Dar pantolondan sütlü kahveye! Bilmeden yapıyoruz, bu hataya düşenler gram kilo veremiyor
Dar pantolondan sütlü kahveye! Bilmeden yapıyoruz, bu hataya düşenler gram kilo veremiyor Besleyici yemekler, düzenli egzersiz ve iyi düşünülmüş bir kilo verme planının birleşimi fazla kilolardan kurtulmanıza yardımcı olmak için yeterli olmayabilir. Bu durumda gözden kaçan küçük günlük rutinler olabilir ve bunların kontrol edilmesi gerekir. Bitki bazlı alternatifleri tercih etmek, spor veya spor salonuna olan tutkunuz, hatta günlük kıyafet seçiminiz bile yolculuğunuzu önemli ölçüde yavaşlatabilir.
23.11.2023 Genel Sağlık
Bölgesel incelme ile verilemeyen kilolardan kurtulun
Bölgesel incelme ile verilemeyen kilolardan kurtulun Kış ayları ile birlikte tekrar kilo almak istemeyen veya aşırı kilolarından kurtulmaya çalışan birçok kişi spora ve diyete ağırlık vermeye başladı. Dr. Elif İnaç, kilo vermek isteyenlere önerilerde de bulundu.
8.11.2023 Genel Sağlık
Şiddetli ağrı ve kanser liste başında! Fazladan alınan her 1 kilonun vücuda etkisi bu oluyor
Şiddetli ağrı ve kanser liste başında! Fazladan alınan her 1 kilonun vücuda etkisi bu oluyor Obezite hastalarının aldıkları her 1 kilonun dizlere ve omurgalara yaklaşık 5 kilodan fazla etkisi oluyor. Genel Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Yaşar Özdenkaya "Obezite ayrıca kafa içi basıncını da artırır, şiddetli bağ ağrıları, migren, meme, rahim ve kolon kanseri riskini artırır" diyerek önemli bilgiler paylaştı.
8.11.2023 Genel Sağlık
Şok diyetlerde gizli tehlike! Hızlı kilo vermek kalbi bozuyor
Şok diyetlerde gizli tehlike! Hızlı kilo vermek kalbi bozuyor Özellikle de hızlı kilo vermeye odaklı beslenme stillerinin bazı kişilerde kalp krizlerine bile neden olabildiğini söyleyen Prof. Dr. Sebahattin Ateşal, hızlı kilo vermenin kalp sağlığı üzerindeki olumsuz etkilerini anlatarak, diyet yaparken kalbi korumanın yolları hakkında bilgi verdi.
6.11.2023 Genel Sağlık
'Gastrik by-pass' ameliyatı ile 90 kilo verdi
'Gastrik by-pass' ameliyatı ile 90 kilo verdi Aynada aşırı kilolarıyla yüzleşen ve bir günde aldığı kararla "gastrik by-pass" ameliyatı olan 26 yaşındaki Ali Canikli, 10 ayda 90 kilo vererek, 175 kilodan 85 kiloya indi.
6.09.2015 Gündem