine giren, ilk oğulları Hamza Arda'yı Ekim 2018'de, ikinci oğulları Asil Aslan'ı da geçtiğimiz haziran ayında kucağına alan Arda Turan ile Aslıhan Doğan Turan çifti, evlerini büyüttü. 'Hedefimiz dört çocuk' diyen Aslıhan Doğan Turan ile eşi Arda Turan, kiracı olarak oturdukları siteden satın aldıkları villayı baştan aşağı yenilettiler.
28.01.2021 Cadde
Aslıhan Doğan Turan oğullarının pozunu paylaştı
Aslıhan Doğan Turan oğullarının pozunu paylaştı Futbolcu Arda Turan'ın eşi Aslıhan Doğan Turan, oğulları Hamza Arda ve Asil Aslan'ın birlikte çekilen karelerini sosyal medya hesabından yayınladı. Turan'ın gönderileri takipçilerinden büyük ilgi gördü.
19.10.2020 Cadde
Aslıhan Doğan Turan, Asil Aslan'ın yüzünü gösterdi
Aslıhan Doğan Turan, Asil Aslan'ın yüzünü gösterdi 2018 yılında nikah masasına oturan Arda Turan ve Aslıhan Doğan'ın ikinci çocukları Asil Aslan 3 ay önce dünyaya geldi. Aslıhan Doğan, sosyal medya üzerinden ilk kez Asil Aslan'ın fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.
10.09.2020 Cadde
Aslıhan Doğan Turan bir ayda forma girdi
Aslıhan Doğan Turan bir ayda forma girdi Oğlu Asil Aslan’ı bundan bir ay önce kucağına alan Aslıhan Doğan Turan, formda fiziğiyle dikkat çekti.
31.07.2020 Cadde