Aşk 101

Aşk 101

Son dakika aşk 101 haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan aşk 101 gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan aşk 101 haber sayfamızda...

Aşk 101

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 191 aşk 101 haberi bulunmuştur.
'Kız ardaşlarım beni sevgililerinden kıskanırdı!'
'Kız ardaşlarım beni sevgililerinden kıskanırdı!' 'Ezel', 'Kuzey Güney', 'Ufak Tefek Cinayetler' ve 'Aşk 101' gibi yapımlarda kamera karşısına geçen Bade İşçil, katıldığı programda yöneltilen 'güzellik' sorusu üzerine çok konuşulacak itiraflarda bulundu.
25.04.2024 Cadde
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri
En İyi Netflix Dizileri 2024: Yabancı ve Yerli Netflix Dizi Önerileri Dünyanın en büyük dizi film içerik platformu Netflix pek çok farklı ülkede kaliteli yapımları ile adından söz ettiriyor. Televizyon kanallarını yapımları ile geride bırakan Netflix’in yeni dizi ve filmleri her geçen gün artıyor. IMBD listelerinde yukarı tırmanan Netflix’in kaliteli dizileri ve filmleri izleyenlerini ekran başına kitliyor. Yüzlerce Tük ve yabancı aksiyon, macera, bilim-kurgu, komedi, romantik, dram, gerilim, korku dalında yapımı içerisinde barındırıyor. Yabancı ve yerli Netflix dizi önerileri için “En İyi Netflix Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri
Netflix Türk Dizileri 2024: Netflix’te Yayınlanan En İyi Yeni Çıkan Türk Dizi Önerileri Dünya genelinde milyonlarca izleyicisi bulunan yerli ve yabancı yapımları ile izleyenleri ekrana kilitleyen Netflix platformunda birbirinden güzel Türk dizileri yer alıyor. Netflix orijinal yapımı içeriklerinin yanı sıra yayın hakları satın alınan dizilerde var. Yayınlandıkları andan itibaren popüler olan ve günümüzde halen sevilen pek çok Türk dizileri Netflix’te izlenebiliyor. Netflix’te yayınlanan en iyi Türk dizileri listesi için “Netflix Türk Dizileri 2024” içeriğimize göz atabilirsiniz.
3.01.2024 Kültür Sanat
Selahattin Paşalı baba olduktan sonra değişen hayatını anlattı! 'Başka odada uyuyorum'
Selahattin Paşalı baba olduktan sonra değişen hayatını anlattı! 'Başka odada uyuyorum' Oyuncu Selahattin Paşalı, oyunculuk performansıyla olduğu kadar özel hayatıyla da adından söz ettiriyor. Lara Paşalı ile mutlu bir evliliği olan ve Pera adında bir kızı olan ünlü isim, baba olduktan sonra değişen hayatına dair konuştu.
11.11.2023 Cadde
Oyuncu Ece Yüksel: Artık çifte vatandaşım
Oyuncu Ece Yüksel: Artık çifte vatandaşım Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'da hayat verdiği 'İnci Erguvan' karakteriyle adından söz ettiren Ece Yüksel, çifte vatandaş olduğunu duyurdu. Genç oyuncu, Instagram'da vatandaşlık seremonisinden görüntüler paylaştı.
13.07.2023 Magazin
Oyuncu Ece Yüksel: Artık çifte vatandaşım
Oyuncu Ece Yüksel: Artık çifte vatandaşım Kanal D'nin reyting rekortmeni dizisi 'Yargı'da hayat verdiği 'İnci Erguvan' karakteriyle adından söz ettiren Ece Yüksel, çifte vatandaş olduğunu duyurdu. Genç oyuncu, Instagram'da vatandaşlık seremonisinden görüntüler paylaştı.
13.07.2023 Cadde
Kubilay Aka: İşin aslını arkadaşlarım, ailem, dostlarım biliyor
Kubilay Aka: İşin aslını arkadaşlarım, ailem, dostlarım biliyor 'Vatanım Sensin', 'Çukur', 'Aşk 101', 'Oğlum', 'Cam Tavanlar' gibi yapımlarda rol alan oyuncu Kubilay Aka, L'officiel Hommes dergisi'ne konuştu. Bilinmeyenleri anlatan oyuncu, hakkında çıkan haberlerden rahatsız olmadığını ifade etti.
23.05.2023 Cadde
'Tanıştığımız kulise iki yıl sonra evli olarak ilk kez gittik'
'Tanıştığımız kulise iki yıl sonra evli olarak ilk kez gittik' 'Ay Tenli Kadın' parçasıyla adını geniş kitlelere duyuran Ufuk Beydemir (30) ile rol aldığı 'Aşk 101' dizisiyle şöhreti yakalayan İpek Filiz Yazıcı (22), Eylül 2022'de İtalya'nın başkenti Roma'da nikâh masasına oturdu. Sosyal medyada her fırsatta aşklarını dile getiren Yazıcı ve Beydemir, iki yıl önce tanıştıkları kulise gitti.
24.03.2023 Cadde
Alina Boz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte OAlina Boz'un hayatı...
Alina Boz kimdir, kaç yaşında ve nereli? İşte OAlina Boz'un hayatı... Genç ve başarılı oyuncu Alina Boz, O Ses Türkiye'nin yılbaşı özel programına konuk oldu. Boz, söylediği şarkılarla izleyenleri büyüleyecek. Ünlü oyuncunun hayatı merak edilirken "Alina Boz kimdir, kaç yaşında ve nereli?" sorusu sıkça geliyor.
31.12.2022 Bilgi Rehberi
Alina Boz, Mithat Can Özer ile ilişkisinin sırrını açıkladı
Alina Boz, Mithat Can Özer ile ilişkisinin sırrını açıkladı 'Elimi Bırakma', 'Aşk 101' ve 'Bölük' gibi yapımlarda yer alan oyuncu Alina Boz, önceki gün Etiler'de bir mekandan çıkarken kameralara yansıyan ünlü isim, ayaküstü konuştuğu gazetecilerin sorularını cevapladı. Yeni projesi 'Bandırma Füze Kulübü'nden bahseden Boz, Sezen Aksu ve Sinan Özer'in oğlu Mithat Can Özer ile uzun süredir sürdürdükleri mutlu birliktelikleri hakkında da konuşarak, ilişkilerinin sırrını açıkladı.
28.10.2022 Cadde
İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir dünyaevine girdi
İpek Filiz Yazıcı ve Ufuk Beydemir dünyaevine girdi Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan oyuncu İpek Filiz Yazıcı (20) ve müzisyen Ufuk Beydemir, geçtiğimiz aylarda evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Hayatlarını birleştirme kararı alan ve hazırlıklara başlayan ünlü çiftten güzel haber geldi. Roma'da sürpriz bir şekilde evlenen Yazıcı ile Beydemir (30), düğün pozlarını sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı.
24.10.2022 Cadde
Kubilay Aka: Oyunculuğa başlarken kaygılarım oldu!
Kubilay Aka: Oyunculuğa başlarken kaygılarım oldu! 'Vatanım Sensin', 'Çukur', 'Cam Tavanlar', 'Aşk 101' ve 'Oğlum' dizilerinde kamera karşısına geçen Kubilay Aka, Elle Man dergisinin eylül sayısına konuk oldu ve hakkında bilinmeyenleri anlattı.
8.09.2022 Cadde
Ufuk Beydemir: Sevgilim evde birden beni görünce korkuyor!
Ufuk Beydemir: Sevgilim evde birden beni görünce korkuyor! 'Ay Tenli Kadın' parçasıyla adını geniş kitlelere duyuran Ufuk Beydemir, geçtiğimiz temmuz ayında İpek Filiz Yazıcı'ya evlilik teklifinde bulunmuştu. Şarkıcının teklifine 'Evet' yanıtını veren oyuncu, müjdeli haberi "Mutluluğumuzu sizinle paylaşmanın zamanı geldi" sözleriyle duyurmuştu. Evlilik hazırlığında olan ikiliden Beydemir, eğlenceli tweetleri ile sosyal medyada gündem oldu.
2.09.2022 Cadde
Mert Yazıcıoğlu'ndan Kerem Bürsin açıklaması
Mert Yazıcıoğlu'ndan Kerem Bürsin açıklaması Meslektaşı Afra Saraçoğlu ile aşk yaşayan oyuncu Mert Yazıcıoğlu, geçtiğimiz günlerde spor yaptıktan sonra çektiği bir fotoğrafını paylaşıp, "Tek rakibim Kerem Bürsin" notunu yazmıştı. Bu paylaşımıyla gündem olan ünlü isim, önceki gün Levent'te görüntülendi. Gazetecilerle konuşarak paylaşımına yazdığı notla ilgili açıklama yapan Yazıcıoğlu, ilişkisiyle ilgili de konuştu.
13.08.2022 Cadde
İpek Filiz Yazıcı'dan Ufuk Beydemir paylaşımı! 'Dayanacağız sevgilim'
İpek Filiz Yazıcı'dan Ufuk Beydemir paylaşımı! 'Dayanacağız sevgilim' Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan oyuncu İpek Filiz Yazıcı ve müzisyen Ufuk Beydemir, geçtiğimiz haftalarda evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Hayatlarını birleştirme kararı alan ünlü çiftten yeni bir paylaşım geldi. Yazıcı, sevgilisiyle pozunu; "Ev düzme savaşında pes etmeyeceğiz" notuyla paylaştı.
30.07.2022 Cadde
Selahattin Paşalı-Lara Tümer çifti bebeklerine kavuştu
Selahattin Paşalı-Lara Tümer çifti bebeklerine kavuştu 'Aşk 101' dizisinde canlandırdığı 'Osman' karakteriyle yıldızı parlayan Selahattin Paşalı, uzun süredir aşk yaşadığı Lara Tümer ile üç ay önce nikâh masasına oturmuştu. Geçtiğimiz haftalarda Bodrum'da objektiflere yansıyan çiftten güzel haber geldi. Çiçeği burnunda anne Lara Tümer, kızlarının dünyaya geldiğini duyurdu.
6.07.2022 Cadde
Ufuk Beydemir ile İpek Filiz Yazıcı evleniyor!
Ufuk Beydemir ile İpek Filiz Yazıcı evleniyor! Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan oyuncu İpek Filiz Yazıcı ve müzisyen Ufuk Beydemir evlilik yolunda ilk adımı attı. Hayatlarını birleştirme kararı alan ünlü çift, müjdeli haberi sosyal medya hesaplarından takipçileriyle paylaştı.
30.06.2022 Cadde
Kaan Yıldırım ile Kubilay Aka'nın Bodrum keyfi
Kaan Yıldırım ile Kubilay Aka'nın Bodrum keyfi Şimdilerde 'Mevlana' adlı diziyle ekranlara gelen Kaan Yıldırım, kendisi gibi oyuncu, yakın arkadaşı Kubilay Aka ile önceki gün Bodrum Yalıkavak'ta objektiflere yansıdı. Bir ara sıcaktan bunalan yakışıklı ikili, kendilerini serin sulara bıraktı.
27.06.2022 Cadde
İçimizde Ateş Hale kimdir, gerçek ismi nedir? Hale'yi oynayan İpek Filiz Yazıcı yaşı ve boyu kaç, nereli?
İçimizde Ateş Hale kimdir, gerçek ismi nedir? Hale'yi oynayan İpek Filiz Yazıcı yaşı ve boyu kaç, nereli? İçimizdeki Ateş dizinde Hale karakterine hayat verengenç oyuncu İpek Filiz Yazıcı'nın hayatı ve yer aldığı diziler araştırılıyor. Yazıcı, 2001 yılında doğdu ve oyunculuğa dair ilk deneyimini Babam ve Ailesi ile elde etti. Peki, İçimizdeki Ateş dizisinin Hale'si İpek Filiz Yazıcı aslen nereli, sevgilisi kim?
23.06.2022 Cadde
Ece Yüksel'in mutlu günü! Evlilik yolunda ilk adımı attı
Ece Yüksel'in mutlu günü! Evlilik yolunda ilk adımı attı 'Yargı' dizisindeki 'İnci Erguvan' rolüyle adını geniş bir kitleye duyuran genç oyuncu Ece Yüksel, bir süredir aşk yaşadığı sevgilisiyle evlilik yolunda ilk adımı attı. 24 yaşındaki güzel oyuncu nişan töreninden kareleri sosyal medya hesabından paylaştı.
24.06.2022 Cadde
Selahattin Paşalı ve Lara Tümer'in Bodrum tatili
Selahattin Paşalı ve Lara Tümer'in Bodrum tatili 'Kalp Atışı', 'Leke', 'Babil' ve 'Aşk 101' gibi dizilerde rol alan, son olarak 'Pera Palas'ta Gece Yarısı' adlı dizide başrol oynayan Selahattin Paşalı, uzun süredir aşk yaşadığı Lara Tümer ile geçtiğimiz nisan ayında nikâh masasına oturmuştu. Şimdilerde bebek heyecanı yaşayan ünlü çift, Bodrum'da objektiflere yansıdı. Denize birbirlerine sarılarak giren ikiliden Tümer, suyu soğuk buldu. Eşinin anlık tepkileri Selahattin Paşalı'yı güldürdü.
19.06.2022 Cadde
Alina Boz: Evlilik yok, önce kariyer!
Alina Boz: Evlilik yok, önce kariyer! Kendisinden 16 yaş büyük Sezen Aksu'nun oğlu Mithancan Özer ile uzun süredir aşk yaşayan Alina Boz, önceki gün Bomontiada’da bir mekanda objektiflere takıldı. Ünlü oyuncu evlilik ile ilgili açıklamasıyla dikkat çekti.
27.05.2022 Cadde
Afra Saraçoğlu'ndan Mert Yazıcıoğlu'na: İyi ki doğdun canım sevgilim
Afra Saraçoğlu'ndan Mert Yazıcıoğlu'na: İyi ki doğdun canım sevgilim Afra Saraçoğlu, kendisi gibi oyuncu olan sevgilisi Mert Yazıcıoğlu'nun 29'uncu yaş gününü sosyal medya hesabından kutladı. Güzel oyuncu sevgilisiyle çekilen fotoğraflarını takipçilerinin beğenisine sundu.
11.05.2022 Cadde
Minik şaire Ufuk Beydemir'den destek
Minik şaire Ufuk Beydemir'den destek 'Ay Tenli Kadın' şarkısıyla şöhreti yakalayan ve bir süredir oyuncu İpek Filiz Yazıcı ile yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen şarkıcı Ufuk Beydemir, şiir yazan küçük bir çocuğa gitarıyla destek verdi.
6.05.2022 Cadde
Alina Boz: Panik atak durumu oluyor, kendimi kaybediyorum!
Alina Boz: Panik atak durumu oluyor, kendimi kaybediyorum! 'Paramparça' (2014-2017) dizisinde hayat verdiği 'Hazal' rolüyle üne kavuşan Alina Boz, son olarak dijital platformdaki 'Aşk 101' dizisinde rol aldı. 1998 yılında Rusya'nın başkenti Moskova'da doğan, yedi yaşında İstanbul’a gelen ünlü oyuncu, rol aldığı projelerin galalarında yaşadığı zorluğu ilk kez anlattı.
4.05.2022 Cadde

Benzer Haber Etiketleri

Aşk 101 ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.