Aşkınızı tanıyın: Venüs burcuna göre kişiler ilişkilerden ne bekler?
Aşkınızı tanıyın: Venüs burcuna göre kişiler ilişkilerden ne bekler? Aşık olduğunuz insanı daha iyi tanımanın ve aşkı doyasıya yaşamanın şifrelerinden biri, kadının ve erkeğin Venüs burcunu öğrenmek ve bu ipuçlarına özen göstermek. Aralık ayında çıkan yeni kitabı Aşkın Şifreleri’nde bu konuya çok ayrıntılı yer veren Astrolog Seçkin İlbuğa, venüs burcuna göre kişilerin ilişkilerden beklentilerini sıralıyor. İşte yeni yıla girerken Aşkın Şifreleri’nden bazı öneriler:
31.12.2020 Aşk
2021’de göreviniz aşık olmak! Burcunuza göre aşkı nasıl yaratırsınız?
2021’de göreviniz aşık olmak! Burcunuza göre aşkı nasıl yaratırsınız? 2021’de aşka dair burçları neler bekliyor? Hangi burçlar 2021’de aşk konusunda daha şanslı olacak? Hangi burca nasıl yaklaşılmalı? Burcunuza göre aşkı nasıl yaratırsınız? İlişkide en iyi ve en zor burçlar hangileri? Hepsi ve daha fazlasını Astrolog Seçkin İlbuğa ile konuştuk.
17.12.2020 Aşk
2021’de görevimiz âşık olmak: Aşkın Şifreleri raflarda yerini aldı
2021’de görevimiz âşık olmak: Aşkın Şifreleri raflarda yerini aldı Seçkin İlbuğa’nın ilk kitabı Aşkın Şifreleri, Müptela Yayınları’ndan çıktı ve kitabın satıldığı her yerde, okuyucusunu bekliyor. Çocukluğundan bu yana gökyüzünü dinleyen Seçkin İlbuğa; astrolog, astroloji eğitmeni ve danışmanı.
15.12.2020 Kültür Sanat