Asist

Asist

Son dakika Asist haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan Asist gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan Asist haber sayfamızda...

Asist

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 20.832 asist haberi bulunmuştur.
Cristiano Ronaldo'ya Juventus'tan dev tazminat!
Cristiano Ronaldo'ya Juventus'tan dev tazminat! Juventus'a dava açan Cristiano Ronaldo'nun rekor bir tazminat kazandığı öğrenildi.
17.04.2024 İtalya Serie A
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı
Galatasaray'da Yunus Akgün bilmecesi! Transfer kararı ortaya çıktı Galatasaray'ın sezon başında kiralık olarak Leicester City'e gönderdiği Yunus Akgün'le ilgili çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Tecrübeli futbolcunun geleceğine dair kararının belli olduğu aktarıldı.
17.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'nin alternatifini buldu! Gözden çıkarılan bonservis belli oldu
Fenerbahçe, Sebastian Szymanski'nin alternatifini buldu! Gözden çıkarılan bonservis belli oldu Fenerbahçe'de gösterdiği performansla dikkat çeken Sebastian Szymanski'ye olan ilgi sonrası kurmayların harekete geçtiği öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, Polonyalı on numaranın alternatifi için gözden çıkardığı bonservis bedeli netlik kazandı.
17.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan Christian Eriksen operasyonu! Yönetim transferde kararlı
Galatasaray'dan Christian Eriksen operasyonu! Yönetim transferde kararlı Manchester United'ın yıldızı Christian Eriksen için Galatasaray'ın harekete geçtiği öğrenildi. Süper Lig devinde yönetimin transferde kararlı olduğu aktarıldı.
17.04.2024 Galatasaray
Juventus'ta Kenan Yıldız'ın şaşırtan yeni maaşı ortaya çıktı!
Juventus'ta Kenan Yıldız'ın şaşırtan yeni maaşı ortaya çıktı! Juventus'ta forma giyen Milli futbolcu Kenan Yıldız'ın takımdaki geleceği netleşmeye başladı. İtalyan devinin 10 numaralı formayı emanet etmek istediği yıldız futbolcunun yeni sözleşme detayları ortaya çıktı.
17.04.2024 İtalya Serie A
Leverkusen'den Florian Wirtz için resmi transfer açıklaması!
Leverkusen'den Florian Wirtz için resmi transfer açıklaması! Bayer Leverkusen Genel Direktörü Fernando Carro, önemli takımların ilgilendiği Florian Wirtz'in gelecek sezon da Leverkusen'de oynayacağını söyledi.
17.04.2024 Almanya Bundesliga
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek sürprizi! Olympiakos maçında takip edilecek
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek sürprizi! Olympiakos maçında takip edilecek Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş mücadelesinde Olympiakos'u konuk edecek olan Fenerbahçe'de İsmail Yüksek gelişmesi yaşandı. İşte detaylar...
17.04.2024 Fenerbahçe
Yok artık Messi! Ronaldo'yu ikiye katlayacak teklifi geri çevirdi
Yok artık Messi! Ronaldo'yu ikiye katlayacak teklifi geri çevirdi Dünya futbolunun gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından biri olarak kabul edilen ve MLS'te Inter Miami forması giyen Lionel Messi'nin Suudi Arabistan aldığı ve geri çevirdiği teklifi Inter Miami'nin sahibi Jorge Mas açıkladı.
17.04.2024 Dünyadan Futbol
Bruno Petkovic Süper Lig devine! Mukavele detayları belli oldu
Bruno Petkovic Süper Lig devine! Mukavele detayları belli oldu Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Süper Lig devi, Hırvat forveti renklerine katmak için düğmeye bastı.
16.04.2024 Trabzonspor
Spor yazarları Galatasaray'ın farklı galibiyetini değerlendirdi: Rüyamda görsem düşünmezdim
Spor yazarları Galatasaray'ın farklı galibiyetini değerlendirdi: Rüyamda görsem düşünmezdim Galatasaray, Süper Lig'in 32. haftasında Corendon Alanyaspor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti. Spor yazarları sarı-kırmızılıların farklı galibiyetini değerlendirdi.
16.04.2024 Galatasaray
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları
Misli’de Günün En Çok Oynanan Maçları İddaa programı içerisinde yer alan günün en çok oynanan bahislerini ve Misli yazarlarının bu maçlar için yaptığı yorumları sizler için derledik. Maçların heyecanını “Şampiyon Oran”larla Misli’de daha fazla yaşayın!
15.04.2024 Diğer
Mehmet Özdilek'ten Fenerbahçeli oyuncu için övgü dolu sözler: Çok ciddi rakam
Mehmet Özdilek'ten Fenerbahçeli oyuncu için övgü dolu sözler: Çok ciddi rakam Şampiyonluk mücadelesi veren Fenerbahçe, Fatih Karagümrük'ü 2-1 yenerken, TRT Spor yorumcusu Mehmet Özdilek karşılaşmayı yorumladı. Özdilek sarı-lacivertli oyuncunun başarılı performansına dikkat çekti.
15.04.2024 Fenerbahçe
Galatasaray'dan 8 milyon euroluk teklife ret!
Galatasaray'dan 8 milyon euroluk teklife ret! İngiltere’den Brighton, Emin Bayram için Galatasaray'a 8 milyon Euro teklif etti. Sarı-kırmızılı yetkililerin teklifi reddettiği ortaya çıktı.
14.04.2024 Galatasaray
Galatasaray istemişti, Fenerbahçe transfer için harekete geçti! Mario Branco devrede
Galatasaray istemişti, Fenerbahçe transfer için harekete geçti! Mario Branco devrede Galatasaray'ın da transfer gündemine gelen yıldız oyuncu için Fenerbahçe şimdiden düğmeye bastı. Sportif Direktör Mario Branco'nun yaz transfer dönemi için başarılı futbolcuyu radarına aldığı öğrenildi.
14.04.2024 Fenerbahçe
Hull City'de Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür şov yaptı! Premier Lig umudu sürüyor
Hull City'de Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür şov yaptı! Premier Lig umudu sürüyor İngiltere Championship'te Hull City evinde Queens Park Rangers'a gol yağdırdı. Milli futbolcular Ozan Tufan ve Abdülkadir Ömür maça damga vurdu.
13.04.2024 Beşiktaş
Luis Alberto'dan örneği görülmeyen fedakarlık! 'Sözleşmemi feshedin'
Luis Alberto'dan örneği görülmeyen fedakarlık! 'Sözleşmemi feshedin' Serie A ekibi Lazio'nun yıldızı, takımı için örneği görülmeyen bir fedakarlıkta bulundu.
13.04.2024 İtalya Serie A
Galatasaray transfer rotasını Arjantin'e çevirdi! Temaslar hızlandı
Galatasaray transfer rotasını Arjantin'e çevirdi! Temaslar hızlandı Wilfired Zaha, Hakim Ziyech ve Tete'den beklenen hücum katkısını alamayan Galatasaray'ın River Plate'in yıldızlarıyla ilgilendiği ortaya çıktı.
12.04.2024 Galatasaray
Galatasaray'a dünya yıldızı on numara! Suudiler peşine düştü
Galatasaray'a dünya yıldızı on numara! Suudiler peşine düştü Galatasaray'da kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılıların, İspanya'da forma giyen yıldız futbolcuyu renklerine bağlamak istediği aktarıldı. 30 yaşındaki on numara için Suudi Arabistan ekiplerinin devrede olduğu vurgulandı.
12.04.2024 Galatasaray
Fenerbahçe'den Portekizli dinamo hamlesi! Sözleşme detayları belli oldu
Fenerbahçe'den Portekizli dinamo hamlesi! Sözleşme detayları belli oldu Fenerbahçe'de kurmaylar gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Sarı-lacivertlilerin Portekiz'de forma giyen genç orta sahayı gözüne kestirdiği öğrenildi. Fenerbahçe'nin sunacağı sözleşme teklifinin ayrıntıları ortaya çıktı.
12.04.2024 Fenerbahçe
Manchester City'nin transferdeki hedefi Jamal Musiala!
Manchester City'nin transferdeki hedefi Jamal Musiala! Manchester City'nin Bayern Münih forması giyen Jamal Musiala ile ilgilendiği öğrenildi.
Sezona damga vuracak transfer! Süper Lig devinden Marco Reus bombası
Sezona damga vuracak transfer! Süper Lig devinden Marco Reus bombası Dortmund ile kontratı bitecek olan Marco Reus için sürpriz bir iddia gündeme geldi. Süper Lig devi Alman yıldızın transferi için düğmeye bastı.
12.04.2024 Beşiktaş
Sevilla'nın transferdeki hedefi Ansu Fati!
Sevilla'nın transferdeki hedefi Ansu Fati! Sevilla'nın Barcelona forması giyen Ansu Fati'yi gelecek sezon kadrosuna katmak istediği öğrenildi.
11.04.2024 İspanya La Liga
Galatasaray'a dünya yıldızı! Bonservisini eline alacak
Galatasaray'a dünya yıldızı! Bonservisini eline alacak Galatasaray'da gelecek sezon için transfer çalışmalarına hız veren kurmayların sezon sonunda boşa çıkacak 29 yaşındaki orta sahanın peşine düştüğü öğrenildi. Sarı-kırmızılıların hedefindeki yıldızı renklerine bağlamakta kararlı olduğu aktarıldı.
11.04.2024 Galatasaray
Manchester United, Rafael Leao için kesenin ağzını açtı!
Manchester United, Rafael Leao için kesenin ağzını açtı! Manchester United'ın Milan forması giyen Rafael Leao için gözden çıkardığı bonservis bedeli dudak uçuklattı.
Fenerbahçe'de Cengiz Ünder kararının perde arkası!
Fenerbahçe'de Cengiz Ünder kararının perde arkası! Olympiakos ile karşı karşıya gelecek Fenerbahçe'de Cengiz Ünder maç kadrosuna dahil edilmedi. Milli futbolcu hakkında alınan kararın perde arkası belli oldu.
11.04.2024 Konferans Ligi

Benzer Haber Etiketleri

Asist ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.