Aşil Tendonu

Aşil Tendonu

Son dakika aşil tendonu haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aşil tendonu gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aşil tendonu haber sayfamızda...

Aşil Tendonu

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 238 aşil tendonu haberi bulunmuştur.
Nihat Altınkaya'nın sağlık durumu! 'Survivor All Star' akıbeti oldu
Nihat Altınkaya'nın sağlık durumu! 'Survivor All Star' akıbeti oldu Acun Ilıcalı'nın çok izlenen yarışması Survivor'ın 2012'de düzenlenen sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen Nihat Altınkaya, 12 yıl aradan sonra yeniden parkurlarda mücadele edeceğinin açıklanmasıyla hayranlarını heyecanladırmıştı. Aşil tendonu kopmasına rağmen büyük özveriyle All Star'a katılan oyuncu, çıktığı ilk oyunda yeniden sakatlık geçirdi. Türkiye'ye dönen Survivor Nihat, hastane odasında MR sonucunu açıkladı.
6.02.2024 Magazin
Nihat Altınkaya'nın sağlık durumu! 'Survivor All Star' akıbeti belli oldu
Nihat Altınkaya'nın sağlık durumu! 'Survivor All Star' akıbeti belli oldu Acun Ilıcalı'nın çok izlenen yarışması 'Survivor'ın 2012'de düzenlenen sezonunda şampiyonluk ipini göğüsleyen Nihat Altınkaya, 12 yıl aradan sonra yeniden parkurlarda mücadele edeceğinin açıklanmasıyla hayranlarını heyecanladırmıştı. Aşil tendonu kopmasına rağmen büyük özveriyle All Star'a katılan oyuncu, çıktığı ilk oyunda yeniden sakatlık geçirdi. Tedavi için Türkiye'ye dönen Survivor Nihat, hastane odasında MR sonucunu açıkladı.
6.02.2024 Cadde
Survivor'da eleme adayı belli oldu! İşte dokunulmazlığı kazanan takım! Nihat yeniden sakatlandı
Survivor'da eleme adayı belli oldu! İşte dokunulmazlığı kazanan takım! Nihat yeniden sakatlandı Survivor'da heyecan tam gaz devam ediyor. Dominik'te bu gece Acil Durum Konseyi gerçekleştirildi. Güç dengesi nedeniyle takımlarda yer değişikliği yapıldı. Bu haftanın ilk eleme adayı belli oldu. Survivor'a yeniden gelen Nihat daha ilk oyununda feci bir sakatlık yaşadı. Nihat acil olarak İstanbul'a götürüldü. İşte detaylar...
3.02.2024 Cadde
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan sakatlık cevabı!
Trabzonspor'da Abdullah Avcı'dan sakatlık cevabı! Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Rizespor'a 1-0 mağlup oldukları maçtan sonra konuştu.
25.01.2024 Trabzonspor
Parmak arası terlikteki büyük tehlike! Sadece plajda giyin, yoksa mahvediyor
Parmak arası terlikteki büyük tehlike! Sadece plajda giyin, yoksa mahvediyor Yaz aylarının vazgeçilmesi parmak arası terlikler artık sadece plajlarda kullanılmıyor. Günlük yaşamda koskoca bir yer etmiş terliklerin ciddi tıbbi sorunlara sebep olabileceğindense birçok kişi habersiz. Parmak arası terlikler nerede, nasıl kullanılmalı? Ne gibi problemlere yol açar? Cevabı haberimizde.
16.08.2023 Genel Sağlık
Van’da 36 yaşındaki hastaya bacak uzatma ameliyatı yapıldı
Van’da 36 yaşındaki hastaya bacak uzatma ameliyatı yapıldı Lokman Hekim Van Hastanesi'nde sol bacağı doğuştan 9 santimetre kısa olan ve bu nedenle yürümekte zorlanan 36 yaşındaki Erdal Karaman ameliyat edildi.
11.07.2023 Gündem
Barış Murat Yağcı apar topar ameliyata alındı
Barış Murat Yağcı apar topar ameliyata alındı 2020 yılında Acun Ilıcalı'nın yapımcısı olduğu 'Survivor'a katılan ve finalist olma başarısı gösteren Barış Murat Yağcı, 'All Star' formatıyla ekranlara gelen Survivor 2022'ye ise dizinden yaşadığı sakatlığın da etkisiyle erken veda etmişti. Yağcı, geçirdiği yaralanma nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Oyuncu, hastane odasından sağlık durumu hakkında bilgi veren fotoğraflar paylaştı.
13.04.2023 Cadde
Trabzonspor, üç puanı tek golle aldı! Kırmızı kart kararı
Trabzonspor, üç puanı tek golle aldı! Kırmızı kart kararı Spor Toto Süper Lig'in 19'uncu haftasında Trabzonspor, Başakşehir'le karşı karşıya geldi. Oynanan maçı Trabzonspor 1-0'lık skorla kazandı.
15.01.2023 Trabzonspor
Volkan Babacan'dan inanılmaz hata! Bakasetas şov yapıyor
Volkan Babacan'dan inanılmaz hata! Bakasetas şov yapıyor Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Trabzonspor, kendi sahasında Başakşehir'i konuk etti. Kritik maçta Başakşehir'in tecrübeli eldiveni Volkan Babacan, yaptığı hata ile maça damga vurdu.
15.01.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'da sezonun en kritik maçı
Trabzonspor'da sezonun en kritik maçı Süper Lig’de son 2 deplasmanda 9 gol yiyen ve zirve yolunda ağır yara alan Trabzonspor bugün evinde Başakşehir’i konuk edecek. Bordo-mavililer adeta final havasında geçecek maçta güçlü rakibi karşısında 3 puan hedefleyecek.
14.01.2023 Trabzonspor
Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Bruno Peres, sahalara dönüyor
Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Bruno Peres, sahalara dönüyor Trabzonspor'un Brezilyalı oyuncusu Bruno Peres, 266 gün sonra sahalara dönüyor. Sakatlığı nedeniyle lisansı askıya alınan ara transfer döneminin başlamasıyla birlikte lisans çıkartılan oyuncu, teknik direktör Abdullah Avcı'nın görev vermesi halinde Başakşehir maçında formasına kavuşabilecek.
13.01.2023 Trabzonspor
Abdullah Avcı: Oyunda teslim olmamız beni çok üzdü
Abdullah Avcı: Oyunda teslim olmamız beni çok üzdü Süper Lig’in 17’nci haftasında oynanan Trabzonspor - Bitexen Giresunspor müsabakası, bordo mavililerin 3-0 galibiyetiyle sona erdi. Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, karşılaşma sonrası konuştu.
6.01.2023 Trabzonspor
Nelsson'a korkutan faul! Taraftardan tepki: Futbol kasabı
Nelsson'a korkutan faul! Taraftardan tepki: Futbol kasabı Dünya Kupası'nda Danimarka, son şampiyon Fransa ile karşı karşıya geldi. Müsabakaya ilk 11'de başlayan Victor Nelsson'a yapılan faul yürekleri ağza getirdi. Galatasaraylı taraftarlar büyük tepki gösterdi.
27.11.2022 Dünya Kupası
Trabzonspor’da Bruno Peres idmana geldi
Trabzonspor’da Bruno Peres idmana geldi Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 5’inci haftasında deplasmanda HangiKredi Ümraniyespor ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarını basına açık yapılan idmanla sürdürdü. Aşil tendonu sakatlığı sonrasında tedavisi süren ve kontrolden geçmek için Trabzon’a gelen Bruno Peres idmana geldi. Trabzonspor'un yeni transferi Naci Ünüvar da ilk kez takımla birlikte idman yaptı.
1.09.2022 Trabzonspor
Trabzonspor kabuk değiştiriyor
Trabzonspor kabuk değiştiriyor Trabzonspor’un Süper Lig’de şampiyonluk yaşadığı A takım kadrosu büyük oranda değişti. Sezon bitiminde bordo-mavililere yeni transferler katılırken, yine ayrılıklar da yaşanıyor.
31.08.2022 Trabzonspor
Trabzonspor’da Peres’in durumu bu hafta belli oluyor
Trabzonspor’da Peres’in durumu bu hafta belli oluyor Trabzonspor’da aşil tendonu yırtılması sonrası tedavi gören Brezilyalı Bruno Peres, sağlık kontrolünden geçmek için Trabzon’a geldi. Formasına kavuşmayı bekleyen oyuncunun iyileşme süreci ve takımın ihtiyacı göz önüne alınarak hakkında karar verilecek.
30.08.2022 Trabzonspor
Abdullah Avcı'dan Hamsik ve Bakasetas açıklaması
Abdullah Avcı'dan Hamsik ve Bakasetas açıklaması Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve bordo-mavili takımın yıldızı Abdülkadir Ömür Kopenhag maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.
24.08.2022 Şampiyonlar Ligi
Trabzonspor’da Bruno Peres’in dönüşü için kritik 1 ay
Trabzonspor’da Bruno Peres’in dönüşü için kritik 1 ay Trabzonspor’da aşil tendonu yırtılması sonrası tedavisi süren Brezilyalı sağ bek Bruno Peres, koltuk değneklerinden kurtulup, formasına kavuşmayı bekliyor. Sakatlığın nüksetme ihtimalini göz önüne alan bordo-mavili kulüp de oyuncusu Peres’in ay sonunda gelecek kapsamlı sağlık raporuna göre son kararı vermesi bekleniyor.
2.08.2022 Trabzonspor
Trabzonspor'da, Bruno Peres'in dönüş tarihi belli oldu!
Trabzonspor'da, Bruno Peres'in dönüş tarihi belli oldu! Geçen sezonun ikinci yarısında aşil tendonu yırtılan ve yeni sezon hazırlıklarına katılamayan Bruno Peres'ten müjdeli haber... Trabzonspor sağlık heyetinin yoğun mesai harcadığı Brezilyalı futbolcunun Ağustos ayında idmanlara başlaması planlanıyor.
24.07.2022 Trabzonspor
Ayakta Kemik Ağrısı Neden Olur Ve Ne İyi Gelir?
Ayakta Kemik Ağrısı Neden Olur Ve Ne İyi Gelir? Ayaklar genel olarak karmaşık kemikler, tendonlar, kaslar ve bağlar ağıdır. Vücut ağırlığını taşıyabilecek kadar kuvvetli olan ayaklar, yaralanmaya ya da ağrıya yatkın olabilmektedir. Kas iskelet sisteminin rahatsızlıkları arasında en fazla görülen sorunlardan bir tanesi olan ayak ağrısı hakkında merak ettiklerinizi sizler için derledik.
6.07.2022 Sağlık
Barış Murat Yağcı yeni sevgilisiyle pozunu paylaştı
Barış Murat Yağcı yeni sevgilisiyle pozunu paylaştı Survivor All Star yarışmasından elendikten sonra Almanya’ya giden Barış Murat Yağcı geri döndükten sonra yeni aşkını sosyal medyadan ilan etti. Bir dönem Nisa Bölükbaşı ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Survivor Barış, model Laura Celine ile yeni bir aşka yelken açtı.
7.06.2022 Cadde
Aşil tendonu yaralanmasında 6 ay sonra spora dönüş mümkün
Aşil tendonu yaralanmasında 6 ay sonra spora dönüş mümkün Baldır arkasındaki kasların birleşerek topuk kemiğine yapışırken oluşturduğu aşil tendonu yaralanmaları, yaşam kalitesini etkiliyor. Ortopedi Uzmanı Dr. Numan Duman, “Ameliyatlı ya da ameliyatsız tedavi sonrası mutlaka fizik tedavi ile baldır arkasındaki kaslar güçlendirilir. Takibinde altıncı ve yedinci aylarda spora dönüş mümkün olur” dedi.
19.05.2022 Genel Sağlık
Survivor Sema gönüllüler takımına meydan okudu: Onlara bu adayı dar edeceğim!
Survivor Sema gönüllüler takımına meydan okudu: Onlara bu adayı dar edeceğim! Bu yıl All Star formatıyla ekranlara gelen Survivor'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Altı eleme adaylı gönüllüler potasından Seda'nın elendiği yarışmada; ödül oyunu heyecanı yaşanacak. Mücadele öncesi kardeşi Seda'nın gidişiyle ilgili konuşan Sema'nın bireysel röportajındaki sözleri tanıtıma damga vurdu. İşte Survivor'da dikkat çeken detaylar...
19.05.2022 Cadde
Survivor Adem'den Ogeday'a: Ben sana temas edersem görürsün!
Survivor Adem'den Ogeday'a: Ben sana temas edersem görürsün! 'Survivor All Star 2022'nin yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Ünlüler ve gönüllüler takımları bu kez ödül oyununda kıran kırana bir mücadele veriyor. Rakip olan eski şampiyonlar Ogeday Girişken ve Adem Kılıçcı arasında ise sert bir tartışma yaşanıyor. İddialı yarışmacıların parkur sonundaki diyaloğu tanıtıma damga vuruyor. İşte Survivor'da dikkat çeken detaylar...
17.05.2022 Cadde
Survivor All Star'a veda eden Merve Aydın'ı takım arkadaşları yalnız bırakmadı
Survivor All Star'a veda eden Merve Aydın'ı takım arkadaşları yalnız bırakmadı 'Survivor 2022 All Star' yarışmasında ünlüler takımında mücadele eden Merve Aydın'ın; dokunulmazlık oyunu sırasında aşil tendonu kopmuş ve hastaneye kaldırılmıştı. Ağır sakatlığı nedeniyle yarışmaya veda etmek zorunda kalan Aydın, Türkiye'ye dönmüştü. Ameliyat olan ve tedavisi eden eden ünlü ismi, yarışmadaki arkadaşları yalnız bırakmadı. Önceki gün Barış Murat Yağcı'nın ziyaret ettiği Aydın'ı, Gökhan Keser de görmeye gitti.
10.05.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Aşil Tendonu ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.