Aşırı Yağış

Aşırı Yağış

Son dakika aşırı yağış haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aşırı yağış gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aşırı yağış haber sayfamızda...

Aşırı Yağış

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 2.325 aşırı yağış haberi bulunmuştur.
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu?
Dubai'deki sele bulut tohumlaması mı neden oldu? Dubai’de son 75 yılın en şiddetli yağışlarıyla birlikte büyük sel olayları yaşandı. Ülke genelinde 24 saat içinde yaklaşık 1,5 yıllık yağmur düştü. Bunun ardından da sosyal medyada bulut tohumlamasıyla ilgili yanıltıcı spekülasyonlar dolaşmaya başladı.
18.04.2024 Dünya
Aşırı yağış zeytini olumsuz etkiledi
Aşırı yağış zeytini olumsuz etkiledi Türkiye’nin önemli zeytin üretim merkezleri arasında yer alan Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde zeytin üreticileri aşırı yağışlar nedeniyle meydana gelen halkalı leke hastalığından sorun yaşıyor. Sezon başlamadan hastalığın baş gösterdiği zeytinde üreticiler ilaçlama yöntemiyle hastalıktan kurtulmayı hedeflerken Saruhanlı Ziraat Odası Başkanı Aydoğan Okur “İleriki günlerde zeytin piyasasını ve yağ piyasasını etkileyeceğini tahmin ediyorum” diye konuştu.
17.04.2024 Ekonomi
İklim değişikliği sebzeleri de bozdu: Ne tadı kaldı ne tuzu
İklim değişikliği sebzeleri de bozdu: Ne tadı kaldı ne tuzu ABD’de Teksas Üniversitesi’ndeki bilim insanlarının 2004’te yaptığı araştırmada 20. yüzyılın ortaları ve sonları arasında çoğu sebze olmak üzere 43 gıdanın besin değerinde belirgin bir azalma olduğu bulunmuştu.
30.03.2024 Dünya
İlk ve tek kent müzesi
İlk ve tek kent müzesi Başkan Osman Zolan, Denizli Kent Müzesi’nin açılmasını tarihi bir gün olarak nitelendirdi. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy ise, “Bir ay boyunca ücretsiz ziyaret edilebilecek” müjdesi verdi.
16.03.2024 Ege
Bakan Ersoy: Eser zenginliğimiz de her geçen gün artmaya devam ediyor
Bakan Ersoy: Eser zenginliğimiz de her geçen gün artmaya devam ediyor Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Denizli Büyükşehir Belediyesi'nin yaptırdığı Kent Müzesi'nin açılışında yaptığı konuşmada, "Dünyada gelişen müzecilik anlayışı doğrultusunda yeni müzeler açarken mevcut müzelerimizi de bu doğrultuda yeniledik, yeniliyoruz. Devlet müzelerimizin yanı sıra özel müzelerimizle de gücüne güç katan Türk müzeciliği, dünyada ödül üstüne ödül alan ve örnek gösterilen bir konuma geldi" dedi. Ersoy, Denizli Kent Müzesi'nin 1 ay boyunca ücretsiz ziyaret edilebileceğini de söyledi.
13.03.2024 Dünya
Siverek’te yıldırımın yere düşme anı kamerada
Siverek’te yıldırımın yere düşme anı kamerada Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde yıldırımın yere düşme anı cep telefonu kamerasına yansıdı.
7.03.2024 Haberler
İğneada'daki selde 6 kişi ölmüştü! İlk duruşma yarın
İğneada'daki selde 6 kişi ölmüştü! İlk duruşma yarın Kırklareli’nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesis sahibi Bülent Bayrak (53) ile tutuksuz 3 sanık hakkında 3 yıldan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Davanın ilk duruşması yarın görülmeye başlanacak.
6.03.2024 Gündem
Bakan Yerlikaya açıkladı: Antalya'da 4 ilçe afet bölgesi ilan edildi
Bakan Yerlikaya açıkladı: Antalya'da 4 ilçe afet bölgesi ilan edildi İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, aşırı yağış ve fırtına sonrası Antalya'nın Kepez, Muratpaşa, Serik ve Aksu ilçeleri 'Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi' ilan edildiğini duyurdu.
1.03.2024 Gündem
Set yolunda kaza
Set yolunda kaza Almila Ada, Gemlik’te trafik kazası geçirdi.
16.02.2024 Cadde
Oyuncu Almila Ada, Bursa'da trafik kazası geçirdi!
Oyuncu Almila Ada, Bursa'da trafik kazası geçirdi! Kanal D ekranlarında yayınlanan 'Üç Kız Kardeş' dizisinde 'Dönüş' karakterine hayat veren Almila Ada, Gemlik'te trafik kazası geçirdi. Ünlü oyuncu, kontrol amaçlı hastanede tutuluyor.
15.02.2024 Cadde
Eğitime kar ve sağanak engeli! Okullar tatil edildi
Eğitime kar ve sağanak engeli! Okullar tatil edildi Meteoroloji Genel Müdürlüğü birçok kent için kar ve sağanak uyarısında bulundu. Tatil haberlerşi de peş peşe geldi.
15.02.2024 Gündem
Şanlıurfa'da eğitime sağanak engeli
Şanlıurfa'da eğitime sağanak engeli Şanlıurfa’da etkili olan sağanak nedeniyle il genelinde okullar 1 gün süreyle tatil edildi.
14.02.2024 Gündem
6 kişiye mezar olmuştu! Acı son göz göre göre gelmiş
6 kişiye mezar olmuştu! Acı son göz göre göre gelmiş Kırklareli'nin Demirköy ilçesi İğneada beldesindeki selde 'Sisli Vadi' bungalov evlerinde tatil yapan 6 kişinin ölümüne ilişkin tutuklanan tesis sahibi Bülent Bayrak (53) ile tutuksuz 3 sanık hakkında 3 yıldan 22 yıl 6’şar aya kadar hapis istemiyle dava açıldı. Selde ölen tesis müdürü Ümit Solmaz'ın ablası Yasemin Demir'ın verdiği tanık ifadesinde anlattıkları yaşanan ihmali gözler önüne serdi.
31.01.2024 Gündem
Tarımsal kuraklıkla mücadalede çözüm yolları! Gece sulama verimi artırdı
Tarımsal kuraklıkla mücadalede çözüm yolları! Gece sulama verimi artırdı Tarımsal kuraklıkla mücadelede akıllı uygulamaların yanı sıra gece sulama, yağmur hasadı ve damla sulama gibi teknikler önemli rol oynuyor. Prof. Dr Akça, su tasarrufu sağlayan kuraklıkla mücadele yöntemlerini Milliyet’e anlattı.
29.01.2024 Ekonomi
Yağışlı hava kazaya sebep oldu! TIR kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına daldı
Yağışlı hava kazaya sebep oldu! TIR kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına daldı Antalya'nın Alanya ilçesinde yağışlı sebebiyle freni tutmayan TIR, kırmızı ışıkta bekleyen araçların arasına daldı. Kazada 4 kişi yaralandı.
20.01.2024 Gündem
Meteoroloji gün verdi! Birçok ilde kar alarmı
Meteoroloji gün verdi! Birçok ilde kar alarmı Meteoroloji Genel Müdürlüğü haftalık hava tahmin raporunu yayınladı. Raporda İstanbul dahil 10 il için sarı ve turuncu kodlu uyarılar yapıldı. Vatandaşlara sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalı çağrısı yapıldı. İşte detaylar...
18.01.2024 Gündem
Yaşanabilir dünya için tartışmakla kalmayalım yol alan nesil olalım!
Yaşanabilir dünya için tartışmakla kalmayalım yol alan nesil olalım! "Yaşanabilir bir dünya istiyorsak daha güçlü adımları daha hızlı biçimde atmalıyız. Bunu yapabilecek son nesiliz. Herkesin hayatındaki alışkanlıkları acilen değiştirmesi, devletler ve şirketler üzerinde baskı kurması gerekiyor. Yoksa bu konuyu çok tartışan ancak yol alamayan nesil olarak tarihe geçeceğiz..."
8.01.2024 Milliyet Executive
Azaltım var uyum yavaş
Azaltım var uyum yavaş Topraklar, milletler değişse de dünyanın dört bir yanındaki gençlerin iklim krizi endişesi aynı. COP28’e katılan Türkiye’nin iklim elçileri, iklim krizinin durdurulmasını, fosil yakıttan çıkılmasını, iklim adaletinin sağlanmasını istiyor.
15.12.2023 Gündem
Zonguldak'ta toprak altında kalan iki vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı
Zonguldak'ta toprak altında kalan iki vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı AFAD, Zonguldak'ta heyelan sonucu toprak altında kalan iki vatandaşın cansız bedenine ulaşıldığını açıkladı. Öte yandan heyelan altında kalıp yıkılan evde oğlu Sait ile birlikte hayatını kaybeden Perihan Çakar'ın diğer oğlu Yılmaz Çakar (60), ise meydana gelen heyelanla ilgili korkunç bir iddiada bulundu.
10.12.2023 Gündem
Aşırı yağış nedeniyle asma köprü böyle çöktü
Aşırı yağış nedeniyle asma köprü böyle çöktü Balıkesir'in Edremit ilçesinde Zeytinli Çayı üzerinde yayaların kullandığı asma köprü, taşkın sularına dayanamayarak yıkıldı. Köprünün yıkılma anları kameraya saniye saniye yansıdı.
29.11.2023 Haberler
UEFA yetkilileri zemini inceledi! İşte RAMS Park'ta son durum
UEFA yetkilileri zemini inceledi! İşte RAMS Park'ta son durum İstanbul'daki aşırı yağışın, Galatasaray-Manchester United maçını etkileme ihtimali futbolseverleri endişelendirdi. Hava tahminleri kentte yağışın gün boyu süreceğine işaret ederken, yağmurun maç saatinde şiddetini artırması durumunda karşılaşmanın oynanması tehlikeye girebilir. UEFA yetkilileri kritik maç öncesi saha zeminini inceledi.
29.11.2023 Galatasaray
Savaş alanına dönen karayolundaki isimsiz kahraman: Azerbaycanlı gelin!
Savaş alanına dönen karayolundaki isimsiz kahraman: Azerbaycanlı gelin! Önceki gece Milas-Bodrum Karayolu’nda meydana gelen trafik kazasında isimsiz bir kahraman gibi kaza yerine gelip yaralılara müdahale eden ve 3 kişinin hayatını kurtaran kadının kim olduğu ortaya çıktı.
27.11.2023 Gündem
Selden etkilenen KOBİ'lere 1 milyon liralık faizsiz kredi!
Selden etkilenen KOBİ'lere 1 milyon liralık faizsiz kredi! Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, fırtına, aşırı yağış ve selden etkilenen bazı bölgelerdeki KOBİ'lere 1 milyon liraya kadar faizsiz kredi imkanı sağlayacaklarını duyurdu.
22.11.2023 Ekonomi
AFAD tek tek açıkladı! İşte aşırı yağışlardan etkilenen illerde son durum
AFAD tek tek açıkladı! İşte aşırı yağışlardan etkilenen illerde son durum İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), Türkiye genelinde aşırı yağışlar ve fırtına nedeniyle şu ana kadar bin 336 ihbar alındığını belirtti. AFAD'dan 12 mürettebat bulunan ve irtibat kesilen kargo gemisi ile ilgili de açıklama yapıldı.
19.11.2023 Gündem
İzmir'i fırtına vurdu! Kordon'da karayla deniz birleşti
İzmir'i fırtına vurdu! Kordon'da karayla deniz birleşti İzmir'de hızı saatte 75 kilometreye kadar ulaşan fırtına nedeniyle deniz taştı, Kordon'da deniz sahil yoluyla birleşti. Sağanak ile beraber yine çok sayıda ev ve iş yerlerini de su bastı. Trafikteki sürücülerle vatandaşlar, zor anlar yaşadı.
18.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Aşırı Yağış ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.