Bariyeri aşan yolcu otobüsü köprüde asılı kaldı
Bariyeri aşan yolcu otobüsü köprüde asılı kaldı Mersin'in Erdemli ilçesinde yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çakın yolcu otobüsü, bariyerleri kırarak, köprüde asılı kalması sonucu 2 kişi yaralandı.
10.01.2022 Gündem
Bakırköy'de otomobil yön tabelası direğine asılı kaldı
Bakırköy'de otomobil yön tabelası direğine asılı kaldı Bakırköy'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil henüz bilinmeyen bir nedenle orta refüje çarptı ardından da yön tabelası direğine asılı kaldı. Kazada sürücü hafif şekilde yaralanırken otomobil asılı kaldığı yerden çekici yardımıyla kaldırıldı.
20.12.2021 Gündem
Trabzon'da ilginç kaza: Duvarda asılı kaldı
Trabzon'da ilginç kaza: Duvarda asılı kaldı Trabzon'un Akçaabat ilçesinde meydana gelen ilginç kazada geri kayarak yola düşen araç duvarda asılı kaldı.
27.01.2020 Haberler
Asılı kaldı! 3 metre...
Asılı kaldı! 3 metre... Ankara'da ters yönden girdiği caddede kaldırıma çarpan otomobil, savrularak bir apartmanın bahçesine girdi. Giriş kattaki daireye çarpan otomobil, 3 metrelik boşlukta asılı kaldı. Alkollü olduğu iddia edilen sürücü ise kazada yaralandı.
3.01.2020 Gündem
Pencerede asılı kalan çocuk ölümden döndü
Pencerede asılı kalan çocuk ölümden döndü Adana'da 2.5 yaşındaki çocuk, 10 katlı apartmanın 4. katındaki açık olan pencere önünde oynarken demir korkulukların arasından asılı kalınca 10 yaşındaki kardeşinin tutup yardım istemesi sonucu kurtarıldı.
6.11.2019 Haberler
88 metredeki bacada asılı kaldı!
88 metredeki bacada asılı kaldı! İngiltere'nin Carlisle şehrinde Dixon Baca'sı olarak bilinen 88 metre uzunluğundaki yapıda baş aşağı asılı kalan kişi, ekipler tarafından helikopterle kurtarılmaya çalışılıyor.
28.10.2019 Haberler
20 katlı binada panik anları
20 katlı binada panik anları Fikirtepe'de Yumurtacı Abdi Bey Caddesi Nur Sokak'ta 20 katlı bir iş merkezinin camlarını silmek amacıyla iki işçi sepetle yukarı katlara çıktı. Çalışmalar sırasında sepetin düşmesi sonucu işçiler halatlara bağlı şekilde asılı kaldı.Haber verilmesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.Çevrede güvenlik önlemi alınırken itfaiye ekipleri de işçilerin düşme ihtimaline karşı binanın ilgili bölümüne hava yastığı koydu.İş merkezine giren itfaiye, 15. kattaki camları kırarak işçileri asılı kaldığı yerden kurtardı.Kurtarma sırasında bir itfaiye eri hafif şekilde yaralandı.
11.09.2019 Yaşam
Ablasının evde kilitlediği çocuk pencerede asılı kaldı
Ablasının evde kilitlediği çocuk pencerede asılı kaldı Şişli'de ablasının üzerine kapıyı kilitlediği çocuk sınava yetişmek için pencereden çıkmaya çalıştı. Pencerede asılı kalan genci belediye ekipleri kepçeyle kurtardı. Olay, Şişli Keçeci Piri Mahallesi, Mahlül Sokak'ta bulunan bir evde meydana geldi. Ablasının evden çıkarken kapıyı üzerine kilitlemesi sonucunda evde kalan genç, 5 katlı binanın 3'üncü katında bulunan dairenin penceresinden çıkmaya çalıştı. Pencerede asılı kalan genç mahalle sakinlerinin dikkatini çekti. Mahalle sakinlerin ihbarı üzerine olay yerine gelen belediye ekipleri, pencerede asılı kalan genci kepçeyle kurtardı. Pencerede asılı kalan çocuğu önce hırsız zanneden mahalleli, "Ablası işe giderken üzerine kilitlemiş. Sabah biz burada baktık hırsız zannettik. Sonra itfaiyeye haber verdik. Belediyedeki arkadaşlar yetişti geldi kepçeyle kurtardılar. Önce hırsız sandık sonra intihar edecek sandık polise haber verdik. Sınava yetişmeye çalışırken panik yapmış" şeklinde konuştu. Öte yandan kurtarılan genci polis ekipleri alarak sınava yetiştirmek için okuluna götürdü.
11.09.2019 Yaşam
Beşiktaş’ta bir garip kaza
Beşiktaş’ta bir garip kaza Beşiktaş’taki bir otoparktan çıkan kadın sürücü fren yerine gaza yüklenince direksiyon hakimiyetini kaybederek apartmanın giriş katına daldı. , Otomobilin askıda kaldığı kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmadı. Kaza, Beşiktaş, Cihannüma Mahallesi, Akmazçeşme Sokak üzerinde saat 15.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sokak üzerinde bulunan otoparktan çıkan kadın sürücü direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırımı aşıp karşı tarafta bulunan apartmanın giriş katına uçtu. Otomobilin apartmanın giriş katına uçtuğunu gören vatandaşlar, otomobil içerisinde bulunan kadın ve çocuğu kurtarmak için yardıma koştu. Vatandaşların yardımıyla otomobil içerisinde bulunan kadın sürücü Gülten D. ve yanında çocuk araç içerisinden çıkarıldı. Kaza nedeniyle büyük panik yaşayan kadın çevredeki vatandaşlar tarafından sakinleştirildi.
11.09.2019 Yaşam
İstanbul'da 'yok artık' dedirten olay! Gören koştu...
İstanbul'da 'yok artık' dedirten olay! Gören koştu... 'İçerideydik, bir gümbürtü koptu. Bir kadının haykırışı vardı, çocuk ağlaması vardı.'
2.11.2018 Gündem
İnşaat boşluğuna kayan araç dakikalarca asılı kaldı
İnşaat boşluğuna kayan araç dakikalarca asılı kaldı Mardin’in merkez Artuklu ilçesinde geri gelen araç, girdiği inşaat boşluğunda dakikalarca asılı kaldı. Araç, esnafın çabasıyla bulunduğu yerden kurtarıldı. Merkez Artuklu ilçesi Ravza Caddesi Salıpazarı mevkisinde bir oto yıkama dükkanından çıkan araç, geri gelirken inşaat boşluğuna girdi. Aracın burada asılı kaldığını fark eden esnaf, hemen sürücünün yardımına koştu. Araç, uzun uğraşlar sonucu, zincir ve forklift yardımıyla bulunduğu yerden kurtarıldı. Oto yıkama işletmecisi Abdulkadir Karakuş, 1 yıldır inşaat alanının önünde duvar olmadığı için zaman zaman araçları çıkaran sürücülerin dalgınlıkla boşluğa kaydığını belirterek, “Bir yıl içinde 3 ya da 4 kez araç dükkandan çıkıp geri gelirken burada asılı kaldı. Bu kez de yine müşterimizin aracını el birliği ile aracı çıkardık. İlk kez olmadı birkaç kez daha oldu. 4 yıldır iş yerimiz burada. Bunun önlemi alınsın istiyoruz. Araç sahipleri de biz de mağdur oluyoruz” dedi.
11.09.2019 Haberler
Otomobil bahçe duvarından uçtu
Otomobil bahçe duvarından uçtu Erzurum’un Horasan ilçesinde sürücüsünün kontrolünden çıkan otomobil bahçe duvarından uçarak askıda kaldı. Edinilen bilgiye göre, Ağrı Caddesi üzerinde seyir halinde olan otomobil, sürücüsünün kontrolünden çıkınca kaymakamlık binasının bahçesine uçtu. Arka kısmı duvara takılan otomobil askıda kaldı. Otomobilde bulunan 2 kişi kendi imkanlarıyla aşağı indi. Kazada ölen ya da yaralanan olmadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
11.09.2019 Yaşam
Direksiyon hakimiyetini kaybetti, istinat duvarını yıkan araç askıda kaldı
Direksiyon hakimiyetini kaybetti, istinat duvarını yıkan araç askıda kaldı Adana'da direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücünün kullandığı otomobil askıda kaldı. Edinilen bilgiye göre, kaza merkez Çukurova ilçesi, Belediyeevleri Mahallesi 84214 Sokakta meydana geldi. Hatice Yakar'ın kullandığı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybedince bir apartman ve otopark arasındaki yaklaşık 4 metrelik yükseklikteki istinat duvarında askıda kaldı. Otomobil düşmeye ramak kalırken, sürücü ve arkadaşı Meryem Kütahyalı otomobilden Cankur ekiplerince indirildi. Askıda kalan otomobil Cankur ekiplerince bulunduğu yerden çıkartıldı. Olay sonra şoka giren kadınları vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı.
11.09.2019 Haberler
Uçurumun kenarında asılı kaldı, arkadaşları kurtarmaya çalıştı
Uçurumun kenarında asılı kaldı, arkadaşları kurtarmaya çalıştı Uçurumun kenarında asılı kaldı, arkadaşları kurtarmaya çalıştı
11.09.2019 İlginç Videolar
Esenyurt'ta yol çöktü, kamyon yol kenarında askıda kaldı
Esenyurt'ta yol çöktü, kamyon yol kenarında askıda kaldı Esenyurt'ta yağış ve inşaat çalışması nedeniyle çöken yolda kamyon devrilerek çukurda asılı kaldı. Sokak ise yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Esenyurt Akçaburgaz Mahallesi 3067 sokak üzerinde bulunan bir kamyon, iddiaya göre yol kenarında bulunan inşaat ve yağmurdan kaynaklı çöken yolun içine düştü. Yolda çatlaklar meydana geldiği görüldü. Esenyurt Belediyesi Zabıta Ekipleri tarafından yol trafiğe kapatıldı. Bu sırada inşaatın bulunduğu alanda çalışmanın devam ettiği de görüldü. Kamyonun sahibine henüz ulaşılmazken, vinç yardımıyla kamyonun kaldırılacağı öğrenildi.
11.09.2019 Yaşam
İntihar etmek için atladı, direkte asılı kaldı
İntihar etmek için atladı, direkte asılı kaldı Burdur’da bir binanın 2'nci katından atlayan genç, aydınlatma direğinde asılı kaldı. Edinilen bilgiye göre, Burdur Özgür Mahallesi’ndeki Cümbüşlü Sokak’ta bir binanın ikinci katına çıkan K.C., intihar girişiminde bulundu. Çevredeki vatandaşların durumu haber vermesi üzerine, bölgeye polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Polis ve çevredekilerin uzun süren ikna çabalarına bir türlü karşılık vermeyen K.C., ölmek istediğini ve yanına engellemek için gelen olursa atlayacağını söyledi. İkna çabaları devam ederken, bir süre sonra çıktığı yerden atlayan K.C., sokakta bulunan bir aydınlatma direğinde asılı kaldı. Aşağıda bekleyenlerin çabalarıyla asılı kaldığı direkten aşağı inen genç, polis gözetiminde sağlık kontrolünden geçirildi. Gencin intihar girişimi ise cep telefonu kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.
11.09.2019 Yaşam
Boyacı, bina iskelesinde asılı kaldı
Boyacı, bina iskelesinde asılı kaldı ANTALYA'da, 13 katlı binada dış cephe boyası yapan 38 yaşındaki Cahit Dereli ile Ali Çelik, iskele asansörünün bozulmasıyla ölümle burun buruna geldi. İskeleye tutunan işçilerden Ali Çelik 4'üncü kat penceresinden içeri girmeyi başarırken Dereli ise itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Polisi ve itfaiye ekiplerini alarma geçiren olay, saat 10.00 sıralarında Uncalı Mahallesi Emniyet Caddesi üzerinde bulunan 13 katlı bir sitenin 4'ncü katında meydana geldi. Cahit Dereli ile Ali Çelik adlı boyacılar, binanın dış cephesini boyamak için kurdukları iskelede sabah saatlerinde çalışmaya başladı. İskele asansörü arızalanınca düşme tehlikesi yaşayan işçilerden Ali Çelik, 4'üncü kat balkonundan içeri girmeyi başardı. Cahit Dereli ise iskelede askıda kaldı. Olayı görenlerin durumu bildirmesi üzerine adrese itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede belirtilen adrese gelen polis çevre güvenliği alırken, askıda kalan Dereli'ye ulaşan ekipler bulunduğu yerden kurtarıp aşağı indirdi. İki boyacı tedbir amaçlı hastaneye götürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.
11.09.2019 Yaşam
Kadın sürücü aracıyla birlikte havada asılı kaldı
Kadın sürücü aracıyla birlikte havada asılı kaldı Beşiktaş'ta aracını park ettiği yerden çıkarmak isteyen bir kadın sürücü vitesi karıştırınca ölümden döndü. Aracını yanlışlıkla geri vitese takan sürücünün apartman ile kaldırım arasında asılı kaldığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.
11.09.2019 Yaşam
5. katta pencerede asılı kalan çocuk son anda düşmekten kurtuldu
5. katta pencerede asılı kalan çocuk son anda düşmekten kurtuldu Adana’da 5 yaşındaki bir çocuk, kaldıkları otelin 5’inci katından düşmek üzereyken pencere pervazına tek eliyle tutunarak hayatta kaldı. Yardım çığlıkları atan çocuk otel görevlileri tarafından kurtarıldı. Olay, Seyhan ilçesi Çınarlı Mahallesi İnönü Caddesi’nde bulunan bir otelde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Harun isimli 5 yaşındaki çocuk, annesi alışverişe gittiği sırada otel odasında tek kaldı. Annesine bakmak için pencereden sarkan çocuk, otelin 5’inci katından düşmek üzereyken tek eliyle pervaza takılarak yardım bekledi. Çevredeki vatandaşlar bir anda otelden yardım çığlık duyunca gördükleri manzara inanamadılar. Yardım isteyen çocuğu gören vatandaşlar ‘Harun düşme, dikkat et, sıkı tutun’ diye seslendi. Durumu polise ve sağlık ekiplerine bildirdiler. Alışverişten dönen anne ise, kalabalığı görünce merak’a kapıldı. Otele doğru baktığında ise oğlunun yere düşmek üzere olduğunu görünce baygınlık geçirdi. Çocuk ise otel görevlileri tarafından son anda kurtarılarak, büyük bir faciadan dönüldü. Ölümden dönen oğlu ile otel lobisinde buluşan genç kadın, oğlunun yanaklarını, başını ve ayaklarını öperek hem onu hem kendisini teselli etmeye çalıştı.
11.09.2019 Yaşam
Helikoptere asılı kaldı!
Helikoptere asılı kaldı! Cenaze taşıyan helikopteri bırakmak istemeyen yaslı adam, metrelerce yüksekten yere çakıldı
14.05.2016 Dünya
Duvarda asılı kaldı
Duvarda asılı kaldı Başkent'te, direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, otomobiliyle bir okulun korkuluklarını parçaladıktan sonra, metrelerce yükseklikteki duvar üzerinde asılı kaldı. Polis ekiplerinin araçtan inmesi için güçlükle ikna ettiği sürücü, tedavi edilmek üzere hastaneye götürüldü.
11.09.2019 Yaşam
Vivadükte asılı kalan kamyonda nefes kesen kurtarma operasyonu
Vivadükte asılı kalan kamyonda nefes kesen kurtarma operasyonu E-5 Karayolu Altunizade bağlantı yolunda mıcır yüklü bir hafriyat kamyonu bariyerlere çarparak devrildikten sonra yaklaşık 5 metre yükseklikteki viyadükte asılı kaldı. Kaza sonrası kamyon şoförü araç içerisinde sıkışırken, E-5 karayolu Ankara istikamet bir süreliğine trafiğe kapandı. Kamyonun bariyerlere takılması sonucu olası bir faciadan dönüldü.   ACILAR İÇERİSİNDE KURTARILMAYI BEKLEDİ   Kurtarma çalışmalarını sürdüren itfaiye ekipleri, yaklaşık 5 metre yükseklikteki viyadükte asılı kalan kamyonun şoförünü sıkıştığı yerden kurtarmak için tehlikeyi göze aldı. Acılar içerisinde feryat eden kamyon şoförü, uzun müddet sıkıştığı yerden kurtarılmayı bekledi. Şoförü sıkıştığı yerden kurtarmak için saatlerce uğraşan ekipleri herhangi bir sonuç alamadı. Bunun üzerine bir itfaiye aracı E-5 karayoluna inerek merdivenle viyadüğe uzandı. YAKLAŞIK 2 BUÇUK SAAT SONRA KURTARILABİLDİ Merdiven yardımıyla şoför mahalline uzanan itfaiye ekipleri, buradan müdahalelerini daha kolay bir şekilde yaparak, Kızıltoprak’ı sıkıştığı yerden kurtardı. Sedyeye koyulan Kızıltoprak ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralı şoförün durumunun iyi olduğu öğrenildi.
11.09.2019 Haberler
Beton mikseri duvarda asılı kaldı
Beton mikseri duvarda asılı kaldı Kağıthane'de yokuş aşağıya kayan beton mikseri 8 metrelik duvardan aşağıya düşmek üzereyken son anda durdu. Kayan mikserin üzerine doğru geldiğini gören belediye temizlik işçisi Ahmet Taş, yan sokağa kaçarak canını kurtardı. Gürsel Mahallesi Işıklı Sokak'ta saat 11.00 sıralarında meydana gelen kazada, İbrahim Hamza'nın kullandığı 34 KT 9774 plakalı beton mikseri, sokaktaki inşaata getirdiği betonu boşalttı. Hamza, daha sonra hareket edeceği sırada, kamyon yokuş aşağıya doğru kaymaya başladı. Yaklaşık 20 metre kayan mikser, 8 metrelik duvardan aşağıya düşmek üzereyken son anda durdu. Yol kenarındaki korkulukları parçalayan beton kamyonu bir tekerleği boşlukta asılı kaldı. İhbar üzerine olay yerine polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bu sırada inşaata ait iş makinesi kamyonu halat yardımı ile bulunduğu yerden çekti. Kurtarılan beton kamyonu olay yerinden ayrıldı. Kaza sırasında yolları süpüren temizlik işçisi Ahmet Taş, ? Ben aşağıda yolları süpürüyordum. Aracın freni patladı. Aracın üzerime doğru geldiğini görünce kaçtım. Canımı zor kurtardım" dedi.
11.09.2019 Haberler
Otomobil uçurumda asılı kaldı!
Otomobil uçurumda asılı kaldı! Silivri’de freni boşalarak uçuruma yuvarlanan otomobil, yamaçtaki kayalara takılınca denize düşmekten kıl payı kurtuldu.
11.09.2019 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri